Canim ben bu ara rahatsizim okuyamiyorum iyilesince insallah@nefesimsin gokce @mmavi_21 @ankmutsuzSweet03 canlar yasini şerif ve tesbih halkamıza katılır mısınız her gün 41 yasini şerif kişi başına toplayıp dua edicez adetli olanlar Ya Varis Ya Halık Ya Evvelü ismi şeriflerini tesbih çekecek
Tamam canım haber verirsin kuzumCanim ben bu ara rahatsizim okuyamiyorum iyilesince insallahZeytin_yesili
Ne zaman baslanıyo canım ben unuturum etiketleme yapacak mısınızYazdım canım hoş geldin inşallah Rabbim gönül muradını verir yüzünü güldürür sevindirir canım ♥
Pazartesi başlıyoruz canım inşallah etiketleme yapıcaz kuzum bugün bu isimli arkadaşa niyet ediyoruz okuyoruz diyeNe zaman baslanıyo canım ben unuturum etiketleme yapacak mısınız
ah bende bu ay senin gibi igne vurunacagim klomeni ictim persenbe gidecegim ignenun ne zaman yapilacagini soyleyecek doktor 2 bucuk yil oldu bana da .Selam kizlar bende pkoluyum 1.5 yıllık evliyim bu ay ilk defa klomen kullandım solda 21 mm yumurtam oldu catlatma ignesi yapıldı. Ve nisan 12 yi beklemekteyim ilk ayda hamile kalan varmı
17 kişi olduk canım ama ismini listeye yazdıran bazı arkadaşlar hiç uğramadılar ne zaman okunacak diye sormadılarKac kisi olduk suanlik
tamam canım benim dua sınıda yapar özetimide buraya yazarım sizlerde amin dersinizwagen sen mi bağışlayacaksın canım toplanan duaları ona göre biz okuduk hediye ettik yazalım sende bağışlamak üzere aldım kabul ettim demen lazım
Bi kaç topiğe girip davet ettim ama kimse cevap vermiyo belki yazan olur beklemedeyim olursa ekleme yaparım canım ama 41 yasini bu şekil toplamak zor olacak 17 kişi olduk buna da şükürtamam canım benim dua sınıda yapar özetimide buraya yazarım sizlerde amin dersiniz
evet bunada şükür ya aslında okuta bilen 1 kaç arkadaşına ya hut annesine felanda vere biliyosa okutsa iyi olur ama keşke bikaç kişi daha katılsaydı neyse bunada şükürBi kaç topiğe girip davet ettim ama kimse cevap vermiyo belki yazan olur beklemedeyim olursa ekleme yaparım canım ama 41 yasini bu şekil toplamak zor olacak 17 kişi olduk buna da şükür
Yasini şerif uzun olduğu için canım genellikle tesbihat çekmek daha kolay geliyor her an çekilebileceği için bir de abdestte şart değil tesbihat için aklına her geldikçe çekiliyoevet bunada şükür ya aslında okuta bilen 1 kaç arkadaşına ya hut annesine felanda vere biliyosa okutsa iyi olur ama keşke bikaç kişi daha katılsaydı neyse bunada şükür
sağol canım inşallah burda birbirimize hamileyimHadi inşallah Rabbim ümidini boş çıkartmasın müjdeni alırsın sevinirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?