2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha niyetine yasin-i şerif okudum Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah sağlıklı eli ayağı düzgün hastalıksız kusursuz hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı Allahü teala yolunda mücahit evlatlar ihsan etsin Mevlam amin

Zeytin_yesili canımm listeyi akşam yada yarın güncellerim dedin ya. eger ben yazamazsam akşama benide ekle mutlaka okuycam çünkü tekrar. akşam işim çok giremeyebilirim

Son düzenleme:
Devamlı okuyan ve okudum diye bildiren 12 kişiyiz Dil-i bitab aramıza dün katıldı inşallah kalır 13 kişiyiz hanımlar 342 tane salat-ı tefriciye düşüyo insan başına ama bir kişi iki tane eksik okuyacak 4446 yapıyo çünkü okuyacaz bildiricez diyen olursa etiketlediğim arkadaşlardan sayı daha da düşer

Ben bu 13 kişide okumadigim arkadaşlarıma okuyorum bu akşam bildiririm zaten

Ben katılmak listede olmak isterim.

Kuzum listemiz bitince, yeni bir liste oluşturalım sadece okuyanlar ile, dua isteyip okumayanlar olmasın, sıra ile okuruz sırayı biliriz. Nacizane tavsiyem
Listeyi yeni
Canim ben tefriceye de katilirim.Yanliz benim Kuran-ı Kerimim biraz zayif.Yasini cok rahat okuyorum kulak dolgunlugu olduğu için ama Meryem Suresinde yanlislarim olabilir.Arkadaşlar için sakincasi olmazsa okurum.Yok okumasin derlerse onu okymam diğerlerine katilirim.Okuyorum ama azicik yanlislarim olabiliyor arada.

ben cikiyim canlarmyine ugrarim yaniniza arada bi konusurum sonrasinda okudugum yasin okursa isminize yine bakip gonderirim

Tabi ki de kalıyorum ablacım tefriciyeyi dert etmeyin ben 342 den fazla da okuyabilirim sorun de değil

hayırlısı olsun canım beni inş. aşılamada alırsın bebişini göbüşüne
İnş canım bu 2. Asilamadan çok umutluyum in
Allah razı olsun canım benim ağzına diline sağlık amin canım rabbim hepimizin kucağını tez zamanda doldursun inş ikiz bebeklerle

Ami
Amin inşallah hepinizden Allah razı olsun kızlar ben yeniyim ama hamile kalınca birbirimize vesileolmus olucaz çok güzel bi şey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…