2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Rondoda çektim ben bal ve tarçın attım ama tam öğütülmemiş çok zor yutuyorum
Sen gene cekmissin ben tane koydum garc gurc nasil yedim bilmiyom bi de tarcini fazla atmisim of of of ki ne of zor bitti en son cabuk bitsin diye kasigi cok doldurdum

benimde folikül kistim oluştu bu ay umarim geçer adet dönemine kadar

Dene kuzum yine a ama bu kür göğüsleri davul gibi yapıyor sanırım prolaktinden, inş yine nasip olur
Kuzum prolaktin ust sinir ne nette 26 yaziyo tahlil kagidin da 29 yaziyo evet cok fena yapti sisti gozle gorulcek sekilde nasil aciyodu esime kizip soylendim hep sen beni sinirlendirdin prolaktinim yukseldi goguslerin aciyo diye zavallim ya samar oglanina dondurup basinin etini yemistim

Amanın ne çok şey var yapılabilecek. Ama bunlara kafa verdikçe daha çok düşünür oldum. Ben şimdilik sadece incir kürüne devam edeceğim. Bu ay olmazsa da önümüzdeki ay şu polen sütüne el atacam galiba. Çok faydasını görenler olmuş. Allah bize sabır versin ve stresten uzak etsinn artık kocaya da şunu ye bunu ye demeyeceğim akılına bırakmak daha iyi sanki. Elbetteki bınlar çok faydalı ama daha stres oluyom ben. Beklenti içine giriyorum galiba. Dün benimki çiçek almış gelmiş özür dilemek için, seni anlamaya çalışmadım kusura bakma dedi. Ama sen şunu da yapalım bunu da yapalım dideğinde ben daha çok stres oluyorum dedi. Önemli olan da zaten stresin olmaması. O yüzden bi müddet akışına bırakayım tabi yüne müdahalelerim olacak

ne yiyiyip ne içicez kızlar gene kaçırdım ben orayı. midemiz çöplüğe döndü zaten. ondanda eksik kalmıyım ne içiliyosa içem bende
Kuzum ben kadin dogumcu tavsiyesi olan kestane bali corek otu karanfil keten tohumu tarcin polen ilaveten ari sutu kullanicam bayanin biri 2 asilama 3 tup bebek yaptirnis negatif olmus bunu dr tavsiye etmis kendiliginden gebe kalmis

Kistler adet doneminde kanama ile atiliyo diye biliyorum canim sogan kurunu denedin mi hic kistin icin
yok denemedim çarşamba doktora gidicem bakalim ne durumda kist diye.eğer ayni veya daha çok büyüdüyse sogan kürüne baslicam bakalim.adetime şu an 17 gün var.bi an önce geçmesi lazim yoksa aşilamaya başlayamicam ya.

Çok güzel olur sizin için. Ben yakın olsam ben de katılırdım burada akşama kadar muhabbet ettiğimiz kişiler nasıl kişiler acaba insan merak ediyor
Biz baska bi topikte resim yollamistik kizlarla merakimizdan dolayi ama topigi acan arkadasimiz 13 haftalik bebegini kaybetti topik dagildi bi anda maalesef

Insallah kistin eriyip gitmistir canim hayrlisi ile hamile kalirsin tez vakitte Rabbim bu yolda sinamasin oyalamasin imtihan etnesin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…