2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ahhh keşke tutsa adamların reklamını yapıcaz ama umutlanmak istemiyorum kötü oluyo sonra bata 7 gün kala öğrenin insallah canım
İnşallah canım benim hepimiz inş öğrenelim, valla o kadar şey deneyip bir yakıyla olursa tüm Türkiye ye söylerim :) hatta firmaya teşekkür telefonu ederim :))

Amin canım Rabbim cümlemizin muradını yaşamayı nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah
Allah razı olsun senden canım ne kadar düşünceli birisin Rabbim tez zamanda gönlündeki muradini versin inşallah

Hosbuldum canım ben Esra arkadaşimiza Yasin okudum ama başka şeyler de mi okuamm gerek kelimei tevhid ,temcid fln
Yok canım yasin okuyoruz sadece.

Tevhid ve temcid i pazar günü kandil olduğu için herkes okuyabildiği kadar okudu. Kandil günü dualanacak.

Kızlar ben yeniyim tanışmak istiyorum sizinle kendimi tanıtım önce ismim Saliha burdur da yaşıyorum bi koyundeyiz yani eşimin işi gereği 11 aylık evliyiz ev hanımıyım 23 yaşındayım siz

Yakı alıcam korunuyoruz ama olsun ön hazırlık yapayım dedim ilk yaptışım yakmadı fazla da ısındamı şanlı dediğiniz marka her yerde var mıdır canlar nasıl baya kuvvetli mi

Kızlar ben yeniyim tanışmak istiyorum sizinle kendimi tanıtım önce ismim Saliha burdur da yaşıyorum bi koyundeyiz yani eşimin işi gereği 11 aylık evliyiz ev hanımıyım 23 yaşındayım siz
Ben büşra canım bursada yaşıyorum 24 yaşındayım 4 senelik evliyim çoook memnun oldum

Hatice icin ayse kizi duygu icin ve emine kizi esra icin yasin okudum rabbim en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin biraz gec oldu ama toplu okudum rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallah

Emine kizi Esra nin niyetine EL HALİK EL KADİR EL CEBBAR tesbihatlarini çektim bagisladim Allahım kabul etsin inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Saol canım benim içimizdeki umutlar hayallerdeki böyle açar inşallah
İnşallah canım inşallah Rabbim su mübarek günler hurmetine kiminne dileği varsa ihsan etsin sıkıntısı olanların sıkıntılarını gidersin

Zeytin_yesili canım ya iyi ki hatırlattın şu batdak çekme işini. Benm annem yapar o işi geçen de söylemiştim tamam demişti. Yarın yaptırayım anacığıma. Ya şu incir işi tamamen unutmuşum. Bugün hemen yapıyorum. İnşalşah faydası olur canım. Allah razı olsun paylaşımların için. Seviliyorsunn

Sen de seviliyorsun canım hem de kocaman inşallah şifan vesilen olur kuzum ♥ ♥ ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…