Canım okuyan çok kişi değiliz, liste uzun ama herkes okudum diye yazmıyor acaba internertleri olmayıp okuyan var mıdır içlerindeKızlar bana yardımcı olur musunuz rica etsem liste de ismi olup okumayanları yazar mısınız benim gözümden kaçıyor bazen listeden çıkartayım @denizkaplan çıkartın beni dedi
Hadi inşallah anniş oluyorsun bebiş var Rabbim nasip etsin inşallah müjde ver bize teyze oluyoruz diyesorma vallaaa ben hala adet olmadımdün olcakmışım gibi karnım ağrıyodu bugün hiç bişi yok sadece ara ara kasık ve bel ağrım var veee test yapmaya korkuyorum duaaa edinnnn ne olur
N Nurumcan94 netim yok ama okuyorum dedi canım aklımdaCanım okuyan çok kişi değiliz, liste uzun ama herkes okudum diye yazmıyor acaba internertleri olmayıp okuyan var mıdır içlerinde
He yoo aramıza inşallah bir hamile geliyordursorma vallaaa ben hala adet olmadımdün olcakmışım gibi karnım ağrıyodu bugün hiç bişi yok sadece ara ara kasık ve bel ağrım var veee test yapmaya korkuyorum duaaa edinnnn ne olur
He yoo aramıza inşallah bir hamile geliyordurtopiğimizin ilk hamilesi olarak başı çek canım benim arkandan geliriz
Canım okudum diye gördüklerimi yazayım, sen, wagen, Pdr_ci, Halitim, büşra_brt, sudesude, fatma_sibelN Nurumcan94 netim yok ama okuyorum dedi canım aklımdaAsksevgihuzur okuyorum ama giremiyorum dedi ikisi aklımda kuzum @esrayg0 dün yazmıştı umreye gitti orada dua edecek bizlere
Teşekkür ederim canım yeni gelen beybısım de dün eklemiştim listeye tesbih çekmiş yazmışCanım okudum diye gördüklerimi yazayım, sen, wagen, Pdr_ci, Halitim, büşra_brt, sudesude, fatma_sibel
Amin canım ağzına yüreğine sağlık Rabbim kabul ve makbul etsinTesbihatlari okudum bugün benim gunum Allah razı olsun kizlar
Amin agzına yüreğine saglık ablacım Allah razı olsun dualrımızı kabul etsin inşallahAyse saridogan Recep kızı Ayşe niyetine fatma_sibel Fatma kızı Sibel niyetine B BEYBISIM Davut kızı Zeliha niyetine 1'er tane yasini şerif okudum Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı Allahü teala yolunda mücahit hayrlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin Mevlam amin
Amin canım Allah cumlemizden razı olsunAmin agzına yüreğine saglık ablacım Allah razı olsun dualrımızı kabul etsin inşallah
Amin kuzum inşallah okunan ezanlar hürmetine binlerce kez amin Rabbim dualarımızı kabul ve makbul etsin kucaklarımızı boş bırakmasın evlatla sınamasın inşallahAmin agzına yüreğine saglık ablacım Allah razı olsun dualrımızı kabul etsin inşallah
Canım ben çektim hepsini Allahım kabul etsin inşallahKızçelerim kandil tesbihatlarımız ne alemde belirttiğimiz sayıları çekebildik mi acaba ?
kuzum yine gidemedim aksilik peşimi bırakmıyo bundada vardır bi hayır görüncemin sıtaj ja gitme günüymüş arabada eşimde olduğu için onu götürdü mecburen bizde yarın gitcez hayırlısı eşimin sonuşları çıkmış hemşire aradı iyi dedi benimde filimler çıkmış ama doktor daha görmediwagen nasıl oldun canım kan verdin mi sonucu ne zaman alacaksın kuzum
canım benim buğün biter inşallahKızçelerim kandil tesbihatlarımız ne alemde belirttiğimiz sayıları çekebildik mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?