2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

günaydın canım bayılıyorum senin şu slogana

ay ağzından bal damlıyoo keşke öyle olsa gelmese ama bu ay adet belirtilerim olmadı benim hepp sivilce çıkardı çıkmadı göğüslerim çok şişerdi şişmedi şimdi kramp gibi ağrı giriyo kasıklarıma ama testte negetif çıktı bu sabah yapmadım zaten hayırlısı artıkkk bu ay doktora gidicez randevu alıcam bugün artık cnm bi test yaptıralım

bana doktor folio plus verdi 3 tane birden içilio ve vitaminde var ayrıca günlük doz 400 mg olması lazım fazla olması önemli değil zaten idrarla atılıyor ama doktor daha iyi bilir tabiii ebe ablam var kafasını ütülemiştim o anlatmıştı

Canım ben de folik plus kullanayım o. Aman. Hatta haftasonu doktora gittiğimde de sorayım bi. Bu arada bu hap büyük mü yoksa folbiol gibi küçük mü, ben haplar iri olunca içemiyorum çok kötü oluyorum

Zeytin_yesili Canımcım doktorlar bana da hiç folik vermedi. İlk zamanlar bende duyup kafama göre folik Plus içtim bir kutu, bir daha almadım. Şimdi yine alıp içeyim mi napayım
Hamile kalmayı düşündüğün andan itibaren içilmesi gerekiyormuş canım folbiol al istersen ben eczacıya folik asit istiyorum dedim hemen folbiol verdi ben istemeden kuzenim de benden 15 gün sonra düşük yaptı onun dr ona folbiol vermiş eczacıdan alırken bebek mi düşünüyorsun demiş al canım şifan olur inşallah

Kuzum folbiol düşüğe sebep olsa drlar yazmaz ki folik asit sonuçta düşük doz olan folik asit günde 2 ya da 3 defa içiliyo ama folbiol günde bir defa içiliyo

İnofolic combi var bir de 32 lira fiyatı hamile kalanlar çok o hapı içip nette yazıyor araştırırsan canım ama fakültede ki dr bile folik asit kullanıyorum dediğim de ne adını sordu ne de folik asit şunu al diye ilaç ismi söylemedi

Kuzum hakkında hayrlısı inşallah bebiş vardır evde ki testlerw güvenmiyorum bem erken gebelik testi normal gebelik testi yaptım kocaman negatif çıktı ama kanda gebelik çıkmıştı inşallah sen de hamişsindi listeye hamiş sultan diye yazarız

Ya kızlar bişey sorcam toksoplazma testi hamile kalincami yapılıyor, dün hemşireye sordum hamile kaldığında yapılıyor dedi nette baktım hamile kalınmadan yapılıyor yazıyor kafam karıştı bilgisi olan varmı bununla alakalı?

CANIM BENİMM bir gün inşallah hepimiz bebişlerimizin fotolarını atarız buraya gelmezse eğer bu akşam kan testine gideyimmi bekliyeyimmi acaba 1 2 günn

bütün hamile kalanlara yapılıyor canım özellikle evinde hayvan besleyenlere ama isteğe bağlı özel hastaneler mutlaka yapar

bütün hamile kalanlara yapılıyor canım özellikle evinde hayvan besleyenlere ama isteğe bağlı özel hastaneler mutlaka yapar
Tabi o dönemde yaptırmak şart olur bebeğin sağlığı açısından. Benim evde kedim var aşıları fln yapılıyor sağlıklı ama tâbi kumunu mecburen temizliyorum hamilelikte o sıkıntı oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…