2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Canım valla zaten benim adetim düzensiz, düzelsin diye yaptım ama hata mı yaptım acaba yaa
Adet duzensizligi icin hayit otu iciyorlar diye biliyorum canim sogan suyu rahmi temizleyip hamilelige hazirlamak icin degil mi kafam iyice karisti ya butun duzeni bozucaz bu gidisle

Adet duzensizligi icin hayit otu iciyorlar diye biliyorum canim sogan suyu rahmi temizleyip hamilelige hazirlamak icin degil mi kafam iyice karisti ya butun duzeni bozucaz bu gidisle
Ah canım ah artık ben hayıt duymak istemiyorum hayıt benim adetimi daha çok bozdu işe yaramadı

Ah canım ah artık ben hayıt duymak istemiyorum hayıt benim adetimi daha çok bozdu işe yaramadı
Millete nasil yariyo anlamadim sogan suyu icip o ay gebe kalan ibrahim satacogluna telefon edip dua eden cok bizim zamani gelmedi her halde Rabbim daha cok bekletmesin insallah

Millete nasil yariyo anlamadim sogan suyu icip o ay gebe kalan ibrahim satacogluna telefon edip dua eden cok bizim zamani gelmedi her halde Rabbim daha cok bekletmesin insallah
Valla canımcım ben anlamadım bu işi, herşey bilmekte zarar galiba baksana. Kendimizi parçalıyoruz boş yere, millet bi haber en rahat onlar :)) gerçekten vakti gelmeyince olmuyo, Rabbim büyük napalım imtihanımız

Kadin dogum dr'nun kendi agzi ile tavsiye ettigi bal kuru var 2 asilama 3 tup bebek negatifinden sonra kendiliginden hamis kalmis yazan bayan onu da denicem ben ama zamanini yazmamis adet oncesi mi sonrasi mi kac gun diye en az 3 ay yicem bal sifa kaynagi sonucta

Bal tarçın çörekotu mu canımcım onu da denedim

Bizim kafamiz rahat degil anacim inanmadan icmis sogan suyunu oyle hamis kalmis biz yirtiliyoz bi yerimizden insallah rahat oluruz bizde gelisi guzel hop bebeklerimiz gobuslerimize konar

Bizim kafamiz rahat degil anacim inanmadan icmis sogan suyunu oyle hamis kalmis biz yirtiliyoz bi yerimizden insallah rahat oluruz bizde gelisi guzel hop bebeklerimiz gobuslerimize konar
Evet kuzu biz 24 saat düşünüyoruz ondan olmuyo bencede, millet kafada bitiriyor işi, inş anlamadan bizede nasip olur

Evet kuzu biz 24 saat düşünüyoruz ondan olmuyo bencede, millet kafada bitiriyor işi, inş anlamadan bizede nasip olur
Aslinda hamile kalma korkusu olanlar daha cabuk gebe kaliyo o da enteresan bi psikoloji hani neyi istemezsen o basina gelir misali denesek mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…