2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

kızlar bu arada biz hepimiz ilk çocuk içinmi uğraşıyoz hiç birimizde yokmu yada ben mi kaçırdım

ben evlenmeden önce ilişki olunca hemen çocuk oluyor sanıyodum resmen :)
Bende nasıl olsa hiç korunmayacaz ilk gece hamile kalırım diyordum birde hani kadınlar temiz gidersen hemen kaparsın diyolardı ben de nasıl olsa evlencem 2-3 güne temizlencem hemen kaparım dedim ama hüsran oldu sonu

Canım inşallah olmazsın ya adet falan. Sorun erkekte olunca hakikaten çok zor çözülüyormuş
aynen ama nedensee inceleniyoruz da inceleniyoru ya belli ne oldugu iste benim neyimi inceleyip her ay bisey cikariyon ama iste ne diyecen

Bende nasıl olsa hiç korunmayacaz ilk gece hamile kalırım diyordum birde hani kadınlar temiz gidersen hemen kaparsın diyolardı ben de nasıl olsa evlencem 2-3 güne temizlencem hemen kaparım dedim ama hüsran oldu sonu
aynen bende dügünden 2 gün önce temizlenmiştim hah dedim olur hemen hatta geç evlendiğimden hiç korunmadık bu güne kadar ama gen yok

Evet canım herkes ilki bekliyor. Bi tane olsa bu kadar sabırsız olumuyduk bilemiyorum
İlk hamilelik tecrübesizlikten anlaşılmıyomuş canım bide karışan oluyomuş ikincisi daha tecrübe daha iyi anlaşılır ve tadı çıkartılır herkes öyle diyor ilki olsun hiç korunmadan yola devam edicem ben 3 tane istiyorum nasipse inşallah ikiz kızım ve bir oğlum olsun diye dua ediyorum

Kesinlikle çok haklısın canım. Eşinin değerleri ne durumda şümdi normale döndü mü
valla yukselme var ameliyattan sonrada 2 ay oldu vitamin kullaniyordu suan ne alemde bilmiyorum asilama olursa o zaman bakarlar yine sanirim . İnsallah yarin olmam hasta tabi belirtilerim var ama kendimi bildigimden adet diye dusunuyorummm insallah beni kandiran hamilelik belirtileridir valla kafam allak bullak artk bu gittigimde gerekeni yapin diyecegim normal olsun diye ugrastirdi durdu ama bunaldm iyice

ayy ikizi bende çok istiyorum inşallah olur benim ailede de var eşimin ailesindede var inşallah olur bekarkenden beri hayalim

ayy ikizi bende çok istiyorum inşallah olur benim ailede de var eşimin ailesindede var inşallah olur bekarkenden beri hayalim
Benim anne tarafımda da var kuzum belli olmuyor ama hiç ikiz olmayan ailelerde de ikiz doğuran oluyo inşallah bizlere de nasip olur ikiz kızçeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…