Sağol kuzum cümlemize inşallah, valla çok kaşınıyor ya uyuyamadımAllah bin kere razı olsun güzelim Rabbim gönlüne göre versin o güzel gölüne gmre yakı kaşınıyomu çok tatlı bi kaşıntı o ama sonra yara olur çok kaşıma
Buldum buldumBu arada bayanlar ben bugün temizlendim yasinlere başlayacam şimdi. Hesaplıyorum da 7 gün regliden 1 gün bana okundu kaldı 6 kişi. Ben sadece 4 kişinin adını kaydetmişim. 2 kişi yi unutmuşum galiba ya. Hatırlayan var mı?
Necdet kızı büşra, oğuz kızı gökçe, fatma kızı sibel, ömer kızı yeliz . Başka kümler vardı
Hayır bulamadınBuldum buldum
Perşembe Mustafa kızı Şule
Cuma senin için okumuşuz canım
Tamam değil mi
Kız paşa kızı yadigar değil miydi hadi bulduğumu söyle banaBuldum buldum
Perşembe Mustafa kızı Şule
Cuma senin için okumuşuz canım
Tamam değil mi
GunaydinGÜNAYDINNN
TATLI
ANNİŞLER
Günaydınlaaaaaarrrr bayanlarGÜNAYDINNN
TATLI
ANNİŞLER
Fatma kızı sibel niyetine okundu cnmKizlar dun kime okundu bir yerw not alayim adet bitince okurum.
Günaydın cnmGÜNAYDINNN
TATLI
ANNİŞLER
Cnm ben cıkardım benimde kaşınıyordu cok dayanamadım yara olmasından korktum
Bende bugün çıkaracağım canım gece uyuyamamadım kaşınmaktan, olduğu kadar artıkCnm ben cıkardım benimde kaşınıyordu cok dayanamadım yara olmasından korktum
Tamam canim sagol:)Fatma kızı sibel niyetine okundu cnm
Aynen cnm inşallah faydası olurBende bugün çıkaracağım canım gece uyuyamamadım kaşınmaktan, olduğu kadar artık
Sende sagol cnm :)Tamam canim sagol:)
Kaşınması işe yaradığını gösteriyormuş canım biliyor musun ilk defa duydum kaşındığımıza değdi mi dersinAynen cnm inşallah faydası olur
Oo süper o zmn bence değdi ya ama bu kadar kaşıntı yeter bence sonu güzel olsun inşallahKaşınması işe yaradığını gösteriyormuş canım biliyor musun ilk defa duydum kaşındığımıza değdi mi dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?