Doktor yarısı sayılırızAh ben de ah. Keşke doktor olsaymışımm
Bu gidişle tamamı olacağızDoktor yarısı sayılırız
Adet düzenin nasıl cnimHadi yaa. Bunu bilmem iyi oldu. Bugün akşam bi özel hastanede nöbetçi doktor varmış. En azından kan veririm sonuç bugün çıkmasa bile. İşimi halledebilirim.
Hadi hayırlısı olsun bakalım kuzu, Allah rast getirsin işiniBu gidişle tamamı olacağızben şimdilik çıkıyorum inşallah gidebilirsek yazarım size tekrar. Görüşürüz beybiler
Düzenlidir canım normalde. Ama klomenden sonra hep 4-5 gün erken oldum. Öarlatma iğnesinden sanırım o daAd
Adet düzenin nasıl cnim
Kuzum okuyup haber edenleri biliyorum sen içindesin B busra_brtZeytin_yesili canımm listeyi akşam yada yarın güncellerim dedin ya. eger ben yazamazsam akşama benide ekle mutlaka okuycam çünkü tekrar. akşam işim çok giremeyebilirim
Ben bu 13 kişide okumadigim arkadaşlarıma okuyorum bu akşam bildiririm zatenDevamlı okuyan ve okudum diye bildiren 12 kişiyizDil-i bitab aramıza dün katıldı inşallah kalır 13 kişiyiz hanımlar 342 tane salat-ı tefriciye düşüyo insan başına ama bir kişi iki tane eksik okuyacak 4446 yapıyo çünkü okuyacaz bildiricez diyen olursa etiketlediğim arkadaşlardan sayı daha da düşer
Ben katılmak listede olmak isterim.@Erva_umutAsksevgihuzur N Nurumcan94 E ecrin0631 @Hayalimdi gercek oldu umut-16 Smydnz hilalcikk @isimsi266 B BEYBISIM sstsessizol T tugsem_10 Kelebek090 kızlar listeyi yeniliyoruz salı gününden itibaren Meryem süresi / Rabbi hebli mines-salihin / Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua 100 tane tesbih çekiyoruz perşembeden perşembeye de (her hafta) bir kişiye salat-ı tefriciye okuyoruz katılacak mısınız listeden çıkacak mısınız ?
Listeyi yeniKuzum listemiz bitince, yeni bir liste oluşturalım sadece okuyanlar ile, dua isteyip okumayanlar olmasın, sıra ile okuruz sırayı biliriz. Nacizane tavsiyem
Canim ben tefriceye de katilirim.Yanliz benim Kuran-ı Kerimim biraz zayif.Yasini cok rahat okuyorum kulak dolgunlugu olduğu için ama Meryem Suresinde yanlislarim olabilir.Arkadaşlar için sakincasi olmazsa okurum.Yok okumasin derlerse onu okymam diğerlerine katilirim.Okuyorum ama azicik yanlislarim olabiliyor arada.Devamlı okuyan ve okudum diye bildiren 12 kişiyizDil-i bitab aramıza dün katıldı inşallah kalır 13 kişiyiz hanımlar 342 tane salat-ı tefriciye düşüyo insan başına ama bir kişi iki tane eksik okuyacak 4446 yapıyo çünkü okuyacaz bildiricez diyen olursa etiketlediğim arkadaşlardan sayı daha da düşer
ben cikiyim canlarmyine ugrarim yaniniza arada bi konusurum sonrasinda okudugum yasin okursa isminize yine bakip gonderirim@Erva_umutAsksevgihuzur N Nurumcan94 E ecrin0631 @Hayalimdi gercek oldu umut-16 Smydnz hilalcikk @isimsi266 B BEYBISIM sstsessizol T tugsem_10 Kelebek090 kızlar listeyi yeniliyoruz salı gününden itibaren Meryem süresi / Rabbi hebli mines-salihin / Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua 100 tane tesbih çekiyoruz perşembeden perşembeye de (her hafta) bir kişiye salat-ı tefriciye okuyoruz katılacak mısınız listeden çıkacak mısınız ?
İnş canım bu 2. Asilamadan çok umutluyum inhayırlısı olsun canım beni inş. aşılamada alırsın bebişini göbüşüne
Allah razı olsun canım benim ağzına diline sağlık amin canım rabbim hepimizin kucağını tez zamanda doldursun inş ikiz bebeklerleM Meyra_naz Doğan kızı Ayşe için 1 MERYEM SÜRESİ 1 YASİNİ ŞERİF 100 RABBİ HABLİ MİNESSALİHİN 100 RABBİ HAPLİ MİNES SALİHİN RABBİ HAPLİ MİLLE DÜNKE ZURRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA OKUDUM RABBİM ENKISA VE HAYIRLI ZAMANA HAYIRLI SALİH VE SALİHA EVLATLAR NASİB ETSİN INŞALLAH KUCAĞINI DOLDURSUN INŞALLAH RABBİM KİMSEYİ EVLAT HASRETİYLE SINAMASIN INŞALLAH AMİN
Amin inşallah hepinizden Allah razı olsun kızlar ben yeniyim ama hamile kalınca birbirimize vesileolmus olucaz çok güzel bi şey bu@esrayg0 veDil-i bitab adına yasinlerimi okudum. Allah ikinize de bizlere de hayırlı sağlıklı faydalı nesiller versin. Sabrımızın sonunu mükafatlandırsın inşallah. Allah gönlünüze göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?