Günaydın cnm :)günaydın kızlar
Günaydın cnmgünaydın hatunlarrrr
akşam fatma kızı sibel için okudum Allahım kabul etsin saglıklı hayırlı evlatlar versin inşallah
Hakkımızda hayırlısı olsun cnm rabbim yüzümüzü güldürür inşallahallah dualarımızı kabul eder inşallah. bebeklerimize kavuşuruz annem hurmaya birşeyler okuyup bana veriyor. nasip bakalaım bu ayda yumurtlama günlerini de değerlendirdik.
Dualarımız herkes için cnm rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Canım benim seni es geçmedim henüz kişiyi bulamadım diye yazmadım, yoksa ben meslektaşımı es geçermiyim canımcım, seviliyorsun
İnşallah canım valla yeteri kadar kaşındık artık mükafatı da görelimOo süper o zmn bence değdi ya ama bu kadar kaşıntı yeter bence sonu güzel olsun inşallah
Canım adetli iken tesbih çekebilirsin temizlenince kaldığın arkadaştan yasin okumaya başlarsın ♥Zeytin_yesili kuzum ben adetim birince devam etsem olur mu yani alti gun suresince adina dua edecegimiz kizlara r2glm bitince birer yasin okusam kabul olur mu?
Evet canım günde bir defa içiliyor yetiyormuş nette okudum folbiolun yarısı bile günlük ihtiyacı karşılamaya yetiyormuş etkili bi ilaç canımCanım iki aydır inofolic içiyorum o da yeterli olur değil mi, sonra da olmadı folbiol alırım. Günde bir defa mı içiliyor folbiol
Ayy hadi inşallah cnm yaİnşallah canım valla yeteri kadar kaşındık artık mükafatı da görelim
Tamam canım inofolic bitsin onu da alırım :)Evet canım günde bir defa içiliyor yetiyormuş nette okudum folbiolun yarısı bile günlük ihtiyacı karşılamaya yetiyormuş etkili bi ilaç canım
İnşallah canım valla yeteri kadar kaşındık artık mükafatı da görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?