- 3 Haziran 2016
- 712
- 980
- 103
- 42
günaydın canım bayılıyorum senin şu sloganaG♥Ü♥N♥A♥Y♥D♥I♥N
Kadınlar Kulübünün en TATLI en ŞEKER en GÜZEL KADINLARI gününüz aydın dualarınız kabul moraliniz mükemmel haliyeti ruhiyetiniz (hopa) ELİN DE TEFİ YERİNDE KEYDİ BOŞVER BİTER Mİ DÜNYA'NIN DERDİ olsun inşallah
Kuzum belki adet olmazsın annişine cee ee süpriz anniş der bebişin inşallah öyle olur
Adet olursan bu ay eşine zeytin yağı incir kürü yedir sabah aç karnına iki adet gece yatarken de ballı ceviz badem fındık antep fıstığı çörek otu tarçın karışımı bi kaşık yedir inşallah bebişin tez zaman da gelir
bana doktor folio plus verdi 3 tane birden içilio ve vitaminde var ayrıca günlük doz 400 mg olması lazım fazla olması önemli değil zaten idrarla atılıyor ama doktor daha iyi bilir tabiii ebe ablam var kafasını ütülemiştim o anlatmıştıKızlar bu folik asitin hamileliği kolaylaştırması gibi bir etkisi var mı? Ben baya aylarca içtim hamile olduğumu öğrendiğimde de devam ettim. Önce şu 20 liralık olan mor paketli olandan içtim. Adını bilmiyorum. Sonra doktor bana Folbiol yazdı ona devam ettim. Ama düşük olduktan sonra bıraktım hepsini sinirden. 4 aydır da içmiyorum. Bi de benim bi arkadaş hamilelipin ilk günleri çok kötü geçiyordu aşırı halsizlik bulantı vs. Hatta kanaması da oluyodu. Düşük olabilir dediler. Doktor kızın folbiol içtiğini öğrenince onun dozajı çok yüksek demiş içme demiş. Kız şimdi bildiğim kadarıyla mor paketli olana başladı. Hatta o zaman ben dedim ki acaba benm düşüğe de folbiol etki etmiş olabilir mi? O yüzden de içmedim daha. Başlasam mı ki
amin canım Rabbim istiyen herkese nasib etsinkuzum rabbim bu yaşadıkların 99 ismi hürmetine önümüzdeki ay bebeiş nasip edicek inanıyorum sık dişini geçicek inşallahhh
amin sonuçlar güzel olsunda ben ağrıyı çeker unuturum inşallah güzel çıkarKuzum benim ya allah yardımcın olsun inşallah bir an önce toparlarsın, inşallah sonuçlar istediğin gibi çıkar da çektiğin bu acılarına değer bitanem
Canım ben de folik plus kullanayım o. Aman. Hatta haftasonu doktora gittiğimde de sorayım bi. Bu arada bu hap büyük mü yoksa folbiol gibi küçük mü, ben haplar iri olunca içemiyorum çok kötü oluyorumbana doktor folio plus verdi 3 tane birden içilio ve vitaminde var ayrıca günlük doz 400 mg olması lazım fazla olması önemli değil zaten idrarla atılıyor ama doktor daha iyi bilir tabiii ebe ablam var kafasını ütülemiştim o anlatmıştı
TEŞEKKÜR EDERİM CANIMAmin cnm inşallah sanada versin.
büyük kuzum antibiyorik kadar neredeyseCanım ben de folik plus kullanayım o. Aman. Hatta haftasonu doktora gittiğimde de sorayım bi. Bu arada bu hap büyük mü yoksa folbiol gibi küçük mü, ben haplar iri olunca içemiyorum çok kötü oluyorum
Ben de kalktığımdan beri oynayasım var gerdan kıra kıra canımTey tey teyyay valla kalkıp oynayasım geldi tatlım, çok motive edici bir mesaj oldu bu
Hamile kalmayı düşündüğün andan itibaren içilmesi gerekiyormuş canım folbiol al istersen ben eczacıya folik asit istiyorum dedim hemen folbiol verdi ben istemeden kuzenim de benden 15 gün sonra düşük yaptı onun dr ona folbiol vermiş eczacıdan alırken bebek mi düşünüyorsun demiş al canım şifan olur inşallahZeytin_yesili Canımcım doktorlar bana da hiç folik vermedi. İlk zamanlar bende duyup kafama göre folik Plus içtim bir kutu, bir daha almadım. Şimdi yine alıp içeyim mi napayım
Kuzum folbiol düşüğe sebep olsa drlar yazmaz ki folik asit sonuçta düşük doz olan folik asit günde 2 ya da 3 defa içiliyo ama folbiol günde bir defa içiliyoKızlar bu folik asitin hamileliği kolaylaştırması gibi bir etkisi var mı? Ben baya aylarca içtim hamile olduğumu öğrendiğimde de devam ettim. Önce şu 20 liralık olan mor paketli olandan içtim. Adını bilmiyorum. Sonra doktor bana Folbiol yazdı ona devam ettim. Ama düşük olduktan sonra bıraktım hepsini sinirden. 4 aydır da içmiyorum. Bi de benim bi arkadaş hamilelipin ilk günleri çok kötü geçiyordu aşırı halsizlik bulantı vs. Hatta kanaması da oluyodu. Düşük olabilir dediler. Doktor kızın folbiol içtiğini öğrenince onun dozajı çok yüksek demiş içme demiş. Kız şimdi bildiğim kadarıyla mor paketli olana başladı. Hatta o zaman ben dedim ki acaba benm düşüğe de folbiol etki etmiş olabilir mi? O yüzden de içmedim daha. Başlasam mı ki
Folbiol 5 mg günde 400 mg kadar folik asit içilmesi gerekiyormuş dr'lar zararı olsa niye yazsın kiŞimdi baktım da o 20 liralık desiğimin adı folidıceymiş ve 400mcg . Folbiol ise 4 mg. folbiolun dozajı baya yüksek duruyor
İnofolic combi var bir de 32 lira fiyatı hamile kalanlar çok o hapı içip nette yazıyor araştırırsan canım ama fakültede ki dr bile folik asit kullanıyorum dediğim de ne adını sordu ne de folik asit şunu al diye ilaç ismi söylemediMor paketli olan hangisi canım merak ettim? Valla herkes hamile kalmaya yardımcı diyor ama kilo da aldırır diyorlar bana doktorlarım hiç vermedi bir de o kadar iyi doktorlardı anlamadım. Şimdi alsam kilo yapar mı diye düşünüyorum valla
Kuzum hakkında hayrlısı inşallah bebiş vardır evde ki testlerw güvenmiyorum bem erken gebelik testi normal gebelik testi yaptım kocaman negatif çıktı ama kanda gebelik çıkmıştı inşallah sen de hamişsindi listeye hamiş sultan diye yazarızay ağzından bal damlıyoo keşke öyle olsa gelmese ama bu ay adet belirtilerim olmadı benim hepp sivilce çıkardı çıkmadı göğüslerim çok şişerdi şişmedi şimdi kramp gibi ağrı giriyo kasıklarıma ama testte negetif çıktı bu sabah yapmadım zaten hayırlısı artıkkk bu ay doktora gidicez randevu alıcam bugün artık cnm bi test yaptıralım
Kuzum hakkında hayrlısı inşallah bebiş vardır evde ki testlerw güvenmiyorum bem erken gebelik testi normal gebelik testi yaptım kocaman negatif çıktı ama kanda gebelik çıkmıştı inşallah sen de hamişsindi listeye hamiş sultan diye yazarız
Ya kızlar bişey sorcam toksoplazma testi hamile kalincami yapılıyor, dün hemşireye sordum hamile kaldığında yapılıyor dedi nette baktım hamile kalınmadan yapılıyor yazıyor kafam karıştı bilgisi olan varmı bununla alakalı?
Tabi o dönemde yaptırmak şart olur bebeğin sağlığı açısından. Benim evde kedim var aşıları fln yapılıyor sağlıklı ama tâbi kumunu mecburen temizliyorum hamilelikte o sıkıntı oluyormuş.bütün hamile kalanlara yapılıyor canım özellikle evinde hayvan besleyenlere ama isteğe bağlı özel hastaneler mutlaka yapar
Günaydınnn, hala var mı yanma canım?[/QUOT
Yk cnm yanma geçti iyiyim şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?