2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

canım ben zaten geç kalmıştımya bütün arkadaşlara sırayla bi yasin bi meryem bide bu iki tesbihi çekerim 100 kere olur demi uyarmı size yani

Zeytin_yesili canım çok iyi okur bu şekilde. Bu arada ben hurma alıp meryem suresi okutmak istiyorum. Kendim okusam her gün olur mu, bi de her hurmaya 1 sure okunacak değil mi? Bu arada wagen ya ben daha tesbihatlere başlayamadım. Okul beni çok yoruyor eve gelince de direk yatıyorum akşama kadar ama okuyacam inşallah. Bugün yarın baya gayret edecem

Canım bende acve hurması alıp okuyacam inşallah bir tane hurmaya bir süre olarak 41 kişi bulamam okutmak için maalesef Rabbim inşallah şifa ihsan eder meleklerimize kavuşurız

Kuzum kendini çok zorlama çok yapılan değil daimi yapılan ibadet makbuldür inşallah Rabbim emeklerinin çabalarının dualarının mükafatını verir inşallaj dünyanın en tatlı en güzel en şeker annesi olursun

Allah razı olsun canım ya güzel dileklerin için. Benim için istediklerinin bin mislini de Rabbim sana ve buradaki herkese versin senden de maşallah çok güzel anne olacağı kesinn o zaman ben de hurmasız her gün kendim okuyayım bari. Bugün okudum başladım bakalım. Hedef 41 gün

Kızlarr nasıl çiçeğim, iki gün önce aldım aşık oldum. Adına da zeynep sare koydum. Akşamları meryem suresini okurken bana eşlik edecek. İnşallah onun her bir tomurcuğu açtığında aramızdan birileri hamile kalır bu resim dünkü resim. Bugün bi tane daha açmıştı görünce çok şaşırdım. Bakalım aramızdan birileri hamile mi olacak

Amin canımcım ♥
Canım hurma kaliteli yumurta oluşumuna katkı sağlıyormuş sabah aç karnına yiyince bir de zeytin yapı itibari ile kadın yumurtasına benzediği için iyimiş

Bayıldım çok güzel adı ne bu çiçeğin bende de küpeli çiçeği var ama daha çiçek açmadı uzadı sırık gibi saksısını değişecem

Lohusa hurma yerse, çocuklar sakin olur. Hazret-i İsa'nın doğumunda Hazret-i Meryem hurma yedi. Daha iyisi olsa idi, Allahü teâlâ onu verirdi.) [Hatib]

(Lohusaya taze hurma, hastaya, bal gibi şifalı bir şey yoktur.)
[Ebu Nuaym]
Helal para ile alınan bal, yağmur suyu ile şerbet yapılıp içilirse her derde deva olur.) [Deylemi]
(İki şifa kaynağını elden bırakmayın: Bal ve Kur’an.) [İbni Mace]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…