2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kızlar bana yardımcı olur musunuz rica etsem liste de ismi olup okumayanları yazar mısınız benim gözümden kaçıyor bazen listeden çıkartayım @denizkaplan çıkartın beni dedi
Canım okuyan çok kişi değiliz, liste uzun ama herkes okudum diye yazmıyor acaba internertleri olmayıp okuyan var mıdır içlerinde

sorma vallaaa ben hala adet olmadım dün olcakmışım gibi karnım ağrıyodu bugün hiç bişi yok sadece ara ara kasık ve bel ağrım var veee test yapmaya korkuyorum duaaa edinnnn ne olur
Hadi inşallah anniş oluyorsun bebiş var Rabbim nasip etsin inşallah müjde ver bize teyze oluyoruz diye

sorma vallaaa ben hala adet olmadım dün olcakmışım gibi karnım ağrıyodu bugün hiç bişi yok sadece ara ara kasık ve bel ağrım var veee test yapmaya korkuyorum duaaa edinnnn ne olur
He yoo aramıza inşallah bir hamile geliyordur topiğimizin ilk hamilesi olarak başı çek canım benim arkandan geliriz

He yoo aramıza inşallah bir hamile geliyordur topiğimizin ilk hamilesi olarak başı çek canım benim arkandan geliriz

offff bi güzel haberi alsam kızlarrrr öyle çok dua edicem kiii size zaten ediyorum herrrr duamda isminizi zikrediyorum çokk güzel bi grup olduk hem kaynaştık hemde dualar ediyoruz çok şanslı hissediyorum kendimi

Ayse saridogan Recep kızı Ayşe niyetine fatma_sibel Fatma kızı Sibel niyetine B BEYBISIM Davut kızı Zeliha niyetine 1'er tane yasini şerif okudum Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı Allahü teala yolunda mücahit hayrlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin Mevlam amin

Amin agzına yüreğine saglık ablacım Allah razı olsun dualrımızı kabul etsin inşallah

Amin agzına yüreğine saglık ablacım Allah razı olsun dualrımızı kabul etsin inşallah
Amin kuzum inşallah okunan ezanlar hürmetine binlerce kez amin Rabbim dualarımızı kabul ve makbul etsin kucaklarımızı boş bırakmasın evlatla sınamasın inşallah

Davud kızı zelihanin niyetine EL HALİK EL VARİS ES SEMİ tesbihatlarini cektim bagisladim Allahım kabul etsin inşallah Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin

Kızçelerim kandil tesbihatlarımız ne alemde belirttiğimiz sayıları çekebildik mi acaba ?

wagen nasıl oldun canım kan verdin mi sonucu ne zaman alacaksın kuzum
kuzum yine gidemedim aksilik peşimi bırakmıyo bundada vardır bi hayır görüncemin sıtaj ja gitme günüymüş arabada eşimde olduğu için onu götürdü mecburen bizde yarın gitcez hayırlısı eşimin sonuşları çıkmış hemşire aradı iyi dedi benimde filimler çıkmış ama doktor daha görmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…