2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

O zaman bundan sonra gene alıp koyayım madem ya nolacak ki belimin ağrısı geçer en fazla :)

Canım benim bekledikçe mükafatımız daha da değerleniyor inşallah yüce rabbimin katında. Gün gelecek bu günleri gülerek anacağız, üzme kendini strese sokma bu günler geçecek

Tey tey teyy ay valla kalkıp oynayasım geldi tatlım, çok motive edici bir mesaj oldu bu

@Saman Alevi Canımcım doktorlar bana da hiç folik vermedi. İlk zamanlar bende duyup kafama göre folik Plus içtim bir kutu, bir daha almadım. Şimdi yine alıp içeyim mi napayım

Kızlar bu folik asitin hamileliği kolaylaştırması gibi bir etkisi var mı? Ben baya aylarca içtim hamile olduğumu öğrendiğimde de devam ettim. Önce şu 20 liralık olan mor paketli olandan içtim. Adını bilmiyorum. Sonra doktor bana Folbiol yazdı ona devam ettim. Ama düşük olduktan sonra bıraktım hepsini sinirden. 4 aydır da içmiyorum. Bi de benim bi arkadaş hamilelipin ilk günleri çok kötü geçiyordu aşırı halsizlik bulantı vs. Hatta kanaması da oluyodu. Düşük olabilir dediler. Doktor kızın folbiol içtiğini öğrenince onun dozajı çok yüksek demiş içme demiş. Kız şimdi bildiğim kadarıyla mor paketli olana başladı. Hatta o zaman ben dedim ki acaba benm düşüğe de folbiol etki etmiş olabilir mi? O yüzden de içmedim daha. Başlasam mı ki

@Saman Alevi Canımcım doktorlar bana da hiç folik vermedi. İlk zamanlar bende duyup kafama göre folik Plus içtim bir kutu, bir daha almadım. Şimdi yine alıp içeyim mi napayım
Ben dr çocuk düşünüyorum dediğimde folik asit verdi ilk bir kutu kullandım şişme yaptı bende sonra bıraktım 2. Kutuyu icmedim

Şimdi baktım da o 20 liralık desiğimin adı folidıceymiş ve 400mcg . Folbiol ise 4 mg. folbiolun dozajı baya yüksek duruyor

Mor paketli olan hangisi canım merak ettim? Valla herkes hamile kalmaya yardımcı diyor ama kilo da aldırır diyorlar bana doktorlarım hiç vermedi bir de o kadar iyi doktorlardı anlamadım. Şimdi alsam kilo yapar mı diye düşünüyorum valla

Netten baktım şimdi de folidoceymiş. Dozajı çok daha az. Onu alıp ona başlayacam bugün. Ben kilo konusuna pek dikkat etmedim ya, ki zaten hamile kaldığında gelecek o kilocuklar

Netten baktım şimdi de folidoceymiş. Dozajı çok daha az. Onu alıp ona başlayacam bugün. Ben kilo konusuna pek dikkat etmedim ya, ki zaten hamile kaldığında gelecek o kilocuklar
Folic plus da yüksekmiş canım ya valla hiç dikkat etmemiştim. Kilo benim için çok önemli takıntım var, kesinlikle kilo vermeliyim ama almamam lazım hamilelikte kilo alınıyor zaten öncesinde bari almayalım yahu değil mi şekerim

AMİN AMİN SAOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN TEŞEKKÜR EDERİM GÜZEL DUALARIN İÇİN

Valla ben kiloyu hiç umursamıyorum. 1.75 boya 70 kiloyum ha fazlalık var mı var tabi ama alan almış satan satmış artık diyorum bence bugün alalım mor paketliden ve başlayalım

TEŞŞKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…