- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
İnşallah cnm toplayabilirim toplayamazsam yapacak birşey yok kısmet artık.Bu ayın sonuna kadar yağar kuzum inşallah toplarsın şifan olur
miladi ve rumi takvim arasında farl var ya ayının 20 sınden sonra toplayın yazıyor okudugum yerde.İstanbul'da yağar mı acaba dün akşam üstü yağdı ama değerlendiremedim ben.
akşam yağarsa balkona bi tencere koyayım da bari dolsun dün akşam yağdı ama hastaydım halim yoktu.miladi ve rumi takvim arasında farl var ya ayının 20 sınden sonra toplayın yazıyor okudugum yerde.
Eki Görüntüle 1985067 Kızlarr nasıl çiçeğim, iki gün önce aldım aşık oldum. Adına da zeynep sare koydum. Akşamları meryem suresini okurken bana eşlik edecek. İnşallah onun her bir tomurcuğu açtığında aramızdan birileri hamile kalırbu resim dünkü resim. Bugün bi tane daha açmıştı görünce çok şaşırdım. Bakalım aramızdan birileri hamile mi olacak
Valla güzel terapi oluyor ama he, zaten hissediyorlar kendilerine söyleneni. Bugün eşiml annesiyle yaşadığı sıkıntıdan dolayı bi konuyu sinirle anlatıyordu. Çiçek de masanın üstünde kendisinin yanında. Lan çiçeğimin yanında bağırma, etkilenecek deyip aldım başka yere koydum. Çocuğum sanki
Eki Görüntüle 1985244 Dünyanın en güzel en tatlı en harika anne aday adayları günümüz aydın evimiz bereketli ömrümüz hayrlı uzun dualarımız makbul ve kabul kucaklarımız kuzucuklarımız ile dolu olsun inşallah
selamün aleykum ben de Meryem suresi okuyorum adetin gelince okutacagin biri yoksa ben okuyabilirum canim sen de bana okur musun adetliykenbende çiçek hastasıyımm bir sürü çiçeğim var benimde harikaymış canımm
selamün aleykum ben de Meryem suresi okuyorum adetin gelince okutacagin biri yoksa ben okuyabilirum canim sen de bana okur musun adetliyken
Gerçekten mi ay çok sevindim ya kime okutucam diye dusnp duruyodum:) sen de okuyosun değil miokurum tabi canımmm
ben başlamadım şuan 2 günlük adet gecikmem var belki geç döllenmedir beklemedeyim eğer olmazsa başlıcam canım ama senin adına seve seve okurum şimdiden Allah kbul etsinGerçekten mi ay çok sevindim ya kime okutucam diye dusnp duruyodum:) sen de okuyosun değil mi
Amin canım inşallah hamilesindir ben henüz temizim okuyorum adetim düzensizama benimde yakın gibi inşallah sen olmazsin bebisin olur ben olursam bana okurusn hem :)ben başlamadım şuan 2 günlük adet gecikmem var belki geç döllenmedir beklemedeyim eğer olmazsa başlıcam canım ama senin adına seve seve okurum şimdiden Allah kbul etsin
Amin canım inşallah hamilesindir ben henüz temizim okuyorum adetim düzensizama benimde yakın gibi inşallah sen olmazsin bebisin olur ben olursam bana okurusn hem :)
evet canımm verdim 1.2> çıktı yani negatiff şok oldum ama akıntım var kasık ağrım var geç döllenme olabilirmiş bekleyin dedi bakalım beklicez canım
Devam ediyoruz canım iki kişi kaldı bugün ve yarın son kandil günü herkese birden niyet edilecek ve pazartesi meryem süresi 100 tane Rabbi hebli mines-salihin ve rabbi hebli milledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua tesbihatını çekmeye başlayacaz kuzum ekliyeyim seni de ama (ahmet kızı fatma gibi ) gerçek ismini yazarsan listeye ekliyeyim hemen seniYasin okumaya devam ediyorsanız ona da katılmak isterim
Canım bu hadislerin kaynağını bulamadım ben hiç. Bugün yine sordum bi kaç bilene nisan yağmuru üzerine peygamberimizin hadisi yokmuş. Yalnış anlaşılmasın, nisan yağmurunun şifalı olacağına ben de inanıyorum ama peygamberimiz gerçekten böyle söylemiş mi o çok önemli. Allah korusun. Bu arada bediüzzamanın nisan yağmuruyla ilgili bir hikayesi var onu aktarmak istiyorum. Hoşuma gittikızlar gunaydın hayırlı cumalar herkese
‘’Nisan yağmurunu alınız (toplayınız). Ona; 70 defa Fatiha-i şerife, 70 defa İhlâs-ı şerif, 70 defa Felak suresini, 70 defa Nâs suresini, 70 defa Tesbih duasını (SübhanAllahi vel-hamdü
Lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vâllahü ekber ve lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil-aliyyıl-azîm) okuyunuz. Sonra, 7 gün devamlı olarak sabah akşam birer bardak içiniz. Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakk’a yemin ederim ki, Cebrâil Bana dedi ki ; "Bu sudan içen kimsenin, cesedinden, damarından, sinirinden, etlerinden, o kimseye ağrı, acı veren rahatsızlığını Cenâb-u Hakk giderir ve o kimseye sıhhat ve afiyet verir.’’
Yine başka bir Hadis-i Şerif’te :
‘’Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakk’a yemin ederim ki, çocuğu olmayan bir erkek, bu sudan hanımına içirirse, Allahü Teala’nın izni ile hanımı hamile kalır.
bunu duymusmuydunuz yada biliyomusunuz bugün çok güzel yagmur var Aydında işyerinin önüne koydum tencereyi bekliyorum dolsun diye
kzuum şuan varya gözlerim dolu ağlıyorumEki Görüntüle 1985435 B busra_brt canım sana son halini atayım dur, iki gündür okuldan geliyorum bi bakıyorum bi tane daha açmış. Halbuki bi önceki akşam daha yemyeşil tomurcukken
Anladim Ekle canımHuseyin kızi Saliha bugün kimlere okuyoruz ben de okuyayimDevam ediyoruz canım iki kişi kaldı bugün ve yarın son kandil günü herkese birden niyet edilecek ve pazartesi meryem süresi 100 tane Rabbi hebli mines-salihin ve rabbi hebli milledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua tesbihatını çekmeye başlayacaz kuzum ekliyeyim seni de ama (ahmet kızı fatma gibi ) gerçek ismini yazarsan listeye ekliyeyim hemen seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?