- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
Mutlaka almışımdır sokaktaki hayvanlarla da iç içeyim evdeki kızlarımın ağzını burnunu yiyorum valla.Canım eğer bu virüsü hamilelik öncesi aldıysan hiçbir sıkıntı yok eğer hamilelikte alınırsa tedavi ediliyor. Sen zaten muhtemelen önceden almış olursun. Bizimde kedilerimiz var o yüzden hiç düşünmüyorum bunu
Bende aynıyım canım ya bayılıyorum onlara, muck muck halindeyiz her gün, dayanamıyorumMutlaka almışımdır sokaktaki hayvanlarla da iç içeyim evdeki kızlarımın ağzını burnunu yiyorum valla.
Onlar farklı ya bizden başka kimseleri yok dertlerini anlatamıyorlar. Hergün neler geliyor sokaktaki canların başına.Bende aynıyım canım ya bayılıyorum onlara, muck muck halindeyiz her gün, dayanamıyorum
Kesinlikle canım, valla kedi sevmek apayrı bir duygu ya içim gidiyor resmen onlaraOnlar farklı ya bizden başka kimseleri yok dertlerini anlatamıyorlar. Hergün neler geliyor sokaktaki canların başına.
Aynen benimde ya hiç pesimden ayrilmazlar evlâdım onlar benim.Kesinlikle canım, valla kedi sevmek apayrı bir duygu ya içim gidiyor resmen onlara
Günaydınnn erkencisin bugünGÜNAYDINNN
TATLI
ANNİŞLER
Aynen canım ya uyku tutmadı bugün saat dörtten beri ayaktayımGünaydınnn erkencisin bugün
Maşallah maşallah hep böyle olAynen canım ya uyku tutmadı bugün saat dörtten beri ayaktayımenerji tavan
Demek ki vücut alarm gibi mübarek, bir kere kurdun mu geri adım atmıyor şekerim ne güzelMaşallah maşallah hep böyle olben de bir o kadar zor uyandım. Şu tuvalete gitme vücut alarmım beni uyandırmasa vallaha biraz zor uyanırım. Neyse ki o var tam 5.50 de hiç şaşmıyor da
Ay çok fena kaşındırıyor ben dıştan da hep kaşımıştımDemek ki vücut alarm gibi mübarek, bir kere kurdun mu geri adım atmıyor şekerim ne güzelbende valla kaşınmaktan uyuyamadım ya, yakı koymuştum ya böyle bir kaşınma olamaz, nasıl tatlı kaşınıyor uyutmadı meret Allahtan bir kaç saat sonra çıkaracağım
Çıldırıyorum yaw, nerdeyse kaşırken söküp atıcamAy çok fena kaşındırıyor ben dıştan da hep kaşımıştımçıkardıktan sonra zımparayla falan kaşımak gerek bence
iyim şimdi canım gece ateşlendim felan ama geçti çok şükür iyiyim sorduğun içi Allah razı olsun şimdi hastaneye gidicem kan vermeye çok korkuyom inşallah temiz çıkar dua etwagen canım nasıl oldun
Amin cnm isteyen herkese Rabbim nasip etsinfatma_sibel Fatma kızı Sibel için Yasini Şerif, esmaül hüsna ve başka dualarda okudum Rabbim kabul etsin inşallah Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah kucağını boş bırakmasın evinden çocuk sesi eksik olmasın
Çok geçmiş olsun canım benim, inşallah sonuçlarda güzel çıkacak hep aklımda ve dualarımdasın canım benimiyim şimdi canım gece ateşlendim felan ama geçti çok şükür iyiyim sorduğun içi Allah razı olsun şimdi hastaneye gidicem kan vermeye çok korkuyom inşallah temiz çıkar dua et
Canım cumartesi necati kızı Esra nur a okunduBu arada bayanlar ben bugün temizlendim yasinlere başlayacam şimdi. Hesaplıyorum da 7 gün regliden 1 gün bana okundu kaldı 6 kişi. Ben sadece 4 kişinin adını kaydetmişim. 2 kişi yi unutmuşum galiba ya. Hatırlayan var mı?
Necdet kızı büşra, oğuz kızı gökçe, fatma kızı sibel, ömer kızı yeliz . Başka kümler vardı
Allah bin kere razı olsun güzelim Rabbim gönlüne göre versin o güzel gölüne gmre yakı kaşınıyomu çok tatlı bi kaşıntı o ama sonra yara olur çok kaşımaÇok geçmiş olsun canım benim, inşallah sonuçlarda güzel çıkacak hep aklımda ve dualarımdasın canım benim
Kaldı bir kişi. O kimdi ola kiCanım cumartesi necati kızı Esra nur a okundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?