- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Bir cogu eklemisti canim ama ben kullanmiyorum actim oylece kaldi hic girip bakmiyorum bile tek sosyal medyam burasiO da güzelmiş . Sosyal medyadan ekleyenler falan da var birbirlerini.
Hımmmm bakalım adet gelirse deneyeyim bari bende . ayın 30 zu bat inşallah gelmezKuzum ben kadin dogumcu tavsiyesi olan kestane bali corek otu karanfil keten tohumu tarcin polen ilaveten ari sutu kullanicam bayanin biri 2 asilama 3 tup bebek yaptirnis negatif olmus bunu dr tavsiye etmis kendiliginden gebe kalmis
Adamın suçu yok kuzu incir den aylarca geçmemişti acısı valla, bunu göze almak da lazım :)Kuzum prolaktin ust sinir ne nette 26 yaziyo tahlil kagidin da 29 yaziyo evet cok fena yapti sisti gozle gorulcek sekilde nasil aciyodu esime kizip soylendim hep sen beni sinirlendirdin prolaktinim yukseldi goguslerin aciyo diye zavallim ya samar oglanina dondurup basinin etini yemistim
Bir kaç defa yağını da içtim ben herşeye faydalı diye ama sanki makina tadı geliyor onda da sanırım içine en adi zeytinyağını kullanıyorlar ondan evde kendimiz yapsak daha sağlıklıYagini mi icsek acaba fayda verir mi aynu sekilde ya da kasiklari ovsak sifa niyetine
Evet akışına bırak canım sen daha gençsin kafana takma. Adama bak be bravo gönül almış aferin :) kız sonra adamlar da stresten antropoza girerler mazallah :)Amanın ne çok şey var yapılabilecek. Ama bunlara kafa verdikçe daha çok düşünür oldum.Ben şimdilik sadece incir kürüne devam edeceğim. Bu ay olmazsa da önümüzdeki ay şu polen sütüne el atacam galiba. Çok faydasını görenler olmuş. Allah bize sabır versin ve stresten uzak etsinn artık kocaya da şunu ye bunu ye demeyeceğim akılına bırakmak daha iyi sanki. Elbetteki bınlar çok faydalı ama daha stres oluyom ben. Beklenti içine giriyorum galiba. Dün benimki çiçek almış gelmiş özür dilemek için, seni anlamaya çalışmadım kusura bakma dedi. Ama sen şunu da yapalım bunu da yapalım dideğinde ben daha çok stres oluyorum dedi. Önemli olan da zaten stresin olmaması. O yüzden bi müddet akışına bırakayım tabi yüne müdahalelerim olacak
Amin insallah gelmez ilk hamisimizi cok merak ediyorum kim diye heyecan basiyo resmenHımmmm bakalım adet gelirse deneyeyim bari bende . ayın 30 zu bat inşallah gelmez
Evet canim ama nette asabi hormon diye okumustum o yuzden sanmistim benAdamın suçu yok kuzu incir den aylarca geçmemişti acısı valla, bunu göze almak da lazım :)
Canım cumartesi @nergismor arkadaşımıza okundu, pazar tüm topik için okunduKizlar ben bugun temizlenicem insallah ve yasinleri okumaya basliycam,rica etsem cumartesi pazar kimlere okundu acaba aklimda olan yazarsa sevinirim.
Amin canim agzina yuregine saglik Rabbim kabul ve makbul etsin insallah tesekkur ederimÖmer kızı Elif'in niyetine EL CEBBAR EL HALİK EL KADİR ES SEMİ tesbihatlarini cektim bagisladim Rabbim kabul etsin inşallah Allahım sana tez zamanda ikiz evlatlar nasip etsin AMİNNNNN
Kuzum ilk defa mi agiriyo eger yumurtlamadiysan bel agrisi da belirtiymis benimde 3 ay belirtim mide bulantisi bel agrisiydiYahu arkadaş benim belim niye ağrıyo ya
İşte bak bir yeri düzeltelim derken bir yeri bozuyoruz. Bu hormon belası da zaten stres en büyük düşmanı çok oynaklar mübarekAmin insallah gelmez ilk hamisimizi cok merak ediyorum kim diye heyecan basiyo resmen
Evet canim ama nette asabi hormon diye okumustum o yuzden sanmistim bensisligi yuksekligi
Canim tum topik hacet namazi meryem suresi,yasin suresi ve bazi tesbihatlar cekildi degilmi?kusura bakma cok sordumCanım cumartesi @nergismor arkadaşımıza okundu, pazar tüm topik için okundu
Kuzum uzayan şeffaf akıntı geldi ama eğer hâlâ yumurtlama olmadıysa bilmiyorum, ayrıca inofolic de içiyorum ben. Normalde ben belimin ağrıdığını çok bilmem ya soğan ya yakı bilemedimKuzum ilk defa mi agiriyo eger yumurtlamadiysan bel agrisi da belirtiymis benimde 3 ay belirtim mide bulantisi bel agrisiydi
Valla canımcım içinden ne gelirse, ben hepsini yaptım sen bilirsin nasıl uygun görürsen öyle yap, rabbi hemli min ledünke ve rabbi la tezerni tesbihlerini çek derim benCanim tum topik hacet namazi meryem suresi,yasin suresi ve bazi tesbihatlar cekildi degilmi?kusura bakma cok sordum
Hacet namazini liste basa donunce baslayalim mi demistim canim kimseden ses cikmadi meryem suresi Rabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiud dua Rabbi hebli mines salihin 100 tesbihe yarin baslanacak kuzumCanim tum topik hacet namazi meryem suresi,yasin suresi ve bazi tesbihatlar cekildi degilmi?kusura bakma cok sordum
Eşekliğini anladı tabiEvet akışına bırak canım sen daha gençsin kafana takma. Adama bak be bravo gönül almış aferin :) kız sonra adamlar da stresten antropoza girerler mazallah :)
Canım adetine ne kadar var seninYahu arkadaş benim belim niye ağrıyo ya
Gagalarını arada sürtmek lazım şekerimEşekliğini anladı tabikıs o da mı varmış daha aman uzak dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?