2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Yok kuzum ya önemli değil, istersen bugün de test yap ama doktora gideceksin zaten o da var. Yok ben hiçbir sorun çıkacağını sanmıyorum sadece senin doktorun işgüzarlığı zaten en kısa zamanda değiştir sen bu doktoru

Evet bugün @Saman Alevi için okuyoruz

Öyle yapacağım sanırım. Ya da bu ay olmazsa tedaviyi şimdilik bırakmayı düşünüyorum. Bakalım hayırlısı olsun. Sabah test yapayım diye düşündüm de sonra benüm de aklıma geldi zaten doktora gideceğim diye. Sağol canımm

İnşallah canım yoksa valla içilecek şey değil
Ben de kullandım soğan suyu ikidefa. Yani o ay bel ağrım olmuştu baya ama sebebi soğan mı anlamadım. O ay da hamile kalmıştım. Bi de çok fazla akıntım olmuştu. O da iltihabın aktığını gösteriyormuş. Canım tadı kötü ben burnumu kapatarak içiyordum sıcak su içiyormuşun gibi oluyor. Gözünü de kapat su içtiğini hayal et. İnan hiç hissetmiyorsun o zaman

Zeytin_yesili içün yasinimi okudum duamı ettim. Rabbim bı aylarda evine çifter beşik almayı çifter kıyafet almayı nasip etsin. Hakkında önce hayırlısını nasip etsin ama hayırlısı ikizse ikiz olmasını nasip etsin. Kucağını boş bırakmasın inşallah. Evlatsızlıkla ve evlatla intihan eylemesin. Bizlere de tek ikiz üçüz farketmez nasıl isterse o kadar versin. Yeter ki versin Rabbimiz hayırlı ve sağlıklı olanlarından. Rabbi hebli minessalihin.

Aminnnnn canımmmmmm Allahü teâlâ razı memnun ve hoşnut olsun inşallah ağzına yüreğine sağlık teşekkür ederim

Günaydınlarrrr fındık kurtlarımmmm şeker parelerimmmm günaydınnnnn günümüz aydın evimiz neşe , huzur , mutluluk rızkımız bereket kucaklarımız kuzucuklarımız ile dolsun taşsın inşallah

Zeytin_yesili Ömer kızı Elif'in sağlıklı hayrlı sorunsuz şekilde hamile kalması ve hayrla sağlıkla bebeğini kucağına alması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün hastalıksız kusursuz hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı Allahü teala yolunda Mücahit hayrlı uzun ömürlü evlatlar ihsan etsin inşallah wagen Türkan kızı Şeyma 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih ( tesbihatları okudu)
@Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@masal3487 Hanife kızı Özgün 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Meyra_naz Doğan kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
@denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
@Erva_umut
B busra_brt Salih kızı Büşra
@Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
@SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
@Smydnz A.Gani kızı Sümeyye 20 bin kelime-i tevhid 10 bin salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 10 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i tenzih 2 bin kelime-i tenzih 2 bin salevat-ı şerif
@esra011 Necati kızı Esra Nur
@hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
@fatma_sibel Fatma kızı Sibel
@BEYBISIM Davut kızı Zeliha
@Hayalimdi gercek oldu Hatice
@umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
@sstsessizol
@tugsem_10 Abdullah kızı Nihal
@nergismor Hüseyin kızı Saliha
@Kelebek090
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif (tesbihatları okudu)

Kızlar kandil listemiz oluştu Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah cümlenizden razı memnun ve hoşnut olsun inşallah kucaklarınızı kucaklarımızı çifter çifter doldursun inşallah Rabbim

Galeride ki resimlere bakarken yakaladığım ekran resmini buldum paylaşıyorum canlarım inşallah bizlere de şifa olur böyle güzel haberleri almak çok güzel

Kızlar birşey soracağım. Aranızda soğan kürü yapan var mı? Ben şuan içiyorum fakat iki üç gündür belim ağrıyor, bu kür bel ağrısı yapar mı?

ben bu ay soğan kürü yaptım canım ama bel ağrım olmadı sanırım ben hormonları yumurtalıkları bozdum o yüzden gelmiyoo pazar sabah test yaptım yine negatif çıktı umutlarım tükeniyorrr artık hayırlısı Allahtan ne yapalım

İnşallah canım yoksa valla içilecek şey değil
Soğan suyu bende gaz sıkısması yapmıştı öyle böyle değil hemde yolda zor yürümüştüm eşimin kolunda bide adet geçikmesine neden olmuştu ama sap sarı akıntım oldu su gibi bat gelsin gene içicem iyice temizlensin fitil kullandım düzenim bozuldu erken adet oldum yumurtlamadım hala

Çok kişi de adet gecikmesi yapmış bunlardan biri de benim canım bazıların da ara kanamaya neden oluyormuş

Bugün adetimin 20 günü ve ben hala yumurtlamadim (uzayan akıntım olmadı) adet periyodum uzar mı ya da yumurtlamadan adet olunur mu ?

Bende ikinciye yapıyorum canım ama ilk defa belim ağrıdı bende anlamadım :)

Ah be kuzum hormonları bozacagını düşünüyorum ama bahardan dolayı bu ay çoğu kişi gecikme yaşadı, ya herkes düzenlesin diye içiyo bi de düzensizlik yapması çok saçma ama valla bende düzelsin diye içtim zaten düzensiz inş kafayı yemez

Bende de arada oluyo su gibi sarı akıntı herhalde temizliyor, bağırsaklarım da bayağı hareketli ama işte belimde ağrıyor anlamadım. Umarım zaten bozuk olanı bozmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…