2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

evet adet bitince başladım geçen ay benim adetim çook ağrıı olmuştu ilk bir gün leke leke geldi çok ağrı yaprı sonra çok koyu geldi normalde öyle olmazdı ben çocuk için yapmadım rahim temizlensin diye 10 gün yaptım 10 günde çörek tou kürü bıraktım şimdi doktora gitmeyede korkuyorum ya kist olduysa diyee

Ilkin de 7 gun gecmisti kuzum ikinci deneme de 9 gun kahve lekem geldi sokulemiyorum diye dr gittim ultrasyona soktu dr rahmin kalinlasmis dedi test istedi pozitif cikti ama cok dusuktu degerim ertesi gun dustu dr gitmeseydim eger kimyasal gebeligi ogrenmeyip 10 gun geciktim diye dusuncektim

Kuzum corek otu 99 derde deva ben sabahlari ac karnina bir cay kasigi cigneyerek su ile yutuyodum sogan ictim tiksinmedim ama corek otunu cignerken kusacak gibi oluyodum ama masallah yumurtaliklari cok guzel calistiriyo ben adetle baslayip 15 gun yiyodum cunku gebelere onerilmiyo rahim kaslarini kasilmasini sagliyo cunku

Ya şu arı sütünü bende dıydum çok yerde. Ona da mı başlasak ki
Kuzum ben kestane bali polen keten tohumu corek otu tarcin karanfil karisimina baslicam bi bayana k.dogumcu onermis 2 asilama 3 tup bebek yaptirmis negatifmis sonuc bunu kullaninca kendiliginden gebe kalmis

inşşşşş derdimize derman olurlar canımmm hiç durmadan dua ediyorum

Kuzum onu bende yaptim ama bal kestane bali olacakmis ben cam bali kullanmistim bende ise yaramadi o yuzden

inşşşşş derdimize derman olurlar canımmm hiç durmadan dua ediyorum
Rabbim kabul ve makbul etsin canim insallah elleri ayaklari duzgun hastaliksiz kusursuz saglikli akli basinda akilli uslu zeki su gibi duru uzun omru olan ahlakli imanli evlatlarin olur insallah

Kizcelerim peygamber efendimiz sallallahu aleyhi ve sellen kuru uzumu cok severmis ben gunde 21 kuru uzumu 21 besmele ile hem efendimiz sevdigi icin hemde sifa niyetine yedim kan degerlerim yukseldi su siralar unutuyorum ama gene baslayacam ameller niyetlere gire degil midir zaten efendimizin sevip yedigi tavsiye ettigi seylerde sifa vardir balla ilgili bir sutu hadisi serif var bal tefsiri var ben inaniyorum sizde inaniyorsunuz biliyorum insallah bildiklerimizi birbirimiz ile paylasalim biliyor ki bilgiler paylasildikca artar

Çok acı ya şu çörekotu faydalı ama çok zor oluyor

Çok acı ya şu çörekotu faydalı ama çok zor oluyor
Kuzum evde kahve degirmenin varsa cekersin bi cay kasigi tane halinde mide zorlanir ogutmeye diye cignedim ben sifa olsun da canim hani derler ya zehir bile bal gelir

Arı sütü çok güzel, minnacık bir şişesi var

allahım ben neler içmişim midem çöplüğe dönmüş ama sen ol demeden olmuyor herşey boş
Kuzum sen tedbiri al takdiri Rabbime birak derler bos oturani Allah'ta sevmez kulda durmak yok yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…