Yok kuzum ya önemli değil, istersen bugün de test yap ama doktora gideceksin zaten o da var. Yok ben hiçbir sorun çıkacağını sanmıyorum sadece senin doktorun işgüzarlığı zaten en kısa zamanda değiştir sen bu doktoruASSOSyal dün uyumuş kalmışım canm cevap yazamadım kusura bakma. İlişki olmadı bakalım bugün doktor be diyecek. Aynen sana katılıyorum bu hormon testinin en başta yapılması gerekiyordu zaten. İnşallah bir sorun çıkmaz. Bu arada @Saman Alevi için okuyoruz bugün değil mi?
İnşallah canım yoksa valla içilecek şey değilBelki etkisini gösteriyordur cnm inşallah faydası olur
Öyle yapacağım sanırım. Ya da bu ay olmazsa tedaviyi şimdilik bırakmayı düşünüyorum. Bakalım hayırlısı olsun. Sabah test yapayım diye düşündüm de sonra benüm de aklıma geldi zaten doktora gideceğim diye. Sağol canımmYok kuzum ya önemli değil, istersen bugün de test yap ama doktora gideceksin zaten o da var. Yok ben hiçbir sorun çıkacağını sanmıyorum sadece senin doktorun işgüzarlığı zaten en kısa zamanda değiştir sen bu doktoru
Evet bugünZeytin_yesili için okuyoruz
Ben de kullandım soğan suyu ikidefa. Yani o ay bel ağrım olmuştu baya ama sebebi soğan mı anlamadım. O ay da hamile kalmıştım. Bi de çok fazla akıntım olmuştu. O da iltihabın aktığını gösteriyormuş. Canım tadı kötü ben burnumu kapatarak içiyordum sıcak su içiyormuşun gibi oluyor. Gözünü de kapat su içtiğini hayal et. İnan hiç hissetmiyorsun o zamanİnşallah canım yoksa valla içilecek şey değil
Aminnnnn canımmmmmm Allahü teâlâ razı memnun ve hoşnut olsun inşallah ağzına yüreğine sağlık teşekkür ederimZeytin_yesili içün yasinimi okudum duamı ettim. Rabbim bı aylarda evine çifter beşik almayı çifter kıyafet almayı nasip etsin. Hakkında önce hayırlısını nasip etsin ama hayırlısı ikizse ikiz olmasını nasip etsin. Kucağını boş bırakmasın inşallah. Evlatsızlıkla ve evlatla intihan eylemesin. Bizlere de tek ikiz üçüz farketmez nasıl isterse o kadar versin. Yeter ki versin Rabbimiz hayırlı ve sağlıklı olanlarından. Rabbi hebli minessalihin.
Amin canım cümlemizdenAminnnnn canımmmmmm Allahü teâlâ razı memnun ve hoşnut olsun inşallah ağzına yüreğine sağlık teşekkür ederim
Kızlar birşey soracağım. Aranızda soğan kürü yapan var mı? Ben şuan içiyorum fakat iki üç gündür belim ağrıyor, bu kür bel ağrısı yapar mı?
Soğan suyu bende gaz sıkısması yapmıştı öyle böyle değil hemde yolda zor yürümüştüm eşimin kolunda bide adet geçikmesine neden olmuştu ama sap sarı akıntım oldu su gibi bat gelsin gene içicem iyice temizlensin fitil kullandım düzenim bozuldu erken adet oldum yumurtlamadım halaİnşallah canım yoksa valla içilecek şey değil
Çok kişi de adet gecikmesi yapmış bunlardan biri de benim canım bazıların da ara kanamaya neden oluyormuşben bu ay soğan kürü yaptım canım ama bel ağrım olmadı sanırım ben hormonları yumurtalıkları bozdum o yüzden gelmiyoo pazar sabah test yaptım yine negatif çıktı umutlarım tükeniyorrr artık hayırlısı Allahtan ne yapalım
Bende ikinciye yapıyorum canım ama ilk defa belim ağrıdı bende anlamadım :)Ben de kullandım soğan suyu ikidefa. Yani o ay bel ağrım olmuştu baya ama sebebi soğan mı anlamadım. O ay da hamile kalmıştım. Bi de çok fazla akıntım olmuştu. O da iltihabın aktığını gösteriyormuş. Canım tadı kötü ben burnumu kapatarak içiyordum sıcak su içiyormuşun gibi oluyor. Gözünü de kapat su içtiğini hayal et. İnan hiç hissetmiyorsun o zaman
Canım valla zaten benim adetim düzensiz, düzelsin diye yaptım ama hata mı yaptım acaba yaaÇok kişi de adet gecikmesi yapmış bunlardan biri de benim canım bazıların da ara kanamaya neden oluyormuş
Yumurtlama dan da adet oluyo diye biliyorum kuzum fakat süresi uzuyor adetin gelmesininBugün adetimin 20 günü ve ben hala yumurtlamadim (uzayan akıntım olmadı) adet periyodum uzar mı ya da yumurtlamadan adet olunur mu ?
Ah be kuzum hormonları bozacagını düşünüyorum ama bahardan dolayı bu ay çoğu kişi gecikme yaşadı, ya herkes düzenlesin diye içiyo bi de düzensizlik yapması çok saçma amaben bu ay soğan kürü yaptım canım ama bel ağrım olmadı sanırım ben hormonları yumurtalıkları bozdum o yüzden gelmiyoo pazar sabah test yaptım yine negatif çıktı umutlarım tükeniyorrr artık hayırlısı Allahtan ne yapalım
Kesinlikle cnm hersey bebişlerimiz içinİnşallah canım yoksa valla içilecek şey değil
Bende de arada oluyo su gibi sarı akıntı herhalde temizliyor, bağırsaklarım da bayağı hareketli ama işte belimde ağrıyor anlamadım. Umarım zaten bozuk olanı bozmazSoğan suyu bende gaz sıkısması yapmıştı öyle böyle değil hemde yolda zor yürümüştüm eşimin kolunda bide adet geçikmesine neden olmuştu ama sap sarı akıntım oldu su gibi bat gelsin gene içicem iyice temizlensin fitil kullandım düzenim bozuldu erken adet oldum yumurtlamadım hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?