evet adet bitince başladım geçen ay benim adetim çook ağrıı olmuştu ilk bir gün leke leke geldi çok ağrı yaprı sonra çok koyu geldi normalde öyle olmazdı ben çocuk için yapmadım rahim temizlensin diye 10 gün yaptım 10 günde çörek tou kürü bıraktım şimdi doktora gitmeyede korkuyorum ya kist olduysa diyeeIlk 15 gunun mu canim senin sogan kuru ben ilk ay adetim bittikten sonra 7 gun baslayip 15 gun ictim gecikmeli adet oldum temizlendim gene 7-8 gun sonra basladim 10 gun ictim 3 gun ara verip 25 gun de incir+havuc kuru yaptim o ay gebe kaldim ama kimyasalmis dustu
Ilkin de 7 gun gecmisti kuzum ikinci deneme de 9 gun kahve lekem geldi sokulemiyorum diye dr gittim ultrasyona soktu dr rahmin kalinlasmis dedi test istedi pozitif cikti ama cok dusuktu degerim ertesi gun dustu dr gitmeseydim eger kimyasal gebeligi ogrenmeyip 10 gun geciktim diye dusuncektimyok iyicene gitti canım yaa ama ben çörek otu kürüde yaptım sonradan yumurtam çatladıysa da belli olmuysa hala çünki akışına bıraktık biz günler geçince offff bilmiyorum allak bullak oldum senin kaç gün geçmiştiii
Ya şu arı sütünü bende dıydum çok yerde. Ona da mı başlasak kihttp://www.hthayat.com/hamilelik/tup-bebek/haber/1004271-kisirik-nedenleri okuyun hatunlarim 3 ay da icinde hamilelik sansinizi artirabilirsiniz diyo prof dr
Kuzum corek otu 99 derde deva ben sabahlari ac karnina bir cay kasigi cigneyerek su ile yutuyodum sogan ictim tiksinmedim ama corek otunu cignerken kusacak gibi oluyodum ama masallah yumurtaliklari cok guzel calistiriyo ben adetle baslayip 15 gun yiyodum cunku gebelere onerilmiyo rahim kaslarini kasilmasini sagliyo cunkuevet adet bitince başladım geçen ay benim adetim çook ağrıı olmuştu ilk bir gün leke leke geldi çok ağrı yaprı sonra çok koyu geldi normalde öyle olmazdı ben çocuk için yapmadım rahim temizlensin diye 10 gün yaptım 10 günde çörek tou kürü bıraktım şimdi doktora gitmeyede korkuyorum ya kist olduysa diyee
Kuzum ben kestane bali polen keten tohumu corek otu tarcin karanfil karisimina baslicam bi bayana k.dogumcu onermis 2 asilama 3 tup bebek yaptirmis negatifmis sonuc bunu kullaninca kendiliginden gebe kalmisYa şu arı sütünü bende dıydum çok yerde. Ona da mı başlasak ki
Kuzum corek otu 99 derde deva ben sabahlari ac karnina bir cay kasigi cigneyerek su ile yutuyodum sogan ictim tiksinmedim ama corek otunu cignerken kusacak gibi oluyodum ama masallah yumurtaliklari cok guzel calistiriyo ben adetle baslayip 15 gun yiyodum cunku gebelere onerilmiyo rahim kaslarini kasilmasini sagliyo cunku
Kuzum onu bende yaptim ama bal kestane bali olacakmis ben cam bali kullanmistim bende ise yaramadi o yuzdenyok iyicene gitti canım yaa ama ben çörek otu kürüde yaptım sonradan yumurtam çatladıysa da belli olmuysa hala çünki akışına bıraktık biz günler geçince offff bilmiyorum allak bullak oldum senin kaç gün geçmiştiii
Rabbim kabul ve makbul etsin canim insallah elleri ayaklari duzgun hastaliksiz kusursuz saglikli akli basinda akilli uslu zeki su gibi duru uzun omru olan ahlakli imanli evlatlarin olur insallahinşşşşş derdimize derman olurlar canımmm hiç durmadan dua ediyorum
Dene kuzum yine a ama bu kür göğüsleri davul gibi yapıyor sanırım prolaktinden, inş yine nasip olurAslinda incir havuc kuru yapmak istiyorum canim ocakta bu kurle gebe kaldim ama prolaktinim yukselir diye korkuyorum 17,14 prolaktinimASSOSyal
İnşallah kuzum ya inşallahyaa sanmıyorum canım şifasını bu ay olmasada önümüzdeki aylarda görücez bence
Çay içerimCok tembelim kalkali 2 saat oldu daha kahvalti yapmadim simdi cay demledim hadi kizlar kahvaltiya gelin sohbet ede ede karnimizi doyuralim
Çok acı ya şu çörekotuKuzum corek otu 99 derde deva ben sabahlari ac karnina bir cay kasigi cigneyerek su ile yutuyodum sogan ictim tiksinmedim ama corek otunu cignerken kusacak gibi oluyodum ama masallah yumurtaliklari cok guzel calistiriyo ben adetle baslayip 15 gun yiyodum cunku gebelere onerilmiyo rahim kaslarini kasilmasini sagliyo cunku
Insallah yaz geliyo yakinlardayiz 1,5 saatlik araba yolculuguna bakar beklerim her zaman sekerim caya kahveyeÇay içerim
Ya şu arı sütünü bende dıydum çok yerde. Ona da mı başlasak ki
Kuzum evde kahve degirmenin varsa cekersin bi cay kasigi tane halinde mide zorlanir ogutmeye diye cignedim ben sifa olsun da canim hani derler ya zehir bile bal gelirÇok acı ya şu çörekotufaydalı ama çok zor oluyor
Adatepe ye gideriz belki kuzu :)Insallah yaz geliyo yakinlardayiz 1,5 saatlik araba yolculuguna bakar beklerim her zaman sekerim caya kahveye
Kuzum sen tedbiri al takdiri Rabbime birak derler bos oturani Allah'ta sevmez kulda durmak yok yola devamArı sütü çok güzel, minnacık bir şişesi var
allahım ben neler içmişim midem çöplüğe dönmüş ama sen ol demeden olmuyor herşey boş
Rondoda çektim ben bal ve tarçın attım ama tam öğütülmemiş çok zor yutuyorumKuzum evde kahve degirmenin varsa cekersin bi cay kasigi tane halinde mide zorlanir ogutmeye diye cignedim ben sifa olsun da canim hani derler ya zehir bile bal gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?