- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Yok yok hatırlasın bizi de teyzoş olacaz fena gaza gelsin bizi düşünüpÇok iyi gaz veririz, hemen eczaneden yakı al koy, sıcaklıkla çatlar belki, bu gece bizi hatırla diyeceğim ama sen gene hatırlama vazgeçtim
Hahahh Allah iyiliğini versin e miÇok iyi gaz veririz, hemen eczaneden yakı al koy, sıcaklıkla çatlar belki, bu gece bizi hatırla diyeceğim ama sen gene hatırlama vazgeçtim
Bu konuşmadan sonra zaten her yaptığımda aklıma geleceksiniz emin olunYok yok hatırlasın bizi de teyzoş olacaz fena gaza gelsin bizi düşünüpbebişe odaklı olunca naz yapıy keratalar gelmiyolar
İsteriz isteriz teyzoş olmak isterizYok yok hatırlasın bizi de teyzoş olacaz fena gaza gelsin bizi düşünüpbebişe odaklı olunca naz yapıy keratalar gelmiyolar
Allahım güzelim dua topiği ne hale geldi, neler konuşuyoruzgusül abdesti şart oldu topiğimize
Acilde yapmazlar kuzum, doktor tahlil vermesi lazım anca öyle. O zaman başka bir özel hastaneye git hemen yaptır öyle olurHahahh Allah iyiliğini versin e mikızacaksın şimdi ama bak netten baktım hormon bozukluğu varsa hamilelik olsa bile düşük olma ihtimali yüksekmiş. Ya acilde falan yapılmaz mı acaba hormon testi. Bugün yaptrayım
İnşallah canım inşallah bizde olacazz teyzoşİsteriz isteriz teyzoş olmak isteriz
Bugün cumartesi yaparlar mı kiAcilde yapmazlar kuzum, doktor tahlil vermesi lazım anca öyle. O zaman başka bir özel hastaneye git hemen yaptır öyle olur
Kuzum sen de kıllanma ve kilo alma problemi var mı hormon bozukluğunda ilk bunlar oluyo ben buğday tenli olduğum için bebe tüyleri belli oluyo dr kıllanma sorunun var mı dedi yok ırsı bunlar dedim tamam o zaman dedi of sanki nenelerimiz hormon bozukluğu yumurtlama biliyolardı kocaları ceket atsa kapıyolardı hemenHahahh Allah iyiliğini versin e mikızacaksın şimdi ama bak netten baktım hormon bozukluğu varsa hamilelik olsa bile düşük olma ihtimali yüksekmiş. Ya acilde falan yapılmaz mı acaba hormon testi. Bugün yaptrayım
Allahım güzelim dua topiği ne hale geldi, neler konuşuyoruzgusül abdesti şart oldu topiğimize
Yaparlar özelde doktora gidersenBugün cumartesi yaparlar mı ki
benim alt komşum var öyle kadın 6 yıllık evli 4 çocuk var her attıkları gol olmuş nerdeyse :) eşime dedim biz bu işi beceremiyoz heraldeKuzum sen de kıllanma ve kilo alma problemi var mı hormon bozukluğunda ilk bunlar oluyo ben buğday tenli olduğum için bebe tüyleri belli oluyo dr kıllanma sorunun var mı dedi yok ırsı bunlar dedim tamam o zaman dedi of sanki nenelerimiz hormon bozukluğu yumurtlama biliyolardı kocaları ceket atsa kapıyolardı hemen
Ay ya ne güldümKuzum sen de kıllanma ve kilo alma problemi var mı hormon bozukluğunda ilk bunlar oluyo ben buğday tenli olduğum için bebe tüyleri belli oluyo dr kıllanma sorunun var mı dedi yok ırsı bunlar dedim tamam o zaman dedi of sanki nenelerimiz hormon bozukluğu yumurtlama biliyolardı kocaları ceket atsa kapıyolardı hemen
Hadi ya arayayım bi tanesini inşallah olur yaYaparlar özelde doktora gidersen
Bir kıvılcım yeter ama işte bizde yok bacımbenim alt komşum var öyle kadın 6 yıllık evli 4 çocuk var her attıkları gol olmuş nerdeyse :) eşime dedim biz bu işi beceremiyoz heralde
Benim koca da diyo biz yanlış mı yapıyoz acaba falan diyebenim alt komşum var öyle kadın 6 yıllık evli 4 çocuk var her attıkları gol olmuş nerdeyse :) eşime dedim biz bu işi beceremiyoz heralde
Bir sürü işin var hâlâ buradasın beybi, hadi ara hemen bize de haber ver bakalım, hastane yakınsa hemen hallolurHadi ya arayayım bi tanesini inşallah olur ya
kız daha nasıl ateşliyim kazan mı kurayım odayaBir kıvılcım yeter ama işte bizde yok bacımişin sırrı ateşte
Hemen alt kata inip öğrenip bize de söylüyorsun, olmuyor böyle bi yerlerde yemeğin malzemesi eksikkız daha nasıl ateşliyim kazan mı kurayım odaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?