2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Düzenlidir canım normalde. Ama klomenden sonra hep 4-5 gün erken oldum. Öarlatma iğnesinden sanırım o da
Ne güzel düzenli oluyosun ben çok düzensiz olurum bu yüzden pko şüpheleniyorum daha önce gittim sorun yok düzelir dediler hep hala düzelmedi adetim gelsin gitcem

Ben katılmak listede olmak isterim.
Peki canım ama her gün iki dakika ayırıp o günkü arkadaşımıza okudum diye bildir kuzum olur mu okudum diye yazmayanların ismini atlayıp altta ki okuyan arkadaşımıza geçiyoruz karışıklık hakka girme olmasın tatlım

Tabi ki de kalıyorum ablacım tefriciyeyi dert etmeyin ben 342 den fazla da okuyabilirim sorun de değil
Tamam kuzum salat-ı tefriye sayısı belli ya kuzum herkes okusun çorbada (sevapta) tuzu olsun canım o yüzden sayı belirttim

Zeytin_yesili kuzum ben listeden çıkayım çok giremiyorum o yüzden duami ederim sizlerı de unutmam Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah tez zamanda burda olanlara isteyenlere ve bana hayirli sindan evlat nasip etsin Rabbim.. siz de beni dualarınız da unutmayın nolur öpüyorum hakkınızı helal edin... bu arada aramızda hamis var mı benim kahve akıntı lar başladı bu ay da yok hayırlısı. ..

Tamam canım hakkımız varsa helal olsun hamişimiz şu an yok B busra_brt bekliyoruz adeti geçikti inşallah hayrlı haberler verecek bize kuzum arada bir gir gelişmelerden haber ver mıhabbetimize katıl

Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha niyetine EL HALİK ES SEMİ EL HAKİM EL KADİR tesbihatlarini çektim bagisladim Rabbim kabul etsin inşallah hayırlısıyla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin

Kızlar özellikle yeğeni olanlar nasıl dayanıyorsunuz içime ata ata dolmuşun az önce annem yeğenimle geldi gelmeleri ile gitmeleri bir oldu sevdirip öptürmedi kendini ağladı bağırdı saçımı çekti annemler gitiğinden beri durup durup ağlıyorum sinirlerim bozuldu resmen

Bana uyar canım kızlarda nasıl isterse öyle yapalim..Canım ben kuran okumayı bilmiyorum Meryem suresi ni internetten sesli dinleyip bende Türkçeden sürsem olur mu acaba..Yasin okuyamıyorum diye tesbihatlari cekiyordum bu kez nasıl yapayım

Kuzucum ben anlamadım

Birde birşey soracağım perşembe günü sadece tefriciye mi okunacak, yine o gün Meryem suresi okunacak mı

Ben şimdi adetim canım
Tamam kuzum liste yenilenince (salı günü) o zaman durumunu sorarım adetken tesbihat çekiyoruz sende tesbihat çekersin temizlenince okuyamadığın arkadaşlarımıza okursun olur mu tatlım ♥

Bende Türkçeden okuyorum ki Arapça çok az biliyorum bence önemli olan niyet gönülden geçen dua

Kuzucum ben anlamadım

Birde birşey soracağım perşembe günü sadece tefriciye mi okunacak, yine o gün Meryem suresi okunacak mı
Kuzum her gün meryem süresi diğer tesbihler çekilecek salatı tefriciye perşembeden perşembeye bir hafta boyunca okunacak adet sayısı 342 ister iki günde ister bir hafta da çek yeterki perşembesen perşembeye 4444 sayısını tamamlayalım

Bende Türkçeden okuyorum ki Arapça çok az biliyorum bence önemli olan niyet gönülden geçen dua
Evet canım önemli olan içten samimi niyetlerimiz ama biliyorsun beşikten mezara ilim öğrenmek farz inşallah bebişlerimiz vesile olur kuranı kerim bilmeyenler kuranı kerim öğrenirler bilenler de inşallah daha ilerletirler kuzum bebişlerimiz aydınlık yollarımız olsun inşallah

Evet canım önemli olan içten samimi niyetlerimiz ama biliyorsun beşikten mezara ilim öğrenmek farz inşallah bebişlerimiz vesile olur kuranı kerim bilmeyenler kuranı kerim öğrenirler bilenler de inşallah daha ilerletirler kuzum bebişlerimiz aydınlık yollarımız olsun in
Tmm canım anladım şimdi

İnşallah kuzum, geçen gün içimden geldi Meryem süresini Arapça dan okumaya çalıştım bilmediğim yerleri Türkçeden anlamaya çalıştım ama benim için çok güzel bir duyguydu. Bundan sonrada Arapça dan okuyup ilerlemeyi düşünüyorum bu sayede iyice pekişecek

Bizim evlatlarımız dualı ve inşallah hayrlı olacaklar kuzum daha ana rahmine düşmeden bizlere aydınlık yol açılan rahmet kapısı açılan el edilen dua oldular dua rahmettir dua berekettir dua kabuldür dua aşktır bebeklerimiz inşallah bizim şükrümüz hamdımız olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…