Kuzum uzayan akintindan hesap edemiyor musun yumurta catladiktan 14 gun sonra adet olunuyor ya belirsizlik cok kotu her an diken ustunde gibi insallah bat gelmez 9 ay boyuncaİnşallah amin kuzum
İnşallah canım benim, bilmiyorum valla bende ne zaman cuma olduysa oradan geri sayarım, belli bir günü yok hesap edemiyorum ki
Rabbim kabul ve makbul etsin canim seninde mirac gecen mubarek olsun kuzumEmine kizi esra icin yasin okudum dun giremedim hic yazamadim kizlar mirac kandiliniz mübarek olsun
Herkeste ayni olmuyor yumurtlama zamani.Benim adetim yedi gun suruyor hatta sekize sarkiyor.Kac defa yumurtlamayyip doktora gittim.10. Gunde 20 milim yumurtam vardi.Hatta ilk seferde doktor cok erken nasil olur demisti.Ama hep oyle.Ovulasyon testlerinde de erken cikiyor.Biraz takip lazim.Vucudu tanimak belirtileri takip etmek gerek.Ama o yumurta aki kivaminda olan akinti geldi mi bilin ki yumurta bayağı olgunlaşmış.Kuzum uzayan akintindan hesap edemiyor musun yumurta catladiktan 14 gun sonra adet olunuyor ya belirsizlik cok kotu her an diken ustunde gibi insallah bat gelmez 9 ay boyuncagelir insallah bakalim ilk hamisimiz kim olacak heyecan ve merakla bekliyorum teyzosluk halayini basi ben cekecem
Amin canim Rabbim senden de razi olsun insallah bebis vardir 9 ay gelmez o kirmizilarZeytin_yesili wagen Pdr_ci ve asosyal (etiketleyemedim seni :) ) canlarım ben siz ne derseniz varım evde değildim yazamadım kusura bakmayın bunu okuyoruz deyin katılırım
ben eksizsiz hergün okuyorum malum hastalanmadımda mazeretsiz devam ne mutlu bize hakikaten bebeklerimizi dualarla yapıyoruz çok şükür Allahım hayırlara vesile kılsın bu mübarek günde dualarımızı içimizdeki aşkı kabul etsin inşallahhhh
iyiki varsınız grup arkadaşlarım Allah sizden razı olsunnn
Amin kuzum benim ağzın bal yesin inşKuzum uzayan akintindan hesap edemiyor musun yumurta catladiktan 14 gun sonra adet olunuyor ya belirsizlik cok kotu her an diken ustunde gibi insallah bat gelmez 9 ay boyuncagelir insallah bakalim ilk hamisimiz kim olacak heyecan ve merakla bekliyorum teyzosluk halayini basi ben cekecem
Sende iyiki varsın kuzu, sen bir daha test yapmadın mıZeytin_yesili wagen Pdr_ci ve asosyal (etiketleyemedim seni :) ) canlarım ben siz ne derseniz varım evde değildim yazamadım kusura bakmayın bunu okuyoruz deyin katılırım
ben eksizsiz hergün okuyorum malum hastalanmadımda mazeretsiz devam ne mutlu bize hakikaten bebeklerimizi dualarla yapıyoruz çok şükür Allahım hayırlara vesile kılsın bu mübarek günde dualarımızı içimizdeki aşkı kabul etsin inşallahhhh
iyiki varsınız grup arkadaşlarım Allah sizden razı olsunnn
Hem de ne büyük stres canım ya var ya kafayı yiyorumBir de kızlar yumurtlamayi beklemeyin.Arastirmalar yumurtlamadan bes gun once baslayan birlikteliklerde gebelik oraninin arttığını gosteriyor.Eslerinizi germeyin.Gun beklemeyin.Unutmayin birliktelik sadece bebek icin değil.Bugün bi arkadaşa da soyledim eger hep yumurtlamaya gunlere odakli birliktelik yasarsaniz ilerde çok problem olur.Stres tavan yapar esinizde de sizde de.Zaten en büyük engel stres.
Sen baya bilgilisin canim bu uzayan akinti 4 gun bazen 2-3 gun geliyor yumurta catlamasini nasil hesap edicez o zamanHerkeste ayni olmuyor yumurtlama zamani.Benim adetim yedi gun suruyor hatta sekize sarkiyor.Kac defa yumurtlamayyip doktora gittim.10. Gunde 20 milim yumurtam vardi.Hatta ilk seferde doktor cok erken nasil olur demisti.Ama hep oyle.Ovulasyon testlerinde de erken cikiyor.Biraz takip lazim.Vucudu tanimak belirtileri takip etmek gerek.Ama o yumurta aki kivaminda olan akinti geldi mi bilin ki yumurta bayağı olgunlaşmış.
Akintini yakaladiginda bos gecmeyin o gunleri.Yumurta zaten 24 saatte catliyor.Ben onceleri hep yumurta takibi yaptiriyordum doktorda tedavi icin.Git gide ogrendim zamanla.Mesela bu ay bir izle kendini.Akintiyi yakalarsan ya da ovulasyon testinde yakalarsan doktorda bir ultrason yaptir hemen.Sana soyler yumurtalarin durumunu.Ben hep akintimi yakaladigimda gittigimde 20 ya da 22 milim catlamaya hazir yumurtam oluyordu.Catlatma ignesi veriyordu o gun ya da ertesi gun.Sonra da birliktelik.Bi arkadasim bu yolla ilk seferde hamile kaldi.Ama bizde ise yaramiyor.Kismet.Sen baya bilgilisin canim bu uzayan akinti 4 gun bazen 2-3 gun geliyor yumurta catlamasini nasil hesap edicez o zaman
Agzına yüreğine saglık ablacım Allah razı olsun rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bu mubarek günlerde dualarımızı kabul etsin bu arada biraz gec oldu ama herkesin kandilini en içten dileklerimle kutluyorum kandiliniz mübarek olsun canlarımKuzular Emir Sultan Hazretlerini ziyaretten dönüyoruz eşimle hepimizi niyet ederek 3 tane meryem süresi 3'çer tane çeşitli sürelerin bazı ayetlerini birer tane yasini şerif mülk süresi amme süresi cuma süresi kıyamet süresi okudum bağışladım dua ettim tek tek isimlerinizi andımwagen kuzum inşallah tahlil ve rahim filmi sonucunu hayrlı güzel alırsın diye de dua ettim inşallah Rabbim vesile kılar dualarımızı makbul ve kabul eder inşallah nur topu gibi sağlıklı eli ayağı düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya saygılı itaatkar akıllı uslu zeki hayrlı yazıları yazılmış hayrlı kaderleri yazılmış su gibi duru uzun ömrü olan ahlaklı aklı başında imanlı Allahü teala yolunda mücahit evlatlarımız kuzucuklarımız olmasını Rabbim nasip ve ihsan etsin Mirac kandilimiz hayrlı mübarek olsun
Cnö ben yaptım 2 3 ay önceydi sanırım tam hatırlamıyorum yalnız ben bi kaç gün aksattım bende kasık agrısı olmuştu başka birşey olmamıştı hatırladıgım kadarıylaKızlar birşey soracağım. Aranızda soğan kürü yapan var mı? Ben şuan içiyorum fakat iki üç gündür belim ağrıyor, bu kür bel ağrısı yapar mı?
Kasık ağrısı da oluyo ama bir kaç gündür belimde ağrıyor canım ya normalde bel ağrım olmaz benim o yüzden buna bağladım ama bilmiyorum, bugün onuncu günüCnö ben yaptım 2 3 ay önceydi sanırım tam hatırlamıyorum yalnız ben bi kaç gün aksattım bende kasık agrısı olmuştu başka birşey olmamıştı hatırladıgım kadarıyla
Belki etkisini gösteriyordur cnm inşallah faydası olurKasık ağrısı da oluyo ama bir kaç gündür belimde ağrıyor canım ya normalde bel ağrım olmaz benim o yüzden buna bağladım ama bilmiyorum, bugün onuncu günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?