2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Çok iyi gaz veririz, hemen eczaneden yakı al koy, sıcaklıkla çatlar belki, bu gece bizi hatırla diyeceğim ama sen gene hatırlama vazgeçtim
Yok yok hatırlasın bizi de teyzoş olacaz fena gaza gelsin bizi düşünüp bebişe odaklı olunca naz yapıy keratalar gelmiyolar

Çok iyi gaz veririz, hemen eczaneden yakı al koy, sıcaklıkla çatlar belki, bu gece bizi hatırla diyeceğim ama sen gene hatırlama vazgeçtim
Hahahh Allah iyiliğini versin e mi kızacaksın şimdi ama bak netten baktım hormon bozukluğu varsa hamilelik olsa bile düşük olma ihtimali yüksekmiş. Ya acilde falan yapılmaz mı acaba hormon testi. Bugün yaptrayım

Acilde yapmazlar kuzum, doktor tahlil vermesi lazım anca öyle. O zaman başka bir özel hastaneye git hemen yaptır öyle olur

Kuzum sen de kıllanma ve kilo alma problemi var mı hormon bozukluğunda ilk bunlar oluyo ben buğday tenli olduğum için bebe tüyleri belli oluyo dr kıllanma sorunun var mı dedi yok ırsı bunlar dedim tamam o zaman dedi of sanki nenelerimiz hormon bozukluğu yumurtlama biliyolardı kocaları ceket atsa kapıyolardı hemen

benim alt komşum var öyle kadın 6 yıllık evli 4 çocuk var her attıkları gol olmuş nerdeyse :) eşime dedim biz bu işi beceremiyoz heralde

Ay ya ne güldüm yok tüylenme falan canım. Kilo da şu şekilde boya oranlarsak fena değil. 1.75 boy 70 kiloyum. Ara tatilde iyi 2-3 kilo aldım. Hani vücudumda belirgin bi değişiklik yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…