Ayy hadi ya çok merak ettim inşallah açıktır kuzumgördük canım şuan yanımda ama pek bişiy anlamıyomki dokdor diliyle yazmış
ömer kızı yelizden sonrasını okumadım ama kimsenin hakkına girmem okuyacagım kızlar bu ay aşılama yaptırmıştım ya sonuç negatif daha adet olmadım 2 güne olurum bugun devamı gelicek yasin okumanın sadece sonuç negatif olunca iyi degilim bi kaç gündür k.bakmayınE ecrin0631esra011 hilalcikk @isimsi266 @Hayalimdi gercek oldu umut-16 sstsessizol Hanımlar günlük yasin-i şerifleri okuyor musunuz ? Ya da tesbihatlarınızı çekiyor musunuz ?
Kuzum benim Rabbim kalbine inşirah ferahlığı versin derdini sıkıntını gidersin inşallah tez vakitte gönül muradına erdirsin inşallah dualarımız vesile olur hamiş kalırsınömer kızı yelizden sonrasını okumadım ama kimsenin hakkına girmem okuyacagım kızlar bu ay aşılama yaptırmıştım ya sonuç negatif daha adet olmadım 2 güne olurum bugun devamı gelicek yasin okumanın sadece sonuç negatif olunca iyi degilim bi kaç gündür k.bakmayın
canım ben anlamadım galiba hergünmü okuyoruz ismi yazılan arkadaşlarımıza mı okuyoruzE ecrin0631esra011 hilalcikk @isimsi266 @Hayalimdi gercek oldu umut-16 sstsessizol Hanımlar günlük yasin-i şerifleri okuyor musunuz ? Ya da tesbihatlarınızı çekiyor musunuz ?
inşallah sizlerden hamileyim yazılarını okurumda mayıs ayında umut edecek bir şeyim daha olur siz gülersiniz inşallahKuzum benim Rabbim kalbine inşirah ferahlığı versin derdini sıkıntını gidersin inşallah tez vakitte gönül muradına erdirsin inşallah dualarımız vesile olur hamiş kalırsın
Canım listenin başında her gün yazıuorum ben arkadaşlarımızın ismini her gün yeni bir kişiye okuyoruzcanım ben anlamadım galiba hergünmü okuyoruz ismi yazılan arkadaşlarımıza mı okuyoruz
İnşallah hep beraber güleceğiz canım yağmur suyu topla kuzum içine dualar var okunacak çocuğu olmayan bayana eşi eli içirirse inşallah hamile kalması kolaylaşıyormuşinşallah sizlerden hamileyim yazılarını okurumda mayıs ayında umut edecek bir şeyim daha olur siz gülersiniz inşallah
Evet canm çektim çok şükür bitti aklin kalmasinSmydnz kuzum kandil tesbihatlarını çektin mi ne kadar kaldı
Rabbim makbul ve kabul etsin canım ağzına yüreğine sağlık Rabbim tez vakitte gönül muradını hayrlısı sağlıklısı ile yaşamayı nasip etsin kuzum ♥Evet canm çektim çok şükür bitti aklin kalmasin
Insallah bu saatten sonra adanaya biraz zor yağar yağmur ama geçmişteki konuşmalarınızı okumuştum onuda deneyeceğimİnşallah hep beraber güleceğiz canım yağmur suyu topla kuzum içine dualar var okunacak çocuğu olmayan bayana eşi eli içirirse inşallah hamile kalması kolaylaşıyormuş
İnşallah canım zeytin yağı incir kürü ve ahmet marankinin ballı kürünü yap kuzım eşine en az 3 ay ama Rabbim şifa ihsan etsin inşallah hayrlısı sağlıklısı ile boy boy evlatlar ihsan etsin aminInsallah bu saatten sonra adanaya biraz zor yağar yağmur ama geçmişteki konuşmalarınızı okumuştum onuda deneyeceğim
tamam canım okudukca söylerim, yanlız arkadaşlar bana haklarını helal etsin her zman okuyamayabilirim şimdiden özür diliyorum...Kelebek090 Kuzum topik burası listeye ekliyorum seni de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?