Ya hani göğsünde kitle olanlar kullanmasın diyorlar ya ondan önyargı oluştu, bende yok allaha şükür ama korktum saçma sapanKeten tohumundan neden korkuyorsun kuzum zarari olsa tip dr neden desin ki
Herkese degil kendine soyle bacim sen sakaciktan vucudum bozulur kilo alirim giydigim yakismaz diye korksun korku ile hamis kalsin gobus dolsunBen herkese istemiyorum düşünmüyorum diyorum geçerli olur mu acaba
Bugun yasini bana okuyoruz (ömer kizi elif )canim yarin meryem suresine baslayacaz listeden cikan arkadaslar var liste duzenlencek kuzumZeytin_yesili hafta sonu giremedim canım ama arkadaşlar için okudum yasinleri. şimdi yeni listeye ne zaman başlıyoz bugün kime yasin mi okucaz yada meryem suresımı
tamam canım sana ikiz diye dua edicektik dimiBugun yasini bana okuyoruz (ömer kizi elif )canim yarin meryem suresine baslayacaz listeden cikan arkadaslar var liste duzenlencek kuzum
Arsiv topiginde okudum simdi canim iki kisi hamismis bu kurle ama onlar tup bebek tedavisini desteklesin diye yapmislar nasip bakarsin benim yumoslar kaliteli buyur vesilem olur umut dunyasi iste kuzumYa hani göğsünde kitle olanlar kullanmasın diyorlar ya ondan önyargı oluştu, bende yok allaha şükür ama korktum saçma sapan
Ewet canim Rabbim nasip ederse insallah hayrli saglikli akli basinda cumlesi ile beraber insallahtamam canım sana ikiz diye dua edicektik dimi
Hahaha beynime söz geçmiyor ki işte sadece dışa söylüyorum :))Herkese degil kendine soyle bacim sen sakaciktan vucudum bozulur kilo alirim giydigim yakismaz diye korksun korku ile hamis kalsin gobus dolsun
Tabiki kuzum belli mi olur neyin vesile olduğunu, sen yaparsın bizede umut olursun canımcım inşallahArsiv topiginde okudum simdi canim iki kisi hamismis bu kurle ama onlar tup bebek tedavisini desteklesin diye yapmislar nasip bakarsin benim yumoslar kaliteli buyur vesilem olur umut dunyasi iste kuzum
yaa sanmıyorum canım şifasını bu ay olmasada önümüzdeki aylarda görücez benceCanım valla zaten benim adetim düzensiz, düzelsin diye yaptım ama hata mı yaptım acaba yaa
Amin canim cumlemizin insallah akilli uslu zeki akli basinda saglikli eli ayagi duzgun hastaliksiz kusursuz su gibi duru uzun omurlu hayrli yazilari kaderleri yazilmis imanli ahlakli evlatlarimiz olur insallahinşallah canım huyu güzel bahtı güzel sağlıklı hayırlı evlatlar olsun
Ilk 15 gunun mu canim senin sogan kuru ben ilk ay adetim bittikten sonra 7 gun baslayip 15 gun ictim gecikmeli adet oldum temizlendim gene 7-8 gun sonra basladim 10 gun ictim 3 gun ara verip 25 gun de incir+havuc kuru yaptim o ay gebe kaldim ama kimyasalmis dustuyaa sanmıyorum canım şifasını bu ay olmasada önümüzdeki aylarda görücez bence
Aynen cnm rabbim hayırlısını nasip etsinYeter ki işe yarasın canım ya yemediğimiz içmediğimiz ot çöp kalmadı
ben hemen gelirim işten kaçcak yer arıyorum bugünCok tembelim kalkali 2 saat oldu daha kahvalti yapmadim simdi cay demledim hadi kizlar kahvaltiya gelin sohbet ede ede karnimizi doyuralim
Rabbim razi olsun tatlim Rabbim kolayliklar ihsan etsin hayrli isler hayrli insanlarla karsilastirsin insallahbu arada afiyet olsun şekerim .
Belli olmaz umidini kaybetme sogan suyu icip o ay gebe kalan da cok var ibrahim saracoglu dedi cok tesekkur telefonu almis hamile kalanlardan
Belli olmaz umidini kaybetme sogan suyu icip o ay gebe kalan da cok var ibrahim saracoglu dedi cok tesekkur telefonu almis hamile kalanlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?