canım ben zaten geç kalmıştımya bütün arkadaşlara sırayla bi yasin bi meryem bide bu iki tesbihi çekerim 100 kere olur demi uyarmı size yaniPdr_ci canım o zaman liste bitince her güne bir tane Meryem süresi 100 tane Rabbi hebli mines-salihin / Rabbi hebli milledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua tesbihatını çekeriz ama adetli iken bu ayetlerde çekilemiyor maalesef kuzum adet olunca öteki tesbhiatları çekeriz gene Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın hayrlı sağlıklı eli ayağı düzgün ahlaklı aklı başında imanlı Allah yolunda mücahit evlatlar ihsan etsin inşallah
Oynak hatunumdur vesselamHahahh Allah seni napmasın.Mesajı yazarken de yapıyor musun ya bunları, koca diyormuş kadın elden gitti
Canım bende acve hurması alıp okuyacam inşallah bir tane hurmaya bir süre olarak 41 kişi bulamam okutmak için maalesef Rabbim inşallah şifa ihsan eder meleklerimize kavuşurızZeytin_yesili canım çok iyi okur bu şekilde. Bu arada ben hurma alıp meryem suresi okutmak istiyorum. Kendim okusam her gün olur mu, bi de her hurmaya 1 sure okunacak değil mi? Bu arada wagen ya ben daha tesbihatlere başlayamadım. Okul beni çok yoruyor eve gelince de direk yatıyorum akşama kadar ama okuyacam inşallah. Bugün yarın baya gayret edecem
Olur canım Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah ağzına yüreğine sağlıkcanım ben zaten geç kalmıştımya bütün arkadaşlara sırayla bi yasin bi meryem bide bu iki tesbihi çekerim 100 kere olur demi uyarmı size yani
Kuzum kendini çok zorlama çok yapılan değil daimi yapılan ibadet makbuldür inşallah Rabbim emeklerinin çabalarının dualarının mükafatını verir inşallaj dünyanın en tatlı en güzel en şeker annesi olursunZeytin_yesili canım çok iyi okur bu şekilde. Bu arada ben hurma alıp meryem suresi okutmak istiyorum. Kendim okusam her gün olur mu, bi de her hurmaya 1 sure okunacak değil mi? Bu arada wagen ya ben daha tesbihatlere başlayamadım. Okul beni çok yoruyor eve gelince de direk yatıyorum akşama kadar ama okuyacam inşallah. Bugün yarın baya gayret edecem
Allah razı olsun canım ya güzel dileklerin için. Benim için istediklerinin bin mislini de Rabbim sana ve buradaki herkese versinKuzum kendini çok zorlama çok yapılan değil daimi yapılan ibadet makbuldür inşallah Rabbim emeklerinin çabalarının dualarının mükafatını verir inşallaj dünyanın en tatlı en güzel en şeker annesi olursun
Maiallah enerjik olduğun baya belli. Ne güzel. Hep böyle olmak lazım valla, dünyanın çilesi bitmez. Ya da deli olacan Allahın özgür bir kulu olacanOynak hatunumdur vesselamkocacıkta alıştı Sağolsun bu hallerime gülüyor napsın
Amin canımcım ♥Allah razı olsun canım ya güzel dileklerin için. Benim için istediklerinin bin mislini de Rabbim sana ve buradaki herkese versinsenden de maşallah çok güzel anne olacağı kesinn o zaman ben de hurmasız her gün kendim okuyayım bari. Bugün okudum başladım bakalım. Hedef 41 gün
Hadi ya bilmiyordum, o zaman hurma da alayım benAmin canımcım ♥
Canım hurma kaliteli yumurta oluşumuna katkı sağlıyormuş sabah aç karnına yiyince bir de zeytin yapı itibari ile kadın yumurtasına benzediği için iyimiş
Bayıldım çok güzel adı ne bu çiçeğin bende de küpeli çiçeği var ama daha çiçek açmadı uzadı sırık gibi saksısını değişecemEki Görüntüle 1985067 Kızlarr nasıl çiçeğim, iki gün önce aldım aşık oldum. Adına da zeynep sare koydum. Akşamları meryem suresini okurken bana eşlik edecek. İnşallah onun her bir tomurcuğu açtığında aramızdan birileri hamile kalırbu resim dünkü resim. Bugün bi tane daha açmıştı görünce çok şaşırdım. Bakalım aramızdan birileri hamile mi olacak
Ablacım bende bitirdim öğlen bildirdim gözünden kaçtı sanırımwagen canım listede ki kandil tesbihatları toplam da 100 bin Kelime-i tevhid 14 bin Kelime-i temcid 14 bin Kelime-i tenzih 24 bin Salevat-ı şerif toplanmış inşallah arkadaşlarımız bitirir
Bitirenlerwagen @Meyra_naz @denizzz3 ASSOSyal Zeytin_yesili istersen canım sen de say yanlış olmasın sayılar
İkinciden yana kullanıyorum hakkımı o zamanMaiallah enerjik olduğun baya belli. Ne güzel. Hep böyle olmak lazım valla, dünyanın çilesi bitmez. Ya da deli olacan Allahın özgür bir kulu olacan
Tamam canım yazarım şimdi Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah ♥Ablacım bende bitirdim öğlen bildirdim gözünden kaçtı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?