Yeter ki işe yarasın canım ya yemediğimiz içmediğimiz ot çöp kalmadıKesinlikle cnm hersey bebişlerimiz için
Adet duzensizligi icin hayit otu iciyorlar diye biliyorum canim sogan suyu rahmi temizleyip hamilelige hazirlamak icin degil mi kafam iyice karisti ya butun duzeni bozucaz bu gidisleCanım valla zaten benim adetim düzensiz, düzelsin diye yaptım ama hata mı yaptım acaba yaa
Çok kişi de adet gecikmesi yapmış bunlardan biri de benim canım bazıların da ara kanamaya neden oluyormuş
Ah canım ah artık ben hayıt duymak istemiyorumAdet duzensizligi icin hayit otu iciyorlar diye biliyorum canim sogan suyu rahmi temizleyip hamilelige hazirlamak icin degil mi kafam iyice karisti ya butun duzeni bozucaz bu gidisle
Insallah uzamaz ya mayis 7-8 gibi bekliyorum 32-35 gun arasi oluyorum zaten daha uzarsa sikintiYumurtlama dan da adet oluyo diye biliyorum kuzum fakat süresi uzuyor adetin gelmesinin
Millete nasil yariyo anlamadim sogan suyu icip o ay gebe kalan ibrahim satacogluna telefon edip dua eden cok bizim zamani gelmedi her halde Rabbim daha cok bekletmesin insallahAh canım ah artık ben hayıt duymak istemiyorumhayıt benim adetimi daha çok bozdu işe yaramadı
Belli olmaz umidini kaybetme sogan suyu icip o ay gebe kalan da cok var ibrahim saracoglu dedi cok tesekkur telefonu almis hamile kalanlardankanama hiç olmadı ama adet gelmiyoo kesin soğandan o zaman umutlarım gitti benm
Insallah bizlere de nasip olur
Valla canımcım ben anlamadım bu işi, herşey bilmekte zarar galiba baksana. Kendimizi parçalıyoruz boş yere, millet bi haber en rahat onlar :)) gerçekten vakti gelmeyince olmuyo, Rabbim büyük napalım imtihanımızMillete nasil yariyo anlamadim sogan suyu icip o ay gebe kalan ibrahim satacogluna telefon edip dua eden cok bizim zamani gelmedi her halde Rabbim daha cok bekletmesin insallah
Boşver kuzum bunu düşünüp beynini engelleme, kendimizi düşünüp çok etkiliyoruz bizim hatamız bu, gelir elbet hiç düşünmeInsallah uzamaz ya mayis 7-8 gibi bekliyorum 32-35 gun arasi oluyorum zaten daha uzarsa sikinti
Bal tarçın çörekotu mu canımcım onu da denedimKadin dogum dr'nun kendi agzi ile tavsiye ettigi bal kuru var 2 asilama 3 tup bebek negatifinden sonra kendiliginden hamis kalmis yazan bayan onu da denicem ben ama zamanini yazmamis adet oncesi mi sonrasi mi kac gun diye en az 3 ay yicem bal sifa kaynagi sonucta
Bizim kafamiz rahat degil anacim inanmadan icmis sogan suyunu oyle hamis kalmis biz yirtiliyoz bi yerimizden insallah rahat oluruz bizde gelisi guzel hop bebeklerimiz gobuslerimize konarValla canımcım ben anlamadım bu işi, herşey bilmekte zarar galiba baksana. Kendimizi parçalıyoruz boş yere, millet bi haber en rahat onlar :)) gerçekten vakti gelmeyince olmuyo, Rabbim büyük napalım imtihanımız
Yok kuzum bu baska kestane bali toz corek otu toz karanfil tarcin polen keten tohumu karisimi buBal tarçın çörekotu mu canımcım onu da denedim
Evet kuzu biz 24 saat düşünüyoruz ondan olmuyo bencede, millet kafada bitiriyor işi, inş anlamadan bizede nasip olurBizim kafamiz rahat degil anacim inanmadan icmis sogan suyunu oyle hamis kalmis biz yirtiliyoz bi yerimizden insallah rahat oluruz bizde gelisi guzel hop bebeklerimiz gobuslerimize konar
Keten tohumu dışındakiler güzelmiş canım, keten tohumu dan ben korkuyorum nedense. Dene bakalım nasıl olacakYok kuzum bu baska kestane bali toz corek otu toz karanfil tarcin polen keten tohumu karisimi bu
Aslinda hamile kalma korkusu olanlar daha cabuk gebe kaliyo o da enteresan bi psikoloji hani neyi istemezsen o basina gelir misali denesek mi acabaEvet kuzu biz 24 saat düşünüyoruz ondan olmuyo bencede, millet kafada bitiriyor işi, inş anlamadan bizede nasip olur
Keten tohumundan neden korkuyorsun kuzum zarari olsa tip dr neden desin kiKeten tohumu dışındakiler güzelmiş canım, keten tohumu dan ben korkuyorum nedense. Dene bakalım nasıl olacak
Ben herkese istemiyorum düşünmüyorum diyorum geçerli olur mu acabaAslinda hamile kalma korkusu olanlar daha cabuk gebe kaliyo o da enteresan bi psikoloji hani neyi istemezsen o basina gelir misali denesek mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?