Kızlarrr napıyorsunuz nAsılsınızz. Ya size idrar tahlili yapıldımıı hamişler
Yaa benimde dün saglık ocagında yaptılar idrAr yolunda enfeksiyon var dedi ebe hatta ben korktum işte bişey olur diye doktoruma attım oda bişey olmaz dedi bitane toz ilac adı söykedi bundan bitane iç dedi ebe bana korku yarattı fazlasıylaa kafayı yicektim hadi bişey olursa diye hiç agrım sizimda yok yani enfeksiyon belitrtisiBana yapıldı dün hatta karaciğerine ilgili bazı degerler yuksek randevum da iki hafta sonra o yüzden başka bir doktora göstermeyi düşünüyorum.
bol bol su iç allahın izniyle birşey olmaz arkadaşım benim oğlumda olmuştu su içmeyi önermişti dr 3 lt gündeYaa benimde dün saglık ocagında yaptılar idrAr yolunda enfeksiyon var dedi ebe hatta ben korktum işte bişey olur diye doktoruma attım oda bişey olmaz dedi bitane toz ilac adı söykedi bundan bitane iç dedi ebe bana korku yarattı fazlasıylaa kafayı yicektim hadi bişey olursa diye hiç agrım sizimda yok yani enfeksiyon belitrtisi
Evet banada bol su iç dedi doktor bitane o toz ilactan içtim.ebe cok korkuttu beni bebegini kaybedersin felan dedi zaten pimpirikliyim içime düştü şükür iyiyim ama bol su içip bol vc cıkıyorum inşallah gidiyordur :)) genelde herkes normal o bendede oldu felan diyolar amabol bol su iç allahın izniyle birşey olmaz arkadaşım benim oğlumda olmuştu su içmeyi önermişti dr 3 lt günde
ben de bugün okudum düşüğe sebep olabilir diye. daha geçen yaz geçirdim idrar yolu enfeksiyonu zaten bi kere geçirdik mi sürekli tehtid altında oluyoruz çok dikkat etmek lazım. inşallah geçer canım bi an evvelEvet banada bol su iç dedi doktor bitane o toz ilactan içtim.ebe cok korkuttu beni bebegini kaybedersin felan dedi zaten pimpirikliyim içime düştü şükür iyiyim ama bol su içip bol vc cıkıyorum inşallah gidiyordur :)) genelde herkes normal o bendede oldu felan diyolar ama
Öyleymiş ama ileri safhalarda sanırım genelde agrı yanma kramp olurmus bende hiçbişey yok sanırım jelden kaynaklı oluyorben de bugün okudum düşüğe sebep olabilir diye. daha geçen yaz geçirdim idrar yolu enfeksiyonu zaten bi kere geçirdik mi sürekli tehtid altında oluyoruz çok dikkat etmek lazım. inşallah geçer canım bi an evvel
arkadaşım çok erken bir tarihte alınan teste göre değeriniz iyi inşallah meleğiniz size sıkı sıkı tutunur sağlıkla kucağınızda görürsünüzSelam kızlar. Ben geçen hafta salı günü transfer oldum. 5. gün embriyosuydu. Dün kanamam oldu. Bugün de devam etti. Adet kanamasına benziyor. Doktor olumsuz bir duruma benziyor dedi kan testi yaptı. Test değerim 7. gün olmasına rağmen b-hcg 19 çıktı. Sizce bu duruma rağmen bebeğim bana tutunur mu? Benzer bir durumu daha önce yaşayan var mı? Çok endişeleniyorum
İnşallah Rabbim razı olsun. Bu kanamam çok korkutuyo beniarkadaşım çok erken bir tarihte alınan teste göre değeriniz iyi inşallah meleğiniz size sıkı sıkı tutunur sağlıkla kucağınızda görürsünüz
Canim benim de ayni zamanlrda kanamam oldu ve gebeymşmcok sükür Dinlen ve dua et.sevgilerSelam kızlar. Ben geçen hafta salı günü transfer oldum. 5. gün embriyosuydu. Dün kanamam oldu. Bugün de devam etti. Adet kanamasına benziyor. Doktor olumsuz bir duruma benziyor dedi kan testi yaptı. Test değerim 7. gün olmasına rağmen b-hcg 19 çıktı. Sizce bu duruma rağmen bebeğim bana tutunur mu? Benzer bir durumu daha önce yaşayan var mı? Çok endişeleniyorum
Arkadaşım hayırlı olsun. Rabbim sana bağışlasın. Malesef ben düşürmüşüm bebeğimiCanim benim de ayni zamanlrda kanamam oldu ve gebeymşmcok sükür Dinlen ve dua et.sevgiler
Çok üzüldüm cok gecmiş olsun canımArkadaşım hayırlı olsun. Rabbim sana bağışlasın. Malesef ben düşürmüşüm bebeğimi
çok üzüldüm arkadaşım geçmiş olsunArkadaşım hayırlı olsun. Rabbim sana bağışlasın. Malesef ben düşürmüşüm bebeğimi
Kızlar nasılsınız? Bugün bebegimle ilk görüşmemiz olacak cok heyecanlıyım tekmi çiftmi onuda ögrenicez Rabbim hayırlısından nasip etsin hepiniz için dua ediyorum sizde bana edinn :)
GÜZEL HABERLER İLE GEL CANIM BURAYA YAZ OLDUMUKızlar nasılsınız? Bugün bebegimle ilk görüşmemiz olacak cok heyecanlıyım tekmi çiftmi onuda ögrenicez Rabbim hayırlısından nasip etsin hepiniz için dua ediyorum sizde bana edinn :)
Anlatılmaz bişemiş meger o pıpıtt kalp atısıı Rabbim bize bitane nasip etmiş kalbinide dinledik cok şükür :) Rabbim herkese yasatsın bu duyguyuGÜZEL HABERLER İLE GEL CANIM BURAYA YAZ OLDUMU
RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN SAĞLIKLA İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?