Uff yakı koydum canım ama bu sefer ki vallahi cayır cayır kavuruyor
Canımcım kutlamaya senin getirmen olmaz sen gelince ben yaparım tatlım senin hamile haberini alalım inş
Canım benim belim ağrımıyor allaha şükür, hamile kalmaya yardımcı oluyormuş diye koydum bakalım, deneme tahtasına döndüm beybiayyy dikkatli ol tenin hassassa yara yapabilir çok dayanamıyorsan çıkar canım bel ağrın varmıydıı
inşallahhh vesile olur şifa olur
hımmmm valla kaynagını bende bilmiyorum ama nisan yagmuru neden şifalıymış neye yararmış diye bakarken gördüm paylaştıgım yazıyı normal bi siteydi yani. ordada yazmıyor hadis kısmı sadece rivayet diyorCanım bu hadislerin kaynağını bulamadım ben hiç. Bugün yine sordum bi kaç bilene nisan yağmuru üzerine peygamberimizin hadisi yokmuş. Yalnış anlaşılmasın, nisan yağmurunun şifalı olacağına ben de inanıyorum ama peygamberimiz gerçekten böyle söylemiş mi o çok önemli. Allah korusun. Bu arada bediüzzamanın nisan yağmuruyla ilgili bir hikayesi var onu aktarmak istiyorum. Hoşuma gitti
Bediüzzaman, Nisan yağmurunu toplardı
Birden Üstad odama öyle bir heyecan ve telaşla girdi ki şaşırdım kaldım. “Üzeyir! Çabuk! Çabuk! Yağmur geliyor. Büyük bir kap getir, hemen su topla” dedi
06 Nisan 2015 Pazartesi 08:06
Risale Haber-Haber Merkezi
Son Şahitlerden Üzeyir Şenler anlatıyor:
Bahar yağmurunda ozon çözülüyor herhalde, o su şifalıymış. Üstad Bediüzzaman Said Nursi o Nisan suyunu çok beklermiş. Yalnız ben bunu bilmiyordum…
Bahar aylarından (1956) bir gün, Isparta’da dersanedeyiz… Diğer ağabeylerden her birisi bir hizmet için bir yerlere gitmişti. Evde Üstadın yanında bir tek ben kaldım. Üstad kendi odasında, ben de bizim odada yalnız başıma risale yazıyordum.
Birden Üstad odama öyle bir heyecan ve telaşla girdi ki şaşırdım kaldım. “Üzeyir! Çabuk! Çabuk! Yağmur geliyor. Büyük bir kap getir, hemen su topla” dedi. “Tamam, Üstadım” dedim; ama öyle bir telâşe kapıldım ki, o hızla mutfağa daldım. En büyük bir kap arıyorum… Baktım kocaman bir testi var orada. “Bu çok alır” deyip kaptığım gibi Üstad’a doğru getirdim. Hâlbuki küçücük ağzıyla, testiyle yağmur suyu toplanır mı hiç? Heyecandan düşünemedim… Üstad testiyi görünce elini şöyle bir kaldırdı, bir tokat aşk etti ki bana.
Tam o sırada Tâhirî ağabey geliverdi içeriye. Üstad: “Tâhirî gel, bu garip beceremedi bu işi” dedi. Tecrübeli Tâhirî Ağabey işi halletti…
Üzeyir Ağabey bu tatlı hatırayı anlatırken gülmekten zor konuşuyor, bizi de güldürüyordu.
(Ömer Özcan, Ağabeyler Anlatıyor-5)
sen daha yeni çıkarmamışmıydın yakıyı karıştırdımmı ben yada. eger çıkaran sensen ard arda zararlı olmasın kız bideUff yakı koydum canım ama bu sefer ki vallahi cayır cayır kavuruyor
Dosya yükle kısmı var aşağıda. Cevağla buyonunun yanında. Oradan at bakalım merak ettimohhh içim açıldı benim evimdede bir sürü çiçek var hatta oturma odamda limon ağacı var kumkuat var bir sürü çiçek var
miss gibi bahçe gibi odamın köşesii foto koycam ama beceremiyorum yahuuu
Kuzum yeni bi arkadaşımız geldi yarın ona okunacak pazar günü kandil olduğu için hak geçmesin hepimiz listede ki bütün arkadaşlarımıza niyet edip okuyacağız pazartesi bana okunacak salı günü de meryem süresine geçicez inşallahZeytin_yesili Canımcım listemiz bitiyor mu?
Canım yakıyı adet bittikten 2-3 gün sonra belini ovduktan (çektikten sonra elektirik süpürgenin sapını çıkarıp bel üstünde 5 sn kadar tutup çekmek ya da işin erbabı tarafından bardak vurulması) yakı yapıştırılıyoASSOSyal canım ya ben ne zamana yapıştırsam acaba. Evde var bi tanr almıştım. Yarın doktora gidecem yunurtalıkların gelişimine bakacak. Çat. İğneyi de ya yarına ya da pazartesine yapar. İğnenin olduğu gün mü taksam ki. Bi de benim ovülasyon testleri gelmiş ne zaman başlasam ona ben
hahaha bu ay bende yaptım o işi olsun denemekten zarar gelmezCanım benim belim ağrımıyor allaha şükür, hamile kalmaya yardımcı oluyormuş diye koydum bakalım, deneme tahtasına döndüm beybi
Evet canım Dü çıkardım bugün yine taktım ama bugün yanıyorum cidden, zararı olur mu ki bilmiyorum vallasen daha yeni çıkarmamışmıydın yakıyı karıştırdımmı ben yada. eger çıkaran sensen ard arda zararlı olmasın kız bide
Çiçekler üredi bizde tık yok, allahım şaka yapıyorum yanlış anlama Töbe Töbe
Canım zaten doktora gideceksin doktor gelişime bakar ovülasyon yapma bence, zaten çatladığı günü bileceksin. Doktordan geldikten sonra tak bence yada iğneyi olduğun gün, ilişki sırasında takılı olsunASSOSyal canım ya ben ne zamana yapıştırsam acaba. Evde var bi tanr almıştım. Yarın doktora gidecem yunurtalıkların gelişimine bakacak. Çat. İğneyi de ya yarına ya da pazartesine yapar. İğnenin olduğu gün mü taksam ki. Bi de benim ovülasyon testleri gelmiş ne zaman başlasam ona ben
ben de hiç yapmadım bilgim yok gerçi ama. daha neleri denicez bu yolda bakalımEvet canım Dü çıkardım bugün yine taktım ama bugün yanıyorum cidden, zararı olur mu ki bilmiyorum valla
hahaha bu ay bende yaptım o işi olsun denemekten zarar gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?