2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Elimde eski tarihli gazete var bebek isteyen süt içsin yazıyor neymiş işin formülü inek bulup memesine yapışmak sonra da kaldırmak işin şakası kızlar kahvaltıda haşlanmış yumurta bi bardak ılık süt ve roka yemek faydalı olur hem sağlıklı beslenme açısından d vitamini folik asit alımı olur

Akşamları yatarken süt içerim ben, bu sabah yumurta da yedim benim iş tamam

Kendimi bi an çocuk yapma kampına alınmış gibi hissettim günde iki litre su kahvaltı da haşlanmış yumurta süt roka incir + havuç kürü adet bitimi yakı kocişe incir bal vitamin desteği okumadan dr çıkacaz bu gidişle

Doktordan daha çok şey bildiğimiz kesin, bende soğan suyu içiyorum valla içim dışım soğan oldu

Doktordan daha çok şey bildiğimiz kesin, bende soğan suyu içiyorum valla içim dışım soğan oldu
Soğan suyuna bende başladım bu kaçıncı baslayisim gerçi bilmiyorum buc besbgun içtim bi türlü devamını getiremedi bunda inşallah bitiririm sonra da incir kurune gecicem

Ben de yaptiricam ama adetin 3. Günü yapılması gerekiyor daha doğru çıkıyormus doktora da sordum 3. günü geldi deid

Soğan suyuna bende başladım bu kaçıncı baslayisim gerçi bilmiyorum buc besbgun içtim bi türlü devamını getiremedi bunda inşallah bitiririm sonra da incir kurune gecicem
Bende ikinciye yapıyorum canım, uzun zamandır yapmamıştım iyice temizlesin diye yapayım dedim bugün sekizinci günüm

Ben de yaptiricam ama adetin 3. Günü yapılması gerekiyor daha doğru çıkıyormus doktora da sordum 3. günü geldi deid
Hadi yaa. Bunu bilmem iyi oldu. Bugün akşam bi özel hastanede nöbetçi doktor varmış. En azından kan veririm sonuç bugün çıkmasa bile. İşimi halledebilirim.

Hadi yaa. Bunu bilmem iyi oldu. Bugün akşam bi özel hastanede nöbetçi doktor varmış. En azından kan veririm sonuç bugün çıkmasa bile. İşimi halledebilirim.
Kuzuuu hormon tahlili adetin üçüncü günü yapılır en iyi sonuç için, sen doktor dediği için mi bugün yaptırmak istiyorsun illa ki, şuan yumurtlama dönemindesin, çıkacak sonuçları göze al

Bende ikinciye yapıyorum canım, uzun zamandır yapmamıştım iyice temizlesin diye yapayım dedim bugün sekizinci günüm
Canımmmm aradım bi yeri saat 7-10 arası nöbetçi doktor varmış. Yaparız dedi kadın tahlili. Ya sonuç bugün çıkmasa bile en azından ilişki olabilir bugün. Annemi aradım mantıklı buldu. Koca da yatıyo gene sabah erken uyanmıştı. Kalksın ona da diyeyim. İkna ederim inşallah. Ya 3 gün beni unut ya da doktora gel benle

Kuzuuu hormon tahlili adetin üçüncü günü yapılır en iyi sonuç için, sen doktor dediği için mi bugün yaptırmak istiyorsun illa ki, şuan yumurtlama dönemindesin, çıkacak sonuçları göze al
Aynen canım, ama bugün olmasa da pazartesi olacak adet yoklen daha. Doktor napmaya çalıştı acaba. Yumurtlama döneminde sonuçlar kötü mü çıkar

İyi yapmışsın kafandan gitsin en azından. İncir de yap iç, bugün çok işin var

Aynen canım, ama bugün olmasa da pazartesi olacak adet yoklen daha. Doktor napmaya çalıştı acaba. Yumurtlama döneminde sonuçlar kötü mü çıkar
Yok kötü çıkacağı için demedim ama hormon tahlili nin en geçerli sonuçları adetin üçüncü günü yapılır, doktorlar genelde bu sonuçlara göre yorum yapar

Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha'nın sağlıklı hayrlı sorunsuz şekilde hamile kalması ve hayrla sağlıkla bebeğini kucağına alması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı Allahü teala yolunda Mücahit hayrlı uzun ömürlü evlatlar ihsan etsin inşallah wagen Türkan kızı Şeyma 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih ( tesbihatları okudu)
@Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@masal3487 Hanife kızı Özgün 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Meyra_naz Doğan kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
@Halitim Recep kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
@denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
@Erva_umut
@busra_brt Salih kızı Büşra
@Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
@Smydnz A.Gani kızı Sümeyye 20 bin kelime-i tevhid 10 bin salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 10 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i tenzih 2 bin kelime-i tenzih 2 bin salevat-ı şerif
@esra011 Necati kızı Esra Nur
@hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
@fatma_sibel Fatma kızı Sibel
@BEYBISIM Davut kızı Zeliha
@Hayalimdi gercek oldu Hatice
@umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
@sstsessizol
@tugsem_10 Abdullah kızı Nihal
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
@Kelebek090
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)

Kızlar kandil listemiz oluştu Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah cümlenizden razı memnun ve hoşnut olsun inşallah kucaklarınızı kucaklarımızı çifter çifter doldursun inşallah Rabbim

Yok kötü çıkacağı için demedim ama hormon tahlili nin en geçerli sonuçları adetin üçüncü günü yapılır, doktorlar genelde bu sonuçlara göre yorum yapar
Bugün gidip bakayım bi doktor ne diyecek.inşallah olumlu konuşur yapar ve kurtulurum ya. Bu arada ben dün değil önceki gün perşembe günü yani birlikte olmuştuk. Test için sıkıntı olur mu acaba

Bugün gidip bakayım bi doktor ne diyecek.inşallah olumlu konuşur yapar ve kurtulurum ya. Bu arada ben dün değil önceki gün perşembe günü yani birlikte olmuştuk. Test için sıkıntı olur mu acaba
Erkekler için sıkıntı ama kadınlar için ilk defa duydum böyle bir şeyi ben

Tm
Tm canım ablacım Cok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…