O zaman bundan sonra gene alıp koyayım madem ya nolacak ki belimin ağrısı geçer en fazla :)Canım benim belimi zeytin yağ ile ovmuştu anneannem sonra bardak vurdu ilk yakı tam yapışmadı ısısı hemen geçti ertesi gün ikinciyi yapıştırdım mecburen aslında iki gün hiç çıkartmıcan yumurtlamaya yakın bi tane daha yalıştırcan başka topikte kızlar öyle yazmıştı
Canım benim bekledikçe mükafatımız daha da değerleniyor inşallah yüce rabbimin katında. Gün gelecek bu günleri gülerek anacağız, üzme kendini strese sokma bu günler geçecekGunaydin kizlar ben az once regl oldum
Her ay sanki daha da uzaklasiyorum sanki daha zorlasiyor,hakkinizi helal edin sizinde moralinizi bozmak iistemiyorum ama ilk gun kotu oluyorum,esime soylerken aglamamak icin zor tutuyorum kendimi Allahim ne olur imtihanimizi kolaylastir
Tey tey teyyG♥Ü♥N♥A♥Y♥D♥I♥N
Kadınlar Kulübünün en TATLI en ŞEKER en GÜZEL KADINLARI gününüz aydın dualarınız kabul moraliniz mükemmel haliyeti ruhiyetiniz (hopa) ELİN DE TEFİ YERİNDE KEYDİ BOŞVER BİTER Mİ DÜNYA'NIN DERDİ olsun inşallah
Ben dr çocuk düşünüyorum dediğimde folik asit verdi ilk bir kutu kullandım şişme yaptı bende sonra bıraktım 2. Kutuyu icmedim@Saman Alevi Canımcım doktorlar bana da hiç folik vermedi. İlk zamanlar bende duyup kafama göre folik Plus içtim bir kutu, bir daha almadım. Şimdi yine alıp içeyim mi napayım
Mor paketli olan hangisi canım merak ettim? Valla herkes hamile kalmaya yardımcı diyor ama kilo da aldırır diyorlar bana doktorlarım hiç vermedi bir de o kadar iyi doktorlardı anlamadım. Şimdi alsam kilo yapar mı diye düşünüyorum vallaKızlar bu folik asitin hamileliği kolaylaştırması gibi bir etkisi var mı? Ben baya aylarca içtim hamile olduğumu öğrendiğimde de devam ettim. Önce şu 20 liralık olan mor paketli olandan içtim. Adını bilmiyorum. Sonra doktor bana Folbiol yazdı ona devam ettim. Ama düşük olduktan sonra bıraktım hepsini sinirden. 4 aydır da içmiyorum. Bi de benim bi arkadaş hamilelipin ilk günleri çok kötü geçiyordu aşırı halsizlik bulantı vs. Hatta kanaması da oluyodu. Düşük olabilir dediler. Doktor kızın folbiol içtiğini öğrenince onun dozajı çok yüksek demiş içme demiş. Kız şimdi bildiğim kadarıyla mor paketli olana başladı. Hatta o zaman ben dedim ki acaba benm düşüğe de folbiol etki etmiş olabilir mi? O yüzden de içmedim daha. Başlasam mı ki
Ya işte bende onu düşündüm. Ben kendim folic plus almıştım tabi o zamanlar dozaj falan aklıma bile gelmemiştiBen dr çocuk düşünüyorum dediğimde folik asit verdi ilk bir kutu kullandım şişme yaptı bende sonra bıraktım 2. Kutuyu icmedim
Netten baktım şimdi de folidoceymiş. Dozajı çok daha az. Onu alıp ona başlayacam bugün. Ben kilo konusuna pek dikkat etmedim ya, ki zaten hamile kaldığında gelecek o kilocuklarMor paketli olan hangisi canım merak ettim? Valla herkes hamile kalmaya yardımcı diyor ama kilo da aldırır diyorlar bana doktorlarım hiç vermedi bir de o kadar iyi doktorlardı anlamadım. Şimdi alsam kilo yapar mı diye düşünüyorum valla
Folic plus da yüksekmiş canım ya valla hiç dikkat etmemiştim. Kilo benim için çok önemli takıntım var, kesinlikle kilo vermeliyim ama almamam lazımNetten baktım şimdi de folidoceymiş. Dozajı çok daha az. Onu alıp ona başlayacam bugün. Ben kilo konusuna pek dikkat etmedim ya, ki zaten hamile kaldığında gelecek o kilocuklar
saol canım Allah razı olsunÖner kızı yeliz niyetine ben de tesbihlerden çektim. Adrt bitsin yasin de okuyacam inşallah. Allah gönlünde be varsa hakkında hayırlı kılsın ve onu sana nasip etsin canım.
Bana 2. 'ye folidoce verdi mor pakette onuda kullanmadım evde duruyor kaç aydır. Açıkçası gerek duymadım ben.Ya işte bende onu düşündüm. Ben kendim folic plus almıştım tabi o zamanlar dozaj falan aklıma bile gelmemişti
saol canım ALLAH RAZI OLSUN@isimsi266 Ömer kızı Yeliz niyetine yasin-i şerif okudum rabbim kabul ve makbul eylesin kucagını ve evini cocuksuz bırakmasın saglıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
AMİN AMİN SAOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN TEŞEKKÜR EDERİM GÜZEL DUALARIN İÇİN@isimsi266 Ömer kızı yeliz için Yasini Şerif, esmaül hüsna ve başka dualarda okudum Rabbim kabul etsin inşallah duaları kabul olsunRabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah kucağını boş bırakmasın evinden çocuk sesi eksik olmasın
Valla ben kiloyu hiç umursamıyorum. 1.75 boya 70 kiloyum ha fazlalık var mı var tabi ama alan almış satan satmış artık diyorumFolic plus da yüksekmiş canım ya valla hiç dikkat etmemiştim. Kilo benim için çok önemli takıntım var, kesinlikle kilo vermeliyim ama almamam lazımhamilelikte kilo alınıyor zaten öncesinde bari almayalım yahu değil mi şekerim
TEŞŞKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN@isimsi266 Ömer kızı Yeliz ve @denizzz3 Hidayet kızı Deniz niyetine 1'er tane yasini şerif okudum hediye ettim Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı Allahü teala yolunda mücahit evlatlar ihsan etsin Rabbim amin
Amin cnm inşallah sanada versin.HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN RABBİM DUALARINIZI KABUL ETSİN HEPİNİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN HAYIRLI EVLAT VERSİN İNŞŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?