Allah kabul etsin canım benimKızlar inşallah nasipse yarın Emir Sultan Hazretlerine gidicez hepimizin niyetine Meryem süresi ve çeşitli ayetler okudum inşallah bugün de Meryem süresi Yasin süresi ve çeşitli ayetler okuyacam hepimizin isimlerini tek tek söyleyip dua edicem
Cnm senin adına yasin-i şerif okudum Allah ım kabuş etsin inşallah bu mübarek miraç kandili yüzü suyu hürmetine hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahHelal olsun canım hiç önemli değil hem bugün mübarek gün daha güzel olur :)
Yaa ben bugün bi sürü keçi sütü içtim, bak güzel denk gelmişkızlar bu gece süt içmeyi unutmayın peygamber efendimize (s.a.s) bu gece Mescidi aksada cebrail aleyhi vesellem iki kap getirdi birinde süt birinde şarap vardı peyganberimiz hz MUHAMMET (s.a.s) sütü alıp içmiş inşallah bizlerede şifa olur bu gece içelim inşallah tesbihlerimizin bağaşlıycam birazdan inşallah sizlerde dua edin
Rabbim makbul ve kabul etsin tatlimEki Görüntüle 1986405 Merhaba kızlar. Bugün giremedim hiç köye gittik şarj da bitti. Kaldım öyle. Tesbihatlatı da haber edemedimZeytin_yesili canım 2000 sayılı olanları çektim. 10000 tane kelimei tevhidden de 4500 tane çekebildim. İnan anca bu kadarını yetiştirebildim yaa. Yasinimi de okudum herkesin niyetine. Hurmaya meryem suresine de başladım. Bugün annem belime bardak çekti. Birazdan da yakıyı yapıştıracağım. Bu arada kızlar ovülasyon testi yaptım iki saat önce falan. Çoook hafif bir çizgi çıktı. Yarım saat bekleyince de biraz daha belirginleşti. Şimdi resmini atayım buraya ama bu yarım saat bekledikten sonraki hali. Sizce yumurtlama bugün müdür? Bıgün ilişki olmayacak ondan korkuyorum. Yarını bekleyeceğim. Herkesin kandili mübarek olsun bu arada.
Afiyet sifa olsun kuzumYaa ben bugün bi sürü keçi sütü içtim, bak güzel denk gelmiş
Bilmiyordum ben bunu hemen bir bardak sut iceyim sifa niyetine Allah razi olsun canimkızlar bu gece süt içmeyi unutmayın peygamber efendimize (s.a.s) bu gece Mescidi aksada cebrail aleyhi vesellem iki kap getirdi birinde süt birinde şarap vardı peyganberimiz hz MUHAMMET (s.a.s) sütü alıp içmiş inşallah bizlerede şifa olur bu gece içelim inşallah tesbihlerimizin bağaşlıycam birazdan inşallah sizlerde dua edin
Keşke dün doktordan gelince de test yapsaydın canım ama zaten senin çatlamak üzereydi yumurtan. mesela dört beş tane test yaparsın en sonuncusu pik yapar yani test çizgisi kontrol çizgisinden daha koyu olur, buda demek olur ki yumurtan çatlamak üzere.. Ertesi gün tekrar test yaparsın silik çıkar bu da yumurtanın çatladığını gösterir. Eğer bu test öyle ise yumurta bugün çatlamış oluyor. Olmadı sabah çalışma yaparsın hem sperm ler için sabah çalışma daha iyi..Eki Görüntüle 1986405 Merhaba kızlar. Bugün giremedim hiç köye gittik şarj da bitti. Kaldım öyle. Tesbihatlatı da haber edemedimZeytin_yesili canım 2000 sayılı olanları çektim. 10000 tane kelimei tevhidden de 4500 tane çekebildim. İnan anca bu kadarını yetiştirebildim yaa. Yasinimi de okudum herkesin niyetine. Hurmaya meryem suresine de başladım. Bugün annem belime bardak çekti. Birazdan da yakıyı yapıştıracağım. Bu arada kızlar ovülasyon testi yaptım iki saat önce falan. Çoook hafif bir çizgi çıktı. Yarım saat bekleyince de biraz daha belirginleşti. Şimdi resmini atayım buraya ama bu yarım saat bekledikten sonraki hali. Sizce yumurtlama bugün müdür? Bıgün ilişki olmayacak ondan korkuyorum. Yarını bekleyeceğim. Herkesin kandili mübarek olsun bu arada.
Ay yavrum inşallah yaa. Bu ay hayırlar getirsin hepimize inşallah.Rabbim makbul ve kabul etsin tatlim
Kuzum benim bugun farkina vardim bende beli sicak tutmak cok iyi geliyo yumurtaliklara dun gece yatarken belime sicak su torbasi koydum bi kac saat bugun basladi benimde akintim yumurtaliklarim calisti herhalde sicagi gorunce eli kulaginda yumurtlarim yoksa tik yoktu adet olayim bitsin hem bardak hem yaki yapicam ara bitene kadar on hazirlik olsun mayista dr kontrolu var belki ara biter insallah biter bende bat sayarim ve hamis kalirim insallah
Malesef sabah da yapamam okulda olacağım ce okuldan sonra da şu hormon testi için gideceğim. Bi aklımda diyo ki bugün ilişkiye gir hormon testine ertesi gün git.Keşke dün doktordan gelince de test yapsaydın canım ama zaten senin çatlamak üzereydi yumurtan. mesela dört beş tane test yaparsın en sonuncusu pik yapar yani test çizgisi kontrol çizgisinden daha koyu olur, buda demek olur ki yumurtan çatlamak üzere.. Ertesi gün tekrar test yaparsın silik çıkar bu da yumurtanın çatladığını gösterir. Eğer bu test öyle ise yumurta bugün çatlamış oluyor. Olmadı sabah çalışma yaparsın hem sperm ler için sabah çalışma daha iyi..
Ağrın var mı
Yok ağrım ama akıntım baya var ya, ama yumurta çatlama akıntısına benzemiyor sadece ıslaklık. O da haptan diye düşünüyorumKeşke dün doktordan gelince de test yapsaydın canım ama zaten senin çatlamak üzereydi yumurtan. mesela dört beş tane test yaparsın en sonuncusu pik yapar yani test çizgisi kontrol çizgisinden daha koyu olur, buda demek olur ki yumurtan çatlamak üzere.. Ertesi gün tekrar test yaparsın silik çıkar bu da yumurtanın çatladığını gösterir. Eğer bu test öyle ise yumurta bugün çatlamış oluyor. Olmadı sabah çalışma yaparsın hem sperm ler için sabah çalışma daha iyi..
Ağrın var mı
Yakı gerçekten işe yarıyor canım, ben yakıyı koyduğum zaman inanılmaz kasık ağrım oldu normalde o kadar olmazRabbim makbul ve kabul etsin tatlim
Kuzum benim bugun farkina vardim bende beli sicak tutmak cok iyi geliyo yumurtaliklara dun gece yatarken belime sicak su torbasi koydum bi kac saat bugun basladi benimde akintim yumurtaliklarim calisti herhalde sicagi gorunce eli kulaginda yumurtlarim yoksa tik yoktu adet olayim bitsin hem bardak hem yaki yapicam ara bitene kadar on hazirlik olsun mayista dr kontrolu var belki ara biter insallah biter bende bat sayarim ve hamis kalirim insallah
Amin canim aminnnn agzina yuregine saglik Rabbim makbul ve kabul etsin insallahArkadaşlar bende akşam hepimiz için Meryem süresi, rabbi hemli min ledünke ve rabbi la tezerni tesbihlerini çektim. Dua ettim hepimiz için. Rabbim kabul etsin inşallah. Tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah hepimize kucağımız boş kalmasın. Canı gönülden Aminnhepinizi öpüyorum
Insallah vesile olur canim senin bat ne zaman kuzumYakı gerçekten işe yarıyor canım, ben yakıyı koyduğum zaman inanılmaz kasık ağrım oldu normalde o kadar olmaz
Valla kuzu sen bilirsin ama hormon tahlili için bu kadar acele etmene gerek yok, ayrıca doktor bu tahlili daha ilk defa gittiğinde yapmalıydı. Şimdi aklına geldi enteresanMalesef sabah da yapamam okulda olacağım ce okuldan sonra da şu hormon testi için gideceğim. Bi aklımda diyo ki bugün ilişkiye gir hormon testine ertesi gün git.
Yok ağrım ama akıntım baya var ya, ama yumurta çatlama akıntısına benzemiyor sadece ıslaklık. O da haptan diye düşünüyorum
Amin canim aminnnn agzina yuregine saglik Rabbim makbul ve kabul etsin insallah
Insallah vesile olur canim senin bat ne zaman kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?