Kuzucum sende bir sıkıntı yoksa bu ilaçlarla vücuduna hormon yüklüyorsunYavrum ya benim yumurtalıklarda ve çatlamada hiçbir sıkıntım yok en baştan beridir. Kist falan da oluşmadı hiç öyle ufak tefekler hariç. Bizde tek sıkıntı aslında eşimin sperm kalitesi ve hareketliliği. Ama oyunu daha çok benim üzerimde oynuyoruz nedensebizimki de vitamin ilaçları falan içiyor. Fayda için. Olan benim sorunsuz yumurtalarıma oluyor sanki bu tedavilerle
Yaklaşık bir aydır kullanıyor canım. Her akşam bir buçuk bardak kadar içiyor. Havuç sıyu da hareketliliği çok arttırıyormuş, ona da başlasam diyorumcanım eşine keçi boynuzu kürü yaptınmı hiç. benim eşimdede aynı sıkıntı vardı çok faydasını gördük biz. yaklaşık 2 ayda 2 katına çıktı sperm sayı ve hareketi
Ederim inşallah kuzum hepimiz için tek tek dua edicem Rabbim kötü gün kötü hastalık göstermesin inşallah hiç birimizecanım senden ricam oralarda dua ederken inşallah sonuçlarım temiz çıkar kötü hastalık olmaz diye banada dua edermisin Allah razı olsun şimdiden kuzum Rabbim kabul ve makbul eylesin dualarını dualarımızı inşallah
Var mı özel olarak yaptığın bir şey canımayni dertten muzdaribiizzz
yok ya esime yapsamda icmedi bende yapmiyorum ona banada bakti klomen verdu bu ay catlamis kendiliginden dedi adeti bekliyorum hic bisey yapmadim . Artik oyle bunaldm ki asilamada yapilsinda bakalm neler olcak yarin kesin adet olurum ztnVar mı özel olarak yaptığın bir şey canım
Kuzum sen incir havuç kürünü yap bu akşam da fiki fiki olsun yakı da yapıştır eşine de fındık ceviz badem yedir fiki fikiden 2 saat önce de şekersiz türk kahvesi ve bitter çikolata yedir sperm hareketliliğine faydası varmış inşallah o tek yumurtan kandil gecesi çatlar hamiş kalırsın kuzum dualarım seninleCanım ben de anlamadım ki ya bilmiyorum ne yapsam. Benim bi de aklıma şu takıldı. Normalde klomen kullanırdım 5 günde biterdi. 2 gün de ekstradan bekleyip öyle gel derdi. Yani 1 hafta sonra giderdim yumurta takibine. Bu hafta öyle yapmadı. Klomen bittiği gün gitmiş oldum doktora. Bu sabah son iki tanesini içmiştim. Bunu niye böyle yaptı anlamadım
Aynen öyle oluyor. Yumurtalar da kafayı yedi.Kuzucum sende bir sıkıntı yoksa bu ilaçlarla vücuduna hormon yüklüyorsun
ben sabah alşam içirdim her gün havuçu bilmiyorum. bide bol fındık fıstık ceviz badem falan yedirdimYaklaşık bir aydır kullanıyor canım. Her akşam bir buçuk bardak kadar içiyor. Havuç sıyu da hareketliliği çok arttırıyormuş, ona da başlasam diyorum
Kuzum 20 mm olana etmese bile 11 mm olana etki eder hem kaliteli büyütür hem de çatlatırCanım bu kür aynı günde etki eder mi sence
Kafam çok karıştı şu anda. Dediklerin çok mantıklı ama bir yandan da beklesem mi acaba diyorum. İstihareye mi yatayım napayımKuzum sen incir havuç kürünü yap bu akşam da fiki fiki olsun yakı da yapıştır eşine de fındık ceviz badem yedir fiki fikiden 2 saat önce de şekersiz türk kahvesi ve bitter çikolata yedir sperm hareketliliğine faydası varmış inşallah o tek yumurtan kandil gecesi çatlar hamiş kalırsın kuzum dualarım seninle
ben evlenmeden önce ilişki olunca hemen çocuk oluyor sanıyodum resmen :)Aynen öyle oluyor. Yumurtalar da kafayı yedi.Süreci hızlandırmak için benm üzerimde tedaviye başladı doktor. İhtimali arttırmak için. Ama asıl kaynağı düzeltmeye çalışmak gerekmiyor mu? Bu lafı da sadece size diyebiliyorum eşime karşı asla diyemem. Ama bence öyle olması gerekiyor. Ha eşim de ne yapsam içiyor yiyor sağolsun da ne bilim ya ben anşamadım bu işten. Evlilikten önce böyle bir sorunla uğraşacağıma hayatta inanmazdım heralde
Kız ben o dediklerini demesem de kendisi hep yer iştahı yerinde . İnşallah faydasını görürüz hepimizben sabah alşam içirdim her gün havuçu bilmiyorum. bide bol fındık fıstık ceviz badem falan yedirdim
Seninki yine iyiymiş ben yanyana yattıkları zaman oluyor sanıyordumben evlenmeden önce ilişki olunca hemen çocuk oluyor sanıyodum resmen :)
Evet öyle olmalı aslında, senin için süreci hızlandırsa nolacak ki eşin için birşey yapılmayınca nasıl olsa yine olmayacak, gereksiz ilaç kullanmış oluyorsunAynen öyle oluyor. Yumurtalar da kafayı yedi.Süreci hızlandırmak için benm üzerimde tedaviye başladı doktor. İhtimali arttırmak için. Ama asıl kaynağı düzeltmeye çalışmak gerekmiyor mu? Bu lafı da sadece size diyebiliyorum eşime karşı asla diyemem. Ama bence öyle olması gerekiyor. Ha eşim de ne yapsam içiyor yiyor sağolsun da ne bilim ya ben anşamadım bu işten. Evlilikten önce böyle bir sorunla uğraşacağıma hayatta inanmazdım heralde
inşallah canımKız ben o dediklerini demesem de kendisi hep yer iştahı yerinde . İnşallah faydasını görürüz hepimiz
Canım inşallah olmazsın ya adet falan. Sorun erkekte olunca hakikaten çok zor çözülüyormuşyok ya esime yapsamda icmedi bende yapmiyorum ona banada bakti klomen verdu bu ay catlamis kendiliginden dedi adeti bekliyorum hic bisey yapmadim . Artik oyle bunaldm ki asilamada yapilsinda bakalm neler olcak yarin kesin adet olurum ztn
+100000 kesinlikle katılıyorum canım, bakKuzum sen incir havuç kürünü yap bu akşam da fiki fiki olsun yakı da yapıştır eşine de fındık ceviz badem yedir fiki fikiden 2 saat önce de şekersiz türk kahvesi ve bitter çikolata yedir sperm hareketliliğine faydası varmış inşallah o tek yumurtan kandil gecesi çatlar hamiş kalırsın kuzum dualarım seninle
Canım istihare hayrlı mı değil mi diye yatılıyor madem 20 mm yumurtan var onun çatlaması gebelik için şans değerlendir derim öteki yumurta gelişecek mi çatlayacak mı belli değil işini şansa bırakma derim benKafam çok karıştı şu anda. Dediklerin çok mantıklı ama bir yandan da beklesem mi acaba diyorum. İstihareye mi yatayım napayım
Aynen öyle elifcim ama işte her küçük bir ihtimal artışı bile hemen bizi ona sevkediyor. Sonuç ne olursa olsun. Bu ay da olmazsa iğneye geçecek. Sanırım o iki katı kadar fazla etki ediyormuşEvet öyle olmalı aslında, senin için süreci hızlandırsa nolacak ki eşin için birşey yapılmayınca nasıl olsa yine olmayacak, gereksiz ilaç kullanmış oluyorsun
Canım çok soru sordum da bir şey daha kafama takıldı. Diyelim hormon bozukluğu var, gebeliğe engel miCanım istihare hayrlı mı değil mi diye yatılıyor madem 20 mm yumurtan var onun çatlaması gebelik için şans değerlendir derim öteki yumurta gelişecek mi çatlayacak mı belli değil işini şansa bırakma derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?