2017 eylülde tüp bebek yaptırcak olanlar ve tüp bebekten olumlu sonuc alanlar buraya:))

Geçmiş olsun canım cok şükür Rabbim bundan sonra şifa versin. İnşallah embryolarında iyi olur dualarım seninle

şimdi sıra sen de canım inşalla hayırlısı ile güzel haberler alırsın, hiç kötü bi şey getirme aklına. her şey yolunda gidecek inanıyorum ben

Selamlar kizlar..Rabbime sukurler olsun bizede nasib etti 2asilamanin ardindan ilk tup bebekle ❤pko wardi bnde asla ilacsiz adet bile goremem.bugunde cok sukur kesemjzi gorduk kalbini duyduk kuzumuzun.Rabbim isteyen herkese tez vakitte saglikli hayirli evlatlar versin.6bucuk haftalik 6+kac gun oluyo bu arada ??

hayırlı olsun arkadaşım allah tamamına erdirsin arkadaşım
amin inşallah bizlerede nasip olur
nerde tedavi gördünüz kaçıncı gün embriyosu idi
6+3 olmanız gerek arkadaşım

Hayırlı olsun canım Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah:)

Eve t canım oldum dün çok ağrılı ve zor oldu şuan çok erken yeni tedavi için , geleck ay ki adetim de geçsin de bakalım ... sen nasılsın neler yapacaksın şimdiki aşaman ne ?

Eve t canım oldum dün çok ağrılı ve zor oldu şuan çok erken yeni tedavi için , geleck ay ki adetim de geçsin de bakalım ... sen nasılsın neler yapacaksın şimdiki aşaman ne ?
hayırlısı olsun arkadaşım. zaten iki adet ile yeniden başlıyor drlar
inşallah güzel haberlerini alırız seninde

benim miyon alındı kasımda kontrol var ocakta transfer

Saol cnm Allah razi olsun..aynen sanada kucana aldirsin Rabbim.sendemi cok yenisin benim gibi?
Evet canım Allah razı olsun. bugün tam 5 haftalıgız ayın 6sında görmeye gidicez cok heyecanlıyım sagsalim görürüz hersey iyi olur inşallah.

Saol cnm Allah razi olsun..aynen sanada kucana aldirsin Rabbim.sendemi cok yenisin benim gibi?
Ya aramızda pek yok sana soruyum vajinal jel kullanıyomusun sende bu ara yaparken zorlanıyorum sanki bebege zarar verecekmiş geliyor psikolojkman. Bugün jel geri geldi içinde nokta gibi kahvrenhi vardı cok minik ben her gelene gidene akıntıya bakarımda :)) o minicik sey içimi darLttı eşimde kozıyo görünmüyo bile sen didk ediyosun görüyosun diyor :) neler yasıyosun bu ara belirtilerin varmı

ben sürekli uyukluyorum işte zor duruyorum :) bugün tekrar kan verdim 882 çıktı cuma kontrolum var kese için sonrasında bi doktor bulmam lazım sanırım.

Sen nasılsın canım? takip ediyorum seni inşallah embriyoların iyi çıkacak stres yapma yeter

oooyyy kıyamam bende oğlumda ilk dört ay uyur gezer gibiydim eşim akşamları tek kalıyordu erkenden sızıyordum koltukta adam ne olur iyima canım sıkılıyor diyordu :=)))

Maşallah arkadaşım maşallah allah sağlıkla kucağında da göstersin evladını

Benim miyon operasyonu oldu şükür iyiyim arkadaşım ocağı bekliyorum sabırsızlıkla

ben 3 kez hamile kaldım sonu iyi olmadı fakat hep uydum o kısa sürede. Sanırım çok etkiliyor bu hormon uykumu benim. Insallah zaman güzel geçer senin adına da iyi olur her şey

Canim ben jel degilde progestan vajinal fitil kullaniyorum..yok cnim bise olmaz evet senin psikolojikmen oluyordur o.korkma.cokta didikleme

Evet canım Allah razı olsun. bugün tam 5 haftalıgız ayın 6sında görmeye gidicez cok heyecanlıyım sagsalim görürüz hersey iyi olur inşallah.

Allahim kucagimiza almayi nasib etsin cnim.sende gorursun ins

hayırlı olsun arkadaşım allah tamamına erdirsin arkadaşım
amin inşallah bizlerede nasip olur
nerde tedavi gördünüz kaçıncı gün embriyosu idi
6+3 olmanız gerek arkadaşım

Saol cnm cok teskur ederim..Rabbim sana ve tum isteyenlere nasip etsin amin.izmirde bir merkezde cnm.3.gun embiryosuydu cnm

iiyim kızlar adet oldum bugün.... ama çok sancılı... ayrıca yeni tedavi mayıs ta yaptıracağım... şimdi özel sigorta yaptırdım hamilelik olursa inşlh Memorial Ataşehire gitmeyi planlıyorum hem tüp bebek hemde ondan sonrası için nasipse allhın hakkı 3 derler 3.de olacak inşlh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…