2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Davut kizi Z3liha icin tespihlerimi cektim.Rabbim kabul etsin insallah.Allahim tez zamanda hayirli evlat nasip etsin.

Sanırım bodrum papatyasıymış ama bana göre ismi zeynep sare al sen de çok güzel oluyo. Konuşuyom ben onla
Çiçek pazarına bakacağım çok güzel, benimde menekşem var sürekli konuşurum, hadi aç güzel çiçeğim diye ama henüz açmadı zamanı değilmiş daha yavrudan yetişiyor

Eki Görüntüle 1985125
Pdr_ci canım küpeli çiçeği bu ama benim ki daha çiçek vermedi sırık gibi yukarı boy verdi zeytin dalı ile dik tuttum yoksa boynunu büktü yetim gibi
Küpeli çiçeği çok severim çok narin bir çiçektir, sanırım küpe takmayı çok sevdiğim için bu çiçekle aramda özel bir bağ oluştu

Menekşe de güzeldir, herkesin evinde varmış demek çiçek.

Allah razi olsun,ne muradin varsa olsun insallah.

Günaydınnn ben başladım bile. Allahım hiç bu kadar zor uyanmamıştım. Rüyamda hep uykumu giderecek iksirler içiyordum ki kalkabileyim diye. Kafayı yedim
Ben daha başlamadım 9 da başlıyorum işe ama bende zor kalktım. Birde havalar dengesiz ya.

@esrayg0 Emine kızı Esra'nın sağlıklı hayrlı sorunsuz şekilde hamile kalması ve hayrla sağlıkla bebeğini kucağına alması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı Allahü teala yolunda Mücahit hayrlı uzun ömürlü evlatlar ihsan etsin inşallah wagen Türkan kızı Şeyma 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih ( tesbihatları okudu)
@Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
masal3487 Hanife kızı Özgün 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
@Halitim Recep kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
@Erva_umut
B busra_brt Salih kızı Büşra
@Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
@Smydnz A.Gani kızı Sümeyye 20 bin kelime-i tevhid 10 bin salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 10 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i tenzih 2 bin kelime-i tenzih 2 bin salevat-ı şerif
@esra011 Necati kızı Esra Nur
@hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
fatma_sibel Fatma kızı Sibel
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha
@Hayalimdi gercek oldu Hatice
@umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
@sstsessizol
@tugsem_10 Abdullah kızı Nihal
@Kelebek090
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)

Kızlar kandil listemiz oluştu Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah cümlenizden razı memnun ve hoşnut olsun inşallah kucaklarınızı kucaklarımızı çifter çifter doldursun inşallah Rabbim

kızlar gunaydın hayırlı cumalar herkese
‘’Nisan yağmurunu alınız (toplayınız). Ona; 70 defa Fatiha-i şerife, 70 defa İhlâs-ı şerif, 70 defa Felak suresini, 70 defa Nâs suresini, 70 defa Tesbih duasını (SübhanAllahi vel-hamdü
Lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vâllahü ekber ve lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil-aliyyıl-azîm) okuyunuz. Sonra, 7 gün devamlı olarak sabah akşam birer bardak içiniz. Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakk’a yemin ederim ki, Cebrâil Bana dedi ki ; "Bu sudan içen kimsenin, cesedinden, damarından, sinirinden, etlerinden, o kimseye ağrı, acı veren rahatsızlığını Cenâb-u Hakk giderir ve o kimseye sıhhat ve afiyet verir.’’

Yine başka bir Hadis-i Şerif’te :

‘’Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakk’a yemin ederim ki, çocuğu olmayan bir erkek, bu sudan hanımına içirirse, Allahü Teala’nın izni ile hanımı hamile kalır.

bunu duymusmuydunuz yada biliyomusunuz bugün çok güzel yagmur var Aydında işyerinin önüne koydum tencereyi bekliyorum dolsun diye

İstanbul'da yağar mı acaba dün akşam üstü yağdı ama değerlendiremedim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…