Canim bu tesbihleri yikanmadan cekemem mi acaba? Bugun cekeyim.Bu arada ben yarin yikanicam insallah.Peki canım liste başa dönücek salı günü temizlenince kılamadığın arkadaşların için kılar meryem süresi / Rabbi hebli mines-salihin / Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua 100 tane tesbih çekersin inşallah
Evet kuzum her hafta bir kişiye liste zaman alır ama okuyacağımız dualar arttı ya o yüzden fazla zorlamayalım kendimiziCanım perşembeden perşembeye 4444 tesbih cekicez ya her hafta birine mi cekicez
Canım kuran ayetleri adetli iken çekilmiyor zaten bu tesbihler salı gününden itibaren çekilecek hak geçmesin kimseyeCanim bu tesbihleri yikanmadan cekemem mi acaba? Bugun cekeyim.Bu arada ben yarin yikanicam insallah.
Tabiki ilgileneceğiz kuzum burada o yüzden toplandık, dualarımız ile birbirimize güç vereceğiz. Düştüğümüzde kaldıracağız inşallah, sen sıkma canını herşey olacağına varıyorYok yavrum kendini kötü hissetme sakın. Zaten ben için rahatlasın diye kendim de giderdim ilk aklıma gelseydi. Kendi yaptığı hatasının farkına vardı geldi özür diledi. Ben de döndüm uyudum. Hiç bir şey yapmadığım halde bu tartuşmayı hiç haketmedim. Ama seninle bir ilgisi yok kesinlkle. İçün rahat olsun. Allah razı olsun çok ilgilendiniz benimle
Doğru canım okucagimiz dualar Meryem süreleri biterse olmazsa salavati Tefriciye yi hızlandırıp 2 güne bir bir kişiye okuyup bitiririzEvet kuzum her hafta bir kişiye liste zaman alır ama okuyacağımız dualar arttı ya o yüzden fazla zorlamayalım kendimizi
Tamam canim ben temizlenince okurum insallah okuyinca seni etikerlerimCanım kuran ayetleri adetli iken çekilmiyor zaten bu tesbihler salı gününden itibaren çekilecek hak geçmesin kimseye
Kuzum Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua Rabbi hebli mines-salihin tesbihatları için konuşmuştuk biz salat-ı tefriciye her zaman çekilirkızlar salatı tefriciye ayet değildir dua dır ve adetliyken okuna bilir sıkıntı yok yani
Kuzum yoğun değil dualarımız arttı derken Meryem süresi yasini süresine göre daha uzun ve dil alışık olmayınca zorlanılıyo biraz bi de çekebilenler 100 tane Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud dua / Rabbi hebli mines salihin çekicez bir hafta içinde de 342 tane salatı tefriciye sana ağor gelir mi gelirse sadece meryem süresi ve haftalık salatı tefriciye çekersin kuzum inşallah sınavın başarılı geçer ne sınavına gireceksin tatlımCanım arkadaşlarım benim 21 mayısta sınavım var, bir yandan ders çalışıyorum, çok yoğun bir program yapmasak daha sonra yoğunlaşsa nasıl olur, çok mu şey istemiş olurum acabaMeryem suresi okurum onda bir sıkıntı yok benim için
pardon canım ben salatı tefriciye sandım ozaman ben başlıyom her hafta birininmi tamamlanırKuzum Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiud-dua Rabbi hebli mines-salihin tesbihatları için konuşmuştuk biz salat-ı tefriciye her zaman çekilir
Arkadaşlar evet salati tefriciye ayet olmadığı için okunabilir ama bu şekilde bi duaya katılacağı zman muhakkak abdestli okunmalıdır sadece tefriciye değil duası yapılacak her şey abdestli okunmalidirpardon canım ben salatı tefriciye sandım ozaman ben başlıyom her hafta birininmi tamamlanır
Duaya katılacağı için abdestsiz olmuyor ablacım bilgin olsun hem gusül hem norma abdest sartCanim bu tesbihleri yikanmadan cekemem mi acaba? Bugun cekeyim.Bu arada ben yarin yikanicam insallah.
Evet çok güzel olur her kerkese kılmak ağır gelebilir bence şöyle yapsak sizce nasıl olur iki kişi birbirine kilsa haftada bir kez aramızda çalışanlar faln var galiba onlar için ağır olabilir diye diyorum benim için sorun yokBana da uyar canım çok güzel olur hatta
Ablacım ben bugünDil-i bitab arkadasımıza okuyamadım yarın telafisini edicem inşallah hakkınızı helal edin lütfen evde değildim okuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?