sağol canlarım ya size bişiy itiraf edeyimmi ediyom İYKİ TANIŞTIK SİZLERİ ÇOK SEVİYOMşimdi bana kolay gelsin
Allah razı olsun canım amin inşallahM Meyra_naz Doğan kızı Ayşe niyetinemasal3487 Hanife kızı Özgün niyetine 1'er tane yasin-i şerif okudum Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı Allahü teala yolunda mücahit hayrlı uzun ömürlü evlatlar ihsan etsin Mevlam inşallah
ayy canım inşallah hamiş sindir dualarımoz seninleöyle korkuyorum ki canım kaç gündür test yapıyorum hep negatif hala inanamıyorum gelmediğine...
Kuzum Bende seni seviyorum Rabbime şükürler olsun ki bizleri dualar da birleştirdi bizi birbirimize vesile kıldı belki de inşallah evlat hasreti ile yanan yüreklerimize dualarımız derman deva olur hepimiz meleklerimize kavuşuruzsağol canlarım ya size bişiy itiraf edeyimmi ediyom İYKİ TANIŞTIK SİZLERİ ÇOK SEVİYOMşimdi bana kolay gelsin
TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH KABUL ETSİN İNŞ@esra011 necati kızı esra nur ve @isimsi266 ömer kızı yeliz için yasinimi okudum. Bugün temizlendipim için bugün okuyabildim kızlar hakkınızı helal edin. İnşallah bu dualar ve yasinler hürmetine eviniz, mutlu yuvanız bebekcanlarla dolar da uykusuz kalırsınız. Ama tatlı bir uykusuzlukRabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kılsın ve size de bize de nasip etsin inşallah
Canim,ben yarin memlekete gidicem pazar donerim,ondan dolayi ancak kandil icin olanlari okuyabilirim,ama temizlenince okumadigim kizlara birer yasin okuycam insallah.kandil ne zamandi canim?Vakit bulamazsan adetli iken çekilecek tesbihatlara canım bize bildir senin yerine tesbih çekelim kandil tesbihatların hangilerini çektin temizlenince kaldığın yerden yasin okursun canım
Pazar günü kandil canım Rabbim kabul ve makbul etsin canım dualarını amin not alırsın canım okuyamadıklarını temizlenince okur bildirirsin olur mu kuzum ♥Canim,ben yarin memlekete gidicem pazar donerim,ondan dolayi ancak kandil icin olanlari okuyabilirim,ama temizlenince okumadigim kizlara birer yasin okuycam insallah.kandil ne zamandi canim?
Tabi tabi canim Allahtan bir engel olmazsa mutlaka okurum ben not aliyorum ayrica.Ben pazara kadar kandil tesbihlerimi cekeyim ozaman.Pazar günü kandil canım Rabbim kabul ve makbul etsin canım dualarını amin not alırsın canım okuyamadıklarını temizlenince okur bildirirsin olur mu kuzum ♥
ayy canım inşallah hamiş sindir dualarımoz seninle
Kuzum hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın inşallah. Rahim filmi sonuçlarını siz görmediniz mikuzum yine gidemedim aksilik peşimi bırakmıyo bundada vardır bi hayır görüncemin sıtaj ja gitme günüymüş arabada eşimde olduğu için onu götürdü mecburen bizde yarın gitcez hayırlısı eşimin sonuşları çıkmış hemşire aradı iyi dedi benimde filimler çıkmış ama doktor daha görmedi
Valla uyuyamazdım bu geceZeytin_yesili canım evet buldun ercan kızı ecrin tuğba ASSOSyal canım çok sağol, rahatladım şimdi. Sen de rahatladın mı benim de aklıma takılırsa kalır öyle illaki bulacam
Sürekli bu tesbihi çekerim ve çokta severim tatlım iyi ki buraya da yazdınkızlar netten biraz baktım da, Kuran da bazı ayetlerde peygamberlerin Allah' tan çocuk isteme duaları var. Mesela saffat suresi 100. Ayette "EABBİ HEBLİN MİNESSALİHİN" ( Rabbim bana katından salih evlatlar ver) ayeti kerimesi. İkinci olarak da
Okunuşu: Rabbi heb lî mil-ledunke zurriyyeten tayyibeten inneke semîudduâ’.
Anlamı: “Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet. Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin.” (Ali İmran Suresi – 38)
Bence bu tesbihatlatı da günlük olarak hem kendimiz için hem de birbirimiz için çekebiliriz. Bi fikir sadece
Hadi güzel haberlerle gel canım. Nereye gidiyorsun testesaol canım benimmm güzel haberler vermek nasip olur inşallahh bu akşam kan testine gidicez bakalım görücez
Hadi güzel haberlerle gel canım. Nereye gidiyorsun teste
gördük canım şuan yanımda ama pek bişiy anlamıyomki dokdor diliyle yazmışKuzum hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın inşallah. Rahim filmi sonuçlarını siz görmediniz mi
Canım medical pahalı aritmi daha iyi, hayırlı haber olsun inşallahÖZEL HASTANELERİN BİRİNE GİDİCEM CANIM ARTIK YA MEDİKAL YADA ARİTMİ BÜYÜK İHTİMAL ARİTMİ OLUR ONDA 26 LİRAYDI EN SON
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?