benide ekleyin Abdullah kızı nihalB BEYBISIM Davut kızı Zeliha'nın sağlıklı hayrlı sorunsuz şekilde hamile kalması ve hayrla sağlıkla bebeğini kucağına alması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı Allahü teala yolunda Mücahit hayrlı uzun ömürlü evlatlar ihsan etsin inşallahwagen Türkan kızı Şeyma 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih
@Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@masal3487 Hanife kızı Özgün 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Meyra_naz Doğan kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
@denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 salevat-ı şerif hepsini okudu Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Erva_umut
B busra_brt Salih kızı Büşra
@Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
@SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@Ebrarr60 Sıdıka kızı Beyhan
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
@Smydnz A.Gani kızı Sümeyye 20 bin kelime-i tevhid 10 bin salevat-ı şerif
@Pdr_ci Aziz kızı Meltem 10 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i tenzih 2 bin kelime-i tenzih 2 bin salevat-ı şerif
@esra011 Necati kızı Esra Nur
@hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
@Prmm Necdet kızı Büşra
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
fatma_sibel Fatma kızı Sibel
iki prensesin annesi Paşa kızı Yadigar
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha
@Hayalimdi gercek oldu Hatice
@umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
@sstsessizol
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
Kızlar kandil listemiz oluştu Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah cümlenizden razı memnun ve hoşnut olsun inşallah kucaklarınızı kucaklarımızı çifter çifter doldursun inşallah Rabbim
Ne çektik bu şanlıdan yahu uyuz yaptı biziinşallahhh karşılığını görürsünüz canlarımm bende yanma olmamıştı çok ama son gün biraz kaşındı benimkide şanlıydı sanırım
Hangi gün adet olmuş canım çünkü listeyi atlayarak geçiyorum dua okumayanlar var isimleri olup@Pdr_ci canım valla bak içime dert oldu hee bir türlü gerilere gittim bulamadım ya, benim içime oturur şimdi bu takarım kafayabenim bulduğum herkesi sen hatırlamışsın
Zeytin_yesili belki bize yardım eder, dimi canım
Canım farketmiyor anne yada baba olarak okuyoruzbenide ekleyin Abdullah kızı nihal
birde neden baba ismine yollanıyor anne ismi değil mi normalde?
Cuma günü adet olmuş, Cuma günü sıra ondaydı zaten, iki kişi eksikti birini bulduk bir kişiyi aradım taradım bulamadım bir türlüHangi gün adet olmuş canım çünkü listeyi atlayarak geçiyorum dua okumayanlar var isimleri olup
Babalarımızın ismi ile çağrılcaz diye sanırım bilmiyorum canım hoş geldin aramıza Rabbim inşallah hayrlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahbenide ekleyin Abdullah kızı nihal
birde neden baba ismine yollanıyor anne ismi değil mi normalde?
Allah razı olsun cnmfatma_sibel fatma kızı sibel niyetine yasinimi okudum. Dua mı da ardından gönderdim hemen. Rabbim kendisine hayırlı ve sağlıklı çocuklar nasip etsin. Gönlünde olanı hayırlısıyla gerçekleştirsin. Aminn
Ercan kızı Ecrin Tuğba için okumuş mu canım cuma adet olduysa eğer kişiler tam çıkıyoCuma günü adet olmuş, Cuma günü sıra ondaydı zaten, iki kişi eksikti birini bulduk bir kişiyi aradım taradım bulamadım bir türlü
Aynen canım baba ismi ile çağrılırBabalarımızın ismi ile çağrılcaz diye sanırım bilmiyorum canım hoş geldin aramıza Rabbim inşallah hayrlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Biri Esra nur canımBu arada bayanlar ben bugün temizlendim yasinlere başlayacam şimdi. Hesaplıyorum da 7 gün regliden 1 gün bana okundu kaldı 6 kişi. Ben sadece 4 kişinin adını kaydetmişim. 2 kişi yi unutmuşum galiba ya. Hatırlayan var mı?
Necdet kızı büşra, oğuz kızı gökçe, fatma kızı sibel, ömer kızı yeliz . Başka kümler vardı
Evet canım, beni çıkarabilirsinKızlar bana yardımcı olur musunuz rica etsem liste de ismi olup okumayanları yazar mısınız benim gözümden kaçıyor bazen listeden çıkartayımiki prensesin annesi çıkartın beni dedi
Helal olsun cnm ne demek iyi olduğunda okursun.fatma_sibel canım dün rahatsızdım bugün senin niyetine ve bugün kü arkadaşımızın niyetine okuyacam hakkını helal et geçiktirdim duanı
Rabbim razı olsun kuzumHelal olsun cnm ne demek iyi olduğunda okursun.
Ne çektik bu şanlıdan yahu uyuz yaptı bizi
Ablacım ben tesbihatları bitirdim Allah ın izniyle rabbim kabul etsin inşallahB BEYBISIM Davut kızı Zeliha'nın sağlıklı hayrlı sorunsuz şekilde hamile kalması ve hayrla sağlıkla bebeğini kucağına alması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı Allahü teala yolunda Mücahit hayrlı uzun ömürlü evlatlar ihsan etsin inşallahwagen Türkan kızı Şeyma 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih
@Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@masal3487 Hanife kızı Özgün 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Meyra_naz Doğan kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
@denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 salevat-ı şerif hepsini okudu Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Erva_umut
B busra_brt Salih kızı Büşra
@Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
@SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
@Smydnz A.Gani kızı Sümeyye 20 bin kelime-i tevhid 10 bin salevat-ı şerif
@Pdr_ci Aziz kızı Meltem 10 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i tenzih 2 bin kelime-i tenzih 2 bin salevat-ı şerif
@esra011 Necati kızı Esra Nur
@hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
fatma_sibel Fatma kızı Sibel
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha
@Hayalimdi gercek oldu Hatice
@umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
@sstsessizol
T tugsem_10 Abdullah kızı Nihal
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
Kızlar kandil listemiz oluştu Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah cümlenizden razı memnun ve hoşnut olsun inşallah kucaklarınızı kucaklarımızı çifter çifter doldursun inşallah Rabbim
İnşallah güzel ve pozitif sonuçlar alırsın cnm rabbim nasip eder inşallahsorma vallaaa ben hala adet olmadımdün olcakmışım gibi karnım ağrıyodu bugün hiç bişi yok sadece ara ara kasık ve bel ağrım var veee test yapmaya korkuyorum duaaa edinnnn ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?