2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Daha çok erken degilmi canım benim ilk aşılamada Doktor 15. Günü yap demişti bence biraz daha bekle tekrarla testi
Kaset test olsa kafayı takmam ama kan testinde çıkardı mutlaka 10.gun ama hiç çıkması hakkımızda hayırlısı ya ne diyeceğimi bilmiyorum artık

Kaset test olsa kafayı takmam ama kan testinde çıkardı mutlaka 10.gun ama hiç çıkması hakkımızda hayırlısı ya ne diyeceğimi bilmiyorum artık
Hakkimiza hayırlısi canım ya üzülme ins diğer aşılamada pozitif sonucu alırız ben ilk aşılamada daha test yapamadan hastalandim asilamanin 10. Günüydü daha..Sen Adana'da mısın canım hangi hastaneye gidiyorsun asilama için

Yeni numune devlet hastanesi yani hacettepe gittim özele benim tam 8 ayımı yedi hap iç 1 ay bekle hap iç 2 ay bekle diye diye yedi beni balcaliya gitmiştim o hastanede eşimin spermi yetersiz cıktı direk tüp bebek dedi oda yaşım tutmadigindan devlet karşılamiyor en son yeni numune ikinci gitmeme asilama yaptı hoş oda bisey değiştirmedi ya en azından yapmadım demem işte

Canım ben tarsustayim Adana'ya mı gitsem Mersin'e mı karar veremedim sonra internetten doktor araştırdım Muhittin telli cikti karşıma Mersin'de 2 aydır oraya gidiyorum inş güzel sonuçları alırız cnm Rabbim yardımcın olsun gönlüne göre versin inşallah

Ya ben doktora mecburiyetten gidicem bizim ihtiyacımız olan aile terapisti aslında araştırdım bir seans 400 tl allah bilir kaç seans sürer o yüzden devlet hastanesine gidip gidip durcam özel hastanelere güvenim kalmadı zamanımı yemekten başka bişey yapmıyorlar ama devlet hastadan kurtulmak için hemen işleme başlıyor

Pdr_ci canım o zaman liste bitince her güne bir tane Meryem süresi 100 tane Rabbi hebli mines-salihin / Rabbi hebli milledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua tesbihatını çekeriz ama adetli iken bu ayetlerde çekilemiyor maalesef kuzum adet olunca öteki tesbhiatları çekeriz gene Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın hayrlı sağlıklı eli ayağı düzgün ahlaklı aklı başında imanlı Allah yolunda mücahit evlatlar ihsan etsin inşallah

tamam canım ben direk tl le foto çekiyom inşallah bağaşlarken sayıları okur bağaşlarım umarım öbür arkadaşlarda okur inşallah

tamam canım ben direk tl le foto çekiyom inşallah bağaşlarken sayıları okur bağaşlarım umarım öbür arkadaşlarda okur inşallah
Ben listeye okuyanları yazıyorum canım tesbihatları okudu diye Smydnz de okumuş yazdım listeye zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…