- 7 Şubat 2013
- 395
- 230
- 123
- 46
- Konu Sahibi floransa17
-
- #13.981
Canım keseyi görüp güle oynaya gel inşallah ezan saati dualarımız bol hepimiz içinYarin keseyi gormeye cagirmisti doktorum.. Insallah keseyi gorebiliriz kizlar.. Yine baska turlu bir gergin bekleyis.. Dualarinizi eksik etmeyin
Insallah canim.. Allah yardimcimiz olsun insallah.Canım keseyi görüp güle oynaya gel inşallah ezan saati dualarımız bol hepimiz için
Bende dün koca bir tabak istavrit yedım ve bol limonlu salata sanmıyorum bırsey olucanı oğlumdada yemiştim bol bol
Sanırım hazirana kadar 900 gün olacak.900 gun sigorta sarti araniyor diye biliyorum.
Heyecanla haberlerini bekliyoruzYarin keseyi gormeye cagirmisti doktorum.. Insallah keseyi gorebiliriz kizlar.. Yine baska turlu bir gergin bekleyis.. Dualarinizi eksik etmeyin
E devletten gorebilirsiniz tam gun sayinizi. Arastirin isterseniz.Sanırım hazirana kadar 900 gün olacak.
Canım benim transfer olmadı dahaA anneveoglusu canımm tebrik ederim,yeni girdim bende topik coşmuş maşallah hepinize Allahım nazarlardan saklasınn
Geç farkettim canım insan görmek istediğini görürmüş ya öyle oldu ama iyi haberlerini alıcaz inşallah benim cumartesi transfer olacak 5 gün kaldıCanım benim transfer olmadı daha
Hamile değilim. Sen nasılsın
Günaydın kızlarPozitifi gören kizlarimizi tebrik ederim :)
A anneveoglusu veGlySn bi biz kaldik eskilerden :)) ( Eylül grubundan )
@Arse82 de hamile ne mutlu ki
Bende eylül ayında başlayanlardanım tahminime göre 2018 olmadan benim durumum belli olacakGünaydın kızlar
İnşallah bizde 2018'de mutlu haberler veririz :)
Bende eylül ayında başlayanlardanım tahminime göre 2018 olmadan benim durumum belli olacak
cnm çok sevindim hayırlı olsun ya bende ikinci kan testimin sonucunu beklıyorum 1 saate cıkar inş 2 kat artmıstırKızlar ben sabah idrar testi yaptım silik ikinci çizgi var dokuzuncu günümdü yarın test günüm inşallah kanda da pozitif görürüm
İnşallah kat kat artmıştır canım inşallah Allah hepimize hayırlı haberler vermeyi nasip etsincnm çok sevindim hayırlı olsun ya bende ikinci kan testimin sonucunu beklıyorum 1 saate cıkar inş 2 kat artmıstır
Hayırlı ugurlu olsun inşallaahh yarn da güzel haberler alırısn inşşKızlar ben sabah idrar testi yaptım silik ikinci çizgi var dokuzuncu günümdü yarın test günüm inşallah kanda da pozitif görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?