Amin canım bugün gece uyumucam sürekli dua edicem hepimiz için kendim için Rabbim bu güzel gece hürmetine bizede annelik duygusunu yaşatır inş cnm.. bugün eşimin köyüne gittik hergelen karnımı elliyor hani birşey yok mu diye içim yandı ya..Benim gorumcede hamile kayınvalide hala birşey yok mu diyo sanki benim elimde olan birşey hiç inanç kalmamış insanlarda..kızlar nerdesiniz canımm çok sıkılıyo azıcık sohbet edelim kuzenimle konuştum yengesi 4 de hamileymiş korunurken olmuş istemiyomuş alcak mış ama eşi istememiş mecbur doğrucak diyo çok canım yandı ya bizler bukadar acı çekerken bilmiyom ya herşey Rabbimden amenna bide bana acıyarak darısı başına dedi belki temiz kalbiyle dedi ama yinede zoruma gidiyo annemi aradım giğenimi getir yarın azıcık seveyim dedim oda kaç gündür baba anne hala ya götür diyomuş beni ALLAH IM NE OLUR BU MUBAREK GÜNDE SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME BİZLERİDE SEVİNDİR RABBİM
offf zaten kayın valideler hiç durmuyo bizimkide geçen gelmiş küçük laynım var diyoki kaynın bana demişki anne nezaman yiğenim olucak hey Allah ım yarabbim ya geçende oturmuş bende bi cama çıktı bana gel gel dedi vi heycanla gittim ne oldu anne babak babak bu kadınında çocuğu olmadı eşi evlendi diyo bwn şok şok ne diyim akşam eşim geldi bi ğüzel tartıştım nedemek bu dedim oda zavallı adam ne yapsın benmi öylede dedim cahil işte dedi gidip anasıyla tartışmış annası nedese iyi senin karınada bişiy anlatılmıyo çok alıngan herşeyi kendine çekiyo ayyy çekilmiycek gibimiyaAmin canım bugün gece uyumucam sürekli dua edicem hepimiz için kendim için Rabbim bu güzel gece hürmetine bizede annelik duygusunu yaşatır inş cnm.. bugün eşimin köyüne gittik hergelen karnımı elliyor hani birşey yok mu diye içim yandı ya..Benim gorumcede hamile kayınvalide hala birşey yok mu diyo sanki benim elimde olan birşey hiç inanç kalmamış insanlarda..
Bile bile igneliyorlar canım sonrada biz alıngan oluyoz yazık olanda kocalarimiza oluyor hep arada kaliyorlarofff zaten kayın valideler hiç durmuyo bizimkide geçen gelmiş küçük laynım var diyoki kaynın bana demişki anne nezaman yiğenim olucak hey Allah ım yarabbim ya geçende oturmuş bende bi cama çıktı bana gel gel dedi vi heycanla gittim ne oldu anne babak babak bu kadınında çocuğu olmadı eşi evlendi diyo bwn şok şok ne diyim akşam eşim geldi bi ğüzel tartıştım nedemek bu dedim oda zavallı adam ne yapsın benmi öylede dedim cahil işte dedi gidip anasıyla tartışmış annası nedese iyi senin karınada bişiy anlatılmıyo çok alıngan herşeyi kendine çekiyo ayyy çekilmiycek gibimiya
Bile bile igneliyorlar canım sonrada biz alıngan oluyoz yazık olanda kocalarimiza oluyor hep arada kaliyorlar
Allah razi olsun.Rabbim kabul etsin inşallah.Kuzular Emir Sultan Hazretlerini ziyaretten dönüyoruz eşimle hepimizi niyet ederek 3 tane meryem süresi 3'çer tane çeşitli sürelerin bazı ayetlerini birer tane yasini şerif mülk süresi amme süresi cuma süresi kıyamet süresi okudum bağışladım dua ettim tek tek isimlerinizi andımwagen kuzum inşallah tahlil ve rahim filmi sonucunu hayrlı güzel alırsın diye de dua ettim inşallah Rabbim vesile kılar dualarımızı makbul ve kabul eder inşallah nur topu gibi sağlıklı eli ayağı düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya saygılı itaatkar akıllı uslu zeki hayrlı yazıları yazılmış hayrlı kaderleri yazılmış su gibi duru uzun ömrü olan ahlaklı aklı başında imanlı Allahü teala yolunda mücahit evlatlarımız kuzucuklarımız olmasını Rabbim nasip ve ihsan etsin Mirac kandilimiz hayrlı mübarek olsun
Kuzum var ya senin şu kaynanan tam sopalık sanki inadına yapıyor ya, Allah sana kolaylık versinofff zaten kayın valideler hiç durmuyo bizimkide geçen gelmiş küçük laynım var diyoki kaynın bana demişki anne nezaman yiğenim olucak hey Allah ım yarabbim ya geçende oturmuş bende bi cama çıktı bana gel gel dedi vi heycanla gittim ne oldu anne babak babak bu kadınında çocuğu olmadı eşi evlendi diyo bwn şok şok ne diyim akşam eşim geldi bi ğüzel tartıştım nedemek bu dedim oda zavallı adam ne yapsın benmi öylede dedim cahil işte dedi gidip anasıyla tartışmış annası nedese iyi senin karınada bişiy anlatılmıyo çok alıngan herşeyi kendine çekiyo ayyy çekilmiycek gibimiya
Çok teşekkür ederim ablacım Allah senden razı olsun benim için ettigin duaların kat katını Alah sana ve tümbebek isteyen kardeşlerimize versin aminDünkü arkadaşımızDil-i bitab Hüseyin kızı Saliha için Yasini Şerif, esmaül hüsna ve başka dualarda okudum Rabbim kabul etsin inşallah tez saatte tez vakitte eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin, Rabbim kucağını boş bırakmasın evinden çocuk sesi eksik olmasın
Allah kabul etsin inşallah kuzum, bu mübarek günde çok güzel bir şey yaptın allah razı olsun. Rabbim emir sultan ve evliyaların yüzü suyu hürmetine dualarını kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.Kuzular Emir Sultan Hazretlerini ziyaretten dönüyoruz eşimle hepimizi niyet ederek 3 tane meryem süresi 3'çer tane çeşitli sürelerin bazı ayetlerini birer tane yasini şerif mülk süresi amme süresi cuma süresi kıyamet süresi okudum bağışladım dua ettim tek tek isimlerinizi andımwagen kuzum inşallah tahlil ve rahim filmi sonucunu hayrlı güzel alırsın diye de dua ettim inşallah Rabbim vesile kılar dualarımızı makbul ve kabul eder inşallah nur topu gibi sağlıklı eli ayağı düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya saygılı itaatkar akıllı uslu zeki hayrlı yazıları yazılmış hayrlı kaderleri yazılmış su gibi duru uzun ömrü olan ahlaklı aklı başında imanlı Allahü teala yolunda mücahit evlatlarımız kuzucuklarımız olmasını Rabbim nasip ve ihsan etsin Mirac kandilimiz hayrlı mübarek olsun
Sağolasın canım benim, cümlemize inşallahÇok teşekkür ederim ablacım Allah senden razı olsun benim için ettigin duaların kat katını Alah sana ve tümbebek isteyen kardeşlerimize versin amin
amin onada rahmet nasib etsin içinde kalan akraba istiycekmiş eşimde almamış illede beni istedi o onda dert olmuş nederse desin umrumda değil eskisi kadar sinirlenmiyom zorumada gitmiyo umrumda değil nerden incelirsede kopar ne yapayım Rabbim ol demeden olmaz geçwnde gelmiş sen okadar okuyup tesbih çekiyon tüplerin açıldımı hani hamilelikte yok daha diyo töbe yarabbim ya Allah vereceği zamanı bilir dedim öyledeme günahkar oluyon dedim Rabbim isterse olur hayırlısı böyle belki dedim ayyy boş verdiyom takma belki zözleri RABBİMİN zoruna gider verir al kulum bak der ben dilersem olurKuzum var ya senin şu kaynanan tam sopalık sanki inadına yapıyor ya, Allah sana kolaylık versin
Canım herşeyin hayirlisi evet bizde uğraşıyoruz ama eminim bizimde kucagimizda bebeğimiz olacak Rabbim verdikten sonra herşey olur yeterki umudunu umudumuzu kaybetmeyelim. Namazımı kıldım duamı ettim hepimiz için ettim bu kadar Rabbime acılan elleri boş geri çevirmez. Her zaman umut vardır.kızlar nerdesiniz canımm çok sıkılıyo azıcık sohbet edelim kuzenimle konuştum yengesi 4 de hamileymiş korunurken olmuş istemiyomuş alcak mış ama eşi istememiş mecbur doğrucak diyo çok canım yandı ya bizler bukadar acı çekerken bilmiyom ya herşey Rabbimden amenna bide bana acıyarak darısı başına dedi belki temiz kalbiyle dedi ama yinede zoruma gidiyo annemi aradım giğenimi getir yarın azıcık seveyim dedim oda kaç gündür baba anne hala ya götür diyomuş beni ALLAH IM NE OLUR BU MUBAREK GÜNDE SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME BİZLERİDE SEVİNDİR RABBİM
Yok ya bu kadın eşinin dediği gibi gerçekten cahil, içinde kalanları şimdi dışa vuruyor hemde o kadar uyanık ki en hassas noktanı buluyor. Ama bu kadının sözlerine Rabbim evlat verir onada tokat gibi gelir haberi yokamin onada rahmet nasib etsin içinde kalan akraba istiycekmiş eşimde almamış illede beni istedi o onda dert olmuş nederse desin umrumda değil eskisi kadar sinirlenmiyom zorumada gitmiyo umrumda değil nerden incelirsede kopar ne yapayım Rabbim ol demeden olmaz geçwnde gelmiş sen okadar okuyup tesbih çekiyon tüplerin açıldımı hani hamilelikte yok daha diyo töbe yarabbim ya Allah vereceği zamanı bilir dedim öyledeme günahkar oluyon dedim Rabbim isterse olur hayırlısı böyle belki dedim ayyy boş verdiyom takma belki zözleri RABBİMİN zoruna gider verir al kulum bak der ben dilersem olur
Hayırlı kandiller, amin canım inşallah, Rabbim kabul etsin inşallah dualarınıHayırlı kandiller arkadaşlar Rabbim ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah.
amin onada rahmet nasib etsin içinde kalan akraba istiycekmiş eşimde almamış illede beni istedi o onda dert olmuş nederse desin umrumda değil eskisi kadar sinirlenmiyom zorumada gitmiyo umrumda değil nerden incelirsede kopar ne yapayım Rabbim ol demeden olmaz geçwnde gelmiş sen okadar okuyup tesbih çekiyon tüplerin açıldımı hani hamilelikte yok daha diyo töbe yarabbim ya All vereceği zamanı bilir dedim öyledeme günahkar oluyon dedim Rabbim isterse olur hayırlısı böyle belki dedim ayyy boş verdiyom takma belki zözleri RABBİMİN zoruna gider verir al kulum bak der ben dilersem olurKuzum var ya senin şu kaynanan tam sopalık sanki inadına yapıyor ya, Allah sana kolaylık versin
inşallah olurda bende bak rabbim kabul buyurdu verdi derim sende dua et sanada rahmet versin diycem çümkü kim rabbimden ne isterse verir diycem inşallah o gün gelsinde şimdi kalkayım aptes alayım namaz kılcam gece boyu kuran tesbih namaz kılcam hepiniz içinde dua edicem inşallah rabbim dualarımızı kabul ederYok ya bu kadın eşinin dediği gibi gerçekten cahil, içinde kalanları şimdi dışa vuruyor hemde o kadar uyanık ki en hassas noktanı buluyor. Ama bu kadının sözlerine Rabbim evlat verir onada tokat gibi gelir haberi yok
Rabbim hidayet versin kuzum, bu gece bol bol dua edelim Rabbim de kabul eder inş dualarımızıinşallah olurda bende bak rabbim kabul buyurdu verdi derim sende dua et sanada rahmet versin diycem çümkü kim rabbimden ne isterse verir diycem inşallah o gün gelsinde şimdi kalkayım aptes alayım namaz kılcam gece boyu kuran tesbih namaz kılcam hepiniz içinde dua edicem inşallah rabbim dualarımızı kabul eder
Amin canım aminnnn inşallahAllah kabul etsin inşallah kuzum, bu mübarek günde çok güzel bir şey yaptın allah razı olsun. Rabbim emir sultan ve evliyaların yüzü suyu hürmetine dualarını kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?