- 30 Mart 2017
- 12.760
- 19.853
- 298
Ne güzel düzenli oluyosun ben çok düzensiz olurum bu yüzden pko şüpheleniyorum daha önce gittim sorun yok düzelir dediler hep hala düzelmedi adetim gelsin gitcemDüzenlidir canım normalde. Ama klomenden sonra hep 4-5 gün erken oldum. Öarlatma iğnesinden sanırım o da
Peki canım ama her gün iki dakika ayırıp o günkü arkadaşımıza okudum diye bildir kuzum olur mu okudum diye yazmayanların ismini atlayıp altta ki okuyan arkadaşımıza geçiyoruz karışıklık hakka girme olmasın tatlımBen katılmak listede olmak isterim.
Tamam kuzum salat-ı tefriye sayısı belli ya kuzum herkes okusun çorbada (sevapta) tuzu olsun canım o yüzden sayı belirttimTabi ki de kalıyorum ablacım tefriciyeyi dert etmeyin ben 342 den fazla da okuyabilirim sorun de değil
Tamam canım hakkımız varsa helal olsun hamişimiz şu an yok B busra_brt bekliyoruz adeti geçikti inşallah hayrlı haberler verecek bize kuzum arada bir gir gelişmelerden haber ver mıhabbetimize katılZeytin_yesili kuzum ben listeden çıkayım çok giremiyorum o yüzden duami ederim sizlerı de unutmam Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah tez zamanda burda olanlara isteyenlere ve bana hayirli sindan evlat nasip etsin Rabbim.. siz de beni dualarınız da unutmayın nolur öpüyorum hakkınızı helal edin... bu arada aramızda hamis var mı benim kahve akıntı lar başladı bu ay da yok hayırlısı. ..
Ben şimdi adetim canımHanımlar liste başa dönünce okuyanlar beni okudum diye etiketlesin ya da ben etiket yapıp sorayım not alayım deftere kimler okudu kimler adet oldu kimde kaldı sonra isim karışıklığı oluyo en azından bilgimiz olurwagen ASSOSyal Pdr_ci M Meyra_naz B busra_brt @Halitim S SUDESUDE09 esra011 Dil-i bitab masal3487 sizce de uygun mudur ?
Bana uyar canım kızlarda nasıl isterse öyle yapalim..Canım ben kuran okumayı bilmiyorum Meryem suresi ni internetten sesli dinleyip bende Türkçeden sürsem olur mu acaba..Yasin okuyamıyorum diye tesbihatlari cekiyordum bu kez nasıl yapayımHanımlar liste başa dönünce okuyanlar beni okudum diye etiketlesin ya da ben etiket yapıp sorayım not alayım deftere kimler okudu kimler adet oldu kimde kaldı sonra isim karışıklığı oluyo en azından bilgimiz olurwagen ASSOSyal Pdr_ci M Meyra_naz B busra_brt @Halitim S SUDESUDE09 esra011 Dil-i bitab masal3487 sizce de uygun mudur ?
Kuzucum ben anlamadımHanımlar liste başa dönünce okuyanlar beni okudum diye etiketlesin ya da ben etiket yapıp sorayım not alayım deftere kimler okudu kimler adet oldu kimde kaldı sonra isim karışıklığı oluyo en azından bilgimiz olurwagen ASSOSyal Pdr_ci M Meyra_naz B busra_brt @Halitim S SUDESUDE09 esra011 Dil-i bitab masal3487 sizce de uygun mudur ?
Tamam kuzum liste yenilenince (salı günü) o zaman durumunu sorarım adetken tesbihat çekiyoruz sende tesbihat çekersin temizlenince okuyamadığın arkadaşlarımıza okursun olur mu tatlım ♥Ben şimdi adetim canım
Kuzum her gün meryem süresi diğer tesbihler çekilecek salatı tefriciye perşembeden perşembeye bir hafta boyunca okunacak adet sayısı 342 ister iki günde ister bir hafta da çek yeterki perşembesen perşembeye 4444 sayısını tamamlayalımKuzucum ben anlamadım
Birde birşey soracağım perşembe günü sadece tefriciye mi okunacak, yine o gün Meryem suresi okunacak mı
Evet canım önemli olan içten samimi niyetlerimiz ama biliyorsun beşikten mezara ilim öğrenmek farz inşallah bebişlerimiz vesile olur kuranı kerim bilmeyenler kuranı kerim öğrenirler bilenler de inşallah daha ilerletirler kuzum bebişlerimiz aydınlık yollarımız olsun inşallahBende Türkçeden okuyorum ki Arapça çok az biliyorum bence önemli olan niyet gönülden geçen dua
Tmm canım anladım şimdiKuzum her gün meryem süresi diğer tesbihler çekilecek salatı tefriciye perşembeden perşembeye bir hafta boyunca okunacak adet sayısı 342 ister iki günde ister bir hafta da çek yeterki perşembesen perşembeye 4444 sayısını tamamlayalım
Evet canım önemli olan içten samimi niyetlerimiz ama biliyorsun beşikten mezara ilim öğrenmek farz inşallah bebişlerimiz vesile olur kuranı kerim bilmeyenler kuranı kerim öğrenirler bilenler de inşallah daha ilerletirler kuzum bebişlerimiz aydınlık yollarımız olsun inBende Türkçeden okuyorum ki Arapça çok az biliyorum bence önemli olan niyet gönülden geçen dua
Tmm canım anladım şimdi
İnşallah kuzum, geçen gün içimden geldi Meryem süresini Arapça dan okumaya çalıştım bilmediğim yerleri Türkçeden anlamaya çalıştım ama benim için çok güzel bir duyguydu. Bundan sonrada Arapça dan okuyup ilerlemeyi düşünüyorum bu sayede iyice pekişecekEvet canım önemli olan içten samimi niyetlerimiz ama biliyorsun beşikten mezara ilim öğrenmek farz inşallah bebişlerimiz vesile olur kuranı kerim bilmeyenler kuranı kerim öğrenirler bilenler de inşallah daha ilerletirler kuzum bebişlerimiz aydınlık yollarımız olsun inşallah
Bizim evlatlarımız dualı ve inşallah hayrlı olacaklar kuzum daha ana rahmine düşmeden bizlere aydınlık yol açılan rahmet kapısı açılan el edilen dua oldular dua rahmettir dua berekettir dua kabuldür dua aşktır bebeklerimiz inşallah bizim şükrümüz hamdımız olacakİnşallah kuzum, geçen gün içimden geldi Meryem süresini Arapça dan okumaya çalıştım bilmediğim yerleri Türkçeden anlamaya çalıştım ama benim için çok güzel bir duyguydu. Bundan sonrada Arapça dan okuyup ilerlemeyi düşünüyorum bu sayede iyice pekişecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?