Ayy canım çok güzel ya maşallahEki Görüntüle 1985067 Kızlarr nasıl çiçeğim, iki gün önce aldım aşık oldum. Adına da zeynep sare koydum. Akşamları meryem suresini okurken bana eşlik edecek. İnşallah onun her bir tomurcuğu açtığında aramızdan birileri hamile kalırbu resim dünkü resim. Bugün bi tane daha açmıştı görünce çok şaşırdım. Bakalım aramızdan birileri hamile mi olacak
Canım inşallah hamilesindir, adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı derler o yüzden üzülmek için erken. Açtığın bir topikte konuşmuştuk hatırladın mıListemizde hala bi hamile haberi yok sanirim.s 3 gun kaldi bugunleeee yine adet belirtilerim vaaarrr malesef dua ustune dua ediyorumm rabbim.kucaklarimizi bos birakmasin
Amin inşallah ablacımTamam canım yazarım şimdi Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah ♥
2 gündur okuyamadim yarinkiyle beraber üçünü okuyup bildiricem kizlar@ecrin0631esra011 hilalcikk @isimsi266 @Hayalimdi gercek oldu @umut-16 @sstsessizol Hanımlar günlük yasin-i şerifleri okuyor musunuz ? Ya da tesbihatlarınızı çekiyor musunuz ?
aynen aynen hatirladim tabi ama isteee psikolojim bozuldu gidip kan versem dedm durdum geride frenledim.kendimiiii .s iyice bunaldm valla her adet geldiginde boyle oluyorum ztnCanım inşallah hamilesindir, adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı derler o yüzden üzülmek için erken. Açtığın bir topikte konuşmuştuk hatırladın mı
Gecikmeden kan falan verme canım bekle, hayırlısı ile gecikirse test de yaparsın kan da verirsinaynen aynen hatirladim tabi ama isteee psikolojim bozuldu gidip kan versem dedm durdum geride frenledim.kendimiiii .s iyice bunaldm valla her adet geldiginde boyle oluyorum ztn
ayy çok ğüzel tatlım ya bayıldım sen meryem süresini okur ken oda ne güzel sikir edicek seninleEki Görüntüle 1985067 Kızlarr nasıl çiçeğim, iki gün önce aldım aşık oldum. Adına da zeynep sare koydum. Akşamları meryem suresini okurken bana eşlik edecek. İnşallah onun her bir tomurcuğu açtığında aramızdan birileri hamile kalırbu resim dünkü resim. Bugün bi tane daha açmıştı görünce çok şaşırdım. Bakalım aramızdan birileri hamile mi olacak
insallah yuuzumuz guler hepimizin .sGecikmeden kan falan verme canım bekle, hayırlısı ile gecikirse test de yaparsın kan da verirsin
Canım hiç adını sormak aklıma gelmedi alırkenBayıldım çok güzel adı ne bu çiçeğin bende de küpeli çiçeği var ama daha çiçek açmadı uzadı sırık gibi saksısını değişecem
Sanırım bodrum papatyasıymışAyy canım çok güzel ya maşallahadı ne bulursam bende alayım bayıldım inşallah her çiçek açtığında bir hamilelik haberi gelir
Aynen canım . Bodrum papatyasıymış adı öyle yazıyo nette. Sevmedim isminiayy çok ğüzel tatlım ya bayıldım sen meryem süresini okur ken oda ne güzel sikir edicek seninle
Yaa bu da çok güzelmiş bayıldım valla hakkaten küpeliye benziyorEki Görüntüle 1985125
Pdr_ci canım küpeli çiçeği bu ama benim ki daha çiçek vermedi sırık gibi yukarı boy verdi zeytin dalı ile dik tuttum yoksa boynunu büktü yetim gibi
Rahmetli babaanneme gülerdim kuşlarla çiçeklerle konuşuyo diye şimdi ben başladım konuşmaya ne demişler gülme komşuna gelir başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?