- 30 Mart 2017
- 12.760
- 19.853
- 298
Çok harika gözüküyor:)Eki Görüntüle 1985559
Buda benim çiçeğim kızlar hiç yoktu çiçeği bir suru
Şanlı meşhur oldu :)) senin tuttu galiba canım baksana, hadi inşBelime direk yapistirdim sonra ilişki yattım hemen şanliydi benimkisi artık yararmi bilmem8
Canım hoşgeldin aramızaÇok harika gözüküyor:)
Ahhh keşke tutsa adamların reklamını yapıcaz ama umutlanmak istemiyorum kötü oluyo sonra bata 7 gün kala öğrenin insallah canımŞanlı meşhur oldu :)) senin tuttu galiba canım baksana, hadi inş
Çok harika gözüküyor:)
İnşallah canım benim hepimiz inş öğrenelim, valla o kadar şey deneyip bir yakıyla olursa tüm Türkiye ye söylerim :) hatta firmaya teşekkür telefonu ederim :))Ahhh keşke tutsa adamların reklamını yapıcaz ama umutlanmak istemiyorum kötü oluyo sonra bata 7 gün kala öğrenin insallah canım
Hosbuldum canım ben Esra arkadaşimiza Yasin okudum ama başka şeyler de mi okuamm gerek kelimei tevhid ,temcid flnCanım hoşgeldin aramıza
Allah razı olsun senden canım ne kadar düşünceli birisin Rabbim tez zamanda gönlündeki muradini versin inşallah
Yok canım yasin okuyoruz sadece.Hosbuldum canım ben Esra arkadaşimiza Yasin okudum ama başka şeyler de mi okuamm gerek kelimei tevhid ,temcid fln
Tm canım çok sağolYok canım yasin okuyoruz sadece.
Tevhid ve temcid i pazar günü kandil olduğu için herkes okuyabildiği kadar okudu. Kandil günü dualanacak.
Ben büşra canım bursada yaşıyorum 24 yaşındayım 4 senelik evliyim çoook memnun oldumKızlar ben yeniyim tanışmak istiyorum sizinle kendimi tanıtım önce ismim Saliha burdur da yaşıyorum bi koyundeyiz yani eşimin işi gereği 11 aylık evliyiz ev hanımıyım 23 yaşındayım siz
İnşallah canım inşallah Rabbim su mübarek günler hurmetine kiminne dileği varsa ihsan etsin sıkıntısı olanların sıkıntılarını gidersinSaol canım benim içimizdeki umutlar hayallerdeki böyle açar inşallah
Ben de canımBen büşra canım bursada yaşıyorum 24 yaşındayım 4 senelik evliyim çoook memnun oldum
Sen de seviliyorsun canım hem de kocaman inşallah şifan vesilen olur kuzum ♥ ♥ ♥Zeytin_yesili canım ya iyi ki hatırlattın şu batdak çekme işini. Benm annem yapar o işi geçen de söylemiştim tamam demişti. Yarın yaptırayım anacığıma. Ya şu incir işi tamamen unutmuşum. Bugün hemen yapıyorum. İnşalşah faydası olur canım. Allah razı olsun paylaşımların için. Seviliyorsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?