İnsallah canim sorununuz nedirMrb.kızlar bende nasipse eylülde tüp bebege baslıcam adet olmayı bekliyorum .insallah eylül ayı hakkımızda hayırlısı olur
Yumurta kalitesizligi canımİnsallah canim sorununuz nedir
Fsh estradiol felan kac cikiyor hormonlarin.Yumurta kalitesizligi canım
Yakın zaman da yaptırmadım canım adet olmayı bekliyorum 3.günü büyük ihtimal yapılcak o testler ben sana o zamn yazarmFsh estradiol felan kac cikiyor hormonlarin.
İnsallah hakkında hayırlısı olur canım benim Allaj cc evladını sana bagıslasın. İlk denemede tutar insallahMerhabalar ben de 2. Evladım için Eylül ayında Tüp bebek tedavisine başlıyorum Bahçeci Fulya tüp bebek merkezinde Eylül ortalarında regl olmam gerekiyor 2. günü gidip tedaviye başlayacağım ancak hemen transfer olmayacak Miyon var maalesef doktorum miyonun alacak inşallah Kasım Aralık gibi bana da transfer yapılır Allah'ım emeklerinizi boşa çıkarmasın
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim gönlünden geçeni kucağında göstersin inşallahİnsallah hakkında hayırlısı olur canım benim Allaj cc evladını sana bagıslasın. İlk denemede tutar insallah
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağında göstersin evladınızi inşallahSonuc 126 cıktı salı gun tekrar kan testi vericem bayram sonu ınsallh kese gorcz Rabbim izin verrse mucize gbi bsy bu hala inanamyrum
Canim prolaktini reglin 3. Gunu verdim. Progesteronu reglin 21. Gunu veriyorsun. Tsh de 3. Gunu bakilmis bende. Ozelde yaptirmistim ben. Ama tup bebek doktorum 15 tahlil istedi. Icinde prolaktin v3 rubellada var. Herhangi bir gunde yaptirdim hepsini. Devlet hastanesindeArkadaşlar proloktin progesteron ve TSH tahlilleri reglin kaçıncı günü yaptırdınız sizden de tedavi başlarken testler isteilermi benden tam kan sayımı Rubella testi gibi testleri de istediler. Merkezleri denmiş hastanede mı yaptirdiniz
Dr hemsiresinu aramadım çarşamba arayıp soracağım
Progesteron testiniz kac cikmistiCanim prolaktini reglin 3. Gunu verdim. Progesteronu reglin 21. Gunu veriyorsun. Tsh de 3. Gunu bakilmis bende. Ozelde yaptirmistim ben. Ama tup bebek doktorum 15 tahlil istedi. Icinde prolaktin v3 rubellada var. Herhangi bir gunde yaptirdim hepsini. Devlet hastanesinde
16.99 du canimProgesteron testiniz kac cikmisti
Hayırlı olsun tedaviniz arkadaşımMerhabalar kizlar bende dufyduck gibi antalya ıvf de tedavideyim. bu ay dogum kontrol ilaci verdi kullaniyorum. Yasim 38 sebepsiz infertilite benimki. Hic cocugum yok. Bu ay regliyle ignelere baslayacagiz. Tahmini transfer tarihim 1 kasim. Hepimizin hakkindan hayirlisi olsun. Insallah hepimizin kucagi saglikli hayirli evlatlarla dolsun
Tup bebek yapilirkenki ay mi normalde mi16.99 du canim
Kuzucum ben catlatma tedavisine baslayacakken regl in 21 gunu istemisti dr. O zaman baktirdim 16.99 du. Herhangi bi ilac yada baska birsey kullanmamistim normal oyle cikmisti. Tup bebek doktorum sonucu yeterli buldu. Yeniden yaptirmadi.Tup bebek yapilirkenki ay mi normalde mi
Ins canim ya hakkimizdan hayirlisi allah isteyen herkeze nasip etsinHayırlı olsun tedaviniz arkadaşım
Bende 40 yaşındayım ikinci evladi istiyorum ilki doğal oldu
İnşallah hayırlı haberler alalım birlikte
Ay cok guzel benim hep 0 cikiyor o sonuc. Sizin sonicunuza gore yumurtluyorsunuzKuzucum ben catlatma tedavisine baslayacakken regl in 21 gunu istemisti dr. O zaman baktirdim 16.99 du. Herhangi bi ilac yada baska birsey kullanmamistim normal oyle cikmisti. Tup bebek doktorum sonucu yeterli buldu. Yeniden yaptirmadi.
Evet bizimki sebepsiz infertilite. Sorunumuz yok ancak gebelik olusmuyor. Olsun onu problem etme ilacla yukseltiyorlar herseye bi cozum buluyorlar. Moralimizi yuksek tutalim. Ona bakarsan bir suru sorunu olanlarin cocuklari oldu tanidiklarim var. Bizim sorun yok gebelik yokAy cok guzel benim hep 0 cikiyor o sonuc. Sizin sonicunuza gore yumurtluyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?