2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kuzucum sende bir sıkıntı yoksa bu ilaçlarla vücuduna hormon yüklüyorsun

canım eşine keçi boynuzu kürü yaptınmı hiç. benim eşimdede aynı sıkıntı vardı çok faydasını gördük biz. yaklaşık 2 ayda 2 katına çıktı sperm sayı ve hareketi
Yaklaşık bir aydır kullanıyor canım. Her akşam bir buçuk bardak kadar içiyor. Havuç sıyu da hareketliliği çok arttırıyormuş, ona da başlasam diyorum

Ederim inşallah kuzum hepimiz için tek tek dua edicem Rabbim kötü gün kötü hastalık göstermesin inşallah hiç birimize

Var mı özel olarak yaptığın bir şey canım
yok ya esime yapsamda icmedi bende yapmiyorum ona banada bakti klomen verdu bu ay catlamis kendiliginden dedi adeti bekliyorum hic bisey yapmadim . Artik oyle bunaldm ki asilamada yapilsinda bakalm neler olcak yarin kesin adet olurum ztn

Kuzum sen incir havuç kürünü yap bu akşam da fiki fiki olsun yakı da yapıştır eşine de fındık ceviz badem yedir fiki fikiden 2 saat önce de şekersiz türk kahvesi ve bitter çikolata yedir sperm hareketliliğine faydası varmış inşallah o tek yumurtan kandil gecesi çatlar hamiş kalırsın kuzum dualarım seninle

Kuzucum sende bir sıkıntı yoksa bu ilaçlarla vücuduna hormon yüklüyorsun
Aynen öyle oluyor. Yumurtalar da kafayı yedi. Süreci hızlandırmak için benm üzerimde tedaviye başladı doktor. İhtimali arttırmak için. Ama asıl kaynağı düzeltmeye çalışmak gerekmiyor mu? Bu lafı da sadece size diyebiliyorum eşime karşı asla diyemem. Ama bence öyle olması gerekiyor. Ha eşim de ne yapsam içiyor yiyor sağolsun da ne bilim ya ben anşamadım bu işten. Evlilikten önce böyle bir sorunla uğraşacağıma hayatta inanmazdım heralde

Kafam çok karıştı şu anda. Dediklerin çok mantıklı ama bir yandan da beklesem mi acaba diyorum. İstihareye mi yatayım napayım

ben evlenmeden önce ilişki olunca hemen çocuk oluyor sanıyodum resmen :)

Evet öyle olmalı aslında, senin için süreci hızlandırsa nolacak ki eşin için birşey yapılmayınca nasıl olsa yine olmayacak, gereksiz ilaç kullanmış oluyorsun

yok ya esime yapsamda icmedi bende yapmiyorum ona banada bakti klomen verdu bu ay catlamis kendiliginden dedi adeti bekliyorum hic bisey yapmadim . Artik oyle bunaldm ki asilamada yapilsinda bakalm neler olcak yarin kesin adet olurum ztn
Canım inşallah olmazsın ya adet falan. Sorun erkekte olunca hakikaten çok zor çözülüyormuş

+100000 kesinlikle katılıyorum canım, bak Pdr_ci aklın yolu bir bebeğim

Kafam çok karıştı şu anda. Dediklerin çok mantıklı ama bir yandan da beklesem mi acaba diyorum. İstihareye mi yatayım napayım
Canım istihare hayrlı mı değil mi diye yatılıyor madem 20 mm yumurtan var onun çatlaması gebelik için şans değerlendir derim öteki yumurta gelişecek mi çatlayacak mı belli değil işini şansa bırakma derim ben

Evet öyle olmalı aslında, senin için süreci hızlandırsa nolacak ki eşin için birşey yapılmayınca nasıl olsa yine olmayacak, gereksiz ilaç kullanmış oluyorsun
Aynen öyle elifcim ama işte her küçük bir ihtimal artışı bile hemen bizi ona sevkediyor. Sonuç ne olursa olsun. Bu ay da olmazsa iğneye geçecek. Sanırım o iki katı kadar fazla etki ediyormuş

Canım çok soru sordum da bir şey daha kafama takıldı. Diyelim hormon bozukluğu var, gebeliğe engel mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…