Tebrikler canim bence hamilesin iğnenin etkisi olsa bile değerin bukadar yüksek çıkmaz benimde ilk değerim 37 idi :) çok sevindim iki gün sonra tekrar kan ver iki katına çıkmısmi die :)Dünkü kan sonucum 48 cikti. Şuan bulantı nedeniyle yataklara düştüm iş yerimden izin aldim. Akşam kendi druma gitcem canım galiba oldu bu sefer
Merhaba canım bende almanyada asılama yaptıranlardanım üçüncü denemem yarın testım var sana ne gıbı testler yaptılar ben coğu seyın eksık olduğnu savunuyorum ama eşim insnmıyo
Günaydın kuzum test sonucum negatif çok sancim var adet olucam sanırım ayın 20 si adet günüm ama ben bir daha burda tedavi fln olmiycam ztn baştan ters işlem yaptılar herkes aynı şeyi söylüyor Almanyadaki doktorların umrunda değil internetten araştırdım en iyi yer Istanbul da Bahceci Tüp Bebek Merkezi orayı çok güzel diyorlar ama fiyatları hakkında yorum alamıyorum kaç gün sürer bilgisi olan var mı onu araştırıcam ama önce bir toparlanıp bu negatifi eşime nasıl söyliycem onu düşünüyorum o çok hevesliydi mahvolucak adam buda beni kahrediyor
Bu arada cok üzüldüm ınan ıkı sefer yasadım o duyguyuyu ve yarından korkuyorum allahım yardım etsın bızeMerhaba canım bende almanyada asılama yaptıranlardanım üçüncü denemem yarın testım var sana ne gıbı testler yaptılar ben coğu seyın eksık olduğnu savunuyorum ama eşim insnmıyo
Allah razı olaun allahım duysun sesınızı bence ara vermeyın çünkü yumurtalar uyarılmış durumda eğer ara verırsen en basa dönmüş olursun eğer cok bütyük bı sorun yoksa tüpler normalse ıkıncıde sansın daha fazla doktorunda bunu sölicektır canımHurihuri2013 sonucunz inş pozitif çıkar. Size bir şey sormak istiyorum ilk aşılamamı olmuştum bu gün adet oldum dr yarın takip için cagırdı ama gitsem mi bilemiyorum 1 ay beklesem mi diye düşünüyorum siz 3 aşılamanızıda peşpeşe mi oldunuz
Evet hıc ara vermeden pespese oldum streslı oluyo ama deneyın allahım ol derse olur :)Allah razı olaun allahım duysun sesınızı bence ara vermeyın çünkü yumurtalar uyarılmış durumda eğer ara verırsen en basa dönmüş olursun eğer cok bütyük bı sorun yoksa tüpler normalse ıkıncıde sansın daha fazla doktorunda bunu sölicektır canım
Çok tesekkür ederim hiç bi sorun bulamıyorlar 2 yıldır bekliyoruz Allah isteyrn herkesin kucağını doldursun ssğlıkla inş.Allah razı olaun allahım duysun sesınızı bence ara vermeyın çünkü yumurtalar uyarılmış durumda eğer ara verırsen en basa dönmüş olursun eğer cok bütyük bı sorun yoksa tüpler normalse ıkıncıde sansın daha fazla doktorunda bunu sölicektır canım
Amin canım sormak istedığın bişey olursa yaz olurmu:) sıkılma inancını yıtırme olucak allahın izniyleÇok tesekkür ederim hiç bi sorun bulamıyorlar 2 yıldır bekliyoruz Allah isteyrn herkesin kucağını doldursun ssğlıkla inş.
Hayirli olsun canim Rabbim tamamina erdirsin.. darisi bizlere de olsun.. sen de asilama sonrasi hic belirti olmusmuydu? Ve kan testini asilamanin kacinci günü yaptirdinDünkü kan sonucum 48 cikti. Şuan bulantı nedeniyle yataklara düştüm iş yerimden izin aldim. Akşam kendi druma gitcem canım galiba oldu bu sefer
Sagol inşallah herkes bir an önce kavuşur yavrusunAHayirli olsun canim Rabbim tamamina erdirsin.. darisi bizlere de olsun.. sen de asilama sonrasi hic belirti olmusmuydu? Ve kan testini asilamanin kacinci günü yaptirdin
Superrrrr mükemmel bir haber buuu simdi gordumm ay cok sevindim senin adina ins darisi bana ve diğer arkadaslara olsun benim yasadigim belirtilerde seninkilerle hemen hemen ayni bende haftaya pzt ve prs kan testi yaptircam ins bende hayallerime kavusurum tekrar tebrik ederimm :) Bu arada yerlesme kanamasi ha da lekelenme tarzinda brsey yasadinmiSagol inşallah herkes bir an önce kavuşur yavrusunA
Asilamadan sonra üç gün kasiklarim ağrıdı. Aşılama gününden beri istahim açık ama bu bilinçaltı kaynakli olavilir. Aşılama gününden beri goguslerime dokunamiyorum çok acıyor. Bir de asilamadan heralde bı 7 gün sonra falan baş dönmesi mide bulantisi başladı giderek arttı. 10. gün kan testi verdim mide bulantısı kaynaklı 48 çıktı. 11. gün dün artık yataklara düştüm ise gidemedim hem kasigimda batma var hem de müthiş midem bulaniyordu değerim 80 cikti. Bugün de raporluyum midem çok kötü bulantı var. Daha adet günüm bile gelmedi. Bı de adet agrilarim var 3 gündür tuvalete gidip bakıyorum olmuş muyum diye. Böyle işte canım erkenden adet olcam aşılama tutmadı diye düşünürken hamile olduğumu öğrendim. İnşallah sağlıklı ilerler.
Sağol canım inşallah sen de hamile kalırsın birlikte gün sayarızSuperrrrr mükemmel bir haber buuu simdi gordumm ay cok sevindim senin adina ins darisi bana ve diğer arkadaslara olsun benim yasadigim belirtilerde seninkilerle hemen hemen ayni bende haftaya pzt ve prs kan testi yaptircam ins bende hayallerime kavusurum tekrar tebrik ederimm :) Bu arada yerlesme kanamasi ha da lekelenme tarzinda brsey yasadinmi
Bendede akinti oluyor oyle ama ben jel kullandigim icin oldugunu dusunuyorum hep bende 10nda igne 12sinde asilama olmuştum pzt günü kan testi yaptirmayi dusunuyorum sonra birde persembe gunu asil test gunum zaten persembeydi ama ben artis olcakmi diye birde beklemek zor geldigi icin erken yaptircam o günlerde esim evde olmayacak olumsuz olursa uzuldugumu gormesin istiyorum olumlu olursa da ona supriz hazirlayacak zamanim olsun istiyorum bakalim bizi neler bekliyorSağol canım inşallah sen de hamile kalırsın birlikte gün sayarız
Hiç leke yok su gibi akintim var. Ben çok erken test yaptırdım bulanti yüzünden gününü beklemek daha iyi. Düştü düşecek korkusu olmaz en azından. Bı de ben daha 3 haftalık falanim ya bulantinin bu kadar erken baslayabilecegini kendimden öğrendim. 4 ay yandım galibA
Kızlar sizce var mıdır
Evet canım 2 gün geçtinEvet canim pozitif görünüyo adetin gectimi
Sorma canım ya zaten eşimin üzülmesi beni hamile kalamamaktan daha çok üzüyor. Hakkımızda hayırlısı olacak inşallah bir gün...
Günaydın kuzum test sonucum negatif çok sancim var adet olucam sanırım ayın 20 si adet günüm ama ben bir daha burda tedavi fln olmiycam ztn baştan ters işlem yaptılar herkes aynı şeyi söylüyor Almanyadaki doktorların umrunda değil internetten araştırdım en iyi yer Istanbul da Bahceci Tüp Bebek Merkezi orayı çok güzel diyorlar ama fiyatları hakkında yorum alamıyorum kaç gün sürer bilgisi olan var mı onu araştırıcam ama önce bir toparlanıp bu negatifi eşime nasıl söyliycem onu düşünüyorum o çok hevesliydi mahvolucak adam buda beni kahrediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?