Çiçek pazarına bakacağım çok güzel, benimde menekşem var sürekli konuşurum, hadi aç güzel çiçeğim diye ama henüz açmadı zamanı değilmiş daha yavrudan yetişiyorSanırım bodrum papatyasıymışama bana göre ismi zeynep sare al sen de çok güzel oluyo. Konuşuyom ben onla
Küpeli çiçeği çok severim çok narin bir çiçektir, sanırım küpe takmayı çok sevdiğim için bu çiçekle aramda özel bir bağ oluştuEki Görüntüle 1985125
Pdr_ci canım küpeli çiçeği bu ama benim ki daha çiçek vermedi sırık gibi yukarı boy verdi zeytin dalı ile dik tuttum yoksa boynunu büktü yetim gibi
Menekşe de güzeldir, herkesin evinde varmış demek çiçek.Çiçek pazarına bakacağım çok güzel, benimde menekşem var sürekli konuşurum, hadi aç güzel çiçeğim diye ama henüz açmadı zamanı değilmiş daha yavrudan yetişiyor
Küpeli çiçeği çok severim çok narin bir çiçektir, sanırım küpe takmayı çok sevdiğim için bu çiçekle aramda özel bir bağ oluştu
GünaydınnnKızlar günaydınnnn hepinize mutlu günler dilerim. Kalkayım da işe gideyim.
Allah razi olsun,ne muradin varsa olsun insallah.masal3487 hanife kızı özgün için 1 YASİN 1 MERYEM SÜRESİ 100 RABBİHEPLİ MİNESSALİHİN okudum rabbim kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar versin sizleride hayırlı anne baba eylesin inşallah tez vakitte yüzünü yüzümüzü gğldürsün MEVLAM AMİN
Ben daha başlamadım 9 da başlıyorum işe ama bende zor kalktım. Birde havalar dengesiz ya.Günaydınnnben başladım bile. Allahım hiç bu kadar zor uyanmamıştım. Rüyamda hep uykumu giderecek iksirler içiyordum ki kalkabileyim diye. Kafayı yedim
Günaydın cnm sanadaGunaydin kizlar
Ah 9 da başlamak ahBen daha başlamadım 9 da başlıyorum işe ama bende zor kalktım. Birde havalar dengesiz ya.
İstanbul'da yağar mı acaba dün akşam üstü yağdı ama değerlendiremedim ben.kızlar gunaydın hayırlı cumalar herkese
‘’Nisan yağmurunu alınız (toplayınız). Ona; 70 defa Fatiha-i şerife, 70 defa İhlâs-ı şerif, 70 defa Felak suresini, 70 defa Nâs suresini, 70 defa Tesbih duasını (SübhanAllahi vel-hamdü
Lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vâllahü ekber ve lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil-aliyyıl-azîm) okuyunuz. Sonra, 7 gün devamlı olarak sabah akşam birer bardak içiniz. Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakk’a yemin ederim ki, Cebrâil Bana dedi ki ; "Bu sudan içen kimsenin, cesedinden, damarından, sinirinden, etlerinden, o kimseye ağrı, acı veren rahatsızlığını Cenâb-u Hakk giderir ve o kimseye sıhhat ve afiyet verir.’’
Yine başka bir Hadis-i Şerif’te :
‘’Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakk’a yemin ederim ki, çocuğu olmayan bir erkek, bu sudan hanımına içirirse, Allahü Teala’nın izni ile hanımı hamile kalır.
bunu duymusmuydunuz yada biliyomusunuz bugün çok güzel yagmur var Aydında işyerinin önüne koydum tencereyi bekliyorum dolsun diye
Bu ayın sonuna kadar yağar kuzum inşallah toplarsın şifan olurİstanbul'da yağar mı acaba dün akşam üstü yağdı ama değerlendiremedim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?