Geçmiş olsun canım cok şükür Rabbim bundan sonra şifa versin. İnşallah embryolarında iyi olur dualarım seninleBen cuma günü miyon operasyonunu oldum alınmış kurtuldum şükür miyondan artık kasımda kontrol var dedi dr Ocakta transfer inşallah
Dr embriyolar için kaliteli dedi ama transfer öncesi çözdürüp 5. güne gitmesini isteyecekmiş bu korkuttu önce beni ama allaha teslimiyet içindeyim rabbim nasip edecekse 5. güne gidecek inşallah
allah razı olsunGeçmiş olsun canım cok şükür Rabbim bundan sonra şifa versin. İnşallah embryolarında iyi olur dualarım seninle
Ben cuma günü miyon operasyonunu oldum alınmış kurtuldum şükür miyondan artık kasımda kontrol var dedi dr Ocakta transfer inşallah
Dr embriyolar için kaliteli dedi ama transfer öncesi çözdürüp 5. güne gitmesini isteyecekmiş bu korkuttu önce beni ama allaha teslimiyet içindeyim rabbim nasip edecekse 5. güne gidecek inşallah
hayırlı olsun arkadaşım allah tamamına erdirsin arkadaşımSelamlar kizlar..Rabbime sukurler olsun bizede nasib etti 2asilamanin ardindan ilk tup bebekle ❤pko wardi bnde asla ilacsiz adet bile goremem.bugunde cok sukur kesemjzi gorduk kalbini duyduk kuzumuzun.Rabbim isteyen herkese tez vakitte saglikli hayirli evlatlar versin.6bucuk haftalik 6+kac gun oluyo bu arada ??
Hayırlı olsun canım Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah:)Selamlar kizlar..Rabbime sukurler olsun bizede nasib etti 2asilamanin ardindan ilk tup bebekle ❤pko wardi bnde asla ilacsiz adet bile goremem.bugunde cok sukur kesemjzi gorduk kalbini duyduk kuzumuzun.Rabbim isteyen herkese tez vakitte saglikli hayirli evlatlar versin.6bucuk haftalik 6+kac gun oluyo bu arada ??
Eve t canım oldum dün çok ağrılı ve zor oldu
hayırlısı olsun arkadaşım. zaten iki adet ile yeniden başlıyor drlarEve t canım oldum dün çok ağrılı ve zor olduşuan çok erken yeni tedavi için , geleck ay ki adetim de geçsin de bakalım ... sen nasılsın neler yapacaksın şimdiki aşaman ne ?
Hayırlı olsun canım Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah:)
Evet canım Allah razı olsun. bugün tam 5 haftalıgız ayın 6sında görmeye gidicez cok heyecanlıyım sagsalim görürüz hersey iyi olur inşallah.Saol cnm Allah razi olsun..aynen sanada kucana aldirsin Rabbim.sendemi cok yenisin benim gibi?
Ya aramızda pek yok sana soruyum vajinal jel kullanıyomusun sende bu ara yaparken zorlanıyorum sanki bebege zarar verecekmiş geliyor psikolojkman. Bugün jel geri geldi içinde nokta gibi kahvrenhi vardı cok minik ben her gelene gidene akıntıya bakarımda :)) o minicik sey içimi darLttı eşimde kozıyo görünmüyo bile sen didk ediyosun görüyosun diyor :) neler yasıyosun bu ara belirtilerin varmıSaol cnm Allah razi olsun..aynen sanada kucana aldirsin Rabbim.sendemi cok yenisin benim gibi?
oooyyy kıyamam bende oğlumda ilk dört ay uyur gezer gibiydim eşim akşamları tek kalıyordu erkenden sızıyordum koltukta adam ne olur iyima canım sıkılıyor diyordu :=)))ben sürekli uyukluyorum işte zor duruyorum :) bugün tekrar kan verdim 882 çıktı cuma kontrolum var kese için sonrasında bi doktor bulmam lazım sanırım.
Sen nasılsın canım? takip ediyorum seni inşallah embriyoların iyi çıkacak stres yapma yeter
oooyyy kıyamam bende oğlumda ilk dört ay uyur gezer gibiydim eşim akşamları tek kalıyordu erkenden sızıyordum koltukta adam ne olur iyima canım sıkılıyor diyordu :=)))
Maşallah arkadaşım maşallah allah sağlıkla kucağında da göstersin evladını
Benim miyon operasyonu oldu şükür iyiyim arkadaşım ocağı bekliyorum sabırsızlıkla
Ya aramızda pek yok sana soruyum vajinal jel kullanıyomusun sende bu ara yaparken zorlanıyorum sanki bebege zarar verecekmiş geliyor psikolojkman. Bugün jel geri geldi içinde nokta gibi kahvrenhi vardı cok minik ben her gelene gidene akıntıya bakarımda :)) o minicik sey içimi darLttı eşimde kozıyo görünmüyo bile sen didk ediyosun görüyosun diyor :) neler yasıyosun bu ara belirtilerin varmı
Evet canım Allah razı olsun. bugün tam 5 haftalıgız ayın 6sında görmeye gidicez cok heyecanlıyım sagsalim görürüz hersey iyi olur inşallah.
hayırlı olsun arkadaşım allah tamamına erdirsin arkadaşım
amin inşallah bizlerede nasip olur
nerde tedavi gördünüz kaçıncı gün embriyosu idi
6+3 olmanız gerek arkadaşım
ben sürekli uyukluyorum işte zor duruyorum :) bugün tekrar kan verdim 882 çıktı cuma kontrolum var kese için sonrasında bi doktor bulmam lazım sanırım.
Sen nasılsın canım? takip ediyorum seni inşallah embriyoların iyi çıkacak stres yapma yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?