2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ay yanlış oldu çiçek atan arkadaşa yazcaktim cicekelre bayıldım çok güzeller

Arşiv topikte bi mesaj daha buldum kopyaladım yapıştırıyorum kızlar "
Kızlar bende bu yakı meselesini duyuyordum...Bu ay eşimde iş yerinde arkadaşından duymuş...Onlarda 2 sene dr. dr. gezmişler sonuç negatif...Ablası kızın gel beline bardak basalım sonrada yakıyı yapıştır ve birlikte olun demiş...ılk ay olmamış...2. ay eşi yapmış kıza aynı yöntemi ve hamile kalmış...Eşim diyor deneyelim..Bunun bir zararı olmadığını düşünüyor...Adetim bittiği gibi yapacağız bakalım ne olacak..."

kuzum alerji yapmis olabilir arkasinda zaten yazar yan etkileri var mi yok mu diye bildigim kadari ile yan etkisi yok yakinin
Bugün künün ısı seviyesi yüksek acaba ondan mı ki, çıkarayım napayım ya off, yanınca işe yarıyor diye düşündüm ama kızarık olunca korktum. Kasık ağrım da bayağı var

Şimdi şanlı yakıyı yan etkisi yok yazmışlar, hassas ciltlerde tahriş olabilir denmiş.

Başka bir yerde de aynı bölgeye yapılacaksa aradan 14 gün geçmesi gerekir yazılmış
o zaman aralık vermedığın için cildini tahriş etmiş büyük ihtimalle sanırım.

o zaman aralık vermedığın için cildini tahriş etmiş büyük ihtimalle sanırım.
Öyle gibi duruyor canım ama şuan çıkarmak zor olur çünkü bayağı yapışık, bandın çözülmesi ertesi gün oluyo kendi atıyo. Yara olmaz inş

Kızlar yakıyı yapıştırmadan önce bele bardak çekmek lazımmış bir de perhizi varmış acı ekşi kola ayran soğuk şeyler yenilmeyecek içilmeyecekmiş ağır iş yapılmayacakmış kopyala yapıştır yapıyorum okuyun bence

selam kızlar.topiği baştan sona okudum.başımdan geçeni paylaşmak istedim.beni bir keresinde bi kadının yanına götürdüler zorla.ben korkmuştum tabi gitmek istememiştim.sadece yakı yapıştıracak dediler. bu yakıyı söyledi bana.ama kadın belime önce bardak yapıştırdı.sonrada yakıyı ikiye bölüp yarısını o dediğiniz yere belime yapiştırdı.diğer yarısınıda tam böyle rahmin üstüne yapıştırdı.dediki;acı ekşi,soğuk şeyler,kola ayran içme dedi.özelliklede soğuk şeyler,ağır iş yapma dedi.kendini sıcak tut dedi.bu ay olmasa bile perhizini bozma dedi.yakıyı tekrar yapıştırırız dedi.kızlar birde yakıyı 2gün taktıktan sonra çıkarınca akşamları belinize sıcak su koyun 1 saat falan.oda çok yarıyormuş.gittiğim gün kadsın ,yumurtalıkların olduğu yere dokunaraktan demesin mi yumurtalıklarında tam da yeşermiş (yumurtama zamanın)bu önümüzdeki günler senin için çok önemli demişti.şaşırmıştım nasıl bildi diye.dediği gibi tam o günler yumurlama günlerimdi.bu yüzden kadına inanmıştım.şimdi burda da okuyunca şaşırdım.demekki doğruymuş.ha bu arada ben hamile kalamadım,çünkü eşimde çok büyük sorunlar varmış.ama sorunu olmayanlara çok yaradığına inanıyorum .bizim gibi sorunu olanlarada faydalı bence.belli mi olur tutar mı tutar.eşlerimizde sorun var diye oturup beklemek olmaz.
ayyy çok uzun olmuş kızlar.inş başınızı şişirmedim.hade denemeye devamm

Son düzenleme: 10 May

Pdr_ci canım sana bahsetmiştim ya bak biri daha yapmış arşiv topikte buldum "kızlar öncelikle esra sana sesleniyorum..
lütfen üzülmeyin bakın bizim 12, 16 milyon olan spermerimiz 35 milyon olmuş maşallah deyin bozuşmayalım haa :umursamaz: ama son 1 aydır incir kürü yptım birde eşim ginseng macunu yiyor harektimizde düzelmiş aşılama doktorumuz bu sayı bizim için iyi dedi..
size rica ediyorum üşenmeyin izcir kürünü yapın yedirinrabbimin izni le ben faydasını gördüm elimden gelse sitenin heryerine yazacağım bunu bilmiyorumkismile ve ginseng macununu eşimki yemezdi beni çok ağlatırdı ama kendide gördü etkisini şimdi kendisi yiyor ben demeden..
inciri alın bayağı olsun yıkayın kavanoza koyun üstüne gelene kadar zeytin yağı koyun sabah akşam kocanız yesin..
üstelik incir ve zeytin kur'anda geçiyor rabbim hepimize şifamızı versin..
banada dua edin aşılamamız tutsun :Saruboceq::Saruboceq: "

Emine kizi Esra icin tesbihleri okudum.Rabbim hayirli evlat vesin tez zamansa inşallah.Rabbim kabul etsin.

Kuzucum valla hiç araştırmadım körü körüne aldım yapıştırdım. Bundan sonra dikkat ederim çok teşekkürler bilgiler için, hayırlısı Allahtan

Kuzucum valla hiç araştırmadım körü körüne aldım yapıştırdım. Bundan sonra dikkat ederim çok teşekkürler bilgiler için, hayırlısı Allahtan
Kuzum bence bugün bekle madem yapıştırdin zaten çıkmaz belli ama üstüme kendini ayakların hep sıcak olsun yoksa hastalanirmissin bana ananem dedi o belim bardak vurdu hemen yat sakin üstüme dedi

Allah razı olsun senden canım ne kadar düşünceli birisin Rabbim tez zamanda gönlündeki muradini versin inşallah

Kuzum bence bugün bekle madem yapıştırdin zaten çıkmaz belli ama üstüme kendini ayakların hep sıcak olsun yoksa hastalanirmissin bana ananem dedi o belim bardak vurdu hemen yat sakin üstüme dedi
Tmm canım benim, çetik çorap ne bulursam giydim valla :)) sen nasıl koymuştun yakıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…