2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

ayyy dikkatli ol tenin hassassa yara yapabilir çok dayanamıyorsan çıkar canım bel ağrın varmıydıı

inşallahhh vesile olur şifa olur
Canım benim belim ağrımıyor allaha şükür, hamile kalmaya yardımcı oluyormuş diye koydum bakalım, deneme tahtasına döndüm beybi

hımmmm valla kaynagını bende bilmiyorum ama nisan yagmuru neden şifalıymış neye yararmış diye bakarken gördüm paylaştıgım yazıyı normal bi siteydi yani. ordada yazmıyor hadis kısmı sadece rivayet diyor

ohhh içim açıldı benim evimdede bir sürü çiçek var hatta oturma odamda limon ağacı var kumkuat var bir sürü çiçek var
miss gibi bahçe gibi odamın köşesii foto koycam ama beceremiyorum yahuuu
Dosya yükle kısmı var aşağıda. Cevağla buyonunun yanında. Oradan at bakalım merak ettim ya ben de bi ara balkonu doldurdum çiçeklerle. Okullar açıldıktan sonra sersefil oldular sokdular. Bakamadım hiç. Kendime zor bakıyorum çüçek benim neyime

Zeytin_yesili Canımcım listemiz bitiyor mu?
Kuzum yeni bi arkadaşımız geldi yarın ona okunacak pazar günü kandil olduğu için hak geçmesin hepimiz listede ki bütün arkadaşlarımıza niyet edip okuyacağız pazartesi bana okunacak salı günü de meryem süresine geçicez inşallah

ASSOSyal canım ya ben ne zamana yapıştırsam acaba. Evde var bi tanr almıştım. Yarın doktora gidecem yunurtalıkların gelişimine bakacak. Çat. İğneyi de ya yarına ya da pazartesine yapar. İğnenin olduğu gün mü taksam ki. Bi de benim ovülasyon testleri gelmiş ne zaman başlasam ona ben

Canım yakıyı adet bittikten 2-3 gün sonra belini ovduktan (çektikten sonra elektirik süpürgenin sapını çıkarıp bel üstünde 5 sn kadar tutup çekmek ya da işin erbabı tarafından bardak vurulması) yakı yapıştırılıyo

Canım zaten doktora gideceksin doktor gelişime bakar ovülasyon yapma bence, zaten çatladığı günü bileceksin. Doktordan geldikten sonra tak bence yada iğneyi olduğun gün, ilişki sırasında takılı olsun

Evet canım Dü çıkardım bugün yine taktım ama bugün yanıyorum cidden, zararı olur mu ki bilmiyorum valla
ben de hiç yapmadım bilgim yok gerçi ama. daha neleri denicez bu yolda bakalım ben bu ay kasık çektirdim olmazsa önümüzdeki ay bende takıcam yakıyı bakalım o nasıl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…