2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

B BEYBISIM Davut kızı Zeliha'nın sağlıklı hayrlı sorunsuz şekilde hamile kalması ve hayrla sağlıkla bebeğini kucağına alması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı Allahü teala yolunda Mücahit hayrlı uzun ömürlü evlatlar ihsan etsin inşallah wagen Türkan kızı Şeyma 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih ( tesbihatları okudu)
@Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@masal3487 Hanife kızı Özgün 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
@Halitim Recep kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
@Erva_umut
@busra_brt Salih kızı Büşra
@Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
@SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
E ecrin0631 Ercan kızı Ecrin Tuğba
Smydnz A.Gani kızı Sümeyye 20 bin kelime-i tevhid 10 bin salevat-ı şerif
@Pdr_ci Aziz kızı Meltem 10 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i tenzih 2 bin kelime-i tenzih 2 bin salevat-ı şerif
esra011 Necati kızı Esra Nur
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
@fatma_sibel Fatma kızı Sibel
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha
@Hayalimdi gercek oldu Hatice
umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
sstsessizol
@tugsem_10 Abdullah kızı Nihal
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)

Kızlar kandil listemiz oluştu Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah cümlenizden razı memnun ve hoşnut olsun inşallah kucaklarınızı kucaklarımızı çifter çifter doldursun inşallah Rabbim

wagen canım listede ki kandil tesbihatları toplam da 100 bin Kelime-i tevhid 14 bin Kelime-i temcid 14 bin Kelime-i tenzih 24 bin Salevat-ı şerif toplanmış inşallah arkadaşlarımız bitirir
Bitirenler wagen M Meyra_naz D denizzz3 ASSOSyal Zeytin_yesili istersen canım sen de say yanlış olmasın sayılar

ömer kızı yelizden sonrasını okumadım ama kimsenin hakkına girmem okuyacagım kızlar bu ay aşılama yaptırmıştım ya sonuç negatif daha adet olmadım 2 güne olurum bugun devamı gelicek yasin okumanın sadece sonuç negatif olunca iyi degilim bi kaç gündür k.bakmayın

Kuzum benim Rabbim kalbine inşirah ferahlığı versin derdini sıkıntını gidersin inşallah tez vakitte gönül muradına erdirsin inşallah dualarımız vesile olur hamiş kalırsın

Kuzum benim Rabbim kalbine inşirah ferahlığı versin derdini sıkıntını gidersin inşallah tez vakitte gönül muradına erdirsin inşallah dualarımız vesile olur hamiş kalırsın
inşallah sizlerden hamileyim yazılarını okurumda mayıs ayında umut edecek bir şeyim daha olur siz gülersiniz inşallah

inşallah sizlerden hamileyim yazılarını okurumda mayıs ayında umut edecek bir şeyim daha olur siz gülersiniz inşallah
İnşallah hep beraber güleceğiz canım yağmur suyu topla kuzum içine dualar var okunacak çocuğu olmayan bayana eşi eli içirirse inşallah hamile kalması kolaylaşıyormuş

Evet canm çektim çok şükür bitti aklin kalmasin
Rabbim makbul ve kabul etsin canım ağzına yüreğine sağlık Rabbim tez vakitte gönül muradını hayrlısı sağlıklısı ile yaşamayı nasip etsin kuzum ♥

İnşallah hep beraber güleceğiz canım yağmur suyu topla kuzum içine dualar var okunacak çocuğu olmayan bayana eşi eli içirirse inşallah hamile kalması kolaylaşıyormuş
Insallah bu saatten sonra adanaya biraz zor yağar yağmur ama geçmişteki konuşmalarınızı okumuştum onuda deneyeceğim

B BEYBISIM Davut kızı Zeliha'nın sağlıklı hayrlı sorunsuz şekilde hamile kalması ve hayrla sağlıkla bebeğini kucağına alması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı Allahü teala yolunda Mücahit hayrlı uzun ömürlü evlatlar ihsan etsin inşallah wagen Türkan kızı Şeyma 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih ( tesbihatları okudu)
@Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@masal3487 Hanife kızı Özgün 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
@Halitim Recep kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
@Erva_umut
@busra_brt Salih kızı Büşra
@Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
@SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
E ecrin0631 Ercan kızı Ecrin Tuğba
Smydnz A.Gani kızı Sümeyye 20 bin kelime-i tevhid 10 bin salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
@Pdr_ci Aziz kızı Meltem 10 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i tenzih 2 bin kelime-i tenzih 2 bin salevat-ı şerif
esra011 Necati kızı Esra Nur
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
@fatma_sibel Fatma kızı Sibel
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha
@Hayalimdi gercek oldu Hatice
umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
sstsessizol
@tugsem_10 Abdullah kızı Nihal
Kelebek090
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)

Kızlar kandil listemiz oluştu Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah cümlenizden razı memnun ve hoşnut olsun inşallah kucaklarınızı kucaklarımızı çifter çifter doldursun inşallah Rabbim

Son düzenleme:
Insallah bu saatten sonra adanaya biraz zor yağar yağmur ama geçmişteki konuşmalarınızı okumuştum onuda deneyeceğim
İnşallah canım zeytin yağı incir kürü ve ahmet marankinin ballı kürünü yap kuzım eşine en az 3 ay ama Rabbim şifa ihsan etsin inşallah hayrlısı sağlıklısı ile boy boy evlatlar ihsan etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…