Bundan sonra bende suya okuyayım kuzum, canımsın sayende bunu da öğrendimKuzum olmazları olduran Rabbime sığın çokça dua et bizde ediyoruz ben 41 meryem süresi 34 yasini şerif çeşitli dualar bi bardak suya okudum içtim ve her akşam namazından sonra 707 Ya Varis ismi şerifini çektim o ay hamiş kaldım sende inşallah kalırsın üzüntülerin sevince döner ayakların mutluluktan yerden kesilir inşallah Rabbim tez vakitte nasip eder dualarım seninle kuzucum
İste kulum iste vereyim buyuruyor Rabbimiz / Rabbim bizlere ikram ettikçe hazinesi azalmaz aksine artar çoğalır Rabbim bizlerden sadece kulluk vazifemizi yapmamızı el açıp yalvarmamızı istiyor her şey gene bizim iyiliğimiz için kuzum zaten bi avuç kaldık bir hafta 10 gün içinde liste başına döneriz benim yazdığım virdleri okuruz ilaveten inşallah vesilemiz sevincimiz olur dualarımız ♥ ♡ ♥Güzel yüreğine sağlık kuzum benim, Rabbim hepimize nasip etsin inş, Rabbim ol der ve olur. Duaların gücü herşeyden çok inanıyorum buna çünkü rabbimin kudretinden sual olunmaz
İç canım afiyet şifa olsun inşallah okuduğun dualar bütün damarlarına işliyo mideni temizliyo her derde deva oluyo inşallah kısa sürede göbüşe bebiş olur can olur kan olurBundan sonra bende suya okuyayım kuzum, canımsın sayende bunu da öğrendim
Amin inşallah kuzum, dualarımız yolumuzu aydınlatacak inşİste kulum iste vereyim buyuruyor Rabbimiz / Rabbim bizlere ikram ettikçe hazinesi azalmaz aksine artar çoğalır Rabbim bizlerden sadece kulluk vazifemizi yapmamızı el açıp yalvarmamızı istiyor her şey gene bizim iyiliğimiz için kuzum zaten bi avuç kaldık bir hafta 10 gün içinde liste başına döneriz benim yazdığım virdleri okuruz ilaveten inşallah vesilemiz sevincimiz olur dualarımız ♥ ♡ ♥
Çok güzel olur canımAy ben galiba çok mu ÇOK olucam affınıza sığınarak hani biz dua okuyoruz ya birbirimiz için acaba iki rekat hacet namazı da kılsak mı düşünün birileri sizin için bebişiniz olsun diye niyet edip 2 rekat hacet namazı kılıyo ve ardından dua ediyo namaz ardından Allahü teala ile aramızda ki bütün perdeler kalkıyo ve temiz ağızla günah işlemeyen dil ile edilen dua makbul ve kabul oluyor bizimde dualarımız inşallah kabul olur ne dersiniz
@Erva_umut @Asksevgihuzur @Nurumcan94 @ecrin0631 @Hayalimdi gercek oldu @umut-16Smydnz @hilalcikk @isimsi266 B BEYBISIM @sstsessizol @tugsem_10 @Kelebek090 kızlar listeyi yeniliyoruz salı gününden itibaren Meryem süresi / Rabbi hebli mines-salihin / Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua 100 tane tesbih çekiyoruz perşembeden perşembeye de (her hafta) bir kişiye salat-ı tefriciye okuyoruz katılacak mısınız listeden çıkacak mısınız ?
Bana uyar ablacım ztn hergün meryem suresini okuyorum tefriciyeyide cekiyorum zor gelmez ihtiyacımız var duaya inşallah rabbim mükafatını verirHanımlar liste başa dönünce okuyanlar beni okudum diye etiketlesin ya da ben etiket yapıp sorayım not alayım deftere kimler okudu kimler adet oldu kimde kaldı sonra isim karışıklığı oluyo en azından bilgimiz olurwagen ASSOSyal Pdr_ci M Meyra_naz @busra_brt Ayse saridogan @SUDESUDE09 @esra011 @nergismor masal3487 sizce de uygun mudur ?
Ablacım ben bugün @nergismor arkadasımıza okuyamadım yarın telafisini edicem inşallah hakkınızı helal edin lütfen evde değildim okuyamadım@nergismor Hüseyin kızı Saliha niyetine yasin-i şerif okudum Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah sağlıklı eli ayağı düzgün hastalıksız kusursuz hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı Allahü teala yolunda mücahit evlatlar ihsan etsin Mevlam amin
Kuzum valla ben soğuk almışım grip hepsi bir arada başımı kaldıramıyorum adet olmadm onun halsizliği falan katılabileceğimi sanmıyorum şu anda inşAllah diğer listeye katılırım@Erva_umut @Asksevgihuzur @Nurumcan94 @ecrin0631 @Hayalimdi gercek oldu @umut-16Smydnz @hilalcikk @isimsi266 B BEYBISIM @sstsessizol @tugsem_10 @Kelebek090 kızlar listeyi yeniliyoruz salı gününden itibaren Meryem süresi / Rabbi hebli mines-salihin / Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua 100 tane tesbih çekiyoruz perşembeden perşembeye de (her hafta) bir kişiye salat-ı tefriciye okuyoruz katılacak mısınız listeden çıkacak mısınız ?
Bana da uyar canım çok güzel olur hattaAy ben galiba çok mu ÇOK olucam affınıza sığınarak hani biz dua okuyoruz ya birbirimiz için acaba iki rekat hacet namazı da kılsak mı düşünün birileri sizin için bebişiniz olsun diye niyet edip 2 rekat hacet namazı kılıyo ve ardından dua ediyo namaz ardından Allahü teala ile aramızda ki bütün perdeler kalkıyo ve temiz ağızla günah işlemeyen dil ile edilen dua makbul ve kabul oluyor bizimde dualarımız inşallah kabul olur ne dersiniz
Yok yavrum kendini kötü hissetme sakın. Zaten ben için rahatlasın diye kendim de giderdim ilk aklıma gelseydi. Kendi yaptığı hatasının farkına vardı geldi özür diledi. Ben de döndüm uyudum. Hiç bir şey yapmadığım halde bu tartuşmayı hiç haketmedim. Ama seninle bir ilgisi yok kesinlkle. İçün rahat olsun. Allah razı olsun çok ilgilendiniz benimleKuzum benim üzme kendini, sanırım eşinin böyle davranmasının sebebi kendisi ile ilgili sıkıntı olması. Bu yüzden böyle agresif davranıyor. Oluruna bırak, doktora gitmeye de ara ver. Hormon tahlili senin için çok önemli değil bence, bak hergün dua ediyoruz ferahlıyoruz. Canını sıkma nolurkendimi şuan kötü hissettim bende çok ısrar ettim sana
O zaman hazır olun kuzum birbirimiz için okunacak ve kendimiz için okunacak dualarımız hazır ben varım diyenler el kaldırsın ses versin yeter hatta ben gibi İKİZ BEBEK isteyenler içinde dualarımız var çok şükür Rabbime öyle güzel peygamberin ümmetiyiz ki Rabbim açtışımız ellerimizi boş çevirmiyo habibinin hatrına rahmeti merhameti ile bizlere acıyo yar ve yardımcımız oluyo her an her saniye elhamdülllahZeytin_yesili okunacak o kadar çok dualar var ki, aklıma bir şey geldi, bunları sen daha iyi biliyorsun maşallah. Bi liste mi yapsak günlük yapılacak dualar okunacak sureler diye. Birbirimiz için okumaya değil. Kendimize ayrıyeten. Habdualatımıza birbirimizi de katmak isteriz o ayrı. Şahsen ben bir plana sokma işinde çok kötüyümdür.
canım yapmış olduğun liste çok güzel olmuş Allah razı olsun kuzumO zaman hazır olun kuzum birbirimiz için okunacak ve kendimiz için okunacak dualarımız hazır ben varım diyenler el kaldırsın ses versin yeter hatta ben gibi İKİZ BEBEK isteyenler içinde dualarımız var çok şükür Rabbime öyle güzel peygamberin ümmetiyiz ki Rabbim açtışımız ellerimizi boş çevirmiyo habibinin hatrına rahmeti merhameti ile bizlere acıyo yar ve yardımcımız oluyo her an her saniye elhamdülllah
Canim kilmak isterdim ama regl oldugum icin malesef ama hepimiz icin tesbih cekerim.Ay ben galiba çok mu ÇOK olucam affınıza sığınarak hani biz dua okuyoruz ya birbirimiz için acaba iki rekat hacet namazı da kılsak mı düşünün birileri sizin için bebişiniz olsun diye niyet edip 2 rekat hacet namazı kılıyo ve ardından dua ediyo namaz ardından Allahü teala ile aramızda ki bütün perdeler kalkıyo ve temiz ağızla günah işlemeyen dil ile edilen dua makbul ve kabul oluyor bizimde dualarımız inşallah kabul olur ne dersiniz
Peki canım liste başa dönücek salı günü temizlenince kılamadığın arkadaşların için kılar meryem süresi / Rabbi hebli mines-salihin / Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua 100 tane tesbih çekersin inşallahCanim kilmak isterdim ama regl oldugum icin malesef ama hepimiz icin tesbih cekerim.
Canım perşembeden perşembeye 4444 tesbih cekicez ya her hafta birine mi cekicezPeki canım liste başa dönücek salı günü temizlenince kılamadığın arkadaşların için kılar meryem süresi / Rabbi hebli mines-salihin / Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua 100 tane tesbih çekersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?