- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
lgm ve lgG testleri mi oluyo canım dediğin testYa kızlar bişey sorcam toksoplazma testi hamile kalincami yapılıyor, dün hemşireye sordum hamile kaldığında yapılıyor dedi nette baktım hamile kalınmadan yapılıyor yazıyor kafam karıştı bilgisi olan varmı bununla alakalı?
İnşallah canımcım istersen yarın yaptır canım adetin gelmezse inşallah 9 ay gelmezCANIM BENİMMbir gün inşallah hepimiz bebişlerimizin fotolarını atarız buraya gelmezse eğer bu akşam kan testine gideyimmi bekliyeyimmi acaba 1 2 günn
Amin kuzum amin normalde o kadar takliyorum ama adet gunleri zorlu geciyor aziick duygusallasiyorum,sen ne yaptin rahim filmi sonucun cikti mi?ben de bu ay cekterebilirim.üzülme canım her ay yaklaşıyoz öyle düşün ilk gün genelde hep öyle oluyoz dün bende çok ağladım annemi aradım hertarafım çok acıyo dedim o bitaraftan ben bi tarafta ağladık ama neyazıkki hiç kimsenin yapacağı bişiy yok ağlasakda geçiyo bizim tek yardımçımız Allah olsun çümkü anca o dilerse olur duaya devam olucak olucaaak bizde.gülücez inşallah sabır ve şükür çok şükürkü adet olabiliyoz buda bebeğimizin olucağının bi belirtisi hiç adet görmüyenler var üzme kendini sana diyom ama yazarken bile şuan ağlıyarak yazıyom rabbim inşallah vericek yavrucuk larımızı
Canim oyle dusunme insallah bebis vardirda regl olmazsin,aynen esime diyorum ki onumuzdeki maclara bakacaz karsilikli halimize guluyoruz simdi daha iyiyim sukur.üzme kendini canımm benimde bat günüm bugün kesin gelir bidahaki aya daha büyük umutlarla başlıcaz inşallah
Aynen kuzucugim demekki bunda da bir hayir var bebislerimiz o kadar hayirliki gelmeden gunahlarimizi dokup oyle gelecekler galiba:)Canım benim bekledikçe mükafatımız daha da değerleniyor inşallah yüce rabbimin katında. Gün gelecek bu günleri gülerek anacağız, üzme kendini strese sokma bu günler geçecek
Hadi ya o zaman hayatta içemem. Meyvesuyıyla içiyorum anca onu da zar zorbüyük kuzum antibiyorik kadar neredeyse
Insallah canim ama gerek kalirsa da kacis yokmasal3487 canım inşallah çekmene gerek kalmadan hamiş kalırsın ben çekerken ağrı his etmedim ama dümden bu yana yatakdayım çok ağrım oldu şimdi biraz iyiyim çok şükür yarın kan vermeye gitcem inşallah güzel çıkar sonuçlar dua
Dualarımız seninle hayatım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin okudugumuz yasinlerin cektiğimiz tesbihatların üç ayların yüzü suyu hürmetine rabbim güzel günler yaşatsın inşallah Allah yardımcın olsun kuzumAsksevgihuzur kerim kızı merve niyetine Bir MERYEM SÜRESİ bide YASİN okudum rabbim tez ve hayırlı zamanda hayırlı salih ve saliha ikizler naaib etsin ahlaklı güzel sağlıklı evlatlar versin inşallah kızlar geç okuyom biraz farkındayım hastaydım anca bi kişiye okudum inşallah yetişirim size hakka giriyosam helal edin yarın hastaneye kan vermeye gitcem inşallah sonuç lar çok güzel çıkar dua da unutmayın can kuşlarım benim
amin canım benim amin iyki varsınızDualarımız seninle hayatım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin okudugumuz yasinlerin cektiğimiz tesbihatların üç ayların yüzü suyu hürmetine rabbim güzel günler yaşatsın inşallah Allah yardımcın olsun kuzum
Allah razı olsun canım Rabbim kimseyi evlatla sınamasınInsallah canim ama gerek kalirsa da kacis yok
Canim senin bence tupler yapisiksa falan acilmistir ondan agriyordur,insallah hayirli guz3el sonuclar alacaksin dualarimiz seninle
Canım iki aydır inofolic içiyorum o da yeterli olur değil mi, sonra da olmadı folbiol alırım. Günde bir defa mı içiliyor folbiolİnofolic combi var bir de 32 lira fiyatı hamile kalanlar çok o hapı içip nette yazıyor araştırırsan canım ama fakültede ki dr bile folik asit kullanıyorum dediğim de ne adını sordu ne de folik asit şunu al diye ilaç ismi söylemedi
Canım eğer bu virüsü hamilelik öncesi aldıysan hiçbir sıkıntı yok eğer hamilelikte alınırsa tedavi ediliyor. Sen zaten muhtemelen önceden almış olursun. Bizimde kedilerimiz var o yüzden hiç düşünmüyorum bunuAynen cnm parazit virüs gibi şeyler için yapılıyor. Evde kedim olduğu için mecburen yaptırmak zorundayım. Yoksa bebek icin zarari oluyormuş gerci bende hayvanlarin icinde buyudum cocuklugum onlarla gecti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?