- 30 Mart 2017
- 12.760
- 19.853
- 298
kuzum alerji yapmis olabilir arkasinda zaten yazar yan etkileri var mi yok mu diye bildigim kadari ile yan etkisi yok yakininKızlar bana akıl versin, şimdi aynayla baktım, yakının etrafı kızarmış, zararı olur mu korktum. Bu sefer ısı seviyesi yüksek olanı almıştım. Ondan mı acaba, valla kasık ağrım da var işemi yarıyor dersiniz, akıl verin banaZeytin_yesili S SUDESUDE09 B busra_brt wagen Pdr_ci @Halitim
Bugün künün ısı seviyesi yüksek acaba ondan mı ki, çıkarayım napayım ya off, yanınca işe yarıyor diye düşündüm ama kızarık olunca korktum. Kasık ağrım da bayağı varkuzum alerji yapmis olabilir arkasinda zaten yazar yan etkileri var mi yok mu diye bildigim kadari ile yan etkisi yok yakinin
etrafı kızarınca iyimi kötümü acaba. ard arda takmasaydın keşke yaaKızlar bana akıl versin, şimdi aynayla baktım, yakının etrafı kızarmış, zararı olur mu korktum. Bu sefer ısı seviyesi yüksek olanı almıştım. Ondan mı acaba, valla kasık ağrım da var işemi yarıyor dersiniz, akıl verin banaZeytin_yesili S SUDESUDE09 B busra_brt wagen Pdr_ci @Halitim
Şimdi şanlı yakıyı yan etkisi yok yazmışlar, hassas ciltlerde tahriş olabilir denmiş.etrafı kızarınca iyimi kötümü acaba. ard arda takmasaydın keşke yaa
o zaman aralık vermedığın için cildini tahriş etmiş büyük ihtimalle sanırım.Şimdi şanlı yakıyı yan etkisi yok yazmışlar, hassas ciltlerde tahriş olabilir denmiş.
Başka bir yerde de aynı bölgeye yapılacaksa aradan 14 gün geçmesi gerekir yazılmış
Öyle gibi duruyor canım ama şuan çıkarmak zor olur çünkü bayağı yapışık, bandın çözülmesi ertesi gün oluyo kendi atıyo. Yara olmaz inşo zaman aralık vermedığın için cildini tahriş etmiş büyük ihtimalle sanırım.
Kuzucum valla hiç araştırmadım körü körüne aldım yapıştırdım. Bundan sonra dikkat ederim çok teşekkürler bilgiler için, hayırlısı AllahtanKızlar yakıyı yapıştırmadan önce bele bardak çekmek lazımmış bir de perhizi varmış acı ekşi kola ayran soğuk şeyler yenilmeyecek içilmeyecekmiş ağır iş yapılmayacakmış kopyala yapıştır yapıyorum okuyun bence
Kuzum bence bugün bekle madem yapıştırdin zaten çıkmaz belli ama üstüme kendini ayakların hep sıcak olsun yoksa hastalanirmissin bana ananem dedi o belim bardak vurdu hemen yat sakin üstüme dediKuzucum valla hiç araştırmadım körü körüne aldım yapıştırdım. Bundan sonra dikkat ederim çok teşekkürler bilgiler için, hayırlısı Allahtan
Allah razı olsun senden canım ne kadar düşünceli birisin Rabbim tez zamanda gönlündeki muradini versin inşallahKuzum yeni bi arkadaşımız geldi yarın ona okunacak pazar günü kandil olduğu için hak geçmesin hepimiz listede ki bütün arkadaşlarımıza niyet edip okuyacağız pazartesi bana okunacak salı günü de meryem süresine geçicez inşallah
Tmm canım benim, çetik çorap ne bulursam giydim valla :)) sen nasıl koymuştun yakıyıKuzum bence bugün bekle madem yapıştırdin zaten çıkmaz belli ama üstüme kendini ayakların hep sıcak olsun yoksa hastalanirmissin bana ananem dedi o belim bardak vurdu hemen yat sakin üstüme dedi
Maşallah çok güzel rengi de kendi de canım, allahım özenip yaratmışEki Görüntüle 1985559
Buda benim çiçeğim kızlar hiç yoktu çiçeği bir suru
Belime direk yapistirdim sonra ilişki yattım hemen şanliydi benimkisi artık yararmi bilmem8Tmm canım benim, çetik çorap ne bulursam giydim valla :)) sen nasıl koymuştun yakıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?