2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

bende çiçek hastasıyımm bir sürü çiçeğim var benimde harikaymış canımm

ahahhahah alemsinnn yavrummm ya

bende çiçek hastasıyımm bir sürü çiçeğim var benimde harikaymış canımm
selamün aleykum ben de Meryem suresi okuyorum adetin gelince okutacagin biri yoksa ben okuyabilirum canim sen de bana okur musun adetliyken

Yasin okumaya devam ediyorsanız ona da katılmak isterim

ben başlamadım şuan 2 günlük adet gecikmem var belki geç döllenmedir beklemedeyim eğer olmazsa başlıcam canım ama senin adına seve seve okurum şimdiden Allah kbul etsin
Amin canım inşallah hamilesindir ben henüz temizim okuyorum adetim düzensizama benimde yakın gibi inşallah sen olmazsin bebisin olur ben olursam bana okurusn hem :)

Hadi inşallah geç döllenmedir inşallah bebiş geliyordur kuzum
evet canımm verdim 1.2> çıktı yani negatiff şok oldum ama akıntım var kasık ağrım var geç döllenme olabilirmiş bekleyin dedi bakalım beklicez canım

Yasin okumaya devam ediyorsanız ona da katılmak isterim
Devam ediyoruz canım iki kişi kaldı bugün ve yarın son kandil günü herkese birden niyet edilecek ve pazartesi meryem süresi 100 tane Rabbi hebli mines-salihin ve rabbi hebli milledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua tesbihatını çekmeye başlayacaz kuzum ekliyeyim seni de ama (ahmet kızı fatma gibi ) gerçek ismini yazarsan listeye ekliyeyim hemen seni

Canım bu hadislerin kaynağını bulamadım ben hiç. Bugün yine sordum bi kaç bilene nisan yağmuru üzerine peygamberimizin hadisi yokmuş. Yalnış anlaşılmasın, nisan yağmurunun şifalı olacağına ben de inanıyorum ama peygamberimiz gerçekten böyle söylemiş mi o çok önemli. Allah korusun. Bu arada bediüzzamanın nisan yağmuruyla ilgili bir hikayesi var onu aktarmak istiyorum. Hoşuma gitti
Bediüzzaman, Nisan yağmurunu toplardı
Birden Üstad odama öyle bir heyecan ve telaşla girdi ki şaşırdım kaldım. “Üzeyir! Çabuk! Çabuk! Yağmur geliyor. Büyük bir kap getir, hemen su topla” dedi

06 Nisan 2015 Pazartesi 08:06
Risale Haber-Haber Merkezi

Son Şahitlerden Üzeyir Şenler anlatıyor:

Bahar yağmurunda ozon çözülüyor herhalde, o su şifalıymış. Üstad Bediüzzaman Said Nursi o Nisan suyunu çok beklermiş. Yalnız ben bunu bilmiyordum…

Bahar aylarından (1956) bir gün, Isparta’da dersanedeyiz… Diğer ağabeylerden her birisi bir hizmet için bir yerlere gitmişti. Evde Üstadın yanında bir tek ben kaldım. Üstad kendi odasında, ben de bizim odada yalnız başıma risale yazıyordum.

Birden Üstad odama öyle bir heyecan ve telaşla girdi ki şaşırdım kaldım. “Üzeyir! Çabuk! Çabuk! Yağmur geliyor. Büyük bir kap getir, hemen su topla” dedi. “Tamam, Üstadım” dedim; ama öyle bir telâşe kapıldım ki, o hızla mutfağa daldım. En büyük bir kap arıyorum… Baktım kocaman bir testi var orada. “Bu çok alır” deyip kaptığım gibi Üstad’a doğru getirdim. Hâlbuki küçücük ağzıyla, testiyle yağmur suyu toplanır mı hiç? Heyecandan düşünemedim… Üstad testiyi görünce elini şöyle bir kaldırdı, bir tokat aşk etti ki bana.

Tam o sırada Tâhirî ağabey geliverdi içeriye. Üstad: “Tâhirî gel, bu garip beceremedi bu işi” dedi. Tecrübeli Tâhirî Ağabey işi halletti…

Üzeyir Ağabey bu tatlı hatırayı anlatırken gülmekten zor konuşuyor, bizi de güldürüyordu.

(Ömer Özcan, Ağabeyler Anlatıyor-5)

B busra_brt canım sana son halini atayım dur, iki gündür okuldan geliyorum bi bakıyorum bi tane daha açmış. Halbuki bi önceki akşam daha yemyeşil tomurcukken

Eki Görüntüle 1985435 B busra_brt canım sana son halini atayım dur, iki gündür okuldan geliyorum bi bakıyorum bi tane daha açmış. Halbuki bi önceki akşam daha yemyeşil tomurcukken
kzuum şuan varya gözlerim dolu ağlıyorum
neden anlatayım... içimden Allahım bir umut bekliyorum bi çiçek açsın içimde diyordum bir baktım bu resim
ay bir tuhaf oldumm bir gözlerim doldu
bu çiçek benim umudum oldu
senden Allah razı olsun tez zamanda inşallah sağlıkla bebişlerin olsun
sen bana bir umut ışığı verdin Allahımda sana gönlünden geçeni nasip etsin

Anladim Ekle canımHuseyin kızi Saliha bugün kimlere okuyoruz ben de okuyayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…