2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Bundan sonra bende suya okuyayım kuzum, canımsın sayende bunu da öğrendim

Güzel yüreğine sağlık kuzum benim, Rabbim hepimize nasip etsin inş, Rabbim ol der ve olur. Duaların gücü herşeyden çok inanıyorum buna çünkü rabbimin kudretinden sual olunmaz
İste kulum iste vereyim buyuruyor Rabbimiz / Rabbim bizlere ikram ettikçe hazinesi azalmaz aksine artar çoğalır Rabbim bizlerden sadece kulluk vazifemizi yapmamızı el açıp yalvarmamızı istiyor her şey gene bizim iyiliğimiz için kuzum zaten bi avuç kaldık bir hafta 10 gün içinde liste başına döneriz benim yazdığım virdleri okuruz ilaveten inşallah vesilemiz sevincimiz olur dualarımız ♥ ♡ ♥

Bundan sonra bende suya okuyayım kuzum, canımsın sayende bunu da öğrendim
İç canım afiyet şifa olsun inşallah okuduğun dualar bütün damarlarına işliyo mideni temizliyo her derde deva oluyo inşallah kısa sürede göbüşe bebiş olur can olur kan olur

Amin inşallah kuzum, dualarımız yolumuzu aydınlatacak inş

Ay ben galiba çok mu ÇOK olucam affınıza sığınarak hani biz dua okuyoruz ya birbirimiz için acaba iki rekat hacet namazı da kılsak mı düşünün birileri sizin için bebişiniz olsun diye niyet edip 2 rekat hacet namazı kılıyo ve ardından dua ediyo namaz ardından Allahü teala ile aramızda ki bütün perdeler kalkıyo ve temiz ağızla günah işlemeyen dil ile edilen dua makbul ve kabul oluyor bizimde dualarımız inşallah kabul olur ne dersiniz

Çok güzel olur canım

Zeytin_yesili canim devam ediyorum pazartesi mazeretim biter

Bana uyar ablacım ztn hergün meryem suresini okuyorum tefriciyeyide cekiyorum zor gelmez ihtiyacımız var duaya inşallah rabbim mükafatını verir

Ablacım ben bugün @nergismor arkadasımıza okuyamadım yarın telafisini edicem inşallah hakkınızı helal edin lütfen evde değildim okuyamadım

Kuzum valla ben soğuk almışım grip hepsi bir arada başımı kaldıramıyorum adet olmadm onun halsizliği falan katılabileceğimi sanmıyorum şu anda inşAllah diğer listeye katılırım

Bana da uyar canım çok güzel olur hatta

Yok yavrum kendini kötü hissetme sakın. Zaten ben için rahatlasın diye kendim de giderdim ilk aklıma gelseydi. Kendi yaptığı hatasının farkına vardı geldi özür diledi. Ben de döndüm uyudum. Hiç bir şey yapmadığım halde bu tartuşmayı hiç haketmedim. Ama seninle bir ilgisi yok kesinlkle. İçün rahat olsun. Allah razı olsun çok ilgilendiniz benimle

Zeytin_yesili okunacak o kadar çok dualar var ki, aklıma bir şey geldi, bunları sen daha iyi biliyorsun maşallah. Bi liste mi yapsak günlük yapılacak dualar okunacak sureler diye. Birbirimiz için okumaya değil. Kendimize ayrıyeten. Habdualatımıza birbirimizi de katmak isteriz o ayrı. Şahsen ben bir plana sokma işinde çok kötüyümdür.

Eki Görüntüle 1986085
GÜNAYDINLARRRR Rabbim inşallah kucaklarınızı boş bırakmasın tatlı mı tatlı tombik mi tombik sağlıklı mı sağlıklı hayrlı mı hayrlı yüzüne baktıkça içinize huzur dilinize şükür kalbinize zikr çektirecek evlatlar ihsan etsin inşallah topiğimizin birbirinden güzel içten samimi dostları GÜNAYDINNN MUSMUSTLU PAZARLARRRRR

O zaman hazır olun kuzum birbirimiz için okunacak ve kendimiz için okunacak dualarımız hazır ben varım diyenler el kaldırsın ses versin yeter hatta ben gibi İKİZ BEBEK isteyenler içinde dualarımız var çok şükür Rabbime öyle güzel peygamberin ümmetiyiz ki Rabbim açtışımız ellerimizi boş çevirmiyo habibinin hatrına rahmeti merhameti ile bizlere acıyo yar ve yardımcımız oluyo her an her saniye elhamdülllah

canım yapmış olduğun liste çok güzel olmuş Allah razı olsun kuzum

INŞALLAH RABBIM BU GÜZEL MUBAREK GÜNDE DUALARIMIZI KABUL EDER VE İSTEYEN HERKESİN KADERİNE SALİH VE SALİHA EVLATLAR YAZAR EN KISA ZAMANDA BİZLERİDE ANNE OLMAYLA SEVİNDİRİR INŞALLAH AMİN GÜNAYDIN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI 23 NİSAN NIZI DA KUTLARIM BİDAHAKİ SENE 23 NİSAN NA ÇOCUKLU GİRMEK DİLEĞİYLE HAYIRLI PAZARLAR NEŞENİZ BOL KEYFİNİZ YERİNDE OLSUN BU GÜN BİZİM MELEK LERİMİZ NEZAMAN DOĞACAK YAZILICAK INŞALLAH DUA YLA KALALIM

Canim kilmak isterdim ama regl oldugum icin malesef ama hepimiz icin tesbih cekerim.

Canim kilmak isterdim ama regl oldugum icin malesef ama hepimiz icin tesbih cekerim.
Peki canım liste başa dönücek salı günü temizlenince kılamadığın arkadaşların için kılar meryem süresi / Rabbi hebli mines-salihin / Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua 100 tane tesbih çekersin inşallah

Canım perşembeden perşembeye 4444 tesbih cekicez ya her hafta birine mi cekicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…