2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

evet canım pazartesi listeyi sunucaz buraya ve paykaş çaz yani anlıycağın pazartesi başlıycaz bikaç kişi daha toplasak yarın tamam dır başka topikten arkadaş davet edebiliyosan et canım bide ismini ya arkadaş görünce listeye ekler inşallah hepimize uğur getiri bu topik

Tamam.canim ismim.aysenur

iyi geceler hamişşş ler birgün böyle yazıcam inşallah buraya ama şimdilik iyi geceler hamiş adayları

Son düzenleme:
wagen Türkan kızı Şeyma
Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@Guldeniz979 Gyuldenis Dimitrova
G Greeneliton Hasan kızı Ezgi
ASSOSyal Halim kızı Elif
sher33 Hasan kızı Seher
Bejan19
@Tambikedi Mehmet kızı Merve
@Mrrrrve
Y yagmur_20
S srplmtmtk Fatma kızı Serpil
mavi-hayal
masal3487 Hanife kızı Özgün
N Nurumcan94 Ayşenur
@assmnm Vedat kızı Safiye
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif

Canlar nicklerinizin yanına isimlerinizi de yazarsanız seviniriz kendi isimlerimize niyet edip okuyacağız

Son düzenleme:
Kuzular lütfen listeyi bozmayın iki defa da anca isimleri ayarlayabildim ben kendimi hep en sona bırakıyorum mecburiyetten bebişe ara vermek zorunda kaldığım için

Canum ben Adnan kızı aysenur

wagen Türkan kızı Şeyma
Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@Guldeniz979 Gyuldenis Dimitrova
G Greeneliton Hasan kızı Ezgi
ASSOSyal Halim kızı Elif
sher33 Hasan kızı Seher
Bejan19
@Tambikedi Mehmet kızı Merve
@Mrrrrve
Y yagmur_20
S srplmtmtk Fatma kızı Serpil
mavi-hayal
masal3487 Hanife kızı Özgün
N Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
@assmnm Vedat kızı Safiye
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif

Canlar nicklerinizin yanına isimlerinizi de yazarsanız seviniriz kendi isimlerimize niyet edip okuyacağız

Kızlar benim de adetime 2 gün var adet belirtisi yok normalde 1 hafta veya 5 gün öncesinden göğüslerimde hassasiyet oluyordu hiçbir belirti yok sadece akıntım var kafama çok takıyorum stres yapmayayım diyorum maalesef elimde değil bu ay ümitleniyorum inşallah Rabbim bütün isteyenlere versin

amiiiin insallaaaah he0 yasiyoruz bu duygulari ama bi turlu kendimize yediremiyoruz acaba acaba diyerek adet olcagimizi biliyoz ama yinede umut diyoruz rabbim yardim etsin hepimize zor imtihanlar agir ama gececegiz Allahin izniyle bu yollarida

Hadi inşallah Rabbim ümidini boş çıkartmasın müjdeni alırsın sevinirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…