2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

İnşallah amin kuzum

İnşallah canım benim, bilmiyorum valla bende ne zaman cuma olduysa oradan geri sayarım, belli bir günü yok hesap edemiyorum ki
Kuzum uzayan akintindan hesap edemiyor musun yumurta catladiktan 14 gun sonra adet olunuyor ya belirsizlik cok kotu her an diken ustunde gibi insallah bat gelmez 9 ay boyunca gelir insallah bakalim ilk hamisimiz kim olacak heyecan ve merakla bekliyorum teyzosluk halayini basi ben cekecem

Herkeste ayni olmuyor yumurtlama zamani.Benim adetim yedi gun suruyor hatta sekize sarkiyor.Kac defa yumurtlamayyip doktora gittim.10. Gunde 20 milim yumurtam vardi.Hatta ilk seferde doktor cok erken nasil olur demisti.Ama hep oyle.Ovulasyon testlerinde de erken cikiyor.Biraz takip lazim.Vucudu tanimak belirtileri takip etmek gerek.Ama o yumurta aki kivaminda olan akinti geldi mi bilin ki yumurta bayağı olgunlaşmış.

Bir de kızlar yumurtlamayi beklemeyin.Arastirmalar yumurtlamadan bes gun once baslayan birlikteliklerde gebelik oraninin arttığını gosteriyor.Eslerinizi germeyin.Gun beklemeyin.Unutmayin birliktelik sadece bebek icin değil.Bugün bi arkadaşa da soyledim eger hep yumurtlamaya gunlere odakli birliktelik yasarsaniz ilerde çok problem olur.Stres tavan yapar esinizde de sizde de.Zaten en büyük engel stres.

Zeytin_yesili wagen Pdr_ci ve asosyal (etiketleyemedim seni :) ) canlarım ben siz ne derseniz varım evde değildim yazamadım kusura bakmayın bunu okuyoruz deyin katılırım

ben eksizsiz hergün okuyorum malum hastalanmadımda mazeretsiz devam ne mutlu bize hakikaten bebeklerimizi dualarla yapıyoruz çok şükür Allahım hayırlara vesile kılsın bu mübarek günde dualarımızı içimizdeki aşkı kabul etsin inşallahhhh

iyiki varsınız grup arkadaşlarım Allah sizden razı olsunnn

Amin canim Rabbim senden de razi olsun insallah bebis vardir 9 ay gelmez o kirmizilar

Amin kuzum benim ağzın bal yesin inş bende çok merak ediyorum valla inş bu ay bir hamişimiz olur

Sende iyiki varsın kuzu, sen bir daha test yapmadın mı

Hem de ne büyük stres canım ya var ya kafayı yiyorum

Sen baya bilgilisin canim bu uzayan akinti 4 gun bazen 2-3 gun geliyor yumurta catlamasini nasil hesap edicez o zaman

Sen baya bilgilisin canim bu uzayan akinti 4 gun bazen 2-3 gun geliyor yumurta catlamasini nasil hesap edicez o zaman
Akintini yakaladiginda bos gecmeyin o gunleri.Yumurta zaten 24 saatte catliyor.Ben onceleri hep yumurta takibi yaptiriyordum doktorda tedavi icin.Git gide ogrendim zamanla.Mesela bu ay bir izle kendini.Akintiyi yakalarsan ya da ovulasyon testinde yakalarsan doktorda bir ultrason yaptir hemen.Sana soyler yumurtalarin durumunu.Ben hep akintimi yakaladigimda gittigimde 20 ya da 22 milim catlamaya hazir yumurtam oluyordu.Catlatma ignesi veriyordu o gun ya da ertesi gun.Sonra da birliktelik.Bi arkadasim bu yolla ilk seferde hamile kaldi.Ama bizde ise yaramiyor.Kismet.

Yanlız stresten uzak durun.Biz stres oldukca esler de oluyor ve stres spermleri olduruyor kizlar.Spermler de depresyona giriyomus.Cok komik gecen bi yerde okudum nette.Dogru mu bilmiyorum ama komik geldi bana.

Kızlar birşey soracağım. Aranızda soğan kürü yapan var mı? Ben şuan içiyorum fakat iki üç gündür belim ağrıyor, bu kür bel ağrısı yapar mı?

Agzına yüreğine saglık ablacım Allah razı olsun rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bu mubarek günlerde dualarımızı kabul etsin bu arada biraz gec oldu ama herkesin kandilini en içten dileklerimle kutluyorum kandiliniz mübarek olsun canlarım

Kızlar birşey soracağım. Aranızda soğan kürü yapan var mı? Ben şuan içiyorum fakat iki üç gündür belim ağrıyor, bu kür bel ağrısı yapar mı?
Cnö ben yaptım 2 3 ay önceydi sanırım tam hatırlamıyorum yalnız ben bi kaç gün aksattım bende kasık agrısı olmuştu başka birşey olmamıştı hatırladıgım kadarıyla

Cnö ben yaptım 2 3 ay önceydi sanırım tam hatırlamıyorum yalnız ben bi kaç gün aksattım bende kasık agrısı olmuştu başka birşey olmamıştı hatırladıgım kadarıyla
Kasık ağrısı da oluyo ama bir kaç gündür belimde ağrıyor canım ya normalde bel ağrım olmaz benim o yüzden buna bağladım ama bilmiyorum, bugün onuncu günü

ASSOSyal dün uyumuş kalmışım canm cevap yazamadım kusura bakma. İlişki olmadı bakalım bugün doktor be diyecek. Aynen sana katılıyorum bu hormon testinin en başta yapılması gerekiyordu zaten. İnşallah bir sorun çıkmaz. Bu arada @Saman Alevi için okuyoruz bugün değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…