bende iş başladım bugün :) doktorcuğum evde yapma psikolojini bozarsın normal hatına devam et dedi :)Hey
Heyecanl bekliyorumm arada kasıgımla bacagıma bi kramp giriyo geciyo daha rahatim bugün iğnemi olmaya gidicem merkeze illkez cıkıcam transfer sonrası cok daraldım aslında
aaaa19 u canım test günüm. Evde gebelik testim falan da yok beklerim sanırım artık günü gelinceye kadar. Progestan iğne öyle acıyor ki vurulduktan bir gün sonra onun acısı ile uğraşıyorum zaten.
bende iş başladım bugün :) doktorcuğum evde yapma psikolojini bozarsın normal hatına devam et dedi :)
kasık ağısı bendede var özellikle wc ye gittiğimde ama opudan sonra oldu sanırım hala iyileşmediğini düşünüyorum...
birde bolbol kayısı ve badem yiyorum kabız olmamak önemliymiş
bir şey soracağım , folik asit olarak ne kullanıyorsunuz ben daha önce folic plus kullanmıştım. Şimdi solgarım folat'ını kullanıyorum .. bir sürü marka ve çeşit var hergün yeni bişey çıkıyor şimdide folic asit aslında işe yaramıyormuş vücütün folata çevirmesi gerekiyormuş o yüzden direk folat içmek daha iyiymiş diye söylüyor eczacı bilemedim kafam karıtı[/ bende iğnemi oldum geldim nasıl yakıyor agrıtıyor sonrasında anlatamam. Kasık agrım var bugün benim sordum gittiğimde normal dedi doktorumda ben pregnom diye bi ilac kullanıyorum canım bitkisel içinde balıkyagı folikasit bikac daha bişey var doktorum hep bunu kullandırdı bana trdavinn ilk basında 1 kutu folbiol kullandım sonrası hep bu
Aaa aynı test günlerimiz :) neler var sende agrı felan varmı yada değişiklik kanama leke bende kasık agrısı var bugün bide bugün puroluton depot iğne oldum fena agrıtıyor19 u canım test günüm. Evde gebelik testim falan da yok beklerim sanırım artık günü gelinceye kadar. Progestan iğne öyle acıyor ki vurulduktan bir gün sonra onun acısı ile uğraşıyorum zaten.
bende iğnemi oldum geldim nasıl yakıyor agrıtıyor sonrasında anlatamam. Kasık agrım var bugün benim sordum gittiğimde normal dedi doktorumda ben pregnom diye bi ilac kullanıyorum canım bitkisel içinde balıkyagı folikasit bikac daha bişey var doktorum hep bunu kullandırdı bana trdavinn ilk basında 1 kutu folbiol kullandım sonrası hep bu
aaaaMsgus la aynı gün sizinki benim bir gün sonra.... ben progestanı vajinal olarak kullanıyorum inan kşke iğne verseydi banada diyorum... çok zor vijanal en ileri ittirmeye çalışıyorum günde 3 kere hemde aynı saatlerde yapmaya çalışıyorum yarsı dışarı geliyor sonra günlük pet kullanamıyorum sürekli çamaşır değiştirmem gerekiyor ama napalım bebişlerimiz için katlanacağız.sonu güzel olsunda her türlü zorluğa katlancaz
inşlh canım ya allh hepimizin yüzünü güldürsün inşlh...Benim ikisi de var günde üç defa hapı kullanıyorum ikişer tane gün aşırı da iğne. Hayır vurulurken bu kadar acitmayan iğne nasıl olur birkaç saat sonra acıyı bilmiyorum. Benim de geri geliyor düne kadar akıntı çoktu bugün azaldı neyseki. İnşallah hayırlı haberler alırız
Benim de bugun iğnem vardı başladı sizlamaya artık bu gece sağ tarafıma donemem neyseki diğerini vurduruncaya kadar geçiyor. Düne kadar bel ağrım vardı şu an o da yok bi belirtim yok şimdilik. İlaçlardan da ayırt edemem galibaAaa aynı test günlerimiz :) neler var sende agrı felan varmı yada değişiklik kanama leke bende kasık agrısı var bugün bide bugün puroluton depot iğne oldum fena agrıtıyor
Putoluton depotmu seninkide? 4 günde 1 yaptırıyorum bunu bende hergün olsa cok zor olacakmıs göbegmdn yaptıgım bile cok acıtıyo aksamları. Belirti değilde kasık agrısı korkutur beni hep evdede sürekli dinlenme moddayım annemde kalınca yemek vc harici pek ayakta kalmıyorum ama yürüyorum ev içinde değilse kan dolasımı olmazmıs.Benim de bugun iğnem vardı başladı sizlamaya artık bu gece sağ tarafıma donemem neyseki diğerini vurduruncaya kadar geçiyor. Düne kadar bel ağrım vardı şu an o da yok bi belirtim yok şimdilik. İlaçlardan da ayırt edemem galiba
inşlh canım ya allh hepimizin yüzünü güldürsün inşlh...
senin problem neydi , bu ilk denemen mi?
inşallah canım hepimizin... ilk denemem. iki kez hamile kaldım birinde kürtaj olmak zorunda kaldım kalbi durdu, diğeri kendiliğinden düştü. İlk hamileliğimden hemen önce eşimde varikosel olduğunu öğrendik ama hamile olunca ameliyat olmasın demiştik. ikincisi de düşünce belki de bu sebep oldu dedi doktorlar ve bana da genetiktesti yapılmıştı orda kan pıhtılaşmasının homozigot taşıyıcı olduğum çıktı. Ameliyat oldu ama 1.5 yıldır hamile kalamadım sonra tek aşılama yaptırdık olmadı tabiki. Ama sonrasında kendiliğinden kaldım o da kimyasal oldu. Kendimi tüp bebek merkezinde buldum iki ay önce fakat kimyasaldan sonra kist olmuş vücudumda bir ay bekledik bu ay oldu transferim. Çok uzun yazdım galiba kısaca sorunumuz ne bilmiyorum. Bakalım bu olmazsa doktor bi şeyler söyler sanırım. Sizin sorun neydiinşlh canım ya allh hepimizin yüzünü güldürsün inşlh...
senin problem neydi , bu ilk denemen mi?
Putoluton depotmu seninkide? 4 günde 1 yaptırıyorum bunu bende hergün olsa cok zor olacakmıs göbegmdn yaptıgım bile cok acıtıyo aksamları. Belirti değilde kasık agrısı korkutur beni hep evdede sürekli dinlenme moddayım annemde kalınca yemek vc harici pek ayakta kalmıyorum ama yürüyorum ev içinde değilse kan dolasımı olmazmıs.
Benim morardı nokta nokta belli yaptıgım yerler. Ben progestan jel kullanıyorum bu dediğim iğne düşük önleyici diye geciyor cok etkiliymiş rahım acılması yapmıyomus. Dediğin gibi yavrularımız tutunsunda gerisi hiç önemli değil yeterki bizimle olsunlar her acıya razıyım..yok canım benim progestan benim, gün aşırı benimki. ikisi eş değer galiba. Kan sulandırıcı da yakıyor evet bu morartmadı en azından daha göbeğimi. 9 ay nasıl kullanılır bilemiyorum cidden, bebeğimiz olsun da her şeye katlanırız yeterki sonu güzel olsun
benim çok dirençli pcos var yumurtalarım çok zor gelişiyor ... bu 2. denemem eşimde problem yok... ilk denememde hamile kalmıştım fakat rahim ağzı yetmezliğinden 6 aylık hamileyken kaybettim oğlumuAmin canım
inşallah canım hepimizin... ilk denemem. iki kez hamile kaldım birinde kürtaj olmak zorunda kaldım kalbi durdu, diğeri kendiliğinden düştü. İlk hamileliğimden hemen önce eşimde varikosel olduğunu öğrendik ama hamile olunca ameliyat olmasın demiştik. ikincisi de düşünce belki de bu sebep oldu dedi doktorlar ve bana da genetiktesti yapılmıştı orda kan pıhtılaşmasının homozigot taşıyıcı olduğum çıktı. Ameliyat oldu ama 1.5 yıldır hamile kalamadım sonra tek aşılama yaptırdık olmadı tabiki. Ama sonrasında kendiliğinden kaldım o da kimyasal oldu. Kendimi tüp bebek merkezinde buldum iki ay önce fakat kimyasaldan sonra kist olmuş vücudumda bir ay bekledik bu ay oldu transferim. Çok uzun yazdım galiba kısaca sorunumuz ne bilmiyorum. Bakalım bu olmazsa doktor bi şeyler söyler sanırım. Sizin sorun neydi
aa çok geçmiş olsun. Allah tekrar yaşatmasın. Hamile kalmak bile bizim için çok zorken bundan sonra bi şey çıkmasın diye dua edeceğim. İnşallah bu kez her şey yolunda giderbenim çok dirençli pcos var yumurtalarım çok zor gelişiyor ... bu 2. denemem eşimde problem yok... ilk denememde hamile kalmıştım fakat rahim ağzı yetmezliğinden 6 aylık hamileyken kaybettim oğlumubende dertler derya deniz yani... ama çok şükür tedavisi var hamile kalabilirsem dikiş atılacak bu sefer %90 önlüyor açılmayı diyorlar bakalım ilk level'i atlatırsak hayırlısıyla 2.level yine stressli olacak :)
teşekkür ederim allh razı olsun :)aa çok geçmiş olsun. Allah tekrar yaşatmasın. Hamile kalmak bile bizim için çok zorken bundan sonra bi şey çıkmasın diye dua edeceğim. İnşallah bu kez her şey yolunda gider
heyacan olması o kadar doğalki arkadaşım ne süreçten geçiyorsun evlad özlemi ile inşallah güzel haberler alırsınben çok heyecanlıyım düşünmeme çalışıyorum, elimizden geleni yaptık artık Allah'ın dediği olacak ama gel de bunu içimdeki duygularıma anlat. Sen nasılsın canım?
canım evde tekmi geçiriyorsun bu süreciHey
Heyecanl bekliyorumm arada kasıgımla bacagıma bi kramp giriyo geciyo daha rahatim bugün iğnemi olmaya gidicem merkeze illkez cıkıcam transfer sonrası cok daraldım aslında
canım bir arkadaş yazmıştı hani ilaçları kornumuak için verilen buz kalıbı var ya onu koyuyormuş iğnenin olduğu yere bir sure tutuyormuş acısınıda topaklanmayada iyi geliyormuş bilgin olsun19 u canım test günüm. Evde gebelik testim falan da yok beklerim sanırım artık günü gelinceye kadar. Progestan iğne öyle acıyor ki vurulduktan bir gün sonra onun acısı ile uğraşıyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?