2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

wagen sen mi bağışlayacaksın canım toplanan duaları ona göre biz okuduk hediye ettik yazalım sende bağışlamak üzere aldım kabul ettim demen lazım

Selam kizlar bende pkoluyum 1.5 yıllık evliyim bu ay ilk defa klomen kullandım solda 21 mm yumurtam oldu catlatma ignesi yapıldı. Ve nisan 12 yi beklemekteyim ilk ayda hamile kalan varmı

Selam kizlar bende pkoluyum 1.5 yıllık evliyim bu ay ilk defa klomen kullandım solda 21 mm yumurtam oldu catlatma ignesi yapıldı. Ve nisan 12 yi beklemekteyim ilk ayda hamile kalan varmı
ah bende bu ay senin gibi igne vurunacagim klomeni ictim persenbe gidecegim ignenun ne zaman yapilacagini soyleyecek doktor 2 bucuk yil oldu bana da .

Allah yardımcımız olsun insallah seninde yumurtalar oluşur bolbol dua etmekten başka çaremiz yok nasip artık biranönce kavuşalım bebişlermize

wagen Türkan kızı Şeyma
Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@Guldeniz979 Gyuldenis Dimitrova
G Greeneliton Hasan kızı Ezgi
ASSOSyal Halim kızı Elif
sher33 Hasan kızı Seher
Bejan19
@Tambikedi Mehmet kızı Merve
@Mrrrrve
Y yagmur_20
S srplmtmtk Fatma kızı Serpil
mavi-hayal
masal3487 Hanife kızı Özgün
N Nurumcan94 Ayşenur
@assmnm Vedat kızı Safiye
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif

Hanımlar pazartesi günü okumaya başlıyoruz inşallah haberiniz olsun okuyanlar okuduk hediye ettik yazarlarsa topluca bağışlanıp ismen dua edilmesi için seviniriz

tamam canım benim dua sınıda yapar özetimide buraya yazarım sizlerde amin dersiniz
Bi kaç topiğe girip davet ettim ama kimse cevap vermiyo belki yazan olur beklemedeyim olursa ekleme yaparım canım ama 41 yasini bu şekil toplamak zor olacak 17 kişi olduk buna da şükür

Bi kaç topiğe girip davet ettim ama kimse cevap vermiyo belki yazan olur beklemedeyim olursa ekleme yaparım canım ama 41 yasini bu şekil toplamak zor olacak 17 kişi olduk buna da şükür
evet bunada şükür ya aslında okuta bilen 1 kaç arkadaşına ya hut annesine felanda vere biliyosa okutsa iyi olur ama keşke bikaç kişi daha katılsaydı neyse bunada şükür

evet bunada şükür ya aslında okuta bilen 1 kaç arkadaşına ya hut annesine felanda vere biliyosa okutsa iyi olur ama keşke bikaç kişi daha katılsaydı neyse bunada şükür
Yasini şerif uzun olduğu için canım genellikle tesbihat çekmek daha kolay geliyor her an çekilebileceği için bir de abdestte şart değil tesbihat için aklına her geldikçe çekiliyo

Bende katılmak istiyorum ama bugün adet oldum hemen bugün okunmaya başlanacak mı?

yok canım temizlene nekadar tesbih veririz temizlenince sırasıyla okursun yasini hoş geldin canım adını yaz arkadaş eklesi

Adım ayse sevindim böyle olmasına:) inşallah rabbim yüzümüzü güldürür ne güzel bir işe vesile oluyorsunuz Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…