2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ben herkese istemiyorum düşünmüyorum diyorum geçerli olur mu acaba
Herkese degil kendine soyle bacim sen sakaciktan vucudum bozulur kilo alirim giydigim yakismaz diye korksun korku ile hamis kalsin gobus dolsun

Zeytin_yesili hafta sonu giremedim canım ama arkadaşlar için okudum yasinleri. şimdi yeni listeye ne zaman başlıyoz bugün kime yasin mi okucaz yada meryem suresımı
Bugun yasini bana okuyoruz (ömer kizi elif )canim yarin meryem suresine baslayacaz listeden cikan arkadaslar var liste duzenlencek kuzum

Ya hani göğsünde kitle olanlar kullanmasın diyorlar ya ondan önyargı oluştu, bende yok allaha şükür ama korktum saçma sapan
Arsiv topiginde okudum simdi canim iki kisi hamismis bu kurle ama onlar tup bebek tedavisini desteklesin diye yapmislar nasip bakarsin benim yumoslar kaliteli buyur vesilem olur umut dunyasi iste kuzum

Arsiv topiginde okudum simdi canim iki kisi hamismis bu kurle ama onlar tup bebek tedavisini desteklesin diye yapmislar nasip bakarsin benim yumoslar kaliteli buyur vesilem olur umut dunyasi iste kuzum
Tabiki kuzum belli mi olur neyin vesile olduğunu, sen yaparsın bizede umut olursun canımcım inşallah

Aslinda incir havuc kuru yapmak istiyorum canim ocakta bu kurle gebe kaldim ama prolaktinim yukselir diye korkuyorum 17,14 prolaktinim ASSOSyal

inşallah canım huyu güzel bahtı güzel sağlıklı hayırlı evlatlar olsun
Amin canim cumlemizin insallah akilli uslu zeki akli basinda saglikli eli ayagi duzgun hastaliksiz kusursuz su gibi duru uzun omurlu hayrli yazilari kaderleri yazilmis imanli ahlakli evlatlarimiz olur insallah

yaa sanmıyorum canım şifasını bu ay olmasada önümüzdeki aylarda görücez bence
Ilk 15 gunun mu canim senin sogan kuru ben ilk ay adetim bittikten sonra 7 gun baslayip 15 gun ictim gecikmeli adet oldum temizlendim gene 7-8 gun sonra basladim 10 gun ictim 3 gun ara verip 25 gun de incir+havuc kuru yaptim o ay gebe kaldim ama kimyasalmis dustu

Belli olmaz umidini kaybetme sogan suyu icip o ay gebe kalan da cok var ibrahim saracoglu dedi cok tesekkur telefonu almis hamile kalanlardan
Belli olmaz umidini kaybetme sogan suyu icip o ay gebe kalan da cok var ibrahim saracoglu dedi cok tesekkur telefonu almis hamile kalanlardan

yok iyicene gitti canım yaa ama ben çörek otu kürüde yaptım sonradan yumurtam çatladıysa da belli olmuysa hala çünki akışına bıraktık biz günler geçince offff bilmiyorum allak bullak oldum senin kaç gün geçmiştiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…