2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kizlar merhaba
Araniza beni de alir misiniz?
Henuz calismalara baslamadik ama 2017de deneyelim istiyorum insallah
Hamile kalmayi dusunmeden ki iki uc ay icerisinde doktora gidenler var mi aranizda? Folik asite falan baslamak adina?

G♥Ü♥N♥A♥Y♥D♥I♥N
Kadınlar Kulübünün en TATLI en ŞEKER en GÜZEL KADINLARI gününüz aydın dualarınız kabul moraliniz mükemmel haliyeti ruhiyetiniz (hopa) ELİN DE TEFİ YERİNDE KEYDİ BOŞVER BİTER Mİ DÜNYA'NIN DERDİ olsun inşallah

ayy çok güzelbi günaydın mesajı olmuş okurken bile morel budum

Kizlar merhaba
Araniza beni de alir misiniz?
Henuz calismalara baslamadik ama 2017de deneyelim istiyorum insallah
Hamile kalmayi dusunmeden ki iki uc ay icerisinde doktora gidenler var mi aranizda? Folik asite falan baslamak adina?
Hoş geldin canım aramıza Rabbim çok fazla bekletmeden tez vakitte meleğini gönderir inşallah ben 3'cü kutuyu kullanıyorum (folbiol) içinde 50 tane var günde bir tane içiyorum dr yazmadı eczaneden kendi kafama göre aldım sonradan dr'a dedim iyi yapmışsın hamile kalana kadar iç dedi bana

amin canim sagol. Allah isteyen herkese en kisa surede nasip etsin hayirli, saglikli yavrular.
Bende bi ara alip baslasam olur o zaman

canım folik asit kilo yapıyomu acaba bana ilk doktora gittiğimde hamile kalnak istiyom dedim verdi ben 2 hafta içtim kilo yapardiye bıraktım şimdi bu doktorda yazfı bide balık yağı kilo yaparmıya

Kuzum benim inşallah Rabbim daha iyi etsin moralin çok çok çok güzel olsun kafan rahat bedenin huzur içinde olsun bebişte sımsıkı tutunsun anneciğine
amin ay duakarın içimi açıyo valla şuan yatakta kıvranıyom çok iyi geliyonuz telefonu bırakamıyom

fatma_sibel Fatma kızı Sibel'in sağlıklı hayrlı sorunsuz şekilde hamile kalması ve hayrla sağlıkla bebeğini kucağına alması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı Allahü teala yolunda Mücahit hayrlı uzun ömürlü evlatlar ihsan etsin inşallah wagen Türkan kızı Şeyma 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih
@Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@masal3487 Hanife kızı Özgün 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Meyra_naz Doğan kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
@Halitim Recep kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
@denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 salevat-ı şerif hepsini okudu Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Erva_umut
B busra_brt Salih kızı Büşra
@Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
@SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@Ebrarr60 Sıdıka kızı Beyhan
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
@Smydnz A.Gani kızı Sümeyye 20 bin kelime-i tevhid 10 bin salevat-ı şerif
@Pdr_ci Aziz kızı Meltem 10 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i tenzih 2 bin kelime-i tenzih 2 bin salevat-ı şerif
@esra011 Necati kızı Esra Nur
@hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
@Prmm Necdet kızı Büşra
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
fatma_sibel Fatma kızı Sibel
@denizkaplan Paşa kızı Yadigar
@BEYBISIM Davut kızı Zeliha
@Hayalimdi gercek oldu Hatice
@umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
sstsessizol
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif

Kızlar kandil listemiz oluştu Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah cümlenizden razı memnun ve hoşnut olsun inşallah kucaklarınızı kucaklarımızı çifter çifter doldursun inşallah Rabbim

Son düzenleme:
canım folik asit kilo yapıyomu acaba bana ilk doktora gittiğimde hamile kalnak istiyom dedim verdi ben 2 hafta içtim kilo yapardiye bıraktım şimdi bu doktorda yazfı bide balık yağı kilo yaparmıya
Folik asit kilo yapmıyo canım balık yağı beni affedersin cırcır yaptı daha önce içmiştim bıraktım kutuyu yarıda folik asidi bırakma kuzum asla çünkü bebeğin sinir sistemi ve beyin gelişimi için içiliyo isterse kilo aldırsın bebeğim sağlıklı olsun ben kilo almaya razıyım

Allah kabul etsin ibadetlerini canım dualarında bizide eksik etme olurmu çoook selam götür oralara bizden inşallah bir gün bizde yollara düşeriz ümre niyetine

amin canim sagol. Allah isteyen herkese en kisa surede nasip etsin hayirli, saglikli yavrular.
Bende bi ara alip baslasam olur o zaman
Ben 8 aylık evliyim ilk günden beri istiyoruz iki kimyasalım var kaç tane dr gittim hiç biri folik asid vermedi ultrasyona bi kaç kan tahliline bakıp sorun yok çocuğun olur dediler gönderdiler folik asidi bu sitede öğrendim nette baktım aldım kimyasal düşükte bile dr ne folik asid ne kan demir hapı hiç bişi yazmadı bana

Allahim tez zamanda nasip etsin insallah canim. Ben de 3 yillik evliyim. Daha anca dusuncez insallah bebisi

üzme kendini canımm benimde bat günüm bugün kesin gelir bidahaki aya daha büyük umutlarla başlıcaz inşallah

kuzum rabbim bu yaşadıkların 99 ismi hürmetine önümüzdeki ay bebeiş nasip edicek inanıyorum sık dişini geçicek inşallahhh

Allahim tez zamanda nasip etsin insallah canim. Ben de 3 yillik evliyim. Daha anca dusuncez insallah bebisi
Amin canım inşallah Rabbim cümle isteyenle beraber içinde sana da bana da listemizde ki bütün arkadaşlarıma da tez vakitte nasip etsin kuzum

üzme kendini canımm benimde bat günüm bugün kesin gelir bidahaki aya daha büyük umutlarla başlıcaz inşallah
Kuzum belki adet olmazsın annişine cee ee süpriz anniş der bebişin inşallah öyle olur
Adet olursan bu ay eşine zeytin yağı incir kürü yedir sabah aç karnına iki adet gece yatarken de ballı ceviz badem fındık antep fıstığı çörek otu tarçın karışımı bi kaşık yedir inşallah bebişin tez zaman da gelir

Kuzum benim ya allah yardımcın olsun inşallah bir an önce toparlarsın, inşallah sonuçlar istediğin gibi çıkar da çektiğin bu acılarına değer bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…