- 30 Mart 2017
- 12.760
- 19.853
- 298
Bi çiçeğinismi ne canim cok seviyorum çiçekleri daha yeni evliyim hi çiçeğim yok bahçe çiçeklerim var önceki oturanlardan kalma ama evime de alicamEki Görüntüle 1985435 B busra_brt canım sana son halini atayım dur, iki gündür okuldan geliyorum bi bakıyorum bi tane daha açmış. Halbuki bi önceki akşam daha yemyeşil tomurcukken
Bodrum papatyasıymış canım ismi çiçeğinBi çiçeğinismi ne canim cok seviyorum çiçekleri daha yeni evliyim hi çiçeğim yok bahçe çiçeklerim var önceki oturanlardan kalma ama evime de alicam
Yaa kıyamam canım, ne güzel bu aya daha ümitlisin inşallah. Bu açan çiçek sana ve bebişine gelsinkzuum şuan varya gözlerim dolu ağlıyorum
neden anlatayım... içimden Allahım bir umut bekliyorum bi çiçek açsın içimde diyordum bir baktım bu resim
ay bir tuhaf oldumm bir gözlerim doldu
bu çiçek benim umudum oldu
senden Allah razı olsun tez zamanda inşallah sağlıkla bebişlerin olsun
sen bana bir umut ışığı verdin Allahımda sana gönlünden geçeni nasip etsin
Canm bodrum papatyasıymış, ama nette araştırdığım kadarıyla. Ama sanırım da öyleBi çiçeğinismi ne canim cok seviyorum çiçekleri daha yeni evliyim hi çiçeğim yok bahçe çiçeklerim var önceki oturanlardan kalma ama evime de alicam
Canım benim yükselebilir, sıfır çıkmamış belki geç döllenme, bir umut var bence bu değerde, hadi inşallahevet canımm verdim 1.2> çıktı yani negatiff şok oldum ama akıntım var kasık ağrım var geç döllenme olabilirmiş bekleyin dedi bakalım beklicez canım
İnanmıyorum daha dün bir tane çiçek vardı üstünde, maşallah ya, aşık olabilir miyim :) bu çiçek bana acayip umut olur ya çok tatlı. Allahım nolur Bursa da da bulayım bu çiçeğiEki Görüntüle 1985435 B busra_brt canım sana son halini atayım dur, iki gündür okuldan geliyorum bi bakıyorum bi tane daha açmış. Halbuki bi önceki akşam daha yemyeşil tomurcukken
canımmmmYaa kıyamam canım, ne güzel bu aya daha ümitlisin inşallah. Bu açan çiçek sana ve bebişine gelsininan ben de çok şaşırıyorum her geldiğimde bi tane açmış halde. Kurandan feyizleniyor kerata. İnşallah seninkinin gelişine de habercidir
dualarınıza daha çokk ihtiyacım var nolur benide eksit etmeyin canımmCanım benim yükselebilir, sıfır çıkmamış belki geç döllenme, bir umut var bence bu değerde, hadi inşallah
ohhh içim açıldı benim evimdede bir sürü çiçek var hatta oturma odamda limon ağacı var kumkuat var bir sürü çiçek varEki Görüntüle 1985491
Canm bodrum papatyasıymış, ama nette araştırdığım kadarıyla. Ama sanırım da öylealıtken nedense hiç sormadım. Antepte bi yerde çok ucuz bi sürü çiçekçiler falan var hep. Ben buna 5 lira verdim. Hatta orada öektiğim bi resmi de atayım
İnşallah canım benim tabiki burada, birbirimize dua etmek için varız. İnan içimden yükseleceği geçiyor, bir yandan seni de umutlsndırmak istemem ama benim ki sadece his, inş öyle olurdualarınıza daha çokk ihtiyacım var nolur benide eksit etmeyin canımm
Kızlaaarr yanıyorum cayır cayır imdaaatt
İnşallah canım benim tabiki burada, birbirimize dua etmek için varız. İnan içimden yükseleceği geçiyor, bir yandan seni de umutlsndırmak istemem ama benim ki sadece his, inş öyle olur
Uff yakı koydum canım ama bu sefer ki vallahi cayır cayır kavuruyorayy sıcakmı gelio hayırdır canımmm
Canımcım kutlamaya senin getirmen olmaz sen gelince ben yaparım tatlım senin hamile haberini alalım inşinşalllah içinden geçen olur tatlım eğer olursa pasta börek alıp gelirim çayını içmeyee heee yakınız nede olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?