2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

birde yeni listede bende varım dua nın mazereti olmaz ama ben 8 de iş başı yapıp evde olma 9 u 9,30 buluyorum yemek ye sofrayı topla saat 11 - 12 oluyor yorgunluktanda biran önce uyumak istiyorum o yüzden ben tüm arkadaşlara sadece meryem süresini okusam olurmu sizlerde bana sadece meryem suresini okuyabilirsiniz haklarımız geçmesin

Olur canım kendini çok fazla zorlamadan sıkmadan sonuçta hepimizin muradı aynı zeytin yağlı incir kürü yapıyor musun tatlım eşine birde çakşır macunu sperm kalitesini artırıyormuş arşiv topilte okudum hatta burda yazıyı paylaştım bayanın eşinin sperm sorunu varmış zeytin yağında incir (sabah aç karnına 2 tane) ve çakşır macunu yedirmiş eşine spermleri 12-13 milyona çıkmış ama kaç hafta da onu bilmiyorum zaten kürü tavsiye eden ömer çoşkun çocuk isteyenler en az 3 ay bu kürü uygulamalılar demiş

Hayırlı kandiller kizlar.Rabbim bu mübarek gecenin yüzü hürmetine dualarimizi kabul etsin inşallah.Ben adetliyim henüz bitmedi.Adetli olduğum gunlerde sadece tesbih çektim arkadaşlara.Yarin inşallah abdestimi alip geriye dönük yasinlerimi okurum.Sonra da sali günü Meryem tefrice ve diğer tesbihlere baslarim insallah.Rabbim hayirlisiyla hayirli evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere.

hepsini denedim sadece şu mahsettiginiz çakşır macuununu denemedik sogan kürü incir kürü keçiboynuzu kürü bide bu ot satan yerlerde söylüyormuşsun adam sana karışım yapıyormuş ondan yaptırdım yedirdim bana mısın demiyor ama tek sorun sen 3 ay yazmışsın ben o kadar uzun yapmadım hiç birini birtek proxeed diye sperm ilacı var doktor vermişti 3 ay onu içti eşim ama nafile nedendir bilmem sperm testleri bi iyi bi kötü çıkıyor piskolojik dedi doktor ya kızlar benim tek sorunum sperm yetersizligi degil sonucta bu bebek benim göbegime vahiyle inmicek eşimle birşeyler yaşamam lazımki bebek olsun haftada 1 ile de gebe kalma olasılıgım çok az bende kendi çapımda spermler iyi olursa belki o haftada 1 yumurtlamama denk getirirsem şansım yükselir hani ben 12 - 13 saat çalışıyorum eşim teknik servis kocaman kocaman buzdolabı çamaşır makinesi taşıyor hep onca yorgunluktan sonrada olmuyor bide cocuk istememizden bu yana hiç keyfi olmuyor hep çocuk için oluyor birlikteliklerimiz o yüzden şansım çok az yani

burası dualar ettigimiz bir topik bu yazılarım ne kadar dogru olur bilmiyorum herkezden özür dilerim öncelikle ama benim ilk gittigim özel doktorum sadece muayene etmez oturuz sohbet ederdi bizle ve ben aşılama istedikçe bana sadece klomen verirdi açık açıkda ne zaman gelirsen gel sana sadece klomen vericem derdi bana ve eşime söyledigi tek şey şuydu eşinle birlikte olurken bebegi düşünme ve zevk al istersen içki iç istersen başka birşey ama zevk al zevk almadıgın sürece olmaz millet birlikte olur olmaz duş alıyor ve gebe kalıyor sizler oldugunuz yerde amuda da kalksanız olmaz demişti ve sanırım haklı ama biz eşimle bunu yapamıyoruz işte tek sorunumuz bu

ay bugün dertleşme günüm heralde çenem fazla açıldı hayırlı kandiller kızlar

Bu kadar problem yapmayin.Birliktelik bir süre sonra eşler arasi yakinlasmadan cok bebek işine dönüşürse toparlayamazsiniz.Rahat olun biraz.Esiniz için ari sutunu deneyin bir de.3 ay kullanmaniz lazim en az.Bir de yeşil sogan ve nohut.Ama bunlari yapip birakmayin devam edin.Spermler 3 ay onceden olusuyomus erkek bunyesinde.Yani kurleri yapmaya basladiktan 3 ay sonra goreceksiniz asil sonuçları.Yanliz size tavsiyem esinizi cok sıkmayin.Ayni hataya ben düştüm sonra toparlamak çok zor oluyor.

elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama bazen çok sinirlerimi bozuyor ve bende kendime engel olamadan bebegimizin olmamasının ona yüklüyorum şu sıralar kötü durumdayız biran önce yıllık iznim gelsede tatile gitsek diye bekliyorum bide ah şu sosyal medya yokmu elinden telefon düşmüyor ya ben bu saatten sonra kür yapabilecegimi sanmıyorum ne kendi içiyor nede bana içiriyor kendime ve ona saglık yönünden zarar verecegimi düşünüyor ne okusam kim ne dese yapıyormuşum bide ogün arkadaşım bildigim bi hoca var gidelim muskası herkeze iyi geliyormuş diye msj atınca iyice çıldırdı üfürükçülere kadar düştünmü diye sadece sen eşinle nasıl toparladın o konuya ihtiyacım var yemekler yapıyorum giyiniyorum felan ama benim de beyin olarak degişemiyorum

Miraç geceniz mübarek olsun arkadaşlar dualarımız sizinle bölümüne bu geceye özel hacet namazı yazdım muhakkak bakın ve kilmaya çalışın duası reddolunmayan bir namaz ustelik uzun da değil 12 rekat sadece

Çok teşekkür ederim bitanem. KPSS ye giricem allahın izniyle, ayrıca onun içinde dua isteyeceğim sizden :)

Meryem süresi ve tesbihleri çekeyim 200 tane, zaten onlar benim sürekli çektiğim tesbihler. Tefriciye benim için şuan çok gelir onda olmayayım şimdilik, nasıl olur?

Kızlar rabbi hebli minessalihin ve rabbi hebli milledunke zurriyeten.. okucaz100 kez 342 tefriciye baska ne var ben anlamadım bilgilendirirseniz sevinirim :)

Insan çaresiz kalinca hocalara bile gitmeyi düşünüyor değil mi?Ben kendimi hic çocuğum olmazsa ne olur? Düşüncesine alistirdim.Günlerce düşündüm.Bebeğim olmazsa ne olur?Herseyden önce Rabbimin taktiri kabullenmek lazim bu durumu.Sonunda ölüm yok.Yine yasarmiyim evet yaşarım.Boyle yaşayan milyonlarca çift var.Üzülmüyorum desem yalan.Bazen ben de feryat figan ağlıyorum.Ama geçiyor.Bizim bir problemimiz de yok.Yasim 35.10 yillik evliyim.Doktorlarin söylediği en basindan beri biyolojik olarak anne baba olmamaniz için bir sebep yok.1 asilama 3 tüp bebek.Hepsi negatif.Erkekler bizim gibi düşünmüyor bu konuda.Ben en son sunun farkina vardim.Sanirim esim ona sadece bebek için hayatimda yer veriyorum zannetti.Çünkü her şey bebek odakliydi bende.Şehir disina gidelim derdi mesela yok para lazim bebek için.Sunu alalim hayir masraf yapmayalim.Herşey bebek odakliydi.Sanirim o kendine yer bulamadi benim hayatimda.Sonradan farkina vardim.Ona sadece bebek icin değil benim hayat arkadasim oldugu onu sevdigim icin hayatimda var oldugunu hissettirdim.Saplanti haline getirmeyin bebek olayini.Unutmayin sadece Rabbim dilerse olur.Gerisi hikaye.Siz de kendinizi bosuna yipratmis olursunuz.Kiymetinizi bilin birbirinizin.Ben ne zaman ona ve kendime neler yaptigimi gördüm hersey duzeldi.Herseyden önce bu dünya sinav dünyası.Sinavimiz buysa eğer Rabbim alnimizin akiyla cikmayi nasip etsin inşallah.

çok güzel yazmışsın galiba ben gerçekten abartıyorum yanlış anlaşılmasın ama benim yaşım 21 ve 3 yıldır evliyiz 2.5 yıldır deniyoruz sanırım bana düşen laf otur oturdugun yerde' daha yolun çok başındayım ama arkadaş çevrem benden sonra evlenen herkez bebişli hatta ikinciye gebe olduklarının haberini alıyorum zamanla tüm arkadaşlarımdan koptum çocugu olan hiçbiriyle görüşmüyorum en son 1 arkadaşım kalmıştı bebegi olan onada açık açık söyledim seninle görüşmek istemiyorum bi süre piskolojim bozuluyor dedim oda sagolsun ben herzaman yanındayım dedi 1 ay önce beni aradı ve ikinciye hamile beni en çok üzen o arkadaşımın kocasınıda tanıyorum beni aradı ve benim yaş pasta yapmamı istedi eşine süpriz yapacakmış ikinci gebeligi diye düşünebiliyomusunuz ben ki hamile gördüğümde tualete kaçıp aglayan kişi hamilelik pastası yapıcama kendi ellerimle o arkadaşımıda aramıyorum bayadır kimse kalmadı etrafımda hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden kendimi bi odaya kapatım cocugum olana kadar ordan çıkmak istemiyorum adeta sizleri gördükçe allahım sabırları ne kadar kuvvetli ben neden öyle diyilim diyorum ama sosyal medyada gezerken pat hamile yada bebek resmi işte o an isyanım sil başa dönüyor allah hepimizin yardımcısı olsun yine yeniden HAKKIMIZDA HAYIRLISI NE İSE ONU VERSİN RABBİM çok saol beni dikkate alıp tecrübeleri paylaştıgın için elimden geleni yapacagım

Nen yapardim pastayi canim.Yeni dogum yapan tüm arladaslarima giderim.Once hastaneye sonra eve.Dunyadaki tum hamileleri tum bebekleri hayatindan ciikaramazsin ki.Takdir Allahtan.Bize yanliz razi olmak düşer.Bir bcuk ay sonra Allahin izniyle teyze olucam ben.Nasil iple cekiyorum bilsen.Ne yapalim onu da mi cikaralim hayatimizdan.Bence biraz sabir göster razi ol.Rabbim eyler neylerse guzel eyler.Allahim baska dertler vermesin.Insanlarin dediklerine de kulak asma.Rabbim kimseye kaldiramayacagi yükü vermez.Biraz ara ver bence rahatla.Bizim bu ay yine vardi mesela tup bebek transferimiz.Ben aradim erteledim.Hazir degilim dedim.Bazen dinlenmek ara vermek lazim.Rahatla biraz.

Kuzular Emir Sultan Hazretlerini ziyaretten dönüyoruz eşimle hepimizi niyet ederek 3 tane meryem süresi 3'çer tane çeşitli sürelerin bazı ayetlerini birer tane yasini şerif mülk süresi amme süresi cuma süresi kıyamet süresi okudum bağışladım dua ettim tek tek isimlerinizi andım wagen kuzum inşallah tahlil ve rahim filmi sonucunu hayrlı güzel alırsın diye de dua ettim inşallah Rabbim vesile kılar dualarımızı makbul ve kabul eder inşallah nur topu gibi sağlıklı eli ayağı düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya saygılı itaatkar akıllı uslu zeki hayrlı yazıları yazılmış hayrlı kaderleri yazılmış su gibi duru uzun ömrü olan ahlaklı aklı başında imanlı Allahü teala yolunda mücahit evlatlarımız kuzucuklarımız olmasını Rabbim nasip ve ihsan etsin Mirac kandilimiz hayrlı mübarek olsun

O kadar heyecanlıyım ki Emir Sultab Hazretlerine giderken otobüste bi bayan yanıma oturdu kucağında sarışın boncuk gibi masmavi gözleri olan 13 aylık kızo vardı bebek direk kollarını açtı benim kucağıma geldi minicik parmaklarını dudaklarıma dokundu baş örtüme elledi çekiştirdi o an kendi kendime dedim ki acaba bu bi işaret mi arabadan indik eşime dedim acaba işaret mi bu diye eşimde aynı şeyi düşünmüş benim gibi hala etkisindeyim o küçücük yavrunun

Allah bin kere razı olsun senden çok teşekkür ederim Allah kabul etsin inşallah seninde okadar güzel bi bebişin olur ve buda sana bi işarettir inşallah

Canım buraya da yazarsan sevinirim en azından hepimiz görürüz topik aramayalım olur mu kuzum

Tamam tatlım nasıl istersen inşallah sınavın da başarılı geçer Rabbi zidni ilmen ve fehmen ve imanen oku bol bol Rabbim zihin açıklığı verir

Allah bin kere razı olsun senden çok teşekkür ederim Allah kabul etsin inşallah seninde okadar güzel bi bebişin olur ve buda sana bi işarettir inşallah
Amin canım amin inşallah Rabbim senden de listede ki bütün arkadaşlarımızdan da ebediyen razı memnun ve hoşnut olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…