- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
ayy çok güzelbi günaydın mesajı olmuş okurken bile morel budumG♥Ü♥N♥A♥Y♥D♥I♥N
Kadınlar Kulübünün en TATLI en ŞEKER en GÜZEL KADINLARI gününüz aydın dualarınız kabul moraliniz mükemmel haliyeti ruhiyetiniz (hopa) ELİN DE TEFİ YERİNDE KEYDİ BOŞVER BİTER Mİ DÜNYA'NIN DERDİ olsun inşallah
Hoş geldin canım aramıza Rabbim çok fazla bekletmeden tez vakitte meleğini gönderir inşallah ben 3'cü kutuyu kullanıyorum (folbiol) içinde 50 tane var günde bir tane içiyorum dr yazmadı eczaneden kendi kafama göre aldım sonradan dr'a dedim iyi yapmışsın hamile kalana kadar iç dedi banaKizlar merhaba
Araniza beni de alir misiniz?
Henuz calismalara baslamadik ama 2017de deneyelim istiyorum insallah
Hamile kalmayi dusunmeden ki iki uc ay icerisinde doktora gidenler var mi aranizda? Folik asite falan baslamak adina?
Günaydın canımÖMER KIZI YELİX NİYETİNE YASİN OKUDUM ALLAH KABUL ETSİN
GÜNAYDINNN KUZULAAAR
Kuzum benim inşallah Rabbim daha iyi etsin moralin çok çok çok güzel olsun kafan rahat bedenin huzur içinde olsun bebişte sımsıkı tutunsun anneciğineayy çok güzelbi günaydın mesajı olmuş okurken bile morel budum
Hoş geldin canım aramıza Rabbim çok fazla bekletmeden tez vakitte meleğini gönderir inşallah ben 3'cü kutuyu kullanıyorum (folbiol) içinde 50 tane var günde bir tane içiyorum dr yazmadı eczaneden kendi kafama göre aldım sonradan dr'a dedim iyi yapmışsın hamile kalana kadar iç dedi bana
canım folik asit kilo yapıyomu acaba bana ilk doktora gittiğimde hamile kalnak istiyom dedim verdi ben 2 hafta içtim kilo yapardiye bıraktım şimdi bu doktorda yazfı bide balık yağı kilo yaparmıyaHoş geldin canım aramıza Rabbim çok fazla bekletmeden tez vakitte meleğini gönderir inşallah ben 3'cü kutuyu kullanıyorum (folbiol) içinde 50 tane var günde bir tane içiyorum dr yazmadı eczaneden kendi kafama göre aldım sonradan dr'a dedim iyi yapmışsın hamile kalana kadar iç dedi bana
amin ay duakarın içimi açıyo valla şuan yatakta kıvranıyom çok iyi geliyonuz telefonu bırakamıyomKuzum benim inşallah Rabbim daha iyi etsin moralin çok çok çok güzel olsun kafan rahat bedenin huzur içinde olsun bebişte sımsıkı tutunsun anneciğine
Folik asit kilo yapmıyo canım balık yağı beni affedersin cırcır yaptı daha önce içmiştim bıraktım kutuyu yarıda folik asidi bırakma kuzum asla çünkü bebeğin sinir sistemi ve beyin gelişimi için içiliyo isterse kilo aldırsın bebeğim sağlıklı olsun ben kilo almaya razıyımcanım folik asit kilo yapıyomu acaba bana ilk doktora gittiğimde hamile kalnak istiyom dedim verdi ben 2 hafta içtim kilo yapardiye bıraktım şimdi bu doktorda yazfı bide balık yağı kilo yaparmıya
Kızlar ben iki arkadaşımız için tesbihleri çektim hastaydım umreye gidiyoruz yarın yolculuk var giremeyebilirim listeyi aldım Kabe'de okuycam hepinize bol bol dua miraç gecesi Kudüs'te olucam Rabbim inşaAllah dualarımızı kabul eder
Ben 8 aylık evliyim ilk günden beri istiyoruz iki kimyasalım var kaç tane dr gittim hiç biri folik asid vermedi ultrasyona bi kaç kan tahliline bakıp sorun yok çocuğun olur dediler gönderdiler folik asidi bu sitede öğrendim nette baktım aldım kimyasal düşükte bile dr ne folik asid ne kan demir hapı hiç bişi yazmadı banaamin canim sagol. Allah isteyen herkese en kisa surede nasip etsin hayirli, saglikli yavrular.
Bende bi ara alip baslasam olur o zaman
Ben 8 aylık evliyim ilk günden beri istiyoruz iki kimyasalım var kaç tane dr gittim hiç biri folik asid vermedi ultrasyona bi kaç kan tahliline bakıp sorun yok çocuğun olur dediler gönderdiler folik asidi bu sitede öğrendim nette baktım aldım kimyasal düşükte bile dr ne folik asid ne kan demir hapı hiç bişi yazmadı bana
üzme kendini canımm benimde bat günüm bugün kesin gelir bidahaki aya daha büyük umutlarla başlıcaz inşallahGunaydin kizlar ben az once regl oldum
Her ay sanki daha da uzaklasiyorum sanki daha zorlasiyor,hakkinizi helal edin sizinde moralinizi bozmak iistemiyorum ama ilk gun kotu oluyorum,esime soylerken aglamamak icin zor tutuyorum kendimi Allahim ne olur imtihanimizi kolaylastir
üzülme canım her ay yaklaşıyoz öyle düşün ilk gün genelde hep öyle oluyoz dün bende çok ağladım annemi aradım hertarafım çok acıyo dedim o bitaraftan ben bi tarafta ağladık ama neyazıkki hiç kimsenin yapacağı bişiy yok ağlasakda geçiyo bizim tek yardımçımız Allah olsun çümkü anca o dilerse olur duaya devam olucak olucaaak bizde.gülücez inşallah sabır ve şükür çok şükürkü adet olabiliyoz buda bebeğimizin olucağının bi belirtisi hiç adet görmüyenler var üzme kendini sana diyom ama yazarken bile şuan ağlıyarak yazıyom rabbim inşallah vericek yavrucuk larımızı
Amin canım inşallah Rabbim cümle isteyenle beraber içinde sana da bana da listemizde ki bütün arkadaşlarıma da tez vakitte nasip etsin kuzumAllahim tez zamanda nasip etsin insallah canim. Ben de 3 yillik evliyim. Daha anca dusuncez insallah bebisi
Kuzum belki adet olmazsın annişine cee ee süpriz anniş der bebişin inşallah öyle olurüzme kendini canımm benimde bat günüm bugün kesin gelir bidahaki aya daha büyük umutlarla başlıcaz inşallah
Kuzum benim ya allah yardımcın olsun inşallah bir an önce toparlarsın, inşallah sonuçlar istediğin gibi çıkar da çektiğin bu acılarına değer bitanemyok canım geceden beri çok kötüyüm bu gün kan vermeye gitcektik ağrıdan adım atamıyom gitmedim eşim yatdinlen yarın gideriz vucut direncin yok bide kan verirsen hasta olucan dedi götürmedi ben zorladım ama yok dedi iykide gitmemişim ya kavaltı bile hazırlıyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?