2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Mutlaka almışımdır sokaktaki hayvanlarla da iç içeyim evdeki kızlarımın ağzını burnunu yiyorum valla.

fatma_sibel Fatma kızı Sibel için Yasini Şerif, esmaül hüsna ve başka dualarda okudum Rabbim kabul etsin inşallah Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah kucağını boş bırakmasın evinden çocuk sesi eksik olmasın

Maşallah maşallah hep böyle ol ben de bir o kadar zor uyandım. Şu tuvalete gitme vücut alarmım beni uyandırmasa vallaha biraz zor uyanırım. Neyse ki o var tam 5.50 de hiç şaşmıyor da
Demek ki vücut alarm gibi mübarek, bir kere kurdun mu geri adım atmıyor şekerim ne güzel bende valla kaşınmaktan uyuyamadım ya, yakı koymuştum ya böyle bir kaşınma olamaz, nasıl tatlı kaşınıyor uyutmadı meret Allahtan bir kaç saat sonra çıkaracağım

Bu arada bayanlar ben bugün temizlendim yasinlere başlayacam şimdi. Hesaplıyorum da 7 gün regliden 1 gün bana okundu kaldı 6 kişi. Ben sadece 4 kişinin adını kaydetmişim. 2 kişi yi unutmuşum galiba ya. Hatırlayan var mı?
Necdet kızı büşra, oğuz kızı gökçe, fatma kızı sibel, ömer kızı yeliz . Başka kümler vardı

Ay çok fena kaşındırıyor ben dıştan da hep kaşımıştım çıkardıktan sonra zımparayla falan kaşımak gerek bence

Amin cnm isteyen herkese Rabbim nasip etsin

iyim şimdi canım gece ateşlendim felan ama geçti çok şükür iyiyim sorduğun içi Allah razı olsun şimdi hastaneye gidicem kan vermeye çok korkuyom inşallah temiz çıkar dua et
Çok geçmiş olsun canım benim, inşallah sonuçlarda güzel çıkacak hep aklımda ve dualarımdasın canım benim

Canım cumartesi necati kızı Esra nur a okundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…