2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kuzum ben kadin dogumcu tavsiyesi olan kestane bali corek otu karanfil keten tohumu tarcin polen ilaveten ari sutu kullanicam bayanin biri 2 asilama 3 tup bebek yaptirnis negatif olmus bunu dr tavsiye etmis kendiliginden gebe kalmis
Hımmmm bakalım adet gelirse deneyeyim bari bende . ayın 30 zu bat inşallah gelmez

Adamın suçu yok kuzu incir den aylarca geçmemişti acısı valla, bunu göze almak da lazım :)

Yagini mi icsek acaba fayda verir mi aynu sekilde ya da kasiklari ovsak sifa niyetine
Bir kaç defa yağını da içtim ben herşeye faydalı diye ama sanki makina tadı geliyor onda da sanırım içine en adi zeytinyağını kullanıyorlar ondan evde kendimiz yapsak daha sağlıklı

Ömer kızı Elif'in niyetine EL CEBBAR EL HALİK EL KADİR ES SEMİ tesbihatlarini cektim bagisladim Rabbim kabul etsin inşallah Allahım sana tez zamanda ikiz evlatlar nasip etsin AMİNNNNN

Evet akışına bırak canım sen daha gençsin kafana takma. Adama bak be bravo gönül almış aferin :) kız sonra adamlar da stresten antropoza girerler mazallah :)

Kizlar ben bugun temizlenicem insallah ve yasinleri okumaya basliycam,rica etsem cumartesi pazar kimlere okundu acaba aklimda olan yazarsa sevinirim.

Hımmmm bakalım adet gelirse deneyeyim bari bende . ayın 30 zu bat inşallah gelmez
Amin insallah gelmez ilk hamisimizi cok merak ediyorum kim diye heyecan basiyo resmen
Adamın suçu yok kuzu incir den aylarca geçmemişti acısı valla, bunu göze almak da lazım :)
Evet canim ama nette asabi hormon diye okumustum o yuzden sanmistim ben sisligi yuksekligi

Ömer kızı Elif'in niyetine EL CEBBAR EL HALİK EL KADİR ES SEMİ tesbihatlarini cektim bagisladim Rabbim kabul etsin inşallah Allahım sana tez zamanda ikiz evlatlar nasip etsin AMİNNNNN
Amin canim agzina yuregine saglik Rabbim kabul ve makbul etsin insallah tesekkur ederim

Amin insallah gelmez ilk hamisimizi cok merak ediyorum kim diye heyecan basiyo resmen

Evet canim ama nette asabi hormon diye okumustum o yuzden sanmistim ben sisligi yuksekligi
İşte bak bir yeri düzeltelim derken bir yeri bozuyoruz. Bu hormon belası da zaten stres en büyük düşmanı çok oynaklar mübarek

Kuzum ilk defa mi agiriyo eger yumurtlamadiysan bel agrisi da belirtiymis benimde 3 ay belirtim mide bulantisi bel agrisiydi
Kuzum uzayan şeffaf akıntı geldi ama eğer hâlâ yumurtlama olmadıysa bilmiyorum, ayrıca inofolic de içiyorum ben. Normalde ben belimin ağrıdığını çok bilmem ya soğan ya yakı bilemedim

Canim tum topik hacet namazi meryem suresi,yasin suresi ve bazi tesbihatlar cekildi degilmi?kusura bakma cok sordum
Hacet namazini liste basa donunce baslayalim mi demistim canim kimseden ses cikmadi meryem suresi Rabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiud dua Rabbi hebli mines salihin 100 tesbihe yarin baslanacak kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…