2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Allah kabul etsin canım benim
Kızlar hayırlı kandilleriniz olsun inşallah hep birlikte dualarimiz kabul makbul olsun gunahlarimiz affedilsin insallah

kızlar bu gece süt içmeyi unutmayın peygamber efendimize (s.a.s) bu gece Mescidi aksada cebrail aleyhi vesellem iki kap getirdi birinde süt birinde şarap vardı peyganberimiz hz MUHAMMET (s.a.s) sütü alıp içmiş inşallah bizlerede şifa olur bu gece içelim inşallah tesbihlerimizin bağaşlıycam birazdan inşallah sizlerde dua edin

Merhaba kızlar. Bugün giremedim hiç köye gittik şarj da bitti. Kaldım öyle. Tesbihatlatı da haber edemedim Zeytin_yesili canım 2000 sayılı olanları çektim. 10000 tane kelimei tevhidden de 4500 tane çekebildim. İnan anca bu kadarını yetiştirebildim yaa. Yasinimi de okudum herkesin niyetine. Hurmaya meryem suresine de başladım. Bugün annem belime bardak çekti. Birazdan da yakıyı yapıştıracağım. Bu arada kızlar ovülasyon testi yaptım iki saat önce falan. Çoook hafif bir çizgi çıktı. Yarım saat bekleyince de biraz daha belirginleşti. Şimdi resmini atayım buraya ama bu yarım saat bekledikten sonraki hali. Sizce yumurtlama bugün müdür? Bıgün ilişki olmayacak ondan korkuyorum. Yarını bekleyeceğim. Herkesin kandili mübarek olsun bu arada.

Yaa ben bugün bi sürü keçi sütü içtim, bak güzel denk gelmiş

Rabbim makbul ve kabul etsin tatlim
Kuzum benim bugun farkina vardim bende beli sicak tutmak cok iyi geliyo yumurtaliklara dun gece yatarken belime sicak su torbasi koydum bi kac saat bugun basladi benimde akintim yumurtaliklarim calisti herhalde sicagi gorunce eli kulaginda yumurtlarim yoksa tik yoktu adet olayim bitsin hem bardak hem yaki yapicam ara bitene kadar on hazirlik olsun mayista dr kontrolu var belki ara biter insallah biter bende bat sayarim ve hamis kalirim insallah

Bilmiyordum ben bunu hemen bir bardak sut iceyim sifa niyetine Allah razi olsun canim

Keşke dün doktordan gelince de test yapsaydın canım ama zaten senin çatlamak üzereydi yumurtan. mesela dört beş tane test yaparsın en sonuncusu pik yapar yani test çizgisi kontrol çizgisinden daha koyu olur, buda demek olur ki yumurtan çatlamak üzere.. Ertesi gün tekrar test yaparsın silik çıkar bu da yumurtanın çatladığını gösterir. Eğer bu test öyle ise yumurta bugün çatlamış oluyor. Olmadı sabah çalışma yaparsın hem sperm ler için sabah çalışma daha iyi..

Ağrın var mı

Ay yavrum inşallah yaa. Bu ay hayırlar getirsin hepimize inşallah. Ben ilk defa ovülasyon testi yaptım sence yumurtlama olduğu gün ikinci çizgi nasıl çıkmalı, tam net mi olmalı

Arkadaşlar bende akşam hepimiz için Meryem süresi, rabbi hemli min ledünke ve rabbi la tezerni tesbihlerini çektim. Dua ettim hepimiz için. Rabbim kabul etsin inşallah. Tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah hepimize kucağımız boş kalmasın. Canı gönülden Aminn hepinizi öpüyorum

Malesef sabah da yapamam okulda olacağım ce okuldan sonra da şu hormon testi için gideceğim. Bi aklımda diyo ki bugün ilişkiye gir hormon testine ertesi gün git.

Yok ağrım ama akıntım baya var ya, ama yumurta çatlama akıntısına benzemiyor sadece ıslaklık. O da haptan diye düşünüyorum

Yakı gerçekten işe yarıyor canım, ben yakıyı koyduğum zaman inanılmaz kasık ağrım oldu normalde o kadar olmaz

Amin canim aminnnn agzina yuregine saglik Rabbim makbul ve kabul etsin insallah

Malesef sabah da yapamam okulda olacağım ce okuldan sonra da şu hormon testi için gideceğim. Bi aklımda diyo ki bugün ilişkiye gir hormon testine ertesi gün git.
Valla kuzu sen bilirsin ama hormon tahlili için bu kadar acele etmene gerek yok, ayrıca doktor bu tahlili daha ilk defa gittiğinde yapmalıydı. Şimdi aklına geldi enteresan

Yok ağrım ama akıntım baya var ya, ama yumurta çatlama akıntısına benzemiyor sadece ıslaklık. O da haptan diye düşünüyorum

Şeffaf uzayan akıntı, yani yumurtan her an çatlayabilir canımcım, 24 süresi var çatlayınca yarın akşama yetişirsin merak etme, yakıyı koy bu akşamdan

Bugun eve gelirken otobuste esime hayatim bi arada tez veren dedeye gidelim dedim yaninda oturdugum yasli teyze yeni mi evlisiniz dedi evet dedim cocuk sordu yok dedim baya konustuk otobusten inerken dua edicem size cocugum Allah yuvanizi mutlulugunu daim etsin hayrli evlatlar versin dedi hic tanimadiginiz birinden icten samimi dua almak o kadar guzel ki Rabbim bizleri de tanimadigimiz insanlara samimi dua edenlerden eylesin insallah ama benim aklim hala bugun ki kucagima gelen bebekte hic cikmiyo cok tatliydi masallah Rabbim bizlere de nasip etsin insallah boncuk gozlu kuzucuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…