- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Sen gene cekmissin ben tane koydum garc gurc nasil yedim bilmiyom bi de tarcini fazla atmisim of of of ki ne of zor bitti en son cabuk bitsin diye kasigi cok doldurdumRondoda çektim ben bal ve tarçın attım ama tam öğütülmemiş çok zor yutuyorum
Evet yumurtlama ya yardımcı oluyorselamlar.bu bal ve tarçın ne için acaba ?yumurtlama problemi olanlar için mi
Kaliteli yumurta gelisimi icin canimselamlar.bu bal ve tarçın ne için acaba ?yumurtlama problemi olanlar için mi
Suyla yutuyorum bende ama midem kalkıyor resmenSen gene cekmissin ben tane koydum garc gurc nasil yedim bilmiyom bi de tarcini fazla atmisim of of of ki ne of zor bitti en son cabuk bitsin diye kasigi cok doldurdum
Kuzum prolaktin ust sinir ne nette 26 yaziyo tahlil kagidin da 29 yaziyo evet cok fena yapti sisti gozle gorulcek sekilde nasil aciyodu esime kizip soylendim hep sen beni sinirlendirdin prolaktinim yukseldi goguslerin aciyo diye zavallim ya samar oglanina dondurup basinin etini yemistimDene kuzum yine a ama bu kür göğüsleri davul gibi yapıyor sanırım prolaktinden, inş yine nasip olur
Yagini mi icsek acaba fayda verir mi aynu sekilde ya da kasiklari ovsak sifa niyetineSuyla yutuyorum bende ama midem kalkıyor resmen
Kistler adet doneminde kanama ile atiliyo diye biliyorum canim sogan kurunu denedin mi hic kistin icinbenimde folikül kistim oluştu bu ay umarim geçer adet dönemine kadar
Kuzum ben kadin dogumcu tavsiyesi olan kestane bali corek otu karanfil keten tohumu tarcin polen ilaveten ari sutu kullanicam bayanin biri 2 asilama 3 tup bebek yaptirnis negatif olmus bunu dr tavsiye etmis kendiliginden gebe kalmisne yiyiyip ne içicez kızlar gene kaçırdım ben orayı. midemiz çöplüğe döndü zaten. ondanda eksik kalmıyım ne içiliyosa içem bende
Çok güzel olur sizin için. Ben yakın olsam ben de katılırdımKambersiz düğün olmaz ki :))
yok denemedim çarşamba doktora gidicem bakalim ne durumda kist diye.eğer ayni veya daha çok büyüdüyse sogan kürüne baslicam bakalim.adetime şu an 17 gün var.bi an önce geçmesi lazim yoksa aşilamaya başlayamicam ya.Kistler adet doneminde kanama ile atiliyo diye biliyorum canim sogan kurunu denedin mi hic kistin icin
Biz baska bi topikte resim yollamistik kizlarla merakimizdan dolayiÇok güzel olur sizin için. Ben yakın olsam ben de katılırdımburada akşama kadar muhabbet ettiğimiz kişiler nasıl kişiler acaba insan merak ediyor
Insallah kistin eriyip gitmistir canim hayrlisi ile hamile kalirsin tez vakitte Rabbim bu yolda sinamasin oyalamasin imtihan etnesin insallahyok denemedim çarşamba doktora gidicem bakalim ne durumda kist diye.eğer ayni veya daha çok büyüdüyse sogan kürüne baslicam bakalim.adetime şu an 17 gün var.bi an önce geçmesi lazim yoksa aşilamaya başlayamicam ya.
amin canim hepimiz inşallahhInsallah kistin eriyip gitmistir canim hayrlisi ile hamile kalirsin tez vakitte Rabbim bu yolda sinamasin oyalamasin imtihan etnesin insallah
O da güzelmiş . Sosyal medyadan ekleyenler falan da var birbirlerini.Biz baska bi topikte resim yollamistik kizlarla merakimizdan dolayiama topigi acan arkadasimiz 13 haftalik bebegini kaybetti topik dagildi bi anda maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?