2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Allah razı olsun canım amin inşallah

sağol canlarım ya size bişiy itiraf edeyimmi ediyom İYKİ TANIŞTIK SİZLERİ ÇOK SEVİYOM şimdi bana kolay gelsin
Kuzum Bende seni seviyorum Rabbime şükürler olsun ki bizleri dualar da birleştirdi bizi birbirimize vesile kıldı belki de inşallah evlat hasreti ile yanan yüreklerimize dualarımız derman deva olur hepimiz meleklerimize kavuşuruz

TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH KABUL ETSİN İNŞ

Vakit bulamazsan adetli iken çekilecek tesbihatlara canım bize bildir senin yerine tesbih çekelim kandil tesbihatların hangilerini çektin temizlenince kaldığın yerden yasin okursun canım
Canim,ben yarin memlekete gidicem pazar donerim,ondan dolayi ancak kandil icin olanlari okuyabilirim,ama temizlenince okumadigim kizlara birer yasin okuycam insallah.kandil ne zamandi canim?

Canim,ben yarin memlekete gidicem pazar donerim,ondan dolayi ancak kandil icin olanlari okuyabilirim,ama temizlenince okumadigim kizlara birer yasin okuycam insallah.kandil ne zamandi canim?
Pazar günü kandil canım Rabbim kabul ve makbul etsin canım dualarını amin not alırsın canım okuyamadıklarını temizlenince okur bildirirsin olur mu kuzum ♥

Pazar günü kandil canım Rabbim kabul ve makbul etsin canım dualarını amin not alırsın canım okuyamadıklarını temizlenince okur bildirirsin olur mu kuzum ♥
Tabi tabi canim Allahtan bir engel olmazsa mutlaka okurum ben not aliyorum ayrica.Ben pazara kadar kandil tesbihlerimi cekeyim ozaman.

B BEYBISIM Davut kızı Zeliha için Yasini Şerif, esmaül hüsna ve başka dualarda okudum Rabbim kabul etsin inşallah Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah kucağını boş bırakmasın evinden çocuk sesi eksik olmasın

Kuzum hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın inşallah. Rahim filmi sonuçlarını siz görmediniz mi

Sürekli bu tesbihi çekerim ve çokta severim tatlım iyi ki buraya da yazdın

kızlar bu tesbih konusunda size çok ama çok mahcubumm alamadım hakkınızı helal edin ama kandilden sonra tesbih çekicem inşallahh

P Perceivess canım sayfamız burası hergün bi arkadaş için kişi başı bir yasin okuyoz adetli oluncada tesbih çekiyoz katılıcaksan gerçek isminide yaz arkadaş eklesin Türkan kızı şeyma gibi misal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…