Aşılama 2017 eylül-ekim aşılama yaptiracak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla inşallah

Kızlar nasilsiniz ben aksamustu dayanamayip ucuz test alip yaptim koca bir negatif gordum yarin sabah asıl test gunum ama şimdiden tükendim bile hiç umudum yok sizde durumlar nasil
Benim de ikinci aşılama negatif
Tüp bebeğe geciyorum

Evet canim çok saol simdi kan verdim tekrar değerim 3800 olmuş keseyi görmek icin doktora gidicem artık görünür herhalde isteyen herkese versin rabbim garip bi duygu :)
ilk mıydı asılama
ınsallah saplıkla kucagınıza alın

Evet canim çok saol simdi kan verdim tekrar değerim 3800 olmuş keseyi görmek icin doktora gidicem artık görünür herhalde isteyen herkese versin rabbim garip bi duygu :)
adetin kaç gün geçti bu değer çıktı keseyi de kalp atışı da duyulur değer bayağı yüksek çıkmış yoksa ikiz mi acaba

adetin kaç gün geçti bu değer çıktı keseyi de kalp atışı da duyulur değer bayağı yüksek çıkmış yoksa ikiz mi acaba
Bilmiyorumki canim hic iki katı yükselmedi hep 3-4 katı yukseldi normalde dün adet günümdu bugun gidicem doktoruma bakalım ne dicek

Bilmiyorumki canim hic iki katı yükselmedi hep 3-4 katı yukseldi normalde dün adet günümdu bugun gidicem doktoruma bakalım ne dicek
hadi hayırlısı inşallah benim de aşılamam pazartesi oldu ben de beklemedeyim...
bence ikiz sanırım ya bebeğin hadi hayırlısı bizlere de dua et ben de bu aşılamayı çok bekledim 4 senedir bebeğimin gelmesini bekliyorum

8 yumurtam vardı ama sonuç ne oldu hic bilmiyorum canim insaAllah sende güzel sonuç alırsın canim beklemenin ne kadar zor olduğunu biliyorum hic olmiycakmis gibi gelio ama inanki zamanı gelince rabbim verio çok dua ettim sizin içinde ediyorum hep

ALLAH RAZI OLSUN canım gerçekten de ben de acaba tuttu mu tutmadı mı diyorum adım atmaya korksam mı korkmasam mı bugün biraz yürüyüş yaptım ama yavaştan bilmiyorum bakalım canım benim de hem umutlu hem umutsuzum bilemedim

bir de belirtin oldu mu canum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…