Vardır bunda da bi hayır cnm gec olsun güç olmasın sen iyi olda Allah ın izniyle herşey güzel olur inşallah sonuçların iyi çıkmasına sevindim cnm inşallah senin sonuçlarında güzel cıkar dualarım seninlekuzum yine gidemedim aksilik peşimi bırakmıyo bundada vardır bi hayır görüncemin sıtaj ja gitme günüymüş arabada eşimde olduğu için onu götürdü mecburen bizde yarın gitcez hayırlısı eşimin sonuşları çıkmış hemşire aradı iyi dedi benimde filimler çıkmış ama doktor daha görmedi
Allah kabul etsininşallahB BEYBISIM Davut kızı Zeliha'nın sağlıklı hayrlı sorunsuz şekilde hamile kalması ve hayrla sağlıkla bebeğini kucağına alması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı Allahü teala yolunda Mücahit hayrlı uzun ömürlü evlatlar ihsan etsin inşallahwagen Türkan kızı Şeyma 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih
@Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
masal3487 Hanife kızı Özgün 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
@denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 salevat-ı şerif hepsini okudu Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Erva_umut
B busra_brt Salih kızı Büşra
@Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
@SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
@Smydnz A.Gani kızı Sümeyye 20 bin kelime-i tevhid 10 bin salevat-ı şerif
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 10 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i tenzih 2 bin kelime-i tenzih 2 bin salevat-ı şerif
@esra011 Necati kızı Esra Nur
@hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
@fatma_sibel Fatma kızı Sibel
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha
@Hayalimdi gercek oldu Hatice
@umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
@sstsessizol
T tugsem_10 Abdullah kızı Nihal
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
Kızlar kandil listemiz oluştu Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah cümlenizden razı memnun ve hoşnut olsun inşallah kucaklarınızı kucaklarımızı çifter çifter doldursun inşallah Rabbim
Allah razı olsun canım benim sizde benim duamdasınız inşallah böylesi belki daha hayırlıdır evim çok kirlenmiş azıcık temizlim yasinleri okuyayı inşallahVardır bunda da bi hayır cnm gec olsun güç olmasın sen iyi olda Allah ın izniyle herşey güzel olur inşallah sonuçların iyi çıkmasına sevindim cnm inşallah senin sonuçlarında güzel cıkar dualarım seninle
hangisi doğru liste canım?B BEYBISIM Davut kızı Zeliha'nın sağlıklı hayrlı sorunsuz şekilde hamile kalması ve hayrla sağlıkla bebeğini kucağına alması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı Allahü teala yolunda Mücahit hayrlı uzun ömürlü evlatlar ihsan etsin inşallahwagen Türkan kızı Şeyma 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih ( tesbihatları okudu)
@Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
masal3487 Hanife kızı Özgün 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
@denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Erva_umut
B busra_brt Salih kızı Büşra
@Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
@SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@Ebrarr60 Sıdıka kızı Beyhan
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
@Smydnz A.Gani kızı Sümeyye 20 bin kelime-i tevhid 10 bin salevat-ı şerif
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 10 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i tenzih 2 bin kelime-i tenzih 2 bin salevat-ı şerif
@esra011 Necati kızı Esra Nur
@hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
@Prmm Necdet kızı Büşra
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
@fatma_sibel Fatma kızı Sibel
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha
@Hayalimdi gercek oldu Hatice
@umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
@sstsessizol
T tugsem_10 Abdullah kızı Nihal
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
Kızlar kandil listemiz oluştu Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah cümlenizden razı memnun ve hoşnut olsun inşallah kucaklarınızı kucaklarımızı çifter çifter doldursun inşallah Rabbim
Canim tesbih cekiyorim ama kandil icin liste olusturmustukya onlari okuyorum ondan dedim.Canım adetli iken tesbih çekebilirsin temizlenince kaldığın arkadaştan yasin okumaya başlarsın ♥
sağol canlarım ya size bişiy itiraf edeyimmi ediyom İYKİ TANIŞTIK SİZLERİ ÇOK SEVİYOMwagen kuzum her şeyde vardır hayr inşallah her şey çok güzel yolunda gidecek hayrlı güzel haberler alacaksın bizlere müjde vereceksin bizler de sevinecez seninle beraber Rabbim dualarının emeklerinin karşılığını versin tez vakitte inşallah / Kolay gelsin kuzum
Allah kabul etain cnm kolay gelsin kendini fazla yormaAllah razı olsun canım benim sizde benim duamdasınız inşallah böylesi belki daha hayırlıdır evim çok kirlenmiş azıcık temizlim yasinleri okuyayı inşallah
bende katılıyom hem yasin bide 100 tane çeksek gümde yeterkızlar netten biraz baktım da, Kuran da bazı ayetlerde peygamberlerin Allah' tan çocuk isteme duaları var. Mesela saffat suresi 100. Ayette "EABBİ HEBLİN MİNESSALİHİN" ( Rabbim bana katından salih evlatlar ver) ayeti kerimesi. İkinci olarak da
Okunuşu: Rabbi heb lî mil-ledunke zurriyyeten tayyibeten inneke semîudduâ’.
Anlamı: “Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet. Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin.” (Ali İmran Suresi – 38)
Bence bu tesbihatlatı da günlük olarak hem kendimiz için hem de birbirimiz için çekebiliriz. Bi fikir sadece
Vakit bulamazsan adetli iken çekilecek tesbihatlara canım bize bildir senin yerine tesbih çekelim kandil tesbihatların hangilerini çektin temizlenince kaldığın yerden yasin okursun canımCanim tesbih cekiyorim ama kandil icin liste olusturmustukya onlari okuyorum ondan dedim.
Rabbi hebli minessalihin olacak çok pardon yalnış yazmışım.kızlar netten biraz baktım da, Kuran da bazı ayetlerde peygamberlerin Allah' tan çocuk isteme duaları var. Mesela saffat suresi 100. Ayette "EABBİ HEBLİN MİNESSALİHİN" ( Rabbim bana katından salih evlatlar ver) ayeti kerimesi. İkinci olarak da
Okunuşu: Rabbi heb lî mil-ledunke zurriyyeten tayyibeten inneke semîudduâ’.
Anlamı: “Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet. Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin.” (Ali İmran Suresi – 38)
Bence bu tesbihatlatı da günlük olarak hem kendimiz için hem de birbirimiz için çekebiliriz. Bi fikir sadece
Canım liste aynı ben geride kalmasın kaybolmasın diye arada bir paylaşıyorum listeyihangisi doğru liste canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?