2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ayy canım çok güzel ya maşallah adı ne bulursam bende alayım bayıldım inşallah her çiçek açtığında bir hamilelik haberi gelir

B BEYBISIM Davut kızı Zeliha'nın sağlıklı hayrlı sorunsuz şekilde hamile kalması ve hayrla sağlıkla bebeğini kucağına alması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı Allahü teala yolunda Mücahit hayrlı uzun ömürlü evlatlar ihsan etsin inşallah wagen Türkan kızı Şeyma 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih ( tesbihatları okudu)
Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
masal3487 Hanife kızı Özgün 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Meyra_naz Doğan kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
@denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
@Erva_umut
@busra_brt Salih kızı Büşra
@Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
@Smydnz A.Gani kızı Sümeyye 20 bin kelime-i tevhid 10 bin salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 10 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i tenzih 2 bin kelime-i tenzih 2 bin salevat-ı şerif
esra011 Necati kızı Esra Nur
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
@fatma_sibel Fatma kızı Sibel
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha
@Hayalimdi gercek oldu Hatice
@umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
@sstsessizol
@tugsem_10 Abdullah kızı Nihal
@Kelebek090
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)

Kızlar kandil listemiz oluştu Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah cümlenizden razı memnun ve hoşnut olsun inşallah kucaklarınızı kucaklarımızı çifter çifter doldursun inşallah Rabbim

Listemizde hala bi hamile haberi yok sanirim.s 3 gun kaldi bugunleeee yine adet belirtilerim vaaarrr malesef dua ustune dua ediyorumm rabbim.kucaklarimizi bos birakmasin
Canım inşallah hamilesindir, adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı derler o yüzden üzülmek için erken. Açtığın bir topikte konuşmuştuk hatırladın mı

Canım inşallah hamilesindir, adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı derler o yüzden üzülmek için erken. Açtığın bir topikte konuşmuştuk hatırladın mı
aynen aynen hatirladim tabi ama isteee psikolojim bozuldu gidip kan versem dedm durdum geride frenledim.kendimiiii .s iyice bunaldm valla her adet geldiginde boyle oluyorum ztn

ayy çok ğüzel tatlım ya bayıldım sen meryem süresini okur ken oda ne güzel sikir edicek seninle

masal3487 hanife kızı özgün için 1 YASİN 1 MERYEM SÜRESİ 100 RABBİHEPLİ MİNESSALİHİN okudum rabbim kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar versin sizleride hayırlı anne baba eylesin inşallah tez vakitte yüzünü yüzümüzü gğldürsün MEVLAM AMİN

Necdet kızı büşra kim bilmiyorum listede bulamadım ama ben onada okumuşum defterimde not tutuyordum bu isimde yazıyor allah kabul etsin ve ömer kızı yeliz içinde okudum yasinimi allah kabul etsin

Bayıldım çok güzel adı ne bu çiçeğin bende de küpeli çiçeği var ama daha çiçek açmadı uzadı sırık gibi saksısını değişecem
Canım hiç adını sormak aklıma gelmedi alırken ama şümdi netten baktım da buldum bodrum papatyasıymış. İsmi de değişik. Küpeli çüçeği nasıl oluyomuş hiç görmedim

Pdr_ci canım küpeli çiçeği bu ama benim ki daha çiçek vermedi sırık gibi yukarı boy verdi zeytin dalı ile dik tuttum yoksa boynunu büktü yetim gibi

Rahmetli babaanneme gülerdim kuşlarla çiçeklerle konuşuyo diye şimdi ben başladım konuşmaya ne demişler gülme komşuna gelir başına

Rahmetli babaanneme gülerdim kuşlarla çiçeklerle konuşuyo diye şimdi ben başladım konuşmaya ne demişler gülme komşuna gelir başına
Valla güzel terapi oluyor ama he, zaten hissediyorlar kendilerine söyleneni. Bugün eşiml annesiyle yaşadığı sıkıntıdan dolayı bi konuyu sinirle anlatıyordu. Çiçek de masanın üstünde kendisinin yanında. Lan çiçeğimin yanında bağırma, etkilenecek deyip aldım başka yere koydum. Çocuğum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…