- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 133
- 36
Benim 4 gün erken geldiKızlar aşılamamın 12. Günü ve adet oldum erken olması dpğal mı
Çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla inşallahSagol inşallah herkes bir an önce kavuşur yavrusunA
Asilamadan sonra üç gün kasiklarim ağrıdı. Aşılama gününden beri istahim açık ama bu bilinçaltı kaynakli olavilir. Aşılama gününden beri goguslerime dokunamiyorum çok acıyor. Bir de asilamadan heralde bı 7 gün sonra falan baş dönmesi mide bulantisi başladı giderek arttı. 10. gün kan testi verdim mide bulantısı kaynaklı 48 çıktı. 11. gün dün artık yataklara düştüm ise gidemedim hem kasigimda batma var hem de müthiş midem bulaniyordu değerim 80 cikti. Bugün de raporluyum midem çok kötü bulantı var. Daha adet günüm bile gelmedi. Bı de adet agrilarim var 3 gündür tuvalete gidip bakıyorum olmuş muyum diye. Böyle işte canım erkenden adet olcam aşılama tutmadı diye düşünürken hamile olduğumu öğrendim. İnşallah sağlıklı ilerler.
Benim de 4 gün nsip bu ay degilmiş demekkiBenim 4 gün erken geldi
Aaaa sende hamile olmyssun:)Canim umutlandırmak istemem seni ama benimde böyle çıkmıştı insaAllah bebeğin seninledir
Benim de ikinci aşılama negatifKızlar nasilsiniz ben aksamustu dayanamayip ucuz test alip yaptim koca bir negatif gordum yarin sabah asıl test gunum ama şimdiden tükendim bile hiç umudum yok sizde durumlar nasil
Çok sevindim senın adınaKızlar bugün testi de pozitif çıktı iğnenin 11. Günü bitiyor artik
umutlanmali miyim?
Şu koyu gözüken bugünün testi üstteki silik dünün testi
https://i.hizliresim.com/mJ4r82.jpg
Gunes0527
Evet canim çok saol simdi kan verdim tekrar değerim 3800 olmuş keseyi görmek icin doktora gidicem artık görünür herhalde isteyen herkese versin rabbim garip bi duygu :)Aaaa sende hamile olmyssun:)
Çok sevindim cnm
Ozaman tebrikler canim hemen git bi kan ver emin olEvet canım 2 gün geçtin
ilk mıydı asılamaEvet canim çok saol simdi kan verdim tekrar değerim 3800 olmuş keseyi görmek icin doktora gidicem artık görünür herhalde isteyen herkese versin rabbim garip bi duygu :)
3800 kacinci gun cikti acaba bende pzt yaptircam cok heycanliyimEvet canim çok saol simdi kan verdim tekrar değerim 3800 olmuş keseyi görmek icin doktora gidicem artık görünür herhalde isteyen herkese versin rabbim garip bi duygu :)
adetin kaç gün geçti bu değer çıktı keseyi de kalp atışı da duyulur değer bayağı yüksek çıkmış yoksa ikiz mi acabaEvet canim çok saol simdi kan verdim tekrar değerim 3800 olmuş keseyi görmek icin doktora gidicem artık görünür herhalde isteyen herkese versin rabbim garip bi duygu :)
Aşılamadan sonra 21. Gün canim asilamanin 14. Günü 151 çıkmıştı3800 kacinci gun cikti acaba bende pzt yaptircam cok heycanliyim
Bilmiyorumki canim hic iki katı yükselmedi hep 3-4 katı yukseldi normalde dün adet günümdu bugun gidicem doktoruma bakalım ne dicekadetin kaç gün geçti bu değer çıktı keseyi de kalp atışı da duyulur değer bayağı yüksek çıkmış yoksa ikiz mi acaba
Evet ilkti asilama saol canim amin insaAllah en kısa zamanda isteyen herkese verir rabbimilk mıydı asılama
ınsallah saplıkla kucagınıza alın
hadi hayırlısı inşallah benim de aşılamam pazartesi oldu ben de beklemedeyim...Bilmiyorumki canim hic iki katı yükselmedi hep 3-4 katı yukseldi normalde dün adet günümdu bugun gidicem doktoruma bakalım ne dicek
8 yumurtam vardı ama sonuç ne oldu hic bilmiyorum canim insaAllah sende güzel sonuç alırsın canim beklemenin ne kadar zor olduğunu biliyorum hic olmiycakmis gibi gelio ama inanki zamanı gelince rabbim verio çok dua ettim sizin içinde ediyorum hephadi hayırlısı inşallah benim de aşılamam pazartesi oldu ben de beklemedeyim...
bence ikiz sanırım ya bebeğin hadi hayırlısı bizlere de dua et ben de bu aşılamayı çok bekledim 4 senedir bebeğimin gelmesini bekliyorum
ALLAH RAZI OLSUN canım gerçekten de ben de acaba tuttu mu tutmadı mı diyorum adım atmaya korksam mı korkmasam mı bugün biraz yürüyüş yaptım ama yavaştan bilmiyorum bakalım canım benim de hem umutlu hem umutsuzum bilemedim8 yumurtam vardı ama sonuç ne oldu hic bilmiyorum canim insaAllah sende güzel sonuç alırsın canim beklemenin ne kadar zor olduğunu biliyorum hic olmiycakmis gibi gelio ama inanki zamanı gelince rabbim verio çok dua ettim sizin içinde ediyorum hep
bir de belirtin oldu mu canum?8 yumurtam vardı ama sonuç ne oldu hic bilmiyorum canim insaAllah sende güzel sonuç alırsın canim beklemenin ne kadar zor olduğunu biliyorum hic olmiycakmis gibi gelio ama inanki zamanı gelince rabbim verio çok dua ettim sizin içinde ediyorum hep
Hic belirtim yoktu sadece dudak kuruluğu ve adet ağrılarım vardı fazlasıyla hala bile hiçbir belirtim Yok bunların dışındabir de belirtin oldu mu canum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?