- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Akşamları yatarken süt içerim ben, bu sabah yumurta da yedim benim iş tamamElimde eski tarihli gazete var bebek isteyen süt içsin yazıyor neymiş işin formülü inek bulup memesine yapışmaksonra da kaldırmak işin şakası kızlar kahvaltıda haşlanmış yumurta bi bardak ılık süt ve roka yemek faydalı olur hem sağlıklı beslenme açısından d vitamini folik asit alımı olur
Doktordan daha çok şey bildiğimiz kesin, bende soğan suyu içiyorum valla içim dışım soğan olduKendimi bi an çocuk yapma kampına alınmış gibi hissettim günde iki litre su kahvaltı da haşlanmış yumurta süt roka incir + havuç kürü adet bitimi yakıkocişe incir bal vitamin desteği okumadan dr çıkacaz bu gidişle
Soğan suyuna bende başladım bu kaçıncı baslayisim gerçi bilmiyorum buc besbgun içtim bi türlü devamını getiremedi bunda inşallah bitiririm sonra da incir kurune gecicemDoktordan daha çok şey bildiğimiz kesin, bende soğan suyu içiyorum valla içim dışım soğan oldu
sogan suyu çok faydalıymış ben geçen yıl bi ara surekli idrar yolu iltihağı oluyordu direk bitirdiDoktordan daha çok şey bildiğimiz kesin, bende soğan suyu içiyorum valla içim dışım soğan oldu
Ben de yaptiricam ama adetin 3. Günü yapılması gerekiyor daha doğru çıkıyormus doktora da sordum 3. günü geldi deidHahahh Allah iyiliğini versin e mikızacaksın şimdi ama bak netten baktım hormon bozukluğu varsa hamilelik olsa bile düşük olma ihtimali yüksekmiş. Ya acilde falan yapılmaz mı acaba hormon testi. Bugün yaptrayım
Bende ikinciye yapıyorum canım, uzun zamandır yapmamıştım iyice temizlesin diye yapayım dedim bugün sekizinci günümSoğan suyuna bende başladım bu kaçıncı baslayisim gerçi bilmiyorum buc besbgun içtim bi türlü devamını getiremedi bunda inşallah bitiririm sonra da incir kurune gecicem
Hadi yaa. Bunu bilmem iyi oldu. Bugün akşam bi özel hastanede nöbetçi doktor varmış. En azından kan veririm sonuç bugün çıkmasa bile. İşimi halledebilirim.Ben de yaptiricam ama adetin 3. Günü yapılması gerekiyor daha doğru çıkıyormus doktora da sordum 3. günü geldi deid
Hem antibiyotik niyetinesogan suyu çok faydalıymış ben geçen yıl bi ara surekli idrar yolu iltihağı oluyordu direk bitirdi
Kuzuuu hormon tahlili adetin üçüncü günü yapılır en iyi sonuç için, sen doktor dediği için mi bugün yaptırmak istiyorsun illa ki, şuan yumurtlama dönemindesin, çıkacak sonuçları göze alHadi yaa. Bunu bilmem iyi oldu. Bugün akşam bi özel hastanede nöbetçi doktor varmış. En azından kan veririm sonuç bugün çıkmasa bile. İşimi halledebilirim.
Canımmmm aradım bi yeri saat 7-10 arası nöbetçi doktor varmış. Yaparız dedi kadın tahlili. Ya sonuç bugün çıkmasa bile en azından ilişki olabilir bugün. Annemi aradım mantıklı buldu. Koca da yatıyo gene sabah erken uyanmıştı. Kalksın ona da diyeyim. İkna ederim inşallah. Ya 3 gün beni unut ya da doktora gel benleBende ikinciye yapıyorum canım, uzun zamandır yapmamıştım iyice temizlesin diye yapayım dedim bugün sekizinci günüm
Aynen canım, ama bugün olmasa da pazartesi olacak adet yoklen daha. Doktor napmaya çalıştı acaba. Yumurtlama döneminde sonuçlar kötü mü çıkarKuzuuu hormon tahlili adetin üçüncü günü yapılır en iyi sonuç için, sen doktor dediği için mi bugün yaptırmak istiyorsun illa ki, şuan yumurtlama dönemindesin, çıkacak sonuçları göze al
İyi yapmışsın kafandan gitsin en azından. İncir de yap iç, bugün çok işin varCanımmmm aradım bi yeri saat 7-10 arası nöbetçi doktor varmış. Yaparız dedi kadın tahlili. Ya sonuç bugün çıkmasa bile en azından ilişki olabilir bugün. Annemi aradım mantıklı buldu. Koca da yatıyo gene sabah erken uyanmıştı. Kalksın ona da diyeyim. İkna ederim inşallah. Ya 3 gün beni unut ya da doktora gel benle
Yok kötü çıkacağı için demedim ama hormon tahlili nin en geçerli sonuçları adetin üçüncü günü yapılır, doktorlar genelde bu sonuçlara göre yorum yaparAynen canım, ama bugün olmasa da pazartesi olacak adet yoklen daha. Doktor napmaya çalıştı acaba. Yumurtlama döneminde sonuçlar kötü mü çıkar
Bugün gidip bakayım bi doktor ne diyecek.inşallah olumlu konuşur yapar ve kurtulurum ya. Bu arada ben dün değil önceki gün perşembe günü yani birlikte olmuştuk. Test için sıkıntı olur mu acabaYok kötü çıkacağı için demedim ama hormon tahlili nin en geçerli sonuçları adetin üçüncü günü yapılır, doktorlar genelde bu sonuçlara göre yorum yapar
Erkekler için sıkıntı ama kadınlar için ilk defa duydum böyle bir şeyi benBugün gidip bakayım bi doktor ne diyecek.inşallah olumlu konuşur yapar ve kurtulurum ya. Bu arada ben dün değil önceki gün perşembe günü yani birlikte olmuştuk. Test için sıkıntı olur mu acaba
Tm canım ablacım Cok iyi olurCanım liste salı günü yenilenecekDil-i bitab biz meryem süresi ve Rabbi hebli mines-salihin Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua okuyacağız sen bunlara ilaveten uasini şerifte okursun hak geçmez canım ASSOSyal kuzum bu akşam ya da yarın akşam herkesi etiketleyip sorucam canım ses gelmeyenleri silicem kaç kere etiket edip sordum bi isme dua edildi diye etiket yapınca teşekküre geldi iki arkadaşımız sonra yazmadılar zaten iki kişi çıkardım listeden devamı gelecek
Ah ben de ah. Keşke doktor olsaymışımmErkekler için sıkıntı ama kadınlar için ilk defa duydum böyle bir şeyi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?