- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Tamam canım sende hakkını helal et kuzum benim hamkım varsa helal ettim kuzumZeytin_yesili cnm beni de listeden çıkartabilirsin. Aksamlari gelir bakarım size tabiki dualarımda olacaksınız. Hakkınızı helal edin.
Canım benim 3 ablam 1 de abim var hepsininde 3er çocuğu var ben evlendikten sonra hepsi doğum yaptı hepte ben gittim dogumlarina ilk kucağıma ben aldım yigenlerimi teyze anne yarısı derler ya gerçekten öyleymiş bana çok düşkünler benim yanımdayken annelerini aramiyorlar..yengem şuan 6 aylık hamile 4. Geliyor cok dua ediyor benim için yigenlerimi bağrıma basıp Azda olsa evlat hasretimi gideriyorum bazen onlara bakıp ağlıyorum kokluyorum sarılıyorum çok farklı duygular cnm ya..Onları her gördüğümde acaba benimde böyle çocuklarım olacak mı diyorum hayal kuruyorum allahım yardımcımız olsun cnmKızlar özellikle yeğeni olanlar nasıl dayanıyorsunuz içime ata ata dolmuşun az önce annem yeğenimle geldi gelmeleri ile gitmeleri bir oldu sevdirip öptürmedi kendini ağladı bağırdı saçımı çekti annemler gitiğinden beri durup durup ağlıyorum sinirlerim bozuldu resmen
Kesinlikle öyle canım çok şükür ki Rabbim bize dua bebekleri nasip edecek. Bende bebeğim sayesinde Arapça öğreneceğimBizim evlatlarımız dualı ve inşallah hayrlı olacaklar kuzum daha ana rahmine düşmeden bizlere aydınlık yol açılan rahmet kapısı açılan el edilen dua oldular dua rahmettir dua berekettir dua kabuldür dua aşktır bebeklerimiz inşallah bizim şükrümüz hamdımız olacak
Benden yana da helal olsun. Hamilelik gibi durum olursa yazarım buraya.Tamam canım sende hakkını helal et kuzum benim hamkım varsa helal ettim kuzum
Anladım ablacım hani yetişmezse ya da. okuyamauan falan olursa onların yerine okurumTamam kuzum salat-ı tefriye sayısı belli ya kuzum herkes okusun çorbada (sevapta) tuzu olsun canım o yüzden sayı belirttim
Bunlar birbirinden bağımsız yani hep birlikte yapmak gerekmiyor ve bazılarını bi ablamiz yapmış bir yumurtalığı ve tüpleri alındığı halde hamile kalmisHayırlı akşamlar kızlar size güzel bilgiler getirdim kk de bazı arkadaşlar paylaşmis çoğu tecrübe edilmiş dualar bebis sahibi olmak için;her gün 818 istiğfar,5 vakit namazdan sonra Âli İmran suresi 38. Ayet bir kez,esler her gün 731 defa ya haligu ismi celilini okuyacak,7 gün boyunca her günbir kez Yusuf suresi,4 cuma ust uste 1000 kez Ya evvel,yumurtaliklarin şifası için Şura suresi 22.ayet birkez ve her gün, birleşme öncesi eşler 3 ihlas bir Fatiha 10 ya mütekebbir,ya musavvir ya mütekebbir ,ya beriü,ya varis isimleri dilden dusurulmeyecek
Tamam canimm tabiki uğrarım arada benimde gecikti ama geliyo kahve akıntı lar başladı ağrılarım da varTamam canım hakkımız varsa helal olsun hamişimiz şu an yok @busra_brt bekliyoruz adeti geçikti inşallah hayrlı haberler verecek bize kuzum arada bir gir gelişmelerden haber ver mıhabbetimize katıl
Kuzum bizim gelin annemle oturuyo bende yeni evliyim yarıya benim koynumda büyüdü yeğenim öpüp koklarken evlat kokusu özlemini alıyorum annem eşim fazla elleme koru kolla kendini bir şey olursa zararı olur diyorlar ama çok farklı bi şey bu anneme gidince suyunu ekmeğini bakkala gitmeyi benden istiyo ama sevdirmeye sevdirmiyo kereta her halde yumurtlama dönemi ve duygusallık zamanım durup durup ağlıyorumCanım benim 3 ablam 1 de abim var hepsininde 3er çocuğu var ben evlendikten sonra hepsi doğum yaptı hepte ben gittim dogumlarina ilk kucağıma ben aldım yigenlerimi teyze anne yarısı derler ya gerçekten öyleymiş bana çok düşkünler benim yanımdayken annelerini aramiyorlar..yengem şuan 6 aylık hamile 4. Geliyor cok dua ediyor benim için yigenlerimi bağrıma basıp Azda olsa evlat hasretimi gideriyorum bazen onlara bakıp ağlıyorum kokluyorum sarılıyorum çok farklı duygular cnm ya..Onları her gördüğümde acaba benimde böyle çocuklarım olacak mı diyorum hayal kuruyorum allahım yardımcımız olsun cnm
Hayrlı haberlerini beklicez canım inşallah tez vakitte alırsın müjdeni inşallahBenden yana da helal olsun. Hamilelik gibi durum olursa yazarım buraya.
Zaman zaman herkes gibi bende nefsime yenik düşüp namazlarımı dualarımı tesbihatlarımı bırakıp boşluyorum canım abdest alacak namazlarıma kaldığım yerden devam edecektim ki kalbimden bi ses sen namaz kılmaya başlayınca bebeğin olacak dedi sıkıca yapıştım ibadetlerime bi kaç gün sonra da namaz kılarken aynı ses kalbimden sen ve eşin namaz kılınca çocuğun olacak dedi eşime dedim ama nefsine yenik şu sıralar kılamıyo namaz iki ay boyunca hiç kazaya bırakmadan namazlarımı kıldım 41 meryem süresi yasini şerif çeşitli ayetler okudum rüya gördüm biri bana Muhammed geliyor dedi (erkek bebeğim olursa adını Muhammed Fudayl koyucam o şekilde istiyorum Rabbimden) bende ama ben işk önce ikiz kızlarım olsun istiyorum dedim bana Muhammed geliyo dedi beyaz kağıda bir şeyler yazıldı ama göremedim heyecanla eşime anneme anlattım rüya mı ve ay sonu kan testim pozitifti ertesi gün kanamam başladı düştü çok üzüldüm ağladım eşimle bugün gene konuştum söz verdi namazlarına başlayacak kürleri de yiyecek çok üzüldüğümü gördüğü içinKesinlikle öyle canım çok şükür ki Rabbim bize dua bebekleri nasip edecek. Bende bebeğim sayesinde Arapça öğreneceğim
Kuzum benim üzme kendini, sanırım eşinin böyle davranmasının sebebi kendisi ile ilgili sıkıntı olması. Bu yüzden böyle agresif davranıyor. Oluruna bırak, doktora gitmeye de ara ver. Hormon tahlili senin için çok önemli değil bence, bak hergün dua ediyoruz ferahlıyoruz. Canını sıkma nolurZeytin_yesili canım bana da uyar. Her okuduğumuz sureden sonra seni etiket yapalım. Sen de bir yere not alırsın daha kolay olur. Tek tek sorman seni yorar. Bu arada hastaneye gidemedim ben. Eşim yok dedi. Bunun için de tartıştık ağladım baya. Hastaneye gidemediğim için ağlamadım tabi, o kadar da önemli değil zaten gitmem. Ama ben ne zaman bu konuyla ilgili bir şey desem adamın üstünde baskı yapıyormuşum. Hey Allahım kime anlatayım o zaman ben. Ki kocama niye olmuyor bizim çocuğumuz gibisinden tek kelime ağzımdan çıkmadı şu ana kadar. Dediklerim sadece şunu da yapalım bunu da edelim, gün hesaplarına girmem vs. Vs. Hep bir çaba içindeyim, bu hem beni ümitlendiriyor hem de oyalıyor. Keşke elimde olsa şu stres denilen şeyi elimle çekip çıkarsam beynimden ama mümkün mü. ?? Bize hep bi köşeye çekilip ağlamak düşüyor işte.sadece ağlamak. Kendimi çok çökkün ve yorgun hissediyorum. Omuzlarım hiç bu aralar çöktüğü kadar çökmedi. Sanki sırtımdaki yükün ağırlığı gitgide artıyor. Sabır Allahım. Benim uyumam lazım hemen, anca kendime gelirim. Herkese iyi akşamlar kızlar. Dua edelim. Başka bir şeyimiz yok. Seviliyorsunuz..
Kuzum benim sen ne güzel bir insansın ya, böyle güzel rüyalar herkese nasip olmaz. Rabbim gönlüne göre versin inşallah, ikiz kız bebislerin olsun kucağın hiç boş kalmasınZaman zaman herkes gibi bende nefsime yenik düşüp namazlarımı dualarımı tesbihatlarımı bırakıp boşluyorum canım abdest alacak namazlarıma kaldığım yerden devam edecektim ki kalbimden bi ses sen namaz kılmaya başlayınca bebeğin olacak dedi sıkıca yapıştım ibadetlerime bi kaç gün sonra da namaz kılarken aynı ses kalbimden sen ve eşin namaz kılınca çocuğun olacak dedi eşime dedim ama nefsine yenik şu sıralar kılamıyo namaz iki ay boyunca hiç kazaya bırakmadan namazlarımı kıldım 41 meryem süresi yasini şerif çeşitli ayetler okudum rüya gördüm biri bana Muhammed geliyor dedi (erkek bebeğim olursa adını Muhammed Fudayl koyucam o şekilde istiyorum Rabbimden) bende ama ben işk önce ikiz kızlarım olsun istiyorum dedim bana Muhammed geliyo dedi beyaz kağıda bir şeyler yazıldı ama göremedim heyecanla eşime anneme anlattım rüya mı ve ay sonu kan testim pozitifti ertesi gün kanamam başladı düştü çok üzüldüm ağladım eşimle bugün gene konuştum söz verdi namazlarına başlayacak kürleri de yiyecek çok üzüldüğümü gördüğü için
Kuzum olmazları olduran Rabbime sığın çokça dua et bizde ediyoruz ben 41 meryem süresi 34 yasini şerif çeşitli dualar bi bardak suya okudum içtim ve her akşam namazından sonra 707 Ya Varis ismi şerifini çektim o ay hamiş kaldım sende inşallah kalırsın üzüntülerin sevince döner ayakların mutluluktan yerden kesilir inşallah Rabbim tez vakitte nasip eder dualarım seninle kuzucumZeytin_yesili canım bana da uyar. Her okuduğumuz sureden sonra seni etiket yapalım. Sen de bir yere not alırsın daha kolay olur. Tek tek sorman seni yorar. Bu arada hastaneye gidemedim ben. Eşim yok dedi. Bunun için de tartıştık ağladım baya. Hastaneye gidemediğim için ağlamadım tabi, o kadar da önemli değil zaten gitmem. Ama ben ne zaman bu konuyla ilgili bir şey desem adamın üstünde baskı yapıyormuşum. Hey Allahım kime anlatayım o zaman ben. Ki kocama niye olmuyor bizim çocuğumuz gibisinden tek kelime ağzımdan çıkmadı şu ana kadar. Dediklerim sadece şunu da yapalım bunu da edelim, gün hesaplarına girmem vs. Vs. Hep bir çaba içindeyim, bu hem beni ümitlendiriyor hem de oyalıyor. Keşke elimde olsa şu stres denilen şeyi elimle çekip çıkarsam beynimden ama mümkün mü. ?? Bize hep bi köşeye çekilip ağlamak düşüyor işte.sadece ağlamak. Kendimi çok çökkün ve yorgun hissediyorum. Omuzlarım hiç bu aralar çöktüğü kadar çökmedi. Sanki sırtımdaki yükün ağırlığı gitgide artıyor. Sabır Allahım. Benim uyumam lazım hemen, anca kendime gelirim. Herkese iyi akşamlar kızlar. Dua edelim. Başka bir şeyimiz yok. Seviliyorsunuz..
Canım benim güzellik Rabbimde ben inanıp dua ettiğim için mükafat olarak gösterdi inşallah sana da hamişliğini ilk önce rüya ile müjdeler inan sen de çok güzel temiz duygular besleyen kardeşim arkadaşım yoldaşımsın inşallah Rabbim sana üçüz bebek verir 7 yıllık hasretin bir anda sönerKuzum benim sen ne güzel bir insansın ya, böyle güzel rüyalar herkese nasip olmaz. Rabbim gönlüne göre versin inşallah, ikiz kız bebislerin olsun kucağın hiç boş kalmasın
Güzel yüreğine sağlık kuzum benim, Rabbim hepimize nasip etsin inş, Rabbim ol der ve olur. Duaların gücü herşeyden çok inanıyorum buna çünkü rabbimin kudretinden sual olunmazCanım benim güzellik Rabbimde ben inanıp dua ettiğim için mükafat olarak gösterdi inşallah sana da hamişliğini ilk önce rüya ile müjdeler inan sen de çok güzel temiz duygular besleyen kardeşim arkadaşım yoldaşımsın inşallah Rabbim sana üçüz bebek verir 7 yıllık hasretin bir anda söner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?