bende anlamadım ucuz testte bile çıkıyordu... 3.2 yükselme ihtimali çok zorcok üzüldüm canım yaa aslında iyiydi hersey neden olmadı belki yükselirr sen yinede moralini bozma
bende anlamadım ucuz testte bile çıkıyordu... 3.2 yükselme ihtimali çok zorbence düşüşe geçmiş bakalım ilaçları 2 gün daha kullanacağım sakın bırakma dedi doktor pazar günkü testten sonra belli olur herşey....... hep hayırlsı diye dua ettim hakkımda hayırlısı buymuş demekki
Çatlatma iğnesi opudan önce olmuştu bir daha yapılması bilmiyorum artık dediğin gibi hayırlısı buymuş tekrar yapacağız :) pazar kan testi yaptıktan sonra doktorla görüşeceğim bakalım....canım çok üzüldüm. Bir dahaki sefere inşallah olur moralini bozma. çatlatma iğnesi mi vurmuştun? çok erken vücudunda çıkmadı ise belki de o etkiledi. İdrara daha geç geçiyor diyorlar çünkü tabi ben 5. gün embriyosu olaylarını bilmiyorum o daha erken tutunup salgılıyor galiba.
sen yeterki umutsuzluğa kapılma
tutunamadı o zamanÇatlatma iğnesi opudan önce olmuştu bir daha yapılması bilmiyorum artık dediğin gibi hayırlısı buymuş tekrar yapacağız :) pazar kan testi yaptıktan sonra doktorla görüşeceğim bakalım....
Rabbim büyük canım dua et Rabbim hayırlısını versin inşallah dualarımbende anlamadım ucuz testte bile çıkıyordu... 3.2 yükselme ihtimali çok zorbence düşüşe geçmiş bakalım ilaçları 2 gün daha kullanacağım sakın bırakma dedi doktor pazar günkü testten sonra belli olur herşey....... hep hayırlsı diye dua ettim hakkımda hayırlısı buymuş demekki
tutunamadı o zamaninşallah hayırlı haberler gelir bundan sonra
Aynen Canım hep hayırlısı olması için dua ettim demekki biZim sınavımızda bu eşimin desteği çok büyük çöl şükür o konuda şanslıyım inşşh bundan sonra iyi olacak.... yıl başından sonra yine yeni yeniden pes etmek yok.....Rabbim büyük canım dua et Rabbim hayırlısını versin inşallah dualarım
bu kaçıncı denemenizdi? merkezden memnun kalmadı iseniz mantıklı bi farklı nefes arıyor insan fakat her şey sıfırdan olacağı için de biraz korkardım ben sanırım. bir kez yapan doktor az çok vücudu tanıdı belki bu kez farklı bi tedavi uygular. ama memnun kalmadı iseniz şans vermeye de gerek yok yaniİnşşh bundan sonrakin de hayırlı haberler alırım bi 3-4 ay kendimi dinlendireceğim ondan sonra Ataşehir memoriala gitmeyi düşünüyorum belki merkez değiştirmek iyi gelir belki
Bu 2.ciydi ilki tutmuştu 6 aylık erken Doğum oldu maalesef buda nasip olmadı doktorumdan çok memnunum ama hastanede yönetiminden hiç memnun değilim ve çok kalabalık bende şiddetli PCOS var eşimde problem Yok yani hastalığım kesin belli olduğu için korkmuyorum tekrar başlamaktan o yüzden aslında bu sefer memoriala gidecektim ama ill seferde olumlu sonuç aldık yasemin hanımla bu sefer olmazsa başka merkezde kendimi suçlarım diye devam ettim. Hamile kalsaydım da Memoriala gidecektim zaten Doğum ve takipler içinbu kaçıncı denemenizdi? merkezden memnun kalmadı iseniz mantıklı bi farklı nefes arıyor insan fakat her şey sıfırdan olacağı için de biraz korkardım ben sanırım. bir kez yapan doktor az çok vücudu tanıdı belki bu kez farklı bi tedavi uygular. ama memnun kalmadı iseniz şans vermeye de gerek yok yani
Aynen öyle canım benim biz isteriz ama Rabbim hakkımızda nasibimizde ne varsa onu verir dualarım sen ve isteyen bekleyen herkesle.Aynen Canım hep hayırlısı olması için dua ettim demekki biZim sınavımızda bu eşimin desteği çok büyük çöl şükür o konuda şanslıyım inşşh bundan sonra iyi olacak.... yıl başından sonra yine yeni yeniden pes etmek yok.....
Bu 2.ciydi ilki tutmuştu 6 aylık erken Doğum oldu maalesef buda nasip olmadı doktorumdan çok memnunum ama hastanede yönetiminden hiç memnun değilim ve çok kalabalık bende şiddetli PCOS var eşimde problem Yok yani hastalığım kesin belli olduğu için korkmuyorum tekrar başlamaktan o yüzden aslında bu sefer memoriala gidecektim ama ill seferde olumlu sonuç aldık yasemin hanımla bu sefer olmazsa başka merkezde kendimi suçlarım diye devam ettim. Hamile kalsaydım da Memoriala gidecektim zaten Doğum ve takipler için
teşekkür ederim canım... doktorun kim peki ? birde maliyeti ne kadar tuttuyor... hem evime hem iş yerime çok yakın bir hastane oyüzden birde memnun olan çok kişi duydum o yüzden tercih etmeyi düşünüyoum.canım öncelikle geçmiş olsun. her şey de vardır bir hayır öyle düşün .. bende ataşehir memorialdayım, kesinlikle tavsiye ederim. hastane ortamı laboratuarı embriyologları oldukça iyiler
teşekkür ederim canım... doktorun kim peki ? birde maliyeti ne kadar tuttuyor... hem evime hem iş yerime çok yakın bir hastane oyüzden birde memnun olan çok kişi duydum o yüzden tercih etmeyi düşünüyoum.
Aynen bnm biraz dirençli 2.000 lirayı buluyor ilaçlar ... peki cem demirel varmış birde onun hakkında bilgin var mı fiyat doktora göre değişiyordur kesinen doğrusunu yaparsın canım evine işine yakınsa rahatta olur senin için. Bilgi hanım benim doktorum memnunum kendisinden. dondurulma işlemi yapıldı , nasipse önümüzdeki ay transfer olucak . 6800+ilaç canım. benim ilaçlar opu dönemine kadar kullanılacak iğneler 1400 tutmuştu. ilaç fiyatı kişiye göre değişiyor biliyorsun.
Aynen bnm biraz dirençli 2.000 lirayı buluyor ilaçlar ... peki cem demirel varmış birde onun hakkında bilgin var mı fiyat doktora göre değişiyordur kesin
Kızlar nApıyorsunuz nasılsınız yarın tekrar kan vericez bkalım ne olucak bugün adet günümde hafif bi bel agrısı oldu am okudugum kadRıyla bu oluyormus bu dönemler gelince gebeliktede ama suan iyiyiz:)hepiniz Aklımdasınız dua ediyorum sizlere inşallah hepiniz en kısa zamanda yavrunuzu kucgınıza alırsınız.. sizlerde bNa edin saglıkla yavrumu kucagıma alayım..
Bende gittim canım ilk 139 cıkmıstı bugün 389 cıkmıs cok iyi dedi beni 10 gün sonra cagırdı artık görmek için. Tek yada cift diye demedi bana ya kesede görelim dedi. Bende cok korktum bugün ama şükür hersey yolunda :))ben ikinci kez kan verdim bugün iki katın açıkmış. Doktor iyi yükselmiş dedi. haftaya keseyi görmek için çağırdı. yüksek ihtimalle tek tutunmuş. Sen de hayırlı haberler alırsın inşallah. heyecandan çok içinde bi korku yine yolunda gitmezse diye aklıma da getirmemeye çalışıyorum. inşallah ilerler sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?